Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hevin üzülme bir sene içinde tamamlarsın içine sine sine alırsın canımcım yaa

canim sorun o degil sorun askimla uzak olmamiz o istanbulda ben almanyada 4 bucuk senedir hasretle özlemle sabah kalkip gece yatiyorum dayancak gücüm kalmadi artik :çok üzgünüm:

canim sorun o degil sorun askimla uzak olmamiz o istanbulda ben almanyada 4 bucuk senedir hasretle özlemle sabah kalkip gece yatiyorum dayancak gücüm kalmadi artik :çok üzgünüm:

ufff bilirim çok zordur yaaa, biz burda 15 günde bir görüşmezsek gerilioz

neyse sıkıcaksınız dişinizi başka çaresi yok kuşum yaa

allah sabır versin sağlık versin zamanla herşey olurr..

topic öglen cok hizli ilerliyor herkes burda oluyor aksamlari biz devraliyoruz ama kimsecikler yok :çok üzgünüm:
ah ahh su hastalarimdan biraz zaman kalsada bende öglen takilsam sizinle ama nerdee kafamçokkarıştı

ufff bilirim çok zordur yaaa, biz burda 15 günde bir görüşmezsek gerilioz

neyse sıkıcaksınız dişinizi başka çaresi yok kuşum yaa

allah sabır versin sağlık versin zamanla herşey olurr..

kiyamam ya :1hug: amin canim cümlemize insallah :Saruboceq:
öyle tabi kuzum 4 bucuk sene bekledik bir sene daha bekleriz yeterki sonunda vuslat olsun yoksa bakirköy ruh hastanesinde beni ziyarete gelirsiniz yakinda -tatlicadiarzu-

bende aynı böyle bir kepçe seti arıyorum ama bulamadım gönlüme göre malesef...
güle güle kullan canım

topic öglen cok hizli ilerliyor herkes burda oluyor aksamlari biz devraliyoruz ama kimsecikler yok :çok üzgünüm:
ah ahh su hastalarimdan biraz zaman kalsada bende öglen takilsam sizinle ama nerdee kafamçokkarıştı

canım herkes iş yerinden giriyor. evden giren çok az ondan böyle canım.
ben müdavim her saat burda olma ihtimalim var :roflol:

hevınn alcan alcan ole gozukuyoo cnm

sen öyle diyorsan tamamdir canim hihoyyyt

ben cıktımm sımdılıkk muckkkkkkkkkkkk

görüsürüzz Şeniz

bende aynı böyle bir kepçe seti arıyorum ama bulamadım gönlüme göre malesef...
güle güle kullan canım

aha Allah'in hakki üctür derler ya, Burcuda güle güle kullan dedi tamam aliyorum karar verdim :roflol:
sagol canim ama almadim daha karar asamasindayim daha dogrusu almak üzereyim, insallah sende bulursun gönlüne göre yanlis hatirlamiyorsam senin mutfak aletlerin kirmizi olanlardi dimi? buraya cok yazmasamda takip ediyordum sürekli

canım herkes iş yerinden giriyor. evden giren çok az ondan böyle canım.
ben müdavim her saat burda olma ihtimalim var :roflol:

:roflol:
öyle valla bi ben zaman bulamiyorum hastalardan yok birinin surasi agrir yok biri kan vermek ister, gönül isterdi ki kusura bakmayin ama ceyizcilerle sohbete gidicem demeyi ama bu seferde patrondan görürdüm anyayi konyayi :roflol:

eyvah misafir geldi kafamçokkarıştı
bana müsade kizlar öpüldünüz :1hug:

bktbb napim kuşum çok heyecanlıyım yarın nikahımız varrr yarın izinliyim benn sabahın köründe bi koşuşturmaolcak yineee oyyy oyy çok heyecanlıyımmm kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun güzelim

ahh bende öle düşünüyorum kısmet bakalım

bence açık renk güzelim hoş durur temizlik açısından daha iyi diye düşünüyrum

kızlar günaydın herkeze,
kızlar szce şu chestr tipi deri koltuklar salona nasl gider bi bakabilirmisinz ben çok istiyorum fikrinizi almak istedim.

bence 2. derim

VEEEEEEEEEEEE ÇEYİZ KARDEŞLERİMEDEEEEEEE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN ÇEYİZ TOPİĞİNİN TEYZELERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:ecrin_bebek::CüvCüv:

hayırlı olsun sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle

hepsi çok güzel güle güle kullan cnm

:lepi: süperler lokmam bindallını göremedim ama hayırlı olsun güzelim

değişik fikir cnm çekti hemen görünce dolaptan çikolatamı aldımkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar

aldıklarınızı güle güle kullanın.

ben de bugün özdilek nevresim takımı aldım. 41 tl.

güle güle kullan güzelim

esmy eklentin çıkmamış Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin hayırlı olsun güzelim :Saruboceq:

müebbetsevdam çok güzel pike takımı güle güle kullansın kayınvaliden bu arada hafta sonu hiç dışarı çıkaramadım netten siparişim vardı biraz sorunlu oldu 2 gün beklemeli geldi kısmetse bu hafta sonu sana dediğime bakıcam güzelim

burcişş şimdi okudum evin hayırlı olsun güzelim hihoyyyt

çok teşekkür ederim canım çok sağol.inşallah bende bu pazar ankaraya gidiyorum ama tam netleşmedi işte:S sen bakınca dönersin bana canım. ama özel mesaj felan atarsan daha iyi olur.ankarada olursam tek tek sayfa kontrolu yapamam ama özel mesajı görürüm girer girmez

tabikide ne demek cnm zaten ben pazar günü ayrıntılı bakalabilirim akşamına sana özel msj atarım Şeniz hadi hayırlısıyla sende gelde nişanlın bayram etsin kaydirigubbakcemile3

tabikide ne demek cnm zaten ben pazar günü ayrıntılı bakalabilirim akşamına sana özel msj atarım Şeniz hadi hayırlısıyla sende gelde nişanlın bayram etsin kaydirigubbakcemile3

tmm canım çok teşekkür ederim. inşallah gelebilirim.bakalım artık kısmet...
ben şimdilik kaçıyorum tv izlicem azıcık delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…