PERİCİM güzel gunlerde kullannnn
acemiperi kırmızıyı severim bende canım iyi günlerde kullan
hevin üzülme bir sene içinde tamamlarsın içine sine sine alırsın canımcım yaa
kızlarrr hamileyimmmmm kan testi yaptırdım dayanamadımmm:CüvCüv:
canim sorun o degil sorun askimla uzak olmamiz o istanbulda ben almanyada 4 bucuk senedir hasretle özlemle sabah kalkip gece yatiyorum dayancak gücüm kalmadi artik :çok üzgünüm:
ufff bilirim çok zordur yaaa, biz burda 15 günde bir görüşmezsek gerilioz
neyse sıkıcaksınız dişinizi başka çaresi yok kuşum yaa
allah sabır versin sağlık versin zamanla herşey olurr..
kizlar burdaki olumlu yanitlardan sonra ceyiz alisverisine tam gaz devam demistim ya, tencere takimimi alayim dedim elimde para varken, eBay'i biliyorsunuzdur online alisveris sitesi. Benim komsumun yegeni evleniyor 2 hafta sonra oda ordan almis bu tencereleri cok memnun bide fiyatida ucuz 100 Euro yaklasik 200 TL, nasil sizce karar veremedim alsammi almasammi diye?
Iste bunlar eBay ve yes-shop'dan alintidir
buda yaninda hediye olarak
topic öglen cok hizli ilerliyor herkes burda oluyor aksamlari biz devraliyoruz ama kimsecikler yok :çok üzgünüm:
ah ahh su hastalarimdan biraz zaman kalsada bende öglen takilsam sizinle ama nerdee kafamçokkarıştı
hevınn alcan alcan ole gozukuyoo cnm
ben cıktımm sımdılıkk muckkkkkkkkkkkk
bende aynı böyle bir kepçe seti arıyorum ama bulamadım gönlüme göre malesef...
güle güle kullan canım
canım herkes iş yerinden giriyor. evden giren çok az ondan böyle canım.
ben müdavim her saat burda olma ihtimalim var :roflol:
bktbb napim kuşum çok heyecanlıyım yarın nikahımız varrr yarın izinliyim benn sabahın köründe bi koşuşturmaolcak yineee oyyy oyy çok heyecanlıyımmm kaydirigubbakcemile3
gülay hayırlı olsun canım nikahın varmış yarın
ya bende acaba diyorum düğün yapalım diye karar verilirse.seneye nikahı yapsammı..10.10.2010 da hep böle bişi olsun isterdimde..ama 1 sene önce kıyılmış olur nikahımız cunku dugunum kısmetse 2011 de ay abesmi olur ya.:uhm:.ama 11.11.2011 de olmazki sizce kızlar
kızlar sizce koyu rennk olanmı güzel açık renk olan mı güzel...kayınvalidem sizin eşyalarıda almaya başlayalım dmeişde.nişanlım bunları beğenmiş aklıma geldi fikir alayım dedim
kızlar günaydın herkeze,
kızlar szce şu chestr tipi deri koltuklar salona nasl gider bi bakabilirmisinz ben çok istiyorum fikrinizi almak istedim.
VEEEEEEEEEEEE ÇEYİZ KARDEŞLERİMEDEEEEEEE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN ÇEYİZ TOPİĞİNİN TEYZELERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:ecrin_bebek::CüvCüv:
müebbetsevdam çok güzel pike takımı güle güle kullansın kayınvaliden bu arada hafta sonu hiç dışarı çıkaramadım netten siparişim vardı biraz sorunlu oldu 2 gün beklemeli geldi kısmetse bu hafta sonu sana dediğime bakıcam güzelim
çok teşekkür ederim canım çok sağol.inşallah bende bu pazar ankaraya gidiyorum ama tam netleşmedi işte:S sen bakınca dönersin bana canım. ama özel mesaj felan atarsan daha iyi olur.ankarada olursam tek tek sayfa kontrolu yapamam ama özel mesajı görürüm girer girmez
tabikide ne demek cnm zaten ben pazar günü ayrıntılı bakalabilirim akşamına sana özel msj atarım Şeniz hadi hayırlısıyla sende gelde nişanlın bayram etsin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?