aybuer cnm nasılsınn nıee sesın cıkmıooo
aminnnnnnnn
sen görmesende bilgi çubuğunda kullanılan açık prog vardır.vidyolar neyle çalışıo?itunes,media player vs hangisiyle çalışıyor?hangi programla çalışıyorsa onun kapalı olduğuna emin ol.yok hala silinmiyorsanu çalıştıran progda hata vardır.start>set program access and defaults>change or remove programs(başlat menüsünden program ekle ya da kaldıra gel)programı sil..programı kaldırdıktan sonra vidyoyu sil.sonra geri programı yüklersin inndir in sitesinden..virüsünde olabilir pc yi geçmiş bir tarihe al.dene bakalım olmazsa özeldende yardım ederim sağahihoyyyt
güle güle kullan canım
aa pek cici sağlıklı günlerde olsun.pekte uygunmuş fiatıkaydirigubbakcemile2
böcük yiğenin çok tatlıymıs canım ...maşallah..bileti de yarın sorayım senin için...
minik amcanın torunu da çok tatlı ...maşallah..
canım sağol ya şimdi bakıyım dediklerine başarablecek miyim bakalımŞeniz
yüzük bende takmam pek parmaklarım minik olduğundan ince söz yüzüğü gibi bi yüzüğüm var annem almıştı
onu taktığımda hep nişanlı sanıyolar beni aşkımda takma diyo takmıyom artık
yiğeninde maşallah çok tatlı..
cok tatlıymış yaa:asigim:
off senın gene sevgılın var benım neden yok ya şansıma tüpürem:
tüh bağlantım gitti ben kaçırdım
sımdık bı erkek arkdasımsa msj attı bana sositososito denızlıde kendısı sen yarın sorar mısn cnm cunku ona senın soracağını soyledım
cocukta bılet varmış sen bulursun senden alırmdelikafadulden
otobüs bileti 50 lira sanırım cnm 1 ay önce kuzenim gitti istanbula burdan 50ye almıstı biletini baska bir otobüs şirketinde de 60 lira.50-60 cnm biletler sadece gidiş.toplu olursa daaha uygun olur sanırım toplu kaça?sen gelirsen ne zaman burda olacaksın pazar sabah mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?