Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük yiğenin çok tatlıymıs canım ...maşallah..bileti de yarın sorayım senin için...

minik amcanın torunu da çok tatlı ...maşallah..

minikcimmmm bu ne tatlı kız öle...benim içim şu burnunu ısır..yanaklarını öphihoyyyt

canım sağol ya şimdi bakıyım dediklerine başarablecek miyim bakalımŞeniz

bekliom burcu olmadı özeldende yardımcı olurum..neyle çalışıo video hangi programla açılıo?

sağolun ablaları beyimiz çok cool kaydirigubbakcemile3

bugün bi beyzbol şapkası takmış çıkarmııyo kaydirigubbakcemile3

zor çıkarttık lüleleri çıktı ortaya

böcük yiğenin çok tatlıymıs canım ...maşallah..bileti de yarın sorayım senin için...

minik amcanın torunu da çok tatlı ...maşallah..

sımdık bı erkek arkdasımsa msj attı bana sositososito denızlıde kendısı sen yarın sorar mısn cnm cunku ona senın soracağını soyledım
cocukta bılet varmış sen bulursun senden alırmdelikafadulden

cok tatlıymış yaa:asigim:
off senın gene sevgılın var benım neden yok ya şansıma tüpürem:

cok tatlıymış yaa:asigim:
off senın gene sevgılın var benım neden yok ya şansıma tüpürem:

ben aşkımla tanışmadan önce o kadar kötüydüm ki onunla tanışıncada kabul etmedim teklifini
kendimi güçsüz hissediyordum kötüydüm 3 ay bekledi yılmadı ve başardı kaydirigubbakcemile3

hiç beklemediğin anda biri çıkar karşına başını döndürür canım benim :1hug:

aybuer bıde otobusbıletlerı ne kadr acaba
bız burdan toplu gıdersek mı ucuz dıe karsılastırma yapmak ıstıyorum

otobüs bileti 50 lira sanırım cnm 1 ay önce kuzenim gitti istanbula burdan 50ye almıstı biletini baska bir otobüs şirketinde de 60 lira.50-60 cnm biletler sadece gidiş.toplu olursa daaha uygun olur sanırım toplu kaça?sen gelirsen ne zaman burda olacaksın pazar sabah mı?

Azracım, pike takımı 125 lira normalde, nevresim de 157. ıkisini indirimli 200 liraya aldım

kız maç ctesı:roflolazar sabahı ne edım
sımdık toplu gelmek tabıkı daha uygun ama bakalım vışş pahalıymış ama değr su blet ısı halolsun 100tl gıdış dönus 50 bılet olsa 200 tl harcarm
ayy ıyı bı otel vardır ınş bazı maclara gıttıımız yerlerde pek yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…