Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandalın napcan onu ben beğenmedımde

ahh ahh bana pırlanta alan bı koca bulmak ıstıyom ama ılk gun demeyım kacar alıstıra alıstıra

:roflol: :roflol:

bu tam arsımaya gore ama azcık tuzlu 1732 tlcık

çok güzell benim olsun muu lüfennn :1rolleyes:

:teselli:

ben de bugün özdilek nevresim takımı aldım. 41 tl.

çok şık fiyatıda süper
:dance:

hoşgeldin böcükk bende geldimm

kuzenim geldi bebişiyle nasıl tatlı bi çocuk kızlarr resmini eklicem şimdi profilime
:dance:

benım buyuk ablamın altınlarıda erkek tarafı gasp etmıstı allah ı ınsanlarla karsılastırsın
aminnnnnnnn
kızlar bilgisayar iki video var silmek istiyorum sildirmiyor pc. varmı bir öneriniz. kullanılan programı kapatın diyor ama kullanılan program yok sinir etti beni ya
sen görmesende bilgi çubuğunda kullanılan açık prog vardır.vidyolar neyle çalışıo?itunes,media player vs hangisiyle çalışıyor?hangi programla çalışıyorsa onun kapalı olduğuna emin ol.yok hala silinmiyorsanu çalıştıran progda hata vardır.start>set program access and defaults>change or remove programs(başlat menüsünden program ekle ya da kaldıra gel)programı sil..programı kaldırdıktan sonra vidyoyu sil.sonra geri programı yüklersin inndir in sitesinden..virüsünde olabilir pc yi geçmiş bir tarihe al.dene bakalım olmazsa özeldende yardım ederim sağahihoyyyt
güle güle kullan canım
merhaba kızlar

aldıklarınızı güle güle kullanın.

ben de bugün özdilek nevresim takımı aldım. 41 tl.

aa pek cici sağlıklı günlerde olsun.pekte uygunmuş fiatıkaydirigubbakcemile2

laa hevın sen benı öldurcek mısn kahrımdan nan ben senı ne zmn yakalıycam :mymeka: hanı 4 gun tatıl vardı gelcektın
sen ıst bı gel senın sacını basını yolcam
tencere ne marka ya sızın ordada hıc guzel seyler yok:dilcikar: neyse al al bı yerden basla artık hazır bırı almışken senı onuda kacrma

perıcım ı gunlerde kullan renk guzelmış

böcüğüm hoş geldin kız dediğim marka:tiffany&co gir bak canım...resimleri alınmıyor.ama burdaki modelleri yapan kuyumcular vardelikafadulden

kızlar ben bugün yeni girebildim.geçmiş sayfalarda yarım yamalak bişeyler gözüme çarptı ama aslı nedir ? gamze yani dimples hamilemiiii ?

baktım cnm sımdık ama bana öle seyler gostermen alamıyom yaa
bılyon mu ben hıc takı sevmem hıc bısey takmam saat bıle

bu benım yığen

buda kız versıyonu nasıl olur dıe baktıydık:roflol: sılcemm

Son düzenleme:
maşallah yiğenin pek tatlıymış böcüğüm..Allah isteyen herkeze bebiş versin

aa böcüğüm bende takı hastasıyımdırkaydirigubbakcemile3
ozellıkle bıde yazın hıc takamam ıste uyuzluk ya

takı sevmiyorsan kelepçeleri ne yapıyon kiii...

ben severim canım künyelerim filanda var takarım dönüşümlü olarak

bak onları sevyom ama şöle sözlenene kadr yuzukten nefret ederdım hatta alısmam baya zmn aldı cıkarırdım sureklı sonra tam alıstım cıktıkaydirigubbakcemile3
bıleklerıde sözlu ıken takmayı severdım sımdık takarsam kısmetım kapanır dıe takmıyomkaydirigubbakcemile3 cunku bı düğüne gıttım tek taşımda vardı benı evlı sanmışlardı

saolun teyzelerı
ya benı eskı kaynım aradı ısım var az bekle arıycam dedı aramadıda merakta ettım

yüzük bende takmam pek parmaklarım minik olduğundan ince söz yüzüğü gibi bi yüzüğüm var annem almıştı
onu taktığımda hep nişanlı sanıyolar beni aşkımda takma diyo takmıyom artık

yiğeninde maşallah çok tatlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…