mandalın napcan onu ben beğenmedımde
ahh ahh bana pırlanta alan bı koca bulmak ıstıyom ama ılk gun demeyım kacar alıstıra alıstıra
bu tam arsımaya gore ama azcık tuzlu 1732 tlcık
kızlar bugün kötü bir gündü duygusal açıdan benim için. şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz. iyi akşamlar herkese.
İnşallah gülay'ın nikahı iyi geçer
Arisicimin de evle ilgili tüm işleri hallolur
benim de bi bindallım olur(
aminnnnnnnnbenım buyuk ablamın altınlarıda erkek tarafı gasp etmıstı allah ı ınsanlarla karsılastırsın
sen görmesende bilgi çubuğunda kullanılan açık prog vardır.vidyolar neyle çalışıo?itunes,media player vs hangisiyle çalışıyor?hangi programla çalışıyorsa onun kapalı olduğuna emin ol.yok hala silinmiyorsakızlar bilgisayar iki video var silmek istiyorum sildirmiyor pc. varmı bir öneriniz. kullanılan programı kapatın diyor ama kullanılan program yok sinir etti beni ya
güle güle kullan canımkizlar burdaki olumlu yanitlardan sonra ceyiz alisverisine tam gaz devam demistim ya, tencere takimimi alayim dedim elimde para varken, eBay'i biliyorsunuzdur online alisveris sitesi. Benim komsumun yegeni evleniyor 2 hafta sonra oda ordan almis bu tencereleri cok memnun bide fiyatida ucuz 100 Euro yaklasik 200 TL, nasil sizce karar veremedim alsammi almasammi diye?
Iste bunlar eBay ve yes-shop'dan alintidir
buda yaninda hediye olarak
aa pek cici sağlıklı günlerde olsun.pekte uygunmuş fiatıkaydirigubbakcemile2
minik ver parayı al bılezıği yok öle beleşe
baktım cnm sımdık ama bana öle seyler gostermen alamıyom yaa
bılyon mu ben hıc takı sevmem hıc bısey takmam saat bıle
ozellıkle bıde yazın hıc takamam ıste uyuzluk yaaa böcüğüm bende takı hastasıyımdırkaydirigubbakcemile3
takı sevmiyorsan kelepçeleri ne yapıyon kiii...
ben severim canım künyelerim filanda var takarım dönüşümlü olarak
kızlar ben bugün yeni girebildim.geçmiş sayfalarda yarım yamalak bişeyler gözüme çarptı ama aslı nedir ? gamze yani dimples hamilemiiii ?
kızlar ben bugün yeni girebildim.geçmiş sayfalarda yarım yamalak bişeyler gözüme çarptı ama aslı nedir ? gamze yani dimples hamilemiiii ?
ozellıkle bıde yazın hıc takamam ıste uyuzluk ya
bak onları sevyom ama şöle sözlenene kadr yuzukten nefret ederdım hatta alısmam baya zmn aldı cıkarırdım sureklı sonra tam alıstım cıktıkaydirigubbakcemile3
bıleklerıde sözlu ıken takmayı severdım sımdık takarsam kısmetım kapanır dıe takmıyomkaydirigubbakcemile3 cunku bı düğüne gıttım tek taşımda vardı benı evlı sanmışlardı
saolun teyzelerı
ya benı eskı kaynım aradı ısım var az bekle arıycam dedı aramadıda merakta ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?