- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ben aşkımla tanışmadan önce o kadar kötüydüm ki onunla tanışıncada kabul etmedim teklifini
kendimi güçsüz hissediyordum kötüydüm 3 ay bekledi yılmadı ve başardı kaydirigubbakcemile3
hiç beklemediğin anda biri çıkar karşına başını döndürür canım benim :1hug:
kız maç ctesı:roflolazar sabahı ne edım
sımdık toplu gelmek tabıkı daha uygun ama bakalım vışş pahalıymış ama değr su blet ısı halolsun 100tl gıdış dönus 50 bılet olsa 200 tl harcarm
ayy ıyı bı otel vardır ınş bazı maclara gıttıımız yerlerde pek yoktu
ne kadr hoş değıl mı 69 tl biev ürünü
aybuer saol cnm demen yeter ben aynen bıner gerı gelırım arkadaslarıma bağlı bıraz
ben sana alım yollayım
nee 15 tl verdın enayııkaydirigubbakcemile3
Canım benimm saol a.s.beta, canım tacın çok şık ve asil görünüyor. ayrıca iğnelinde pek tatlı yafss.
Açık halini üşendim bozamadım katlaması zor oluyor ama çok seksü bişi :jeyyar: Netten modelini bulursam eklimm kuzum yerimsenibenbetaaaaa ya harika terliklerin ve de sabahlığın ama sabahlığın açık hali yokmu kuzum merak ettim hepsini ?
Evet okudum zeysbcim ama alıntım çıkmamışş :1no2: Yapılışını anlatmıştım çok basit halkalardan alıyosun etrafını kurdelayla sarıyorsun.Ucuna bi fiyonkk üstüne bi kelebek yapıştırıyosun bu kadar yerimsenibencanım ellerine sağlık harikasın anlatta bizde yapalım.canım davetiye ile ilgili birşeyler sormuşsun 4010da cevapladım.tacın terliğinde pek cici
Benim tek taşıma çok benziyorr[/IMG]
bakmayın burda kocaman durduklarına. normalde bildiğiniz tektaş boyutunda bunlar kızlar. hiç bir zaman modası geçmesin hatıra kalsın ve ileride çocuğuma takabileyim diye böyle bir şey seçtim. nasıl sizce hem benm tarzımı yansıtıp hemde cici duruyor mu??? fikirlerinizi bekliyorum????
kolyeyle küpeyi aşkımın babası takacak yüzüğünüde aşkısım....
Ayy böcük yeerimm seni çok alemsin kıss Şenizyutkunan smıle:roflol: aboww neyse bu bana cok ucuz geldı kalsın
:lepi:
Çok güzelmişş buu benimde kebelikli kolyem varr.Hemide hem beyaz hem sarı altınlı :dilcikar:
arsı sunadabak öle gıt1050 tl
950tl
Selam kızlar hihoyyyt
Beta'cim cicilerin cok hos özellikle sabahlıkla terliklerine bayildim :asigim:
Canım kelebekler hazır ben sadece yapıştırdım yerimsenibenBeta peçeteliklerin çok güzel olmuş.Merak ettim o kelebekleri nasıl yaptın hazırmıydı o kısmı süper olmuş yaa ...
Canım benim tşklerr Şenizhayırlı olsun güzelim
:lepi: süperler lokmam bindallını göremedim ama hayırlı olsun güzelim
Amaa amaaa senağlama Sen yoktunn benneyaptımkiHemşom bu yine sana :mymeka: Nedenini biliyosun :dilcikar:
Tam mandiline göree kaydirigubbakcemile3
ne kadr hoş değıl mı 69 tl biev ürünü
neyse aldın ya ıcnde kalmasınn yedığın kazık ınş ılerde ındırım olark sana yansır
ben ıst dayım cnm bulumm sana hemen alıp yollayım bana adresını ver hele özelden
bilmiyorum cnm bilsem bende alıcam
ahaha dur kız bulunca sanada sölimm yerini..gördünmü koca ankarada tabak yok.ben 15e aldım ahahah
Çok güzelmişş buu benimde kebelikli kolyem varr.Hemide hem beyaz hem sarı altınlı :dilcikar:
Tam mandiline göree kaydirigubbakcemile3
ah canım yaa sorma..ama sizinkileri görmeden önce almıştım.kız sizinkilerdemi porselen seramiktir die yediğim kazığı söndürmeye çalışıyorumkaydirigubbakcemile3canımmm ne kadar incesin yaaa.sağol canım ya. gülüm dur bulamazsam ankarada isterim kız sendena.s.
tmm cnm haber et aslında mandalin de ankaradan o almıştı heralde ama nerden kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?