Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:Saruboceq:sızde hıc ayrılmayın
ayy delı olcam ben yaa aklıma sözlum neerden geldıyse bırden ösledım onu:çok üzgünüm:

ben pazar biliyorum :)

oteller var cnm tabi ama istersen ben seni seve seve misafir ederim...

ne kadr hoş değıl mı 69 tl biev ürünü

aybuer saol cnm demen yeter ben aynen bıner gerı gelırım arkadaslarıma bağlı bıraz

Son düzenleme:

aybuer saol cnm demen yeter ben aynen bıner gerı gelırım arkadaslarıma bağlı bıraz

aa pek şirinmiş...böcük kısss sen bana demiştin yaa şu kalpli tabaklar pazarlarda 1milyoncularda die...bi türlü bulamadım.bernardodan aldım 15tl ye daha değişik bernardonun ürünü..ama onlar daha ucuz ya bide onlardan bulsam taktım kafaya ankarada gören alan varsa bidesin hayrınakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
neyse aldın ya ıcnde kalmasınn yedığın kazık ınş ılerde ındırım olark sana yansır

ben ıst dayım cnm bulumm sana hemen alıp yollayım bana adresını ver hele özelden

BLACKCİMMM hıhu kızzz sende ankaradasın bilinmii şu kalpli tabaklar nerede satıliii?

beta, canım tacın çok şık ve asil görünüyor. ayrıca iğnelinde pek tatlı yafss.
Canım benimm saol a.s.
betaaaaa ya harika terliklerin ve de sabahlığın ama sabahlığın açık hali yokmu kuzum merak ettim hepsini ?
Açık halini üşendim bozamadım katlaması zor oluyor ama çok seksü bişi :jeyyar: Netten modelini bulursam eklimm kuzum yerimseniben
canım ellerine sağlık harikasın anlatta bizde yapalım.canım davetiye ile ilgili birşeyler sormuşsun 4010da cevapladım.tacın terliğinde pek cici
Evet okudum zeysbcim ama alıntım çıkmamışş :1no2: Yapılışını anlatmıştım çok basit halkalardan alıyosun etrafını kurdelayla sarıyorsun.Ucuna bi fiyonkk üstüne bi kelebek yapıştırıyosun bu kadar yerimseniben
Benim tek taşıma çok benziyorr Zarif ve şık cici yerimseniben
yutkunan smıle:roflol: aboww neyse bu bana cok ucuz geldı kalsın
:lepi:
Ayy böcük yeerimm seni çok alemsin kıss Şeniz

arsı sunadabak öle gıt1050 tl

950tl
Çok güzelmişş buu benimde kebelikli kolyem varr.Hemide hem beyaz hem sarı altınlı :dilcikar:
Selam kızlar hihoyyyt
Beta'cim cicilerin cok hos özellikle sabahlıkla terliklerine bayildim :asigim:

Canım benim saol a.s.
Beta peçeteliklerin çok güzel olmuş.Merak ettim o kelebekleri nasıl yaptın hazırmıydı o kısmı süper olmuş yaa ...
Canım kelebekler hazır ben sadece yapıştırdım yerimseniben
hayırlı olsun güzelim
:lepi: süperler lokmam bindallını göremedim ama hayırlı olsun güzelim
Canım benim tşklerr Şeniz
Hemşom bu yine sana :mymeka: Nedenini biliyosun :dilcikar:
Amaa amaaa senağlama Sen yoktunn benneyaptımki

Tam mandiline göree kaydirigubbakcemile3

neyse aldın ya ıcnde kalmasınn yedığın kazık ınş ılerde ındırım olark sana yansır

ben ıst dayım cnm bulumm sana hemen alıp yollayım bana adresını ver hele özelden

ah canım yaa sorma..ama sizinkileri görmeden önce almıştım.kız sizinkilerdemi porselen seramiktir die yediğim kazığı söndürmeye çalışıyorumkaydirigubbakcemile3canımmm ne kadar incesin yaaa.sağol canım ya. gülüm dur bulamazsam ankarada isterim kız sendena.s.

iğne olayı ne bende anlamadım...
BETACIM ne yaptın davetiye işini pekii

Çok güzelmişş buu benimde kebelikli kolyem varr.Hemide hem beyaz hem sarı altınlı :dilcikar:

Tam mandiline göree kaydirigubbakcemile3

bende mandalın yazcaktım altına unurttum gorumcen olur kendısı ondan ekledım :1closedeyes: yalaka smılekaydirigubbakcemile3
aman kolyesı varmış benımde var ama sahte:1closedeyes:

tmm bulamazsn de yollarım bu arada cıps tabağı demı yanlış seyden bahsetmıyok
kırmızı sıyahlı yad sarı yesılı oluyo ne bulursam onu alır yollarım :1closedeyes:

Benimde bugün netten aldığım blenderim geldi kızlarrr ... 107 liraya 3 taksit aldım aslında 104 peşindi ama ödeyemssem faizi daha çok gelir başka ödemelerde var ondan taksit yaptım.İlk denemeyi yaptım soğanla yaa varya saniyede parçaladı öle bi parçaladıki hatta püre oldu sanki çok güçlü motoru var zaten gücü en yüksek 700 w olanlardan bi arzumun var bide phlips ama arzumu sevemedim nedense aslında rendesi falan vardı ama aslında mutfağıma uysun die aldım desem delikafadulden hee birdee braunda yok mesela bi ayrıntı söyleyim blender bıçağı çift taraflı kesiyor hem yatay hem dikey bizzat elime alıp inceledim bıçak yapısı tamamen farklı hız ayarı önemli derseniz philipste 5 braunda 15 ayar var ben rengi, gücü ve bıçak yapısı yüzünden seçtim philipsi

tmm cnm haber et aslında mandalin de ankaradan o almıştı heralde ama nerden kaydirigubbakcemile3

aaaa doru dur onada sorayım özelden..çatladım ayol..kız milleti iştekaydirigubbakcemile3
ya kızlar:ben mesela puan vericem bir yazı çıkıo:bu üyeye puan verebilmeniz için dierlerinede vermelisiniz die bu ne?hepinize olmuoda mesela az önce BÖCÜK sana oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…