ımageshack yaz google orda browse tusuna bas yukle yukledıkce browseye bas cnm en sonda start upluad yazar oa tıkla
dıkat et ama
resıze ımages 320*240 olsun ısaretlı
Çok güzell yaa :asigim: bende çok beğenmiştim bunu kablosuuzundanmı aldın damlacım.İyi günlerde kullan yerimseniben
Şeniz Yedim gitti kaydirigubbakcemile3turkıyem klozet takımında sıkmış ı gunlerde kullan
beta onu yeme benı yee
nıhal h geldın
ben kacıyommmm ı aksamlar
buda tepsim:)
görüşürüz canımturkıyem klozet takımında sıkmış ı gunlerde kullan
beta onu yeme benı yee
nıhal h geldın
ben kacıyommmm ı aksamlar
Betaaaaaaaaaa o terliklerden bende istiommmm :1shok: ben bulabilirmiyimkiii burda markası ne nerden aldın :1shok:
Saol canımcımm a.s. Davetiyeyi yaptırınca gösteririm inş.güzel şık bişi buluruz yerimsenibenBÖCÜĞÜM:ben sana puan vermiştim canım...nie öle oluo ya neden 20 kişiye vermem lazım anlamadım..
BLACKCİM inan çok garip nese denerim gene
TÜRKİYEMCİM hepsini iyi günlerde kullan canım
BETACIM davetiyen eminim çok şık olucak..kına abiyeni görmemiştim dierlerini gördünde..çok beğendim.güle güle kullana.s.
Saol türkiyem a.s.canım kına elbisenn çoook güzell bayıldım gülerek kullan hepsini ceyis baskanı:) tşk ederm:)
:1no2: Acaba yakın zamanda puan mı verdin :uhm: Hiç anlamam ki :1no2:BETAYADA puan atamıyorum aaa ne bu ya
Betaaaaaaaaaa o terliklerden bende istiommmm :1shok: ben bulabilirmiyimkiii burda markası ne nerden aldın :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?