Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çok güzell yaa :asigim: bende çok beğenmiştim bunu kablosuuzundanmı aldın damlacım.İyi günlerde kullan yerimseniben

Yok canım kablosuz olanın motor gücü zayıf sanırım 200 w mış bu 700w ve şarj olayıda işin içinde ilerde sorun olur diye düşündüm hemde epey pahalı o indirimli haliyle bile 180 civarı -tatlicadiarzu- hee bunun bi üstü var farkı bir çırpıcısının olması oda çok dandik braununkide öyle sadece ayran falan yapılır yani kek olmaz onla birde mini parçalama kabı var bu yüzdende 80 lira daha vermedim ama çok sevdim yaa :asigim:
Beta ben sana peçeteliklri sormuştum ama sen zaten anlatmışsın sonra gördüm kusura bakma :1hug:
Türkiyem güle güle kullan eklediklerini a.s

BÖCÜĞÜM:ben sana puan vermiştim canım...nie öle oluo ya neden 20 kişiye vermem lazım anlamadım..
BLACKCıM inan çok garip nese denerim gene
TÜRKıYEMCıM hepsini iyi günlerde kullan canım
BETACIM davetiyen eminim çok şık olucak..kına abiyeni görmemiştim dierlerini gördünde..çok beğendim.güle güle kullana.s.

Betaaaaaaaaaa o terliklerden bende istiommmm :1shok: ben bulabilirmiyimkiii burda markası ne nerden aldın :1shok:

kız ankarada dolu...daha ne çeşitleri var tunalıyı vs gez bi gülümkaydirigubbakcemile5

kızlar iyi akşamlar bende kaçıyorum hepinizi tek tek öptüm.a.s.

Saol canımcımm a.s. Davetiyeyi yaptırınca gösteririm inş.güzel şık bişi buluruz yerimseniben
canım kına elbisenn çoook güzell bayıldım gülerek kullan hepsini ceyis baskanı:) tşk ederm:)
Saol türkiyem a.s.
BETAYADA puan atamıyorum aaa ne bu ya
:1no2: Acaba yakın zamanda puan mı verdin :uhm: Hiç anlamam ki :1no2:
Betaaaaaaaaaa o terliklerden bende istiommmm :1shok: ben bulabilirmiyimkiii burda markası ne nerden aldın :1shok:

a.s. Canım ablam abiyesinin altına ayakkabı aldı bende bunları orda gördüm çok beğendim annemde böyle bişe lazım sana dedi hediye aldıı
Markası bilmiyorum :sm_confused: İçinde yazıyor :uhm: ama ayakkabıcılara bak bulursun canımm yerimseniben

betaaa gündüzde sormuştum canım sabahlık ın açık hal yok mu diye senağlama

Türkiyecim , güle güle kullan aldıklarını nişan fotoların nerde?? bizde bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…