hee kız onlar benimki kalpli beyaz sağ köşesinde kırmızı küçük kalp var o çıkabilio.çıkınca boşluk oluo orda kalp şeklinde aynı tabak...vay adiler yedim akzığı..ahaha tekrara saol canım benim a.s.bende mandalın yazcaktım altına unurttum gorumcen olur kendısı ondan ekledım :1closedeyes: yalaka smılekaydirigubbakcemile3
aman kolyesı varmış benımde var ama sahte:1closedeyes:
tmm bulamazsn de yollarım bu arada cıps tabağı demı yanlış seyden bahsetmıyok
kırmızı sıyahlı yad sarı yesılı oluyo ne bulursam onu alır yollarım :1closedeyes:
Benimde bugün netten aldığım blenderim geldi kızlarrr ... 107 liraya 3 taksit aldım aslında 104 peşindi ama ödeyemssem faizi daha çok gelir başka ödemelerde var ondan taksit yaptım.İlk denemeyi yaptım soğanla yaa varya saniyede parçaladı öle bi parçaladıki hatta püre oldu sanki çok güçlü motoru var zaten gücü en yüksek 700 w olanlardan bi arzumun var bide phlips ama arzumu sevemedim nedense aslında rendesi falan vardı ama aslında mutfağıma uysun die aldım desem delikafadulden hee birdee braunda yok mesela bi ayrıntı söyleyim blender bıçağı çift taraflı kesiyor hem yatay hem dikey bizzat elime alıp inceledim bıçak yapısı tamamen farklı hız ayarı önemli derseniz philipste 5 braunda 15 ayar var ben rengi, gücü ve bıçak yapısı yüzünden seçtim philipsi
merhaba kızlar nasılsınız?çeyiz alışverişleri nsl gıdıyo:)
slm kızlarrrrrrrrrrr
20 kısıye vermen gereklıkı sonra bana donesın ama sen bana hıc vermedın nasıl olduda öle dedı bılmıoym aman salla ya verme boşveraaaa doru dur onada sorayım özelden..çatladım ayol..kız milleti iştekaydirigubbakcemile3
ya kızlar:ben mesela puan vericem bir yazı çıkıo:bu üyeye puan verebilmeniz için dierlerinede vermelisiniz die bu ne?hepinize olmuoda mesela az önce BÖCÜK sana oldu
merhaba kızlar nasılsınız?çeyiz alışverişleri nsl gıdıyo:)
kızlar bende aldıklarımı eklemek istiyorum ama hızlı bir şekılde nerden ekliyorsunuz?
aaaa doru dur onada sorayım özelden..çatladım ayol..kız milleti iştekaydirigubbakcemile3
ya kızlar:ben mesela puan vericem bir yazı çıkıo:bu üyeye puan verebilmeniz için dierlerinede vermelisiniz die bu ne?hepinize olmuoda mesela az önce BÖCÜK sana oldu
Benimde bugün netten aldığım blenderim geldi kızlarrr ... 107 liraya 3 taksit aldım aslında 104 peşindi ama ödeyemssem faizi daha çok gelir başka ödemelerde var ondan taksit yaptım.İlk denemeyi yaptım soğanla yaa varya saniyede parçaladı öle bi parçaladıki hatta püre oldu sanki çok güçlü motoru var zaten gücü en yüksek 700 w olanlardan bi arzumun var bide phlips ama arzumu sevemedim nedense aslında rendesi falan vardı ama aslında mutfağıma uysun die aldım desem delikafadulden hee birdee braunda yok mesela bi ayrıntı söyleyim blender bıçağı çift taraflı kesiyor hem yatay hem dikey bizzat elime alıp inceledim bıçak yapısı tamamen farklı hız ayarı önemli derseniz philipste 5 braunda 15 ayar var ben rengi, gücü ve bıçak yapısı yüzünden seçtim philipsi
slm kızlarrrrrrrrrrr
güle güle kullan canikom
damla hayrlı olsun cok hoş gorunuyo sanırım arsımanında set halınde ıdı bundan
Lokmam eklede sil cnm bende görüm kız şu iğne olayı nedir anlamadım ben((
CAnım davetiye işini önümüzdeki haftalarda halledicez sade şık bişi beğenicem senin eklediğin bizi aşar kuşumm :1no2: Benimki buna benzer ama daha ucuzlarından olur..iğne olayı ne bende anlamadım...
BETACIM ne yaptın davetiye işini pekii
kaydirigubbakcemile3 görümcenide yerimm senidee Şenizbende mandalın yazcaktım altına unurttum gorumcen olur kendısı ondan ekledım :1closedeyes: yalaka smılekaydirigubbakcemile3
aman kolyesı varmış benımde var ama sahte:1closedeyes:
tmm bulamazsn de yollarım bu arada cıps tabağı demı yanlış seyden bahsetmıyok
kırmızı sıyahlı yad sarı yesılı oluyo ne bulursam onu alır yollarım :1closedeyes:
saol bitanemm evet cok az kaldı bakalım hayırlısı bu kirli sepetım ama benımkı siyah simlisi onu bulamadımda birden fazla nasıl eklıycez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?