Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hee kız onlar benimki kalpli beyaz sağ köşesinde kırmızı küçük kalp var o çıkabilio.çıkınca boşluk oluo orda kalp şeklinde aynı tabak...vay adiler yedim akzığı..ahaha tekrara saol canım benim a.s.

güle güle kullan canikom

herkes cicilerini güle güle kullansın kızlar ..
öyle hızlı ilerliyor ki isimleri unutuyorum okudukçasenağlama

dimplesim
Rabbim hayırlısıyla kucakınıza almayı nasip etsin bebekinizi çok sevindim canım senin adına..

20 kısıye vermen gereklıkı sonra bana donesın ama sen bana hıc vermedın nasıl olduda öle dedı bılmıoym aman salla ya verme boşver

merhaba kızlar nasılsınız?çeyiz alışverişleri nsl gıdıyo:)

kızlar bende aldıklarımı eklemek istiyorum ama hızlı bir şekılde nerden ekliyorsunuz?

h geldın ben ımageshack ten yukuluyorum cnm aynı anda bırden fazla düğünune az kalmış
senın nışanı cok beğenmıstım ben cok yakısmıstınız elbısen ve altınlarınıda süperdı hanıya:jeyyar:

ok cnm o puanda daha önce vermişsin bende böcüğe verdiğim için halen değerlendirme yapamıyorum ama nedense böcükde tık yok benneyaptımki

hayırlı olsun güzelim güle güle kullan

slm kızlarrrrrrrrrrr

hşg nihal

cnm resım olmamış hatta hıc olmamış cunku bende duzeltmeye calıstım olmadı
bısey sepetı sanırsam ama olmadı tekrar dnesen yada sen resım nasıl yuklenıyo bılıyon mu

cıkmadan once yazım
TOBININ DIKKATINE
bgun sordum dore yemek odası konsol ve tv unıtesı harıc 1600 tl pesın aynı zmnda 1600 tl 10 ay takst yapıyorlar
masa sandalyeler ve vıtrın

oturma odası 2250 tl cnm

saol bitanemm evet cok az kaldı bakalım hayırlısı bu kirli sepetım ama benımkı siyah simlisi onu bulamadımda birden fazla nasıl eklıycez?

Lokmam eklede sil cnm bende görüm kız şu iğne olayı nedir anlamadım ben ((

iğne olayı ne bende anlamadım...
BETACIM ne yaptın davetiye işini pekii
CAnım davetiye işini önümüzdeki haftalarda halledicez sade şık bişi beğenicem senin eklediğin bizi aşar kuşumm :1no2: Benimki buna benzer ama daha ucuzlarından olur..
Nikah şekerine vericez davetiyeye vereceğimiz parayı yerimseniben
Tamam kızlarr ekliyorumm yerimseniben Bakınca haber edin silicemm..yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 görümcenide yerimm senidee Şeniz

Çok güzell yaa :asigim: bende çok beğenmiştim bunu kablosuuzundanmı aldın damlacım.İyi günlerde kullan yerimseniben

saol bitanemm evet cok az kaldı bakalım hayırlısı bu kirli sepetım ama benımkı siyah simlisi onu bulamadımda birden fazla nasıl eklıycez?

ımageshack yaz google orda browse tusuna bas yukle yukledıkce browseye bas cnm en sonda start upluad yazar oa tıkla
dıkat et ama
resıze ımages 320*240 olsun ısaretlı

turkıyem klozet takımında sıkmış ı gunlerde kullan

beta onu yeme benı yee
nıhal h geldın

ben kacıyommmm ı aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…