GELELIM BÖCÜĞE CANM?
1- AYRILDIGINIZDAN BERI ILK DEFAMI BÖLE KONUSMA OLDU
2- YANI İLK DEFAMI UNUTAMADIGINI SÖLEDI
3- SEN NASIL ATLATTIN BU DURUMU COK ZOR OLMUSTUR YA 1SENE ONCESINDE BERABERMISSINIZ senağlama
4-ALLAH SENIN ICIN EN DOGRUSU NEYSE ONU VERSİN
Konuyu Toplam 26 Kullanıcı okuyor. (26 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
parpalm, Arsima+, baberko, brcncvk86, croiselle, dkb+, eminebora, esmy+, GLCNNN, kararsız, lalis, laydbird, lhnzdly+, mandilin, nastasia, oktar+, PARANTEZ, psiqo, pıtırcık85, p_nr+, sannem16, sinay21, uğur böcüğü, _HaYaTiM_+, _minik_+, _pinar_
Maşallah sabah sabah yaaa
eniştemin cevap ''evlenmeseydin bıçak zoruylamı getirdim '':mymeka:[/B]
özur dılerım arada kalkmam gerekıyo nolur yanlış anlaman:çok üzgünüm: patron gelıyoda
yok cnm ılk defa aramıyo bız ayrıldık sonra bulustuk kac kez ne yapmamız gerek dıe ama tek basımıza bısey yapamadık aıleme dedım ya o ya bız dedıler :çok üzgünüm: bende aılem dedım pişman deılım ama aılem dedım ama
herkes kenara cekıldı benım halımı soran olmadı
annem babamdan ayrılyım zaten onlar niğdede ben ıst da:çok üzgünüm:
karısını kocasını alan hayata devam ettı herkesın çiftı vardı ben hep tektım
neyse o arada bu bıze cok geldı özur ıcn ama abımler yengemler ozellıkle kucuk ablam ve buyuk yengem konusmasına ble ızın vermedı
bı gece 12falan aradı kapıyı ac dedı
uyku sersemı ben gıttım kapıyı actım ama ruya sanıp gerı yatmışım sonra tekrar aradı acmıycaksan gıdem balkondan bı baktım baya beklemış kaynımda yanında geldı
ben gecelıkle abım yengem uyanık yengem odasına gıttı
oturdu bana baktı baktı ağladı ve bısey demedenn gıttı:1shok: oldum
sonra bıgun gene geldı abımler hayr gorusemezsın dıyınce bende ağladım onlar tmm 5 dk konusun dedıler odama gttık
bısey dıyemedım ıkımıs ağlamaya basladık sarıldı ağladı ve sakın uzulme sen benım helalımsın dedı hep öle kalcan bıgun sana kavuscam dedı:çok üzgünüm:arkamdan sakın bakma dedı baktım ve gıttı buna benzer seyler oldu
abbowww
bende böle olmam demi:1shok:
canım benim yaaa :çok üzgünüm:
ailen neden istemiyo bocugum
sorun nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?