Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Konuyu Toplam 26 Kullanıcı okuyor. (26 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
parpalm, Arsima+, baberko, brcncvk86, croiselle, dkb+, eminebora, esmy+, GLCNNN, kararsız, lalis, laydbird, lhnzdly+, mandilin, nastasia, oktar+, PARANTEZ, psiqo, pıtırcık85, p_nr+, sannem16, sinay21, uğur böcüğü, _HaYaTiM_+, _minik_+, _pinar_

Maşallah sabah sabah yaaa

özur dılerım arada kalkmam gerekıyo nolur yanlış anlaman:çok üzgünüm: patron gelıyoda
yok cnm ılk defa aramıyo bız ayrıldık sonra bulustuk kac kez ne yapmamız gerek dıe ama tek basımıza bısey yapamadık aıleme dedım ya o ya bız dedıler :çok üzgünüm: bende aılem dedım pişman deılım ama aılem dedım ama
herkes kenara cekıldı benım halımı soran olmadı
annem babamdan ayrılyım zaten onlar niğdede ben ıst da:çok üzgünüm:
karısını kocasını alan hayata devam ettı herkesın çiftı vardı ben hep tektım
neyse o arada bu bıze cok geldı özur ıcn ama abımler yengemler ozellıkle kucuk ablam ve buyuk yengem konusmasına ble ızın vermedı
bı gece 12falan aradı kapıyı ac dedı
uyku sersemı ben gıttım kapıyı actım ama ruya sanıp gerı yatmışım sonra tekrar aradı acmıycaksan gıdem balkondan bı baktım baya beklemış kaynımda yanında geldı
ben gecelıkle abım yengem uyanık yengem odasına gıttı
oturdu bana baktı baktı ağladı ve bısey demedenn gıttı:1shok: oldum
sonra bıgun gene geldı abımler hayr gorusemezsın dıyınce bende ağladım onlar tmm 5 dk konusun dedıler odama gttık
bısey dıyemedım ıkımıs ağlamaya basladık sarıldı ağladı ve sakın uzulme sen benım helalımsın dedı hep öle kalcan bıgun sana kavuscam dedı:çok üzgünüm:arkamdan sakın bakma dedı baktım ve gıttı buna benzer seyler oldu

cnm sen dün gece 12 de gorseydınn aynı böyleydi maşallah

bÖcÜk anladıgım kadarıyla pısman olmus sende ıstıyon
aılenımı ezmek ıstemıyon
yoksa guvenınmı yok?

Böcüğüm canım bi söz vardır bilmem duydun mu '' boşadığın kadını tekrar alma'' diye yada ''tükürdüğünü yalama'' diye ben sana sadece kısa bir örnek yazıyım benim teyzem eşiyle yıllarca çıktı birbirlerini çok seviyorlardı sonra küs barış küs barış zorla evlendiler teyzem her konuşmamızda olmayacak böyle diyip duruyordu sonunda boşandılar herkes şok oldu onca aşk nereye gitti diye 2007 şubatta boşandılar tek celsede teyzem küçük bir ev tuttu binbir zorlukla hayata tutundu ve ohh kafam rahat etti derken 2008 ocakta eniştem bi gece telefon açıp seni unutamıyorum falan filan diyip teyzemi tekrar kandırmayı başardı bütün aile teyzeme sırt döndü teyzem çocuğumun babası diyerek ailesini arkasına aldı ve tekrar evlendiler mayıs ayında şu an tam 1 yıllık evliler ve teyzem köpekler gibi pişmanım büyükleri dinlemek varmış tükürdüğünü yalamayacak insan diyor hiç kimse evine gitmiyor birtek teyzemle ben görüşüyorum ve ara ara kavgalarına şahit oldum teyzem seni sevdim o yüzden tekrar döndüm ailem yüzüme bakmıyor senin yüzünden dedi eniştemin cevap ''evlenmeseydin bıçak zoruylamı getirdim '':mymeka:

senağlama senağlama

yengenle ablanın ne derdi vardı sözlünle

ben olsam bırakmazdım bu kadar sevdiğini bile bile

bence aile 1. sırada gelir amaa seviyosan savaş derim ben .Hakında hayırlısı olsun böcüğüm

canım benim yaaa :çok üzgünüm:
ailen neden istemiyo bocugum
sorun nedir?

böcük bugün seni ararsa konuş onunla adam akıllı
eğer niyeti ciddiyse ona söyle ailenin karşı çıktığını eğer gerçekten ciddiyse onlarla konuşabileceğini
sorun olmazsa eğer aileni topla bir araya ve onlarla paylaş bakalım ne diyecekler

offff :çok üzgünüm:
sınay sen bnu anlatıyorsun ama bende sana bısey anlatım
nışan tarıhı ıst olmak ıstemedım ıızn aldım annemın babamın yanına gtcem yanıma bı teyze oturdu dedı kızm neden uzgunsun yok bısey dedım
neyse bıraz konustuk amam o kendınden bahsettı oğlu doğululardan kız kacrmış ayrıl barıs ayrılbarıs basları belaya grmıs falan derken suan cok mutlular bebeklerıde var
sonra ben kısaca anlattım
kzım dedı sevdığını bırakma sakın bırakma kolay olmaz bu sevgı bulunmaz dedı ama hala kafam karısık:çok üzgünüm:
suan hıcbır erkeğe guvenmıyom ama ona hala guvenıyorum
sankı o hala hayatımda ve ben baskasını secsem sankı ona ıhanet edıyormusum gıbı hıssedıyorum:çok üzgünüm:

abbowww
bende böle olmam demi:1shok:

arsicim sakın ki kendi hayatınla kıyaslama insan kötü olacak diye hiçbirşey yapmaz herşeyi güzel olacak diye yaparız mesela yola çıkarız trafik kazası ihtimalini aklımıza getirdiğimizde büyüklerimiz kızar sus düzgün konuş diye oysa ki bu her ne kadar dile getirmesekte bu bir ihtimaldir olur olmaz belli olmaz ama önlemlerimizi almak bize düşer a.s

böcük sevgi kolay bulunmuyor ama sevgi herşeyi de çözmüyor malesef. hala anlatmadın neden bu kadar karşılar. çok mu özel?

canım benim yaaa :çok üzgünüm:
ailen neden istemiyo bocugum
sorun nedir?

ya gene senı yarı yolda bırakırsa dıe zaten en cok korktuğumda bu benım yaa valla bılmıyorum napcam bılmmıyorum
sankı çok yaşamaz gıbıme gelıyo
bana dıokı motora bınıyorum bıan senı dusunuyorum sankı yolun sonunda sen varsın ellerıme sahıp olamayıp kaza yapıyorum ama en cok gözumu acmadan dua edıyorum basucumda sen ol dıe :çok üzgünüm: dıo
bu gıdısle mezarının basında olcam:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…