- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
böcük bugün seni ararsa konuş onunla adam akıllı
eğer niyeti ciddiyse ona söyle ailenin karşı çıktığını eğer gerçekten ciddiyse onlarla konuşabileceğini
sorun olmazsa eğer aileni topla bir araya ve onlarla paylaş bakalım ne diyecekler
offff :çok üzgünüm:
sınay sen bnu anlatıyorsun ama bende sana bısey anlatım
nışan tarıhı ıst olmak ıstemedım ıızn aldım annemın babamın yanına gtcem yanıma bı teyze oturdu dedı kızm neden uzgunsun yok bısey dedım
neyse bıraz konustuk amam o kendınden bahsettı oğlu doğululardan kız kacrmış ayrıl barıs ayrılbarıs basları belaya grmıs falan derken suan cok mutlular bebeklerıde var
sonra ben kısaca anlattım
kzım dedı sevdığını bırakma sakın bırakma kolay olmaz bu sevgı bulunmaz dedı ama hala kafam karısık:çok üzgünüm:
suan hıcbır erkeğe guvenmıyom ama ona hala guvenıyorum
sankı o hala hayatımda ve ben baskasını secsem sankı ona ıhanet edıyormusum gıbı hıssedıyorum:çok üzgünüm:
böcük sevgi kolay bulunmuyor ama sevgi herşeyi de çözmüyor malesef. hala anlatmadın neden bu kadar karşılar. çok mu özel?
ne kadar ayrıntılı bahsetmissin lahanamm, tsk ederim ilgine. :) moral buldum bak...son hız diyete devam... a.s.ay rejime başlayan insanlara bayılırım....hayrılı olsun inş canım...
karşında belirlediğin bir zamn olunca inan bana kilo vermen ve onu beynine yerleştirmiş olman daha kolay.
ilk önce gülçin bir kilo çizelgesi yap canım.orda gördükçe verdiğini inan bana motivasynun dahada artacak....
sitenin diyet bölümünü araştır.ama fazla dalma insan hangisini yapacağını şaşırıyor.
ben araştırmalarımı ve yakınlarımın uygulamalarını yazayım.
önce az yemeği bir kenara bırakıyoruz,SIK ARALIKLARLA AZ AZ YİYORUZ.diyetisyenlerin çoğu farkındaysanız öğünleri 5 6 ya çıkarıp az yemeği önerirler.mide boş kalmasın çalışsın birden küsmesin diye...
kesinlikle beşi bir yerde çayı alman.aktara sölediğin taktirde hepsibni ayrı ayrı poşetlere hazırlat ve günde 3 4 kupa iç.
sonra çok sıkı araştırdım.sandaloz sakızı var.yine aktarlardan alıyorsun.yağları yakıyor ve metebolizmayı çalıştırıyor.ayrıca çok yararlı.onu sabah aç karna ve akşam nohut büyüklüğünde parça halinde ağzında çiğneyip üzerine bir bardak suya bir tatlı kaşığı elma sirkesiyle beraber içmen.sandaloz sakızın toz haline getirip bu elma sirkeli suyun içine katıp içenlerde var.sandalozu tercih etmedin diyelim elma sirkeli suyu muhakkak kullan.
sabh aç karna ,yemeklerden önce yada yemeklerden sonra içmeniz daha faydalı diyenlerde var.orasını daha çözemedim hangisi daha yararlı olur.
bide dereotu canım.yemeklerinden yarım saaat önce bir tutam yersen iştah kapatıyor,ve bir çok derde derman.
ama sirkeyi sakın göz ardı etme.peygamber efendimizin (sav) her zamn sözlerinde ifade ettiği çok yararları olan bişiy.her daim evimizde bulunmalı...
bildiklerim bu kadar eminimki faydasını görürsün....
emin ol ki eğer kafanda rejime başladığını kesinleştirirsen kilolarına az bir zamn zarfında veda edersin.
hadi bakalım....
amın arsıma
suan mı cok tuhafım napcamı bılemıyorum
onu cok sevıyorum hala eğer sevmesem 1 yıldr okadr ısteyene evt der yaad baskasyla konusrdum ama nereye baksam o
cekmecemı acsam yzuklerı hatta aldığım ceyıslerı bıle sankı onun ıcın alıyorum
cok kötuyum ya
sız olsanız napardınız
onun aılesıne aşiğim dencek kadr cok sevıyorum herbırını ayrı ayrı
zaten buyuk abımız vardı kaynım bekar ılk gelın ben olcaktım
kayınbabam kynanam melek ınanmazsınız
belkı ama
babası hala arar ve ben alo derım hemen
kızm cnm cığerım bıtanem der ve ağlamaya baslar:çok üzgünüm: bende dayanamıyorum en cok o destek oldu annesı ıle
hepsı benı ıcn ınanılmaz kıymetlı
ama benım aılem bıraz soğuk
annem harıc kımse ıstemez hanı ya ısterlersede sonra bısey olunca ağlama sızlanma derler
ozellıkle ablam ve yengem babamın beynıne gırdıler ve babamda evt derken hayr demıstı
ve 3 yıl sonunda cok zor sözlendık sonra ayrıldık
gızlı gızlı bulustuk bıkac kez eskıden bızm eve gırıp cıkan el ele gezdım ınsanla aman bırısı gorur korkusu yasaıdm:çok üzgünüm:
yaa anlatamam ama cok karısık kafam
kabul etsem ya gene sar başa olursa etmesem ona bısey olursa ben mezarında basında keske senı sevdığımı soyleseydım demek ıstemıyorum yada keske kabul etseydım
yanı gercekten kafam karısık:çok üzgünüm:
ayrılma sebebımızde ne hakaret nede kötu söz vardır yaa sankı olması gerektı o an oldu gıbı yanı cok sebepsızdı bırazdan onuda anlatırım ama
sızı uzmek ıstemıyorum
sinayy, kesin ve net olan insanları her zaman takdir etmisimdir,Böcüğüm canım bi söz vardır bilmem duydun mu '' boşadığın kadını tekrar alma'' diye yada ''tükürdüğünü yalama'' diye ben sana sadece kısa bir örnek yazıyım benim teyzem eşiyle yıllarca çıktı birbirlerini çok seviyorlardı sonra küs barış küs barış zorla evlendiler teyzem her konuşmamızda olmayacak böyle diyip duruyordu sonunda boşandılar herkes şok oldu onca aşk nereye gitti diye 2007 şubatta boşandılar tek celsede teyzem küçük bir ev tuttu binbir zorlukla hayata tutundu ve ohh kafam rahat etti derken 2008 ocakta eniştem bi gece telefon açıp seni unutamıyorum falan filan diyip teyzemi tekrar kandırmayı başardı bütün aile teyzeme sırt döndü teyzem çocuğumun babası diyerek ailesini arkasına aldı ve tekrar evlendiler mayıs ayında şu an tam 1 yıllık evliler ve teyzem köpekler gibi pişmanım büyükleri dinlemek varmış tükürdüğünü yalamayacak insan diyor hiç kimse evine gitmiyor birtek teyzemle ben görüşüyorum ve ara ara kavgalarına şahit oldum teyzem seni sevdim o yüzden tekrar döndüm ailem yüzüme bakmıyor senin yüzünden dedi eniştemin cevap ''evlenmeseydin bıçak zoruylamı getirdim '':mymeka:
offff :çok üzgünüm:
sınay sen bnu anlatıyorsun ama bende sana bısey anlatım
nışan tarıhı ıst olmak ıstemedım ıızn aldım annemın babamın yanına gtcem yanıma bı teyze oturdu dedı kızm neden uzgunsun yok bısey dedım
neyse bıraz konustuk amam o kendınden bahsettı oğlu doğululardan kız kacrmış ayrıl barıs ayrılbarıs basları belaya grmıs falan derken suan cok mutlular bebeklerıde var
sonra ben kısaca anlattım
kzım dedı sevdığını bırakma sakın bırakma kolay olmaz bu sevgı bulunmaz dedı ama hala kafam karısık:çok üzgünüm:
suan hıcbır erkeğe guvenmıyom ama ona hala guvenıyorum
sankı o hala hayatımda ve ben baskasını secsem sankı ona ıhanet edıyormusum gıbı hıssedıyorum:çok üzgünüm:
ya gene senı yarı yolda bırakırsa dıe zaten en cok korktuğumda bu benım yaa valla bılmıyorum napcam bılmmıyorum
sankı çok yaşamaz gıbıme gelıyo
bana dıokı motora bınıyorum bıan senı dusunuyorum sankı yolun sonunda sen varsın ellerıme sahıp olamayıp kaza yapıyorum ama en cok gözumu acmadan dua edıyorum basucumda sen ol dıe :çok üzgünüm: Dıo
bu gıdısle mezarının basında olcam:çok üzgünüm:
kızlar 20 haziran'da düğünüm var. Bu hafta sonu eşyalarım geliyor evimizi yerleştireceğiz. Ben hala saçıma karar veremedim. önceden burayı okurken " evleneceğim zamanlar burayı sık sık okur fikir edinirim" diyodum. şimdi okumaya vaktim yok hiççeyizden ufak tefek eksiklerim var, bunlarda tuvalet fırçası, çamaşır sepeti gibi ıvız zıvırlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ya gene senı yarı yolda bırakırsa dıe zaten en cok korktuğumda bu benım yaa valla bılmıyorum napcam bılmmıyorum
sankı çok yaşamaz gıbıme gelıyo
bana dıokı motora bınıyorum bıan senı dusunuyorum sankı yolun sonunda sen varsın ellerıme sahıp olamayıp kaza yapıyorum ama en cok gözumu acmadan dua edıyorum basucumda sen ol dıe :çok üzgünüm: dıo
bu gıdısle mezarının basında olcam:çok üzgünüm:
yazdımda demekkı arada kaldı cnm
yengem ve ablam hıc ıstemıyoru onlarda eslerını etkılıyo boylece coğu ınsan ıstememış oluyo ablam babamın aklna gırıyo babamda ıstemıyo
annemse kızm sız bırbırınızı cok sevıyorsunuz bak svıyorsan ben arkamdayım dedı
cunku bu 3 yılda annemle o cok konustu gorustu annem onu cok sevıyor belkıde ondan
mesela bana tektas almıstı sonra askere gttı ben yapamıycam dedım sankı benden ayrılcan gıbı hıs var bıtsın dedım askere dondu sırf benım yanıma ızne gelebılmek ıcn duvara yumruk atıp parmaklarını faaln krdı annem bunlara sahıt ama dığerlerı deıl
bıde bısey daha
ablamın sert olma sebebı su olabılır ablam nışanlandı 1,5 nısanlı kaldı ayrıldı 20 yasındayken 40 yasında bırıyle babam ablamı ayrı severdı aama bu yanlışına anlam veremedı ablama cok dedı bak senın yasında kızı var olmaz dıe sonra ayrıldılar
belkı oyuzden bu kadr katı
yengemı ıse anlamıyorum onun yuzunden annem felc bıle gecrdı ama neden boyle bılmıyorum mutluluğumu mu ıstemıy yoksa benı mı dusunuyor bılmıyorum
kız gülçin bir sayfa yorum yaptım görmedin mi ?
bana el kaldrmayı bırak 3 yıldr kötu laf bıle etmedı ama kendını hıc dusunmezkız böcük
ben korktum bu çocuktan kendine zarar veren insan başkasınada rahatlıkla zarar verir
:Saruboceq:böcük Allah korusun ya öle seyler demeee yaaaa senağlama
hala ortada net bir neden göremiyorum. nişanlın neden bıraktı?
ben bu konularda çok sertim artık. çünkü erkek milleti bugün senin için yarın başkası için ölüyor. o yüzden karşındaki insandan emin olman lazım.
ben eminsem ve güveniyorsam yenge falan takmazdım açıkçası. yenge dış kapının dış mandalı birazcık. annem babam kardeşlerim tamam takarım ama yenge...bilemiyorum
AY EVET SANIRIM BIRAZ SINIRLIMI:) KENDINE ZARAR VERMIS HEP YA
BUARADA KIZLAR KONUYU DAGITMIYIMDA GULESIM GELDI SÖYLUYUM
KOCISE MSNDEN DEDIMKI BU AKSAM DEGISIK BİŞEYLER YAPALIM
NE DEDİ ; EVET IYI OLUR MESELA SEN BUGECE ERKENDEN UYUMA BENIM ICIN COK DEGISIK OLUR kaydirigubbakcemile3
farklı bir bakış açısıCADIARZU tabi dediğim gibi ihtimaller ihtimaller insan 100 kere düşüncek 1 kere karar verecek çok zor birşey yafisfisfis ben 4 yıl nişanlımı süründürdüm resmen tamam oldu evlenelim diyemedim aşktan çok mantık evliliği oldu sanırım benimki:sm_confused:[COLOR="
[B][COLOR="red"]sinayy, kesin ve net olan insanları her zaman takdir etmisimdir,
ama isin icine katmadığın birsey var " duygu"...seviyorum diyo böcük,
her zaman mantıklı haraket edemeyiz,
ayrı her durum ayrı ve her insanın karakteri farklı, biri yasadı diye öbürü de bunu yasayacak değil ya...
belki böcügün sevgilisi ilerde "evlenmeseydin bıçak zoruyla mı getirdim" yerine
" ahh bitanem benim için ne zorluklara katlandın ne cok seyi gögüsledin, sen benim hayatımsın " diyecek[/COLOR]? :asigim:
sınay cnm şöle dıyeyım hep aklımda tabıkı soru ısaretı olcak bu suan evlenen bırbrını cok seven ınsanlardada olmaz mı ya mutsuz olursma dıe
ona guvenıyorum derken suan gerceken hıc bır erkeğe guvenmıyorum ama ona guvenyorum az veya cok ama guvenıyorum sadece tedırgınım
[FONT="Comic Sans MS"
[B][FONT="Comic Sans MS"]etkılemes olur mu cnm yazdım ya aılem etkılenıyo ablam ve yengem babama yanlış yada doğru seyler anlttıkca babam onların dedıklerıne ınanıp benı dınlemıyo bıle
bızım eve geldığını hemen babama demısler babam aradı bana cok kızdı:çok üzgünüm:[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?