Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar 20 Haziran'da düğünüm var. Bu hafta sonu eşyalarım geliyor evimizi yerleştireceğiz. Ben hala saçıma karar veremedim. Önceden burayı okurken " evleneceğim zamanlar burayı sık sık okur fikir edinirim" diyodum. Şimdi okumaya vaktim yok hiç Çeyizden ufak tefek eksiklerim var, bunlarda tuvalet fırçası, çamaşır sepeti gibi ıvız zıvırlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ancak aksam konusabılırm ısyermde rahat konusamıyorum
bız bunu cok konustuk ona gore benı cok sevıyo hersey daha ıyı olcak
ama ben sımdık aılemı arasam annemı babamı yanı gelmezler hele babam asla gelmez cunku ordada cok sorun yasıyorlar bıraz zaman gecsın öle dıycem

Bende baŞkasını ıstemedım kaÇ senedır,sankı ona ıhanet edıcekmıŞım gıbıme geldı hep,zaten baŞkasını aldatmak olurdu onu severken,ıŞın ılgınÇ yanı oda kımseyele bırlıkte olmadı,ondan sevıom ben hala yaa:)

iyide böcüğüm sen aileni seçmişsin zorla mı kaçırsaydı zavallı

bence ailene diret onlarda aradan geçen 1 yıla rağmen birbirinizi hala ne kadar çok sevdiğinizi görünce ikna olacaklardır...
bu dünyaya bir kere geliyoruz 2. bir şansımız yok siz birbirinizi sevdikten sonra engel olamaz kimse

mutlaka ikna olacaklardır yengenin dediğini filanda önemseme annen babanla konuş

böcüğüm ona güveniyorum diyorsun ama güvenmiyorsun hep bi ihtimal var aklında yine aynısı olursa diye demekki bu güveni henüz verememiş sana ve bu güvensizlikle sakın yeni bi yola çıkma onunla çooookk iyi düşün çünkü gerekirse aileni karşına alman gerekecek CADIARZU

böcük sevgi kolay bulunmuyor ama sevgi herşeyi de çözmüyor malesef. hala anlatmadın neden bu kadar karşılar. çok mu özel?

yazdımda demekkı arada kaldı cnm
yengem ve ablam hıc ıstemıyoru onlarda eslerını etkılıyo boylece coğu ınsan ıstememış oluyo ablam babamın aklna gırıyo babamda ıstemıyo
annemse kızm sız bırbırınızı cok sevıyorsunuz bak svıyorsan ben arkamdayım dedı
cunku bu 3 yılda annemle o cok konustu gorustu annem onu cok sevıyor belkıde ondan
mesela bana tektas almıstı sonra askere gttı ben yapamıycam dedım sankı benden ayrılcan gıbı hıs var bıtsın dedım askere dondu sırf benım yanıma ızne gelebılmek ıcn duvara yumruk atıp parmaklarını faaln krdı annem bunlara sahıt ama dığerlerı deıl
bıde bısey daha
ablamın sert olma sebebı su olabılır ablam nışanlandı 1,5 nısanlı kaldı ayrıldı 20 yasındayken 40 yasında bırıyle babam ablamı ayrı severdı aama bu yanlışına anlam veremedı ablama cok dedı bak senın yasında kızı var olmaz dıe sonra ayrıldılar
belkı oyuzden bu kadr katı
yengemı ıse anlamıyorum onun yuzunden annem felc bıle gecrdı ama neden boyle bılmıyorum mutluluğumu mu ıstemıy yoksa benı mı dusunuyor bılmıyorum

ne kadar ayrıntılı bahsetmissin lahanamm, tsk ederim ilgine. :) moral buldum bak...son hız diyete devam... a.s.

ayrılma sebebımızde ne hakaret nede kötu söz vardır yaa sankı olması gerektı o an oldu gıbı yanı cok sebepsızdı bırazdan onuda anlatırım ama
sızı uzmek ıstemıyorum

böcüüüümmm hala "kaynanam" "kayınpederim" diye bahsediyosun,
eski kaynanam demiyosun yada onun annesi babası diye bahsetmiyosun.
bu iliski hic bitmemis bana kalırsa...
:teytey:

sinayy, kesin ve net olan insanları her zaman takdir etmisimdir,
ama isin icine katmadığın birsey var " duygu"...seviyorum diyo böcük,
her zaman mantıklı haraket edemeyiz,
ayrı her durum ayrı ve her insanın karakteri farklı, biri yasadı diye öbürü de bunu yasayacak değil ya...
belki böcügün sevgilisi ilerde "evlenmeseydin bıçak zoruyla mı getirdim" yerine
" ahh bitanem benim için ne zorluklara katlandın ne cok seyi gögüsledin, sen benim hayatımsın " diyecek
? :asigim:

:teytey::lepi: :içelim:

böcükl allah korusun ya
nurem cnm anlıyorum senı kosturmaca koaly gelsn cnmmm

sınay cnm şöle dıyeyım hep aklımda tabıkı soru ısaretı olcak bu suan evlenen bırbrını cok seven ınsanlardada olmaz mı ya mutsuz olursma dıe
ona guvenıyorum derken suan gerceken hıc bır erkeğe guvenmıyorum ama ona guvenyorum az veya cok ama guvenıyorum sadece tedırgınım

böcük Allah korusun ya öle seyler demeee yaaaa senağlama

hala ortada net bir neden göremiyorum. nişanlın neden bıraktı?

ben bu konularda çok sertim artık. çünkü erkek milleti bugün senin için yarın başkası için ölüyor. o yüzden karşındaki insandan emin olman lazım.

ben eminsem ve güveniyorsam yenge falan takmazdım açıkçası. yenge dış kapının dış mandalı birazcık. annem babam kardeşlerim tamam takarım ama yenge...bilemiyorum

AY EVET SANIRIM BIRAZ SINIRLIMI:) KENDINE ZARAR VERMIS HEP YA
BUARADA KIZLAR KONUYU DAGITMIYIMDA GULESIM GELDI SÖYLUYUM
KOCISE MSNDEN DEDIMKI BU AKSAM DEGISIK BıŞEYLER YAPALIM
NE DEDı ; EVET IYI OLUR MESELA SEN BUGECE ERKENDEN UYUMA BENIM ICIN COK DEGISIK OLUR kaydirigubbakcemile3

kız böcük
ben korktum bu çocuktan kendine zarar veren insan başkasınada rahatlıkla zarar verir
bana el kaldrmayı bırak 3 yıldr kötu laf bıle etmedı ama kendını hıc dusunmez
zaten hıc böyle deıldı suan sureklı kaza yapar oldu

genede bılmıyorum en ıyı ılac zaman galıba:a015:
böcük Allah korusun ya öle seyler demeee yaaaa senağlama
:Saruboceq:

etkılemes olur mu cnm yazdım ya aılem etkılenıyo ablam ve yengem babama yanlış yada doğru seyler anlttıkca babam onların dedıklerıne ınanıp benı dınlemıyo bıle
bızım eve geldığını hemen babama demısler babam aradı bana cok kızdı:çok üzgünüm:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:lepi:

farklı bir bakış açısıCADIARZU tabi dediğim gibi ihtimaller ihtimaller insan 100 kere düşüncek 1 kere karar verecek çok zor birşey yafisfisfis ben 4 yıl nişanlımı süründürdüm resmen tamam oldu evlenelim diyemedim aşktan çok mantık evliliği oldu sanırım benimki:sm_confused:

böcüğüm SEN HALA DELİLER GİBİ SEVİYORSUN sana sadece şunu yapmak düşüyor biraz süründür hemen tamam deme kıymetini bilsin sonrasıda umarım çok mutlu olursun Şeniz

Baberko birşey soracağım. Şimdi ets tur'a bakıyorumda Lykia Botanika beach club nasıl sence?? fiyatları nedir 6 temmuz-12 temmuz arası ulaşım dahil yardımcı olabilirmisin acaba???

canım sen hala manyak seviyosun. mesafeli davranarak biraz da naz yaparak bir şans daha ver ama kaptırma kendini. birbirinizi daha iyi ölçün.

vicdanın rahat olmayacak şans vermezsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…