Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hepınıze fıkırlerınızden dolayı tsk edıyorum
sbh sbh sıktım bılıyorum ama paylasmak ıstedım
hepınız benım ıcın değerlı olduğunuz ıcn anlattım
konuyu dağıttım ıcınde ayrı özur dılıyorumm

esmy cnm ınş bgun uymazsın artık cok mu yorucu işin

ayyy koptuummm:roflol::roflol::roflol::roflol:Esma kız benim kocada yandı valla bende öyle uykum geldi mi dünyayı görmem :roflol::roflol:

ben kupe almıyım en ıyisı fıyatıda duserrr hemm

canım sette ben de küpe almadım çünkü küpe takmam hiç

benım buyuk ablamın altınlarıda erkek tarafı gasp etmıstı allah ı ınsanlarla karsılastırsın

bana da biri anlatmıştı. düğünde takılıyor takılıyor, sonra hemen düğün akşamı erkek tarafı gelinin bütün altınları el koyup aynı bileziklerin sahtelerini alıyolar. misafir geldiğinde, misafirliğe yada düğüne gittiklerinde kıza sahtelerini taktırıyorlar. :1shok: :1shok:

burcum setın çok gusel we kıbar ıı gunlerde kullan

gulaycım bol sanslar

hayatım umarım hersey gonlunce olur uzme kendını bu kadar

Şeniz

:Saruboceq:
gule gule cnm
uzme cok ıyı seyler dusun ı olsun hersey tatlım
keske bındallım olsada versem
:teselli:

Şeniz

canım içimden bir ses senn bildallın olacak diyor yerimseniben

inşallah canım ama o kadar az vaktim kaldı ki artık zorr :çok üzgünüm:

hayatım senınde bındallın olcak ınss cnmmmmm

inşallah canım sizin temiz kalbinizden çıkan dualar kabul olur :Saruboceq:

solingen olması kalitesini gösteriyor zaten, al gitsin

merhaba kızlar

aldıklarınızı güle güle kullanın.

ben de bugün özdilek nevresim takımı aldım. 41 tl.

güle güle kullan canım

benimkini kuzenim berlin'den getirmişti severin diye bi marka iyi mi kötü mü bilmiyorum. sen de güle güle kullan canım

türkiyem tüm aldıklarını güle güle kullan. ben senin daha önce nişan resimlerine bakmıştım ve gözlerini çok beğenmiştim. bi de altınlarına da gözüm takılmadı dsem yalan olur

akşam eskı sözlum aradı :1shok:

:1shok:

dün aksam saat 19.00 itibariyle diyete baslamıs bulunmaktayım,
sporla takviye edip, göbek ve basen cevresinde toplaşann 4-5 kg fazlalığımı atmak hedefim :)
desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...
hihoyyyt

hayırlı olsun arkadaşım inşallah istediğin kg.a ulaşırsın. ama benim bi fikrim yok bu konuda çünkü hayatımda hiç rejim yapmadım :çok üzgünüm:

tobi 2011 değil mi senin tarihin delirdin mi napcan bu saatte eşyayı hesap aç ve aşkından para al oraya yatıır, tabi sen de yatır kendi parandan kaydirigubbakcemile3

inşallah arsicim, sağol dediğin linke baktım ama ben kıpkırmızı istiyorum beta'nınki gibi:çok üzgünüm:
elektrik süpürgen hayırlı olsun canım. neyini tanıtcaklar süpürge işte uzay aracı mı mübarek kaydirigubbakcemile3

hayatm günaydın kuzum
bugün nasılsın

bugün daha iyiyim galiba sıyırdım akşam eve bi gittimm annemle ablam ne sorsa bilmiyorum ayyy yeter bana artık soru sormayı yasakladım yetişmezse yetişmezzz hahaha erteleriz çeyizi amannn gitmezse gitmesin evlendikten sonra götürürüz laf edenin bilmemne bilmemne defolsunlar laf edenler ohhh rahatladım vallaaa :roflol:

önce baya aradı ben böle:1shok: acsam mı acmasam mı

böcük ben şeyi anlamadım ilk başa dön o seni niye yarı yolda bıraktı. yani ne ayrılma sebebiniz?

elektrik süpürgenide güle güle kullan canım.emiş gucune ii bak..çok kafanı attırrısa kocanı çekiverirsin içine hüüüpp diye :roflol:

Allah cezanı vermesin kızım ben sana çok gülüyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol:

anammmm çak ağzına iki tanen sussun ay sinir oldum heeee kötükedihüso

hayırlı uğurlu olsun, Allah yardım etsni

kız böcük
ben korktum bu çocuktan kendine zarar veren insan başkasınada rahatlıkla zarar verir

aslında karşındakine zarar veremeyen insan kendine zarar verirklava:

ayyy koptuummm:roflol::roflol::roflol::roflol:Esma kız benim kocada yandı valla bende öyle uykum geldi mi dünyayı görmem :roflol::roflol:

böcük ne sıkması sahsenben sıkılmadım kımsede sıkılmamıstır

ya ısım yorucu degıl ben bu tempoya alısık degılm sanırım dun 9.30 gorumceme gıtcektıka rayıp iptal ettı kociş esma uyuuyor dedı esnemeye basladım
sinay senı uyandırmak ıcın gezmeye gitme silahını kullancak yaa

NE DEDİ ; EVET IYI OLUR MESELA SEN BUGECE ERKENDEN UYUMA BENIM ICIN COK DEGISIK OLUR kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hım anladım canım :teselli:
kız filtrelerini fln tanıtcaklar

offf bi kurtulsak düğündaş ya

esmanın eşi hep ole hele bır araya gelsınlerrr sormayın bıde kendılerı bıseye guler bız kızlar bakarızz ne oldu acep dıeekaydirigubbakcemile3

böcük sıkılmak nedemek hepimiz burda iyi şeyleri olduğu gibi sıkıntılarımızda paylaşıyoruz
keşke elimizden daha fazlası gelsede sana yardımcı olabi,lsek ama bu tamamen sana kalmış birşey
yeter ki kendine sıkıntı etmeden çok iyi düşün taşın
birde ben yengene takıldım ona ne oluyorki (kusura bakma ama)
ailenle konuş sadece yengenle değil

saan bana göre öle ama aslında öle deıl
o abımın aklına gırıyo abım babamın derken kım kıme destek bellı deıl ne ıcın destek bellı deıl
o benı aradı dıe ablam ve yengem ona hakaret msjları bıle atmış oda cok kırılmış genede onlarında canı yanmıştır demıstı:çok üzgünüm:
neyse ben konuşsamda herseyı hemen kabul etmem sonucta bu ıkıncı kez olcak ve cok temkınlı olmak zorundayım

kızlar merhaba
size bişey sorucam bu hafta kayınvaldemle gelinlik bakmaya fiyat arştırmaya gidicez sizce yanımda benim tarafımdan biri gelmesi gerekirmi.

OKTARcım lykıa botanıka 4 yıldız ama odaları filan cok eski plajı güzel ama 300 mt yürüyosun taşlı plajı var. ama tesis dediğim gibi biraz eski

allah ı ınsanlarla karsılastırsın ne o yaa sahte altın falan barı takarkende sahte taksınlar baya kar ederler sonuctakötükedihüso
ayrılma sebebımı anlatrdım ama cok uzun cnm konuyu dağıtmak ıstemıyorum
ama hakaret kufur yuksek sesle bıle konusma gecmedı benıde aldatmadı
nolduğunu anlamadım ınan bende o da belkı bı yanlış anlama ama sonu kötu bıten bı yanlış anlama:çok üzgünüm:
evt bende sevdığıme zarar veremem kendıme verrım hep

ayy arsımacım gule gule kullan supurgenı yazmayı unutmuşum ya ne kadara aldın

sağol böcük
ne sen sor ne ben sölim :)

ÇOK MUTLUYUMMM.. bağırmak istiyorum sevinçtenalkisalkisalkis

hayırdır ?
kız senin rahatsızlık ne oldu naptın

kızlar merhaba
size bişey sorucam bu hafta kayınvaldemle gelinlik bakmaya fiyat arştırmaya gidicez sizce yanımda benim tarafımdan biri gelmesi gerekirmi.

anneciğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…