- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
AY EVET SANIRIM BIRAZ SINIRLIMI:) KENDINE ZARAR VERMIS HEP YA
BUARADA KIZLAR KONUYU DAGITMIYIMDA GULESIM GELDI SÖYLUYUM
KOCISE MSNDEN DEDIMKI BU AKSAM DEGISIK BİŞEYLER YAPALIM
NE DEDİ ; EVET IYI OLUR MESELA SEN BUGECE ERKENDEN UYUMA BENIM ICIN COK DEGISIK OLUR kaydirigubbakcemile3
ben kupe almıyım en ıyisı fıyatıda duserrr hemm
benım buyuk ablamın altınlarıda erkek tarafı gasp etmıstı allah ı ınsanlarla karsılastırsın
burcum setın çok gusel we kıbar ıı gunlerde kullan
gulaycım bol sanslar
hayatım umarım hersey gonlunce olur uzme kendını bu kadar
:Saruboceq:
gule gule cnm
uzme cok ıyı seyler dusun ı olsun hersey tatlım
keske bındallım olsada versem:teselli:
canım içimden bir ses senn bildallın olacak diyor yerimseniben
hayatım senınde bındallın olcak ınss cnmmmmm
kizlar burdaki olumlu yanitlardan sonra ceyiz alisverisine tam gaz devam demistim ya, tencere takimimi alayim dedim elimde para varken, eBay'i biliyorsunuzdur online alisveris sitesi. Benim komsumun yegeni evleniyor 2 hafta sonra oda ordan almis bu tencereleri cok memnun bide fiyatida ucuz 100 Euro yaklasik 200 TL, nasil sizce karar veremedim alsammi almasammi diye?
Iste bunlar eBay ve yes-shop'dan alintidir
buda yaninda hediye olarak
merhaba kızlar
aldıklarınızı güle güle kullanın.
ben de bugün özdilek nevresim takımı aldım. 41 tl.
Benimde bugün netten aldığım blenderim geldi kızlarrr ... 107 liraya 3 taksit aldım aslında 104 peşindi ama ödeyemssem faizi daha çok gelir başka ödemelerde var ondan taksit yaptım.İlk denemeyi yaptım soğanla yaa varya saniyede parçaladı öle bi parçaladıki hatta püre oldu sanki çok güçlü motoru var zaten gücü en yüksek 700 w olanlardan bi arzumun var bide phlips ama arzumu sevemedim nedense aslında rendesi falan vardı ama aslında mutfağıma uysun die aldım desem delikafadulden hee birdee braunda yok mesela bi ayrıntı söyleyim blender bıçağı çift taraflı kesiyor hem yatay hem dikey bizzat elime alıp inceledim bıçak yapısı tamamen farklı hız ayarı önemli derseniz philipste 5 braunda 15 ayar var ben rengi, gücü ve bıçak yapısı yüzünden seçtim philipsi
akşam eskı sözlum aradı :1shok:
dün aksam saat 19.00 itibariyle diyete baslamıs bulunmaktayım,
sporla takviye edip, göbek ve basen cevresinde toplaşann4-5 kg fazlalığımı atmak hedefim :)
desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...hihoyyyt
günaysn şekerler
bugün hiç keyfim yokçokda gerginimÇok üzgünüm çoook
dün hani eşya bakmıştımya.akşam gayet güzel nişanlımla konuştuk ailsine dicekti tamam biz beğendik diye..sonra konuşurken ya aslında erken, şimdi abimlerin düğünü var bide bu masraf girmesin bence düğünden sonra söyleyelim şimdi bizimkinide laırlarsa sıkışırlar..ii dedim tamam öle yaparız..annesinede akşam biz alyansları değiştirmek istiyoruz demiş.anneside tamam oğlum babana söyleyim ben para yollasın demiş..bende dedim yollmasınlar hiç bişi istemiyorum yüzüm müzükde istemiyrum dedim...abisi evleniyo geziyo tozuyo düşünmesi tasası bize kalıyo..bundan sonra yok eşya meşya beğenme benneyaptımki Çok üzgünüm çoook :mymeka:klava: :enbuyukkk:
sizce ben bu nişanlımı napayımkötükedihüso
inşallah düzelicez kuzum
birde şu linke baksana
http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-esyalar/279371-satilik-bindalli-kiralik-gelinlik.html
kızlar sonunda dün elektrik süpürgemi aldım :lepi:
eğer kısmet olurda evime yerleşirsem getirip tanıtcaklar bana kaydirigubbakcemile5
hayatm günaydın kuzum
bugün nasılsın
önce baya aradı ben böle:1shok: acsam mı acmasam mı
elektrik süpürgenide güle güle kullan canım.emiş gucune ii bak..çok kafanı attırrısa kocanı çekiverirsin içine hüüüpp diye :roflol:
Böcüğüm canım bi söz vardır bilmem duydun mu '' boşadığın kadını tekrar alma'' diye yada ''tükürdüğünü yalama'' diye ben sana sadece kısa bir örnek yazıyım benim teyzem eşiyle yıllarca çıktı birbirlerini çok seviyorlardı sonra küs barış küs barış zorla evlendiler teyzem her konuşmamızda olmayacak böyle diyip duruyordu sonunda boşandılar herkes şok oldu onca aşk nereye gitti diye 2007 şubatta boşandılar tek celsede teyzem küçük bir ev tuttu binbir zorlukla hayata tutundu ve ohh kafam rahat etti derken 2008 ocakta eniştem bi gece telefon açıp seni unutamıyorum falan filan diyip teyzemi tekrar kandırmayı başardı bütün aile teyzeme sırt döndü teyzem çocuğumun babası diyerek ailesini arkasına aldı ve tekrar evlendiler mayıs ayında şu an tam 1 yıllık evliler ve teyzem köpekler gibi pişmanım büyükleri dinlemek varmış tükürdüğünü yalamayacak insan diyor hiç kimse evine gitmiyor birtek teyzemle ben görüşüyorum ve ara ara kavgalarına şahit oldum teyzem seni sevdim o yüzden tekrar döndüm ailem yüzüme bakmıyor senin yüzünden dedi eniştemin cevap ''evlenmeseydin bıçak zoruylamı getirdim '':mymeka:
Kızlar 20 Haziran'da düğünüm var. Bu hafta sonu eşyalarım geliyor evimizi yerleştireceğiz. Ben hala saçıma karar veremedim. Önceden burayı okurken " evleneceğim zamanlar burayı sık sık okur fikir edinirim" diyodum. Şimdi okumaya vaktim yok hiçÇeyizden ufak tefek eksiklerim var, bunlarda tuvalet fırçası, çamaşır sepeti gibi ıvız zıvırlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
kız böcük
ben korktum bu çocuktan kendine zarar veren insan başkasınada rahatlıkla zarar verir
hepınıze fıkırlerınızden dolayı tsk edıyorum
sbh sbh sıktım bılıyorum ama paylasmak ıstedım
hepınız benım ıcın değerlı olduğunuz ıcn anlattım
konuyu dağıttım ıcınde ayrı özur dılıyorumm
esmy cnm ınş bgun uymazsın artık cok mu yorucu işin
ayyy koptuummm:roflol::roflol::roflol::roflol:Esma kız benim kocada yandı valla bende öyle uykum geldi mi dünyayı görmem :roflol::roflol:
NE DEDİ ; EVET IYI OLUR MESELA SEN BUGECE ERKENDEN UYUMA BENIM ICIN COK DEGISIK OLUR kaydirigubbakcemile3
inşallah arsicim, sağol dediğin linke baktım ama ben kıpkırmızı istiyorum beta'nınki gibi:çok üzgünüm:
elektrik süpürgen hayırlı olsun canım. neyini tanıtcaklar süpürge işte uzay aracı mı mübarek kaydirigubbakcemile3
bugün daha iyiyim galiba sıyırdım akşam eve bi gittimm annemle ablam ne sorsa bilmiyorum ayyy yeter bana artık soru sormayı yasakladım yetişmezse yetişmezzz hahaha erteleriz çeyizi amannn gitmezse gitmesin evlendikten sonra götürürüz laf edenin bilmemne bilmemne defolsunlar laf edenler ohhh rahatladım vallaaa :roflol:
böcük sıkılmak nedemek hepimiz burda iyi şeyleri olduğu gibi sıkıntılarımızda paylaşıyoruz
keşke elimizden daha fazlası gelsede sana yardımcı olabi,lsek ama bu tamamen sana kalmış birşey
yeter ki kendine sıkıntı etmeden çok iyi düşün taşın
birde ben yengene takıldım ona ne oluyorki (kusura bakma ama)
ailenle konuş sadece yengenle değil
bana da biri anlatmıştı. düğünde takılıyor takılıyor, sonra hemen düğün akşamı erkek tarafı gelinin bütün altınları el koyup aynı bileziklerin sahtelerini alıyolar. misafir geldiğinde, misafirliğe yada düğüne gittiklerinde kıza sahtelerini taktırıyorlar. :1shok: :1shok:
böcük ben şeyi anlamadım ilk başa dön o seni niye yarı yolda bıraktı. yani ne ayrılma sebebiniz?
aslında karşındakine zarar veremeyen insan kendine zarar verirklava:
ayy arsımacım gule gule kullan supurgenı yazmayı unutmuşum ya ne kadara aldın
ÇOK MUTLUYUMMM.. bağırmak istiyorum sevinçtenalkisalkisalkis
kızlar merhaba
size bişey sorucam bu hafta kayınvaldemle gelinlik bakmaya fiyat arştırmaya gidicez sizce yanımda benim tarafımdan biri gelmesi gerekirmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?