Gülcinnn hayırlı olsun canım sende ballıllar kervanına katıldın kaydirigubbakcemile3
hım anladım canım :teselli:
kız filtrelerini fln tanıtcaklar
offf bi kurtulsak düğündaş ya[/COLOR]
kızlar merhaba
size bişey sorucam bu hafta kayınvaldemle gelinlik bakmaya fiyat arştırmaya gidicez sizce yanımda benim tarafımdan biri gelmesi gerekirmi.
allah ı ınsanlarla karsılastırsın ne o yaa sahte altın falan barı takarkende sahte taksınlar baya kar ederler sonuctakötükedihüso
ayrılma sebebımı anlatrdım ama cok uzun cnm konuyu dağıtmak ıstemıyorum
ama hakaret kufur yuksek sesle bıle konusma gecmedı benıde aldatmadı
nolduğunu anlamadım ınan bende o da belkı bı yanlış anlama ama sonu kötu bıten bı yanlış anlama:çok üzgünüm:
evt bende sevdığıme zarar veremem kendıme verrım hep
HAYATIm daha ı olmana sevındım cnm ceyısı sen düşünme ben yollarım evıneze:jeyyar: bırazınıda kendıme[/B]
hayatım bizimde son durum şöyle annem
bu cumartesi eğer nşanlım gelebilrse eminönüne gidip kına vs. alacaz
pazartesi günü o temizlik yapacak ve yaptıracak
o hafta içi vitrifiyeler, camlar, kombi vs. eksik şey gelecek
6 - 7 mobilya montajı
7 sinde bizim evden çeyizim çıkacak yeni evimizin bi odasına yığılcak
mobilya montajı bitince temizlik yapılacak
8 inde perde, halı, koltuk, yatak ve beyaz eşya takılacak
o hafta içinde akşamları yerleşcez
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrr
kızz deli ben mutluyum diyorum sen rahatsızlık noldu diyosun,
bu kadar mutluyken öyle kötü bişeyi nişe hatırlatıyosun? :mymeka:
herşeyi borç içinde kendimiz hallediyoruz nişanlımın ailesi sağolsun destek olmuyorlar,
dünde gittik halılarımızı beğendik ANGORA'dan, ben memur olmadan önce ANGORA da çalışmıştım, 2,5 yıl önce yani...
hani dedim ordan alırsam yarı fiyatına indirim falan yaparlar. rica ettim eski patrondan,
gittim mağazasından beğendim...veeeeeeeeeee
eski patronum halılarımı hediye etti hemdeee hepssiiiniiiii :lepi:
allah razı olsun valla, ilaç gibi geldi böyle bi dönemde, 2 milyarlık halı yani az da değil
e bide benim patronum düğünümü bilem yapmak istio:))
güzel bir masa hazırladım giyindim süslendim biraz geldi şaşırdı hayırdır falan dedi dedim hayır hayıryemek yedik bişey demedim hala sonra oturduk yanına oturdum elini alıp karnıma koydum ve dedimki babası bebeğimiz ben burdayım dedi.inanamadı çok sevindi veee çeşmeye gidioruz bu haftasonu bir aksilik çıkmazsa tatileeeee bana hediyeymiş:asigim:
taam daha fazla sormayalım ama şu sözü unutma hayatta en pişman olduğum şey pişman olacağım diye yapmadığım şeylerdir
benim çeyizlerim seni doyurmaz böcük o kaa çok çeyizim yok maalesef
güzel bir masa hazırladım giyindim süslendim biraz geldi şaşırdı hayırdır falan dedi dedim hayır hayıryemek yedik bişey demedim hala sonra oturduk yanına oturdum elini alıp karnıma koydum ve dedimki babası bebeğimiz ben burdayım dedi.inanamadı çok sevindi veee çeşmeye gidioruz bu haftasonu bir aksilik çıkmazsa tatileeeee bana hediyeymiş:asigim:
söyle cnm
belkı ıhlastan ucuzdur cokta ıyıdır sen kullan bızede de bızde alırız belki
annem burada değilki :çok üzgünüm: şuan
arsimam züpürgemi aldın güle güle kullan kuşum
kızz deli ben mutluyum diyorum sen rahatsızlık noldu diyosun,
bu kadar mutluyken öyle kötü bişeyi nişe hatırlatıyosun? :mymeka:
kızlar sizce bu nasıl?
valla benimkini kimse tanıtmadı da ondan merak ettim kaydirigubbakcemile3
valla düğündaş ya bi kurtulsak süper olcek kaydirigubbakcemile2
bizim bugün yataş'tan (pisler) baza+yatak+başlık ve alez gelicek. inşallah diyorum çünkü salı-çarşamba demişlerdi hala ortada yok. halımda problem var, o hala belli değil. (4 metrekare aldım küçük geldi, şimdi 6 metrekare aynısını bulmayorum) yarın aşkımla çalışmıcaz eminönü'ne gidip bana gelinlik ayakkabısı bakıcaz, salona avize bakıcaz. eve gidecek koliler var onları götürcez. avizeyi alabilirsek takıcaz. cumartesi de çeyiz yerleşcek, offfff ne çok iş yaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?