maşallah canım.çok güzel görünüyor herşeyyyyy
ben geldim şekerlerrrr
hım adam öyle dedi tanıtıma gelecekler diye
anam çeyizin cumartesimi yerleşi senağlama benim daha evim pislik içinde
bende patrondan izin alıcam nası isticem bilmiyorum
düğüne kadar olan (2 haftanın) cumartesileri ve düğünden sonra 2 haftalık izin
normalde hakkım 1 hafta ama evlilik izni ve geçen yıldan kalanla iki hafta oluyor
direk iki hafta diyemi istesem yoksa geçen yıldan kalan iznimide kullanabilirmiyim desem bilmiyorum
patronla görüşmeden evvel müdüre danıştım onada bildirdim tarihleri çok gibi dedi tırstım delikafadulden[/COLOR]
kızlar nası izin isticem
hayatım sen nası istion hemde hafta içi valla :)
ben çok utanıyorum
isteyenin 1 vermeyenin 2 yüzü kara ama utanıyorum işte :)
değiştirdim kızlarrrrrrrrrrr nasıl olmuş takvimim
kararsız, acemiperi, mandilin, oktar, pıtırcık
tsk ediyorum :) Allah gerçekten yardımcı oluyo... eski patron dikkatinizi çekerim,
taaa 2,5 yıl önce yollarımız ayrılmış... ne vefalı adammıs yaaa... vella helal olsun
uyşş uygunmuş mu desem bılemedım en ıyısı kullan bıze dersın sen değdı değmedı dıe
ya hakkın senın o hıc cekınme cekındığını anlarlarsa vallah 1 hafta verırler gıt gecen yıldan kalan ıznımle bırlıkte 2 haftalık ıznım olcaktı onu almaya geldım dekaydirigubbakcemile3
ARSİMA:valla diorum ben patroncum işim var hastayım hastaneye gidecem die...rapor alıyorum ya da götürüyorum odasına bu kadar mesela salıya kadar iznimi aldım.tatil için ve ramazan içinde ayırdım bu sene yaza gelio ya oruç evde olayım dedim.
ben geldim şekerlerrrr
ARSİMACIM:takılar için bende kataloğu vardı demişsin onalrı..ben başka bir marka demiştim sen yoktun akşam tiffany&co..sitesine bakabilirsin..ist satan yerler var galiba ama modellerindende yapıyor bizim kuyumcu..kaydirigubbakcemile5süpürgende hayırlı olsun
Herkeseee Hayırlııı Bol şanslııı Süper Bir gün diliyorumm hihoyyyt
Ben geldimmm kaydirigubbakcemile2 GEçmişş yinee çok geçmişş benneyaptımki
benim senelik iznim 3 hafta+evlilik iznim de var yani ben 1 ay falan gelmicem hihoyyyt
nomlade de aldığım izinleri benim yarın işim var gelmicem diom gelmiyom.
Arsima aldığın Angora halılar hangi modeller
bakalım inş. iyidir
alerjim varya benim :)
ver hulen de diyim mi :) dersem tazminatımı verirmi kaydirigubbakcemile3
tatlıcığım benim bir ex vardı o nişanlanmış kötü zamanlar geçirdim biraz senağlama
okulumu bitirdim bu arada, kendimi kitaplara, çiçeklere verdim kaydirigubbakcemile2
Kızlar 20 Haziran'da düğünüm var. Bu hafta sonu eşyalarım geliyor evimizi yerleştireceğiz. Ben hala saçıma karar veremedim. Önceden burayı okurken " evleneceğim zamanlar burayı sık sık okur fikir edinirim" diyodum. Şimdi okumaya vaktim yok hiçÇeyizden ufak tefek eksiklerim var, bunlarda tuvalet fırçası, çamaşır sepeti gibi ıvız zıvırlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
kesinlikle katılıyorumkız böcük
ben korktum bu çocuktan kendine zarar veren insan başkasınada rahatlıkla zarar verir
kızlar merhaba
size bişey sorucam bu hafta kayınvaldemle gelinlik bakmaya fiyat arştırmaya gidicez sizce yanımda benim tarafımdan biri gelmesi gerekirmi.
günaydın tünaydın geciktim bugun çook işim var
şindi toplantıya gidiim gelicem hemen.
buarada az çok okudum böcüğüm bence gizlice kimselere haber vermeden görüşmeye başlayın ama hiçbirzaman hemen tamam evet deme onu o srede iyice sına.
güzel bir masa hazırladım giyindim süslendim biraz geldi şaşırdı hayırdır falan dedi dedim hayır hayıryemek yedik bişey demedim hala sonra oturduk yanına oturdum elini alıp karnıma koydum ve dedimki babası bebeğimiz ben burdayım dedi.inanamadı çok sevindi veee çeşmeye gidioruz bu haftasonu bir aksilik çıkmazsa tatileeeee bana hediyeymiş:asigim:
değiştirdim kızlarrrrrrrrrrr nasıl olmuş takvimim
kızlar nası izin isticem
hayatım sen nası istion hemde hafta içi valla :)
ben çok utanıyorum
isteyenin 1 vermeyenin 2 yüzü kara ama utanıyorum işte :)
ya benimkide her izinde verir
ama işte laf çakıyo şakayla
geçen yaz izin istedim hayır dedi (meğersem şakasına demiş) ertesi gün beni ofiste görünce çok üzülmüştü :roflol:
bende baktım turkıyem cok guzel
burcm hosgelmısen
bakalım inş. iyidir
alerjim varya benim :)
ver hulen de diyim mi :) dersem tazminatımı verirmi kaydirigubbakcemile3
ya benimkide her izinde verir
ama işte laf çakıyo şakayla
geçen yaz izin istedim hayır dedi (meğersem şakasına demiş) ertesi gün beni ofiste görünce çok üzülmüştü :roflol:
hoşgeldin Şeniz
onun kataloğu zaten canım :)
hoşgeldinz burcuuu, betaaaa
beta burcişş hoşgeldinizzz
gidiyorum kızlar hakkınzı helal edin
ama lafa nası başlıcam şakkıdı
devamı şöyle olacak başı gelirse
önümüzdeki iki hafta cumatesi günleri ve düğünden sonra yıllık iznimle birlikte 2 hafta izin alabilirmiyim
gidiyorum kızlar hakkınzı helal edin
ama lafa nası başlıcam şakkıdı
devamı şöyle olacak başı gelirse
önümüzdeki iki hafta cumatesi günleri ve düğünden sonra yıllık iznimle birlikte 2 hafta izin alabilirmiyim
aaaa leylek mi getircekmiş bebişi :1shok: -tatlicadiarzu-
canım hakkın ama yaa bende izin istiycem zaman kötü oluyorum oysaki gayet normal bişi
sen iste eğer laf çakarsa da çıkışırsın biraz ''Hakkım ama '' gibisinden
haydaa o nasıl iş yaa deli mi ne
burcu detaylara gir canım hihoyyyt
ınş
sen cıksanda tazmınat hakkın vardır
ama dur öle deme
acındır kendını azyokyok seert mı olsan acaba
ya bak en ıyısı hıc sıkma kendını farz et o senın alman gereken ve senın onu almaya gıdıyon bı esya olarak dusn nasıl davranırsan öle davran
ARSİMACIM iste gitsin canım iznini:)
aa süper kataloğu varsa..yurt dışından gelio ban katalog ist daki şubesine bu sene gidicem Allah ansip ederse..bazı parçalarını ankarada satan eyrler var ama hepsi satılmıo..hayranım orayakaydirigubbakcemile3
canım hakkın ama yaa bende izin istiycem zaman kötü oluyorum oysaki gayet normal bişi
sen iste eğer laf çakarsa da çıkışırsın biraz ''Hakkım ama '' gibisinden
haydaa o nasıl iş yaa deli mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?