Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar nası izin isticem
hayatım sen nası istion hemde hafta içi valla :)
ben çok utanıyorum
isteyenin 1 vermeyenin 2 yüzü kara ama utanıyorum işte :)

gamzecim ya tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah takvimde eşinin hediyeside çoook güzel cicimŞeniz

kız dur buket
hamiş olan sen değilsin gamze herşeye ağlaması gereken o :roflol:
:roflol: :roflol:

yaaa kızlar okadar zaman geçermi görüyorsunuz ki kadınların zaman saymaları hiç bitmioo önce nişanı sayıyodum sonra evliliği saydık beraber şimdide bebek:))

öyle gamzecim napalım hayatta böyle geçio işte. ozamanda görüceksin bak su gibi geçicek. Allah'ın izniyle bir albüm yapıcaksın burda sen kucağında bebişinizz :asigim:

kararsız, acemiperi, mandilin, oktar, pıtırcık
tsk ediyorum :) Allah gerçekten yardımcı oluyo... eski patron dikkatinizi çekerim,
taaa 2,5 yıl önce yollarımız ayrılmış... ne vefalı adammıs yaaa... vella helal olsun

ooo cok guzel olmussss
nınınını kaydirigubbakcemile3

kızlar selam geçmişi okudum geldim...gene süpersiniz ve çok hızlı:1hug:
herkez aldıklarını güle güle kullansın kızlar.
BÖCÜĞÜM:yazdıklarını okudum.ilişkiyi dinlemekle yaşamak çok farklıdır.neden ayrıldığınızı seni kırma derecesini bilmiyorum.2taraftamı kırıldıda ayrıldı neler gelişti anlatsanda yaşananları sizden iyi anlıyamayız...oda seviyorki unutamamış ki arıyor.kaza yaptım ameliyat oldum vs gibi şeyleri sana anlatma sebebide duygu sömürüsü yapıp dikkatini çekmek.sevildiğini hissetmek istiyor...sende konuşuyorsan zaten demişsin ama seviyorsundur..bir ilişki bittiyse tam analamda 2tarafta konuşmaz.demek sizinki bitmemiş.burda önemli olan ne yapacağınız.devamı ediceksiniz kesicekmisiniz.çünkü ya siyah vardır ya beyaz gri olmaz.adını koymadan böle konuşmalar sadece seni üzer...affedip barışıcaksanızda:asla geçmişe bakmıycaksın.ne olduysa oldu unuttum ve barıştım diceksin.eğer bunu yapamazsan barışmanın anlamı kalmaz.sürekli eski konuları açıp açıp kavga edersinz.demek haal sevginiz bitmemiş ben senin adına sevindim.hakkında hayırlısı...oturup adam gibi konuşun ve bir şeye bağlayın.aileside iyi diosun.sevilio seviosun onlarıda...nelerden rahatsız olduğunu açık açık sölemezsen bu erkekler anlamıo..aaaa sen onamı taktın diolar.açık ol ve konuşun.hakkınızda hayırlısıa.s.:1hug:

12 taksitli fiyatı 1500
8 taksitli 1450

uyşş uygunmuş mu desem bılemedım en ıyısı kullan bıze dersın sen değdı değmedı dıe

kızlar nası izin isticem
hayatım sen nası istion hemde hafta içi valla :)
ben çok utanıyorum
isteyenin 1 vermeyenin 2 yüzü kara ama utanıyorum işte :)

ya hakkın senın o hıc cekınme cekındığını anlarlarsa vallah 1 hafta verırler gıt gecen yıldan kalan ıznımle bırlıkte 2 haftalık ıznım olcaktı onu almaya geldım dekaydirigubbakcemile3

yaaa kızlar okadar zaman geçermi görüyorsunuz ki kadınların zaman saymaları hiç bitmioo önce nişanı sayıyodum sonra evliliği saydık beraber şimdide bebek:))

kızz napin hayırlı olsun demiştim geçmiştede gene diim...hayırlı uğurlu olsun..uçakla vs gitmek demişsinde canım..3-4 aya kadar uçak yolculuğu yasak die biliorum ben.eltimlen tatile giderken arabayı seçmiştik geçen yıl bu yüzden...
ARSİMA:valla diorum ben patroncum işim var hastayım hastaneye gidecem die...rapor alıyorum ya da götürüyorum odasına bu kadar mesela salıya kadar iznimi aldım.tatil için ve ramazan içinde ayırdım bu sene yaza gelio ya oruç evde olayım dedim.

zeysb cnm saol fıkrın için gerıye bakıp konuscak cok seyımız yok aslında hıc bıseyımız cunku benı neden aramadın dıyemem hep aradı gızlı gızlı benı takıp bıle ettı sırf gormek ıcın evımıze geldı sonra kavga etmedık ağır laflar yok zaten barısırsk gecmışı acmanın anlamı olmaz
ınş bundan sonra hayrlısı olur

Kızlar ben bundan arıyorum ama bulamadım mudoyada baktım ama göremedim bu sitede var ama 41 lira yazıyo pahalı değil mi? Fiyatı ucuza nerden bulunur ?

güzelim bencede normal fiyatı.bundan pek çok yerde var ama net hatırlamıyorum yaaa.züccaciyelerde bile bulunabiliyor.bir de paşabahçeye falan bak.ordada gördüm galiba

amin canımm..sefiosanız barışın gitsinalkisalkisalkishakkınızda hayırlısı
ARSİMACIM:takılar için bende kataloğu vardı demişsin onalrı..ben başka bir marka demiştim sen yoktun akşam tiffany&co..sitesine bakabilirsin..ist satan yerler var galiba ama modellerindende yapıyor bizim kuyumcu..kaydirigubbakcemile5süpürgende hayırlı olsun

Herkeseee Hayırlııı Bol şanslııı Süper Bir gün diliyorumm hihoyyyt

Ben geldimmm kaydirigubbakcemile2 GEçmişş yinee çok geçmişş benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…