değiştirdim kızlarrrrrrrrrrr nasıl olmuş takvimim
:roflol: :roflol:kız dur buket
hamiş olan sen değilsin gamze herşeye ağlaması gereken o :roflol:
yaaa kızlar okadar zaman geçermi görüyorsunuz ki kadınların zaman saymaları hiç bitmioo önce nişanı sayıyodum sonra evliliği saydık beraber şimdide bebek:))
kızlar nası izin isticem
hayatım sen nası istion hemde hafta içi valla :)
ben çok utanıyorum
isteyenin 1 vermeyenin 2 yüzü kara ama utanıyorum işte :)
güzel bir masa hazırladım giyindim süslendim biraz geldi şaşırdı hayırdır falan dedi dedim hayır hayıryemek yedik bişey demedim hala sonra oturduk yanına oturdum elini alıp karnıma koydum ve dedimki babası bebeğimiz ben burdayım dedi.inanamadı çok sevindi veee çeşmeye gidioruz bu haftasonu bir aksilik çıkmazsa tatileeeee bana hediyeymiş:asigim:
değiştirdim kızlarrrrrrrrrrr nasıl olmuş takvimim
12 taksitli fiyatı 1500
8 taksitli 1450
kızlar nası izin isticem
hayatım sen nası istion hemde hafta içi valla :)
ben çok utanıyorum
isteyenin 1 vermeyenin 2 yüzü kara ama utanıyorum işte :)
yaaa kızlar okadar zaman geçermi görüyorsunuz ki kadınların zaman saymaları hiç bitmioo önce nişanı sayıyodum sonra evliliği saydık beraber şimdide bebek:))
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/214072-soz-nisan-resimlerim-oldu-galiba.html kızlar bunlar söz nişan resimlerim ama oldumu bilmiyorum
Kızlar ben bundan arıyorum ama bulamadım mudoyada baktım ama göremedim bu sitede var ama 41 lira yazıyo pahalı değil mi? Fiyatı ucuza nerden bulunur ?
zeysb cnm saol fıkrın için gerıye bakıp konuscak cok seyımız yok aslında hıc bıseyımız cunku benı neden aramadın dıyemem hep aradı gızlı gızlı benı takıp bıle ettı sırf gormek ıcın evımıze geldı sonra kavga etmedık ağır laflar yok zaten barısırsk gecmışı acmanın anlamı olmaz
ınş bundan sonra hayrlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?