gerçekten mi bakarım cnm ben tulum arıorum eğer gören olursaa sölesin
amın arsıma
suan mı cok tuhafım napcamı bılemıyorum
onu cok sevıyorum hala eğer sevmesem 1 yıldr okadr ısteyene evt der yaad baskasyla konusrdum ama nereye baksam o
cekmecemı acsam yzuklerı hatta aldığım ceyıslerı bıle sankı onun ıcın alıyorum
cok kötuyum ya
sız olsanız napardınız
gerçekten mi bakarım cnm ben tulum arıorum eğer gören olursaa sölesin
ahha ya sen evleniceksin en katısı bile yumuşarmirmirmirmir
cnm ya bende benm gıbı bırı daha varmı derdım varmısss
ne detayı yawrum bir şey mi kaçırdımm :uhm:
arsima bende çok seviorum onları baby on board yazılı falan çok şeker oluo alıcam bu yaz göbeğimi gere gere dolaşıcammm
arsima bende çok seviorum onları baby on board yazılı falan çok şeker oluo alıcam bu yaz göbeğimi gere gere dolaşıcammm
Hadi ya ne güzell kaydirigubbakcemile5 Ben halımı angoradan aldım krem içinde gülkurusu güller var yerimseniben Perdemde fonlar krem ortası koyu mürdüm boncuklu fotoları var profilimde bak istersen yerimsenibenBetaaaa :) günaydın, ne far kettim az önce biliyo musun oturma odamızın renkleri aynı
ben ona nasıl halı perde uydururum diye çok kararsız kalmıstım, halıyı ayarladım bakalım sıra perdede sen naptın?
Hafif nemli bi bezle üstünü sil sonra bide öyle dene çıkartmayı yerimsenibenbeyaz esyaların üzerindeki etiketleri, iz kalmadan kaldırabilmek için bilidğini bi yöntem var mı kızlar?
hihoyyyt hihoyyytDÜĞÜNDAŞIM BUGUN MALATYADAYIZ...alkisalkisalkis
akşam eskı sözlum aradı :1shok:
yoık balım hani sen dedin ya ben geldim diye ondan detaylara gir ne yaptın anlat bakalım diye şeyettm di kaydirigubbakcemile2
evet gamze yaa sen bide zayıf hamiş olacaksın dombili gibi olmazsın o zaman göbeğin açık gezersin çok hoş oluyor öyle kaydirigubbakcemile2
değiştirdim kızlarrrrrrrrrrr nasıl olmuş takvimim
anne burası çok dar gibi bir şey yazıyordu çok gülmüştüm... :roflol:
kaydirigubbakcemile3BETA hoş geldim..bende ondan yakınıyorum hep..mirmirmirmir
Şenizhoşgeldinz burcuuu, betaaaa
Şenizbeta burcişş hoşgeldinizzz
hoşgeldinnnn Şeniz
Kazan mübarek olsunn benneyaptımki Hayırlı haberlerle gel :1hug:gidiyorum kızlar hakkınzı helal edin
ama lafa nası başlıcam şakkıdı
devamı şöyle olacak başı gelirse
önümüzdeki iki hafta cumatesi günleri ve düğünden sonra yıllık iznimle birlikte 2 hafta izin alabilirmiyim
beta burcu h geldınız
kızlar sımdı bızım ev badana olcak ben gıdıyorum öptüm hepiniziiii
slm kızlar nasılsınızzz?
kızlar sımdı bızım ev badana olcak ben gıdıyorum öptüm hepiniziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?