Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım yaaaa.ben olsam eğer seviyorsam ve gerçekten onunla olmak istiyorsam ailemle konuşur ve onları ikna etmeye çalışırdım.ama siz neden ayrılmıştınız ki? tabiii bu da önemli.yani ayrılma sebebiniz affedilir bir durummu ?

gerçekten mi bakarım cnm ben tulum arıorum eğer gören olursaa sölesin

tamam şeker
ay ben bide böle karın kısmı desenlileri seviyorum
bunun gibi

ahha ya sen evleniceksin en katısı bile yumuşarmirmirmirmir

geçenlerde istedim izin
ohhh dio firma acıcam ne için dedim
evlilk hazırlığı firması
benim eltimde burda çalışıyor benden 20 gün sonra düğünü ikimize espiri ediyi :)

cnm ya bende benm gıbı bırı daha varmı derdım varmısss

kaydirigubbakcemile5

Pardon hatlar karşı hayatım Angora hangi halı modelleri beğendin kuzummmm

ne detayı yawrum bir şey mi kaçırdımm :uhm:

yoık balım hani sen dedin ya ben geldim diye ondan detaylara gir ne yaptın anlat bakalım diye şeyettm di kaydirigubbakcemile2

arsima bende çok seviorum onları baby on board yazılı falan çok şeker oluo alıcam bu yaz göbeğimi gere gere dolaşıcammm

evet gamze yaa sen bide zayıf hamiş olacaksın dombili gibi olmazsın o zaman göbeğin açık gezersin çok hoş oluyor öyle kaydirigubbakcemile2

Hadi ya ne güzell kaydirigubbakcemile5 Ben halımı angoradan aldım krem içinde gülkurusu güller var yerimseniben Perdemde fonlar krem ortası koyu mürdüm boncuklu fotoları var profilimde bak istersen yerimseniben
beyaz esyaların üzerindeki etiketleri, iz kalmadan kaldırabilmek için bilidğini bi yöntem var mı kızlar?
Hafif nemli bi bezle üstünü sil sonra bide öyle dene çıkartmayı yerimseniben
DÜĞÜNDAŞIM BUGUN MALATYADAYIZ...alkisalkisalkis
hihoyyyt hihoyyyt
akşam eskı sözlum aradı :1shok:

:1shok: Aboww ne diyoo hoşşik :mymeka:

hee anladım şekercimm:roflol:
vallahi işe gittim geldim hiç bir havadis yok şimdilik :sm_confused:

arsima bende göbişi desenliler çokkk seviyorum...
ay birinde gördüm anne burası çok dar gibi bir şey yazıyordu çok gülmüştüm... :roflol:

böcükk okudum yazdıklarını çok üzüldüm canım bence kalbinin sesını dınle sevıyorsan bır sans daha ver ilişkinize hakkında hayırlısı olsun canım

BETA hoş geldim..bende ondan yakınıyorum hep..mirmirmirmir
kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinz burcuuu, betaaaa
Şeniz
beta burcişş hoşgeldinizzz
Şeniz

hoşgeldinnnn Şeniz

Şeniz
Kazan mübarek olsunn benneyaptımki Hayırlı haberlerle gel :1hug:
beta burcu h geldınız

Şeniz

ev giysileri:
68tl
74tl
38tl
44tl
60tl
mayo bikini
148tl
138tl
348tl
288tl
178tl
etek&şort
11tl
11tl
28tl
KAYNAK:AYYILDIZ
kızlar bayıldım bunlara yaz için süper seçimler...kaydirigubbakcemile5umarım beğenirsiniz...mağazaya uğramak lazımkaydirigubbakcemile3

BETACIM:balayında nereye didiosunuz?kız pikini almadan gitmekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…