Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Marmarise gidicezz inşallahh kaydirigubbakcemile2 Ben bikinimi aldımm kii kaydirigubbakcemile3 Sunsetten aldım fuşyaa eklemiştim Bide ayyıldızdan aldığım var yeter onlar bana

marmariste güzeldir kız..ohh yeşillik deniz harika..inşallah güz:1hug:el geçer

TOBıCıM dimi?bende evde bekar bile olsam şık giyinirim.sevmiyorum öle dağanık görünmeyi...kapı çalar biri gelir özensiz olmayı sevmiyorum..bayılıyorum yaa..la senzada hoş bu konuda

hehe ben eklemistim bu modeli sengözlerimebaksanab benimde hosuma gitti

canim böcügüm sunu unutmamak gerek ok ex sözlün seni cok üzdü ailen üzüldü filan felan ama hatalar insanlar icindir bundan ders almak önemli. O seviyor sen seviyorsun ortada bir Ask var. Afetmek büyüklüktür.. bana göre ailen cok fazla abartiyor bu senin hayatin, evet biliyorum ailen iyilini istiyor mutlu olmani istiyor. Hic birimiz ilerde ne olacagiizi bilmeiyoruz hepimizin dilegi mutlu bir yuva kurmak ama hic bir seyin de garnatisi yok (Lee arkadasin hikayesini unutmamisindir sanirim) Suan aldimiz evlilik kararlari dogru mu yalnis mi bunu yasayinca ögrenecegiz allah untandirmasin. Ailen senin adina karar almak istiyor sana rest cekiyor ama ailen de olsa buna haklari yok bu senin hayatin. Yasadigimiz hersey bize tercübe oluyor bazen olumlu bazen olmusuz belki cok mutlu olacaksin belki mutsuz bunu allahtan baska kim bilebilirki. Kendi kararlarini kendin al ailene daime fikir danis ama hayatini etgilemlerine izin verme. Ic dünyanizi bilemiyorum tabiki. Seviyorsan önce sevgilinle konus sonra ailenle onlar hayir diyor sende ben seviyorum diyebilirsin.

Ortada affedilmicek bir durum yok...

çok şık canım güle güle kullan:1hug:

haytaım annenin aldığı bilklik ne kadar zarif :asigim:

teşekkür ederim kızlar a.s.

3 kez gittim yanında birileri var bida gittim telefonda kötükedihüso
glcn ve sen yani
eeo zaman buna para vermezdim tek evim onun verdiği olurdu

güzelmiş
iyi günlerde kullan[/COLOR]

ayyy Allah engelliyo galiba söylemeni kaydirigubbakcemile3
gülçin ve ben olduğumuzu anladık zaten alla alla
vayyyyyyyyyyyy uyanık seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

anammm tankini ilk kez duydummm, sağol aydınlattığın için milleti :roflol:

teşekkür ederim, sen de en az bu bilezik kadar güzelsin ve ışıldıyosun -tatlicadiarzu-

kalan 17 günleri,1 ayları,1.5 ayları görünce takvimlerde çok imrendim size senağlama

benim 5 ayım nasıl geçer yaaaa senağlamasenağlamasenağlama

bizde birsürü çeyizler aldık hepsini yıkadık güzelce paketledikte (yazlığa gidiceğimiz için halletmemiz gerekiyoda )

bana bi yardım etseniz kızlar yaa :uhm:
çatal bıçak takımı alıcam ama karar veremiyorum çokta pahalı bişey olsun istemiyorum siz neler aldınız ne kadara aldınız ?

Ayy böcükk :teselli:
Benim başıma böyle bişe gelse ben hiç düşünmeden görüşmeyi kabul ederdim 2.bi şans verirdim.Ailemide napar ne eder ikna ederdimm onlarda benim mutluluğum için eminimki kabul ederlerdi..Seviyorsan görüş canımm hayatında geriye baktığında keşkee dediğin hiç bişeyi arkanda bırakma hakkında hayırlısı ne ise o olsunn yerimseniben Madem seviyorsunn bir şans daha ver derim ben :1hug:
Minik böcükk mutlu ol sendee seninde hakkın buu Şeniz
ben çok safım hemen affederdim valla ama oda bi sene sora hala seni düşünüosa ben sende biraz düşün derim ki seviosun bide yani,ay evlensen ne güzl olur kız sıra bize gelir:)
kaydirigubbakcemile3 gelincikk senii :1hug: kaydirigubbakcemile3
marmariste güzeldir kız..ohh yeşillik deniz harika..inşallah güz:1hug:el geçer
Saol canımm İnşallahh süper bi tatil geçiririzz :asigim:

bide daha eklemek isterim... Ben nisanlanmadan önce neler yasadim neler beni cok üzdüler en heyecanli olmam gerek zamanimi zehir ettiler zorla bizi ayirmaya kalktilar bunu yapan iki Ablam enistem sonradan bide abim eklendi...agla agla kafayi yiyecektim ve ben tek basimaydim annem babam sevgilim türkiyede ben bunlarla tek basima almanyada mücadele ettim. Saygi bir yere kadar iyisilye kötüsüyle bu benim hayatim dedim benim hayatim buda kimsenin müdale etme hakki yoktur. Annem babamla konustum, annem babam bastan beri daha objektif bakilar olaylara ve benden yana durdular isin aslini ögrendikten sonra.
Güzel günler zorlu duraklardan gecer!!

böcükçüm, sağolsun fmk nın alıntısından gördüm yazdıklarını. az çok biliyordum zaten olayları ama detaylı yazmışsın daha iyi olmuş.
Kuzum sonunda pişman olacak kadar, başkasını sevemeyecek kadar çok seviyorsan gururu bir kenara bırak...
Yok ben sadece geçmişe sığınıyorum başka birinede aşık olabilirim ama şu an hayatımda kimse yok bunun boşluğuyla sevme isteğiyle onun aşkına sarılıyorum diyosan düşünme bile...
Kalbimin sesini en iyi sen dinler ve karar verirsin. Ve şayet sen gerçekten inanır ve istersen aileni ikna edebilirsin. bunu sende biliyorsunyerimseniben

Arsii kızz bu çok şekermişş
beta kaç gün kalacaksınız biz mrmarise döndüğümüzde orda olacak mısınız?

Burçişimm 13 temmuzda giriş yapıcaz 17 sinde çıkıcaz otelden ama o civarlar hoşumuza giderse kalırız bi kaç gün daha kamp çadırımız var kaydirigubbakcemile3 Onuda götürücez.
İşte bodrumada gidicez geze geze İzmire dönücez dolu dolu bi tatil geçirmek istiyoruz hihoyyyt

:1shok::1shok:

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:içelim:

ay bende almadım daha misafirlik jumboda almış başını gitmiş...gerçi kampanyası varda napıcam bilmiyorum..geçer kız zaman üzülme
kız nasıl çıkılmazzz uçağa binmekte bi sakınca yok

valla canım bebek için riskli die biliyorum dr a gitmedin galiba sen.eltimin dr u uçağa binme demişti...
BETACIM:bol bol gezin

canım hiççç üzülme inan bizde aynı durumdaydık kaydirigubbakcemile3
bakar milletinkine imrenirdik
bak şimdi sor bir kaç arkadaş hatta süreyi azcık uzatmak bile istiyor.
takvimi yaptığımda tam 1 sene vardı. :1shok: anam dedim geçer mi bu zaman:roflol:
ama bak geçti inan bana seninkide geçecek sengözlerimebaksanab

hımm kuzucuğum biz 16 sı düğün zaten 1 haftada kamp 23 24 ünde döneriz biz eve a.s
görüşemiycez malesef. yakından evimi gösterirdim sana :jeyyar: bir çayımı içerdin kızlarda çatlardı :roflol::roflol::roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis aynen katiliyorum

evet malesf tobi arkadasim, ve uzun zaman bunun etgisinden kurtulamadim piskolojim bozuldu. Ablam annemi bana karsi kiskirtmaya calisti. En komik olanda suan hic bir sey olmamis gibi davraniyor ablam. Enistemi o zamandan bu zaman kadar tek kelime konusumuyorum 2 sene olacak nerdeyse. Ablamlar birsey olmamis gibi davraniyor hatta bi ablam bayada sevdi nisalimi ama ben ömrümün sonuna kadar unutmayacagim

Walla süperr olurduu :1hug: Olsun şeker siz İzmire gelince bana misafir olursunuzz yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…