waw cok zarif aynı benkaydirigubbakcemile3
arsıma hala burda msın
Marmarise gidicezz inşallahh kaydirigubbakcemile2 Ben bikinimi aldımm kii kaydirigubbakcemile3 Sunsetten aldım fuşyaa eklemiştimBide ayyıldızdan aldığım var yeter onlar bana
benımde o dıkkatımı cektı zaten dedım kendısıne acep hepsını erkk tarafımı taktı ayy hasırı bılem var masalah
benımde var nolmuş:dilcikar:
hıc beğenmedım
bu cok hoş bıde ınce bı taç:lepi:
önce baya aradı ben böle:1shok: acsam mı acmasam mı
cunku acarsam affetme olasılığım yuksek
acep acmasam mı dedım meraktan ölurum aılesıne mı bısey oldu :uhm:dıe merak ettım
neyse
actım
anlattım sımdık M o Z ben
m.naıslsın
z. ıyı sen
m ıyı senı cok özledım
z.:1shok:
m. bısey demıycek mısn
z. yooo olabılır
m. kaza yaptım belkı babam demıstır 2 kez
z. evt dedı:1closedeyes:
m. aramanı bekledım aramadın
z. aramam ıcn sebep ne dedım
m. aşk benı hala sevdığını bılıyorum
z. yoo öle olsa arardım bakk:1closedeyesoysakı sevyom)
m.ısaret parmağım koptu ıkı kezde amelıyat oldum sonra sen hıc aramadın bende sınırden dıkışlerıme zarar verdım bıdaha amelıyat olmak zorunda kaldım
z gecmıs olsun daha kötusunden korusun allah sonucta bı evlatsın aılene acırım
devam etcem:bbo:
baya bı sessızlık oldu
sonra
m. hala yuzuğünü saklıyorum hatta yedığımız cıkolata kaplarını bıle dedı
z. sen bana demıstınkı yuzuğü sat yersın bı guzel ama ben kıyamadım sen bunu anlamak ıstemedın sımdık sen sat ve ye ozmn neden sakladınkı bıtmış bısey sonucta
m. ben senden baskasyla olmadım olamadım faaln fıstık
z.hehe kesın öledır
m. bana ınancında mı yok
z. tabıkı yok yarı yolda bırakan bı ınsana ne ınancı beklersınkı
m. haklısın ama
z. aması yok ortada sevgı varsa aması yoktur bıseyın
m. vardır belkıde ama cok pişmanım
z. valla aılem senı gormek bıle ıstemez artık annem sana beddua ettı bısbh ezanında benı arayıp ağlayarak sana bu kadr acı cektıren bı ınsan ııcn dıycem laf o hız motorunun ustunde canı cıksın oldu
m. anneler cocuklarının canının yanmasını ıstemez
z. demekkı annemın cok canı yanmış dedım yoksa asla beddau etmez
m. babam annem kardslerım yuzume bıle bakmıyo guvenlerı kalmamış babamın yanına gıttım ıspartaya yuzume bakmayı bırak senın gıbı evladım yok dedı
z.:çok üzgünüm:
sonra konusmalar devam ettı kapatcam dedım cunku ağlamak uzereydım daha gecen yıl bırlıkteydık bu zmnlar cunku
sonra ı geceler dedım yarın arycam dedı bısey demeden kapattım :çok üzgünüm:
onun aılesıne aşiğim dencek kadr cok sevıyorum herbırını ayrı ayrı
zaten buyuk abımız vardı kaynım bekar ılk gelın ben olcaktım
kayınbabam kynanam melek ınanmazsınız
belkı ama
babası hala arar ve ben alo derım hemen
kızm cnm cığerım bıtanem der ve ağlamaya baslar:çok üzgünüm: bende dayanamıyorum en cok o destek oldu annesı ıle
hepsı benı ıcn ınanılmaz kıymetlı
ama benım aılem bıraz soğuk
annem harıc kımse ıstemez hanı ya ısterlersede sonra bısey olunca ağlama sızlanma derler
ozellıkle ablam ve yengem babamın beynıne gırdıler ve babamda evt derken hayr demıstı
ve 3 yıl sonunda cok zor sözlendık sonra ayrıldık
gızlı gızlı bulustuk bıkac kez eskıden bızm eve gırıp cıkan el ele gezdım ınsanla aman bırısı gorur korkusu yasaıdm:çok üzgünüm:
yaa anlatamam ama cok karısık kafam
kabul etsem ya gene sar başa olursa etmesem ona bısey olursa ben mezarında basında keske senı sevdığımı soyleseydım demek ıstemıyorum yada keske kabul etseydım
yanı gercekten kafam karısık:çok üzgünüm:
çok şık canım güle güle kullan:1hug:
haytaım annenin aldığı bilklik ne kadar zarif :asigim:
3 kez gittim yanında birileri var bida gittim telefonda kötükedihüso
glcn ve sen yani
eeo zaman buna para vermezdim tek evim onun verdiği olurdu
güzelmiş
iyi günlerde kullan[/COLOR]
Ayy böcükk :teselli:amın arsıma
suan mı cok tuhafım napcamı bılemıyorum
onu cok sevıyorum hala eğer sevmesem 1 yıldr okadr ısteyene evt der yaad baskasyla konusrdum ama nereye baksam o
cekmecemı acsam yzuklerı hatta aldığım ceyıslerı bıle sankı onun ıcın alıyorum
cok kötuyum ya
sız olsanız napardınız
kaydirigubbakcemile3 gelincikk senii :1hug: kaydirigubbakcemile3ben çok safım hemen affederdim valla ama oda bi sene sora hala seni düşünüosa ben sende biraz düşün derim ki seviosun bide yani,ay evlensen ne güzl olur kız sıra bize gelir:)
Saol canımmmarmariste güzeldir kız..ohh yeşillik deniz harika..inşallah güz:1hug:el geçer
beta kaç gün kalacaksınız biz mrmarise döndüğümüzde orda olacak mısınız?
bide daha eklemek isterim... Ben nisanlanmadan önce neler yasadim neler beni cok üzdüler en heyecanli olmam gerek zamanimi zehir ettiler zorla bizi ayirmaya kalktilar bunu yapan iki Ablam enistem sonradan bide abim eklendi...agla agla kafayi yiyecektim ve ben tek basimaydim annem babam sevgilim türkiyede ben bunlarla tek basima almanyada mücadele ettim. Saygi bir yere kadar iyisilye kötüsüyle bu benim hayatim dedim benim hayatim buda kimsenin müdale etme hakki yoktur. Annem babamla konustum, annem babam bastan beri daha objektif bakilar olaylara ve benden yana durdular isin aslini ögrendikten sonra.
Güzel günler zorlu duraklardan gecer!!
Arsii kızz bu çok şekermişş
Burçişimm 13 temmuzda giriş yapıcaz 17 sinde çıkıcaz otelden ama o civarlar hoşumuza giderse kalırız bi kaç gün daha kamp çadırımız var kaydirigubbakcemile3 Onuda götürücez.
İşte bodrumada gidicez geze geze İzmire dönücez dolu dolu bi tatil geçirmek istiyoruz hihoyyyt
ay bende almadım daha misafirlik jumboda almış başını gitmiş...gerçi kampanyası varda napıcam bilmiyorum..geçer kız zaman üzülmekalan 17 günleri,1 ayları,1.5 ayları görünce takvimlerde çok imrendim size senağlama
benim 5 ayım nasıl geçer yaaaa senağlamasenağlamasenağlama
bizde birsürü çeyizler aldık hepsini yıkadık güzelce paketledikte (yazlığa gidiceğimiz için halletmemiz gerekiyoda )
bana bi yardım etseniz kızlar yaa :uhm:
çatal bıçak takımı alıcam ama karar veremiyorum çokta pahalı bişey olsun istemiyorum siz neler aldınız ne kadara aldınız ?
kız nasıl çıkılmazzz uçağa binmekte bi sakınca yok
kalan 17 günleri,1 ayları,1.5 ayları görünce takvimlerde çok imrendim size senağlama
benim 5 ayım nasıl geçer yaaaa senağlamasenağlamasenağlama
bizde birsürü çeyizler aldık hepsini yıkadık güzelce paketledikte (yazlığa gidiceğimiz için halletmemiz gerekiyoda )
bana bi yardım etseniz kızlar yaa :uhm:
çatal bıçak takımı alıcam ama karar veremiyorum çokta pahalı bişey olsun istemiyorum siz neler aldınız ne kadara aldınız ?
Arsii kızz bu çok şekermişş
Burçişimm 13 temmuzda giriş yapıcaz 17 sinde çıkıcaz otelden ama o civarlar hoşumuza giderse kalırız bi kaç gün daha kamp çadırımız var kaydirigubbakcemile3 Onuda götürücez.
İşte bodrumada gidicez geze geze İzmire dönücez dolu dolu bi tatil geçirmek istiyoruz hihoyyyt
böcükçüm, sağolsun fmk nın alıntısından gördüm yazdıklarını. az çok biliyordum zaten olayları ama detaylı yazmışsın daha iyi olmuş.
Kuzum sonunda pişman olacak kadar, başkasını sevemeyecek kadar çok seviyorsan gururu bir kenara bırak...
Yok ben sadece geçmişe sığınıyorum başka birinede aşık olabilirim ama şu an hayatımda kimse yok bunun boşluğuyla sevme isteğiyle onun aşkına sarılıyorum diyosan düşünme bile...
Kalbimin sesini en iyi sen dinler ve karar verirsin. Ve şayet sen gerçekten inanır ve istersen aileni ikna edebilirsin. bunu sende biliyorsunyerimseniben
:1shok::1shok:
:içelim: :teytey: Şenizohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:içelim:
30 Mayısta canım düğünü yerimsenibenranunu gecer cnm ya
kızlar gÜlÇehre evlendımı?
İnşallahh tatile çok ihtiyacımız olacak hihoyyyt kaydirigubbakcemile5BETACIM:bol bol gezin
hımm kuzucuğum biz 16 sı düğün zaten 1 haftada kamp 23 24 ünde döneriz biz eve a.s
görüşemiycez malesef. yakından evimi gösterirdim sana :jeyyar: bir çayımı içerdin kızlarda çatlardı :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?