Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gamze eklediğin tişörtler çok hoş.tebrik ederim bebeğinizi,eşin de çok güzel süpriz yapmıs ...

böcüğüm şimdi okudum bütün geçmişi.eğer affedilemeyecek bir durum yoksa ilerde pişman olmayacagın bişey yoksa imkansız diye bir şey. yok bence.hakkınızda hayırlısı olsun ...

Glcnncim benim halım bak buu

Bunun yolluklarınıda holüme aldık..Işık vurunca ışıl ışıl parlıyor..
Salon halımı gördüysen onun gibi parlıyor canım :asigim:

KAYNAK:JUMBO
kızlar bende bundan istiyorum...bu parlak 1,4..matı 1,5...kampanyasıda var ama genede tuzlu yaww napsam szice..çokta gözüm kaldı haaa

FMK cok tskler cnm desteğın ve belırtıklerın için
Şeniz aılem benı anlar onuda affeder belkı ama hepsı zmnla olcak seyler
benı onu sevıyorum hala ve eğer olmazsada hayrlısı deılmış demekten baska caremız yok
Lii konusunu bılıyorum cnm
zaten onun etkısı baya gtmedı oyuzden gercekten ne olacağımız bellı deıl
BURCUm cok tskler cnm bakalım bugunde arıycak aksam konusuruz yarın soylerım sızlerede

Şeniz

kızlar bende geldim bugün hastayım bu havalar bi ısınmadı haziran geldi ben hala hapşuruyorum bide halamda geldii üst üste yanii

Aşkımı çoooookk özledim yaa acaip özledim (neden yadıysam)

gamzenin hamiş kıyafetlerine güldüm bugün yaa çok ciciler

Böcükk herşeyin hayırlısı olsun kuşum

bende ablama öyle dedim kaydirigubbakcemile3
şortlu mayo giyiyorum normalde yüzücü mayosu gibi ama yanınca izler çok fena :)
bikiini giyemem
tankinide şortlu buldum kaptım

benim 5 ayım nasıl geçer yaaaa senağlamasenağlamasenağlama

benm 5 yılım nası geçtiyse ondan daha kolay geçer üzülme

Arsii kızz bu çok şekermişş

evet :asigim:
nerde satili acep alsam :)

kızlae buda damat sandıgı benımkı bunun siyagı kucuk yavrusuda var onada kişisel bakım eşalarını koyucam buyugede damat bohcasını

sırnaşık şey turkiyem arkadaşim bizim herseyimiz benziyor yahuuu benimkide beyazi nisan sandigimdi

Konuyu Toplam 30 Kullanıcı okuyor. (28 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Pashmina, Arsima+, aybuer, azra3434+, baberko, bal63, bktbb+, brcncvk86, burcu_bjk, croiselle, dimples+, er_ca, esmy+, Eudorabeta+, fmk, ladybirddaisy, lalis, lhnzdly+, mandilin, oktar+, parpalm, p_nr, reyhan85, sinay21, tobi, uğur böcüğü+, zeysb+, _HaYaTiM_+

Hekersi deşifre ediim bende topik baya kalabalıkmış ,hep te misafirimiz var haa onlarsız olmuyoo

ahha ilahi kız hoş geldinkaydirigubbakcemile3
BETACIM halın ciciymiş:1hug:
bana bi fikir verin yawwww çatak kaşık takımı için hadee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…