ev giysileri:
BETACIM:balayında nereye didiosunuz?kız pikini almadan gitmekaydirigubbakcemile3
güzellermiş
ben ant. mayomuda aldım tankinimide kaydirigubbakcemile3
:1shok: maşallah diyim dilimi ısırım
3 haftamı bize 1 hafta anca :1closedeyes:
işim var gelmicem ha
gidiyorum kızlar hakkınzı helal edin
ama lafa nası başlıcam şakkıdı
devamı şöyle olacak başı gelirse
önümüzdeki iki hafta cumatesi günleri ve düğünden sonra yıllık iznimle birlikte 2 hafta izin alabilirmiyim
beta burcu h geldınız
arsıma haıd beklıyoz hayrlı haberlerını
ne ay mı :1shok: gercı ben memur olmadığım ıcın mesela düğüne 1 ay kala cıkarım ısten gıdeım annemle babamın yanına memlekete 1 hafta durur onlarla gerı doner kalan ıslerımı halledeım
calısmam gerekırsede 1 ay yatarım sonra calısmayı pek dusunmedığımıcn 6 ay falan calısmasamda fena olmaz
ama kırada ısek ıdare etcek bıseyler varıdr elbet ılk 6 ay için yanı ınş
milletteki şansa bak maşallahbiri izin istemez bilgi verir
kiminin eski patronu halı verir
bizimkide ev vereydi kaydirigubbakcemile5[/COLOR]
Pardon hatlar karşı hayatım Angora hangi halı modelleri beğendin kuzummmm
kolay gelsnikızlar sımdı bızım ev badana olcak ben gıdıyorum öptüm hepiniziiii
kızlar istoçtan aldığım elektrik süpürgem geldi sonunda.540 a aldımmmm.philipsin son çıkanı
kızlar istoçtan aldığım elektrik süpürgem geldi sonunda.540 a aldımmmm.philipsin son çıkanı
BETACIM:balayında nereye didiosunuz?kız pikini almadan gitmekaydirigubbakcemile3
affedılır bıseycanım yaaaa.ben olsam eğer seviyorsam ve gerçekten onunla olmak istiyorsam ailemle konuşur ve onları ikna etmeye çalışırdım.ama siz neden ayrılmıştınız ki? tabiii bu da önemli.yani ayrılma sebebiniz affedilir bir durummu ?
gule gule kullankızlar istoçtan aldığım elektrik süpürgem geldi sonunda.540 a aldımmmm.philipsin son çıkanı
kızlar şuna bakın ne şeker
Ooo gamzecimm bebek çeyizlerine başlamışınn kaydirigubbakcemile3 Kız dur azcukk büyüsünnkızlar şuna bakın ne şeker
hayırlı uğurlu olsun canım...kızlar istoçtan aldığım elektrik süpürgem geldi sonunda.540 a aldımmmm.philipsin son çıkanı
BETADA sende almışsınız ohh kız maşallah güle güle giyin.zaten balayında başka giysiye gerek yok.kaydirigubbakcemile3
güzellermiş
ben ant. mayomuda aldım tankinimide kaydirigubbakcemile3
çok tatlı kızzz sağa diom görmüosun ilk 3-4 ayda uçağa binilmezzzzzz diozsositosositokızlar şuna bakın ne şeker
Hayatım çok zarif bir bilezikkkk güle güle kullan
Ooo gamzecimm bebek çeyizlerine başlamışınn kaydirigubbakcemile3 Kız dur azcukk büyüsünn
Ayy çok şıkk sade ve kibar ben böyle şeyleri çok seviyorummgüle güle kullan hayatımm :1hug:
yaa tankini giycek kadar zayfmısın yaww ağlamak istiyorummm nişanlım da almış bana
hadi yürü be vın vın vınnnnnnnn
1) biz millet miyiz?
2) Allah gözünü doyursun evin var ya :mymeka:
tankini ne yaaaawwwww
kızlar şuna bakın ne şeker
annecimin bana aldığı bilezik tam böle değil ama bu tip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?