Şeniz Saol canımm yerimsenibenBETA belirtmiştim ben düşüncemi canım harika bir fikir bu hemde çok ucuz
Şimdi maliyetini hesaplıcam yerimsenibenbetacım olur olmasına harika olurda o süslü püslü davetiyeler kadar pahalı olur bi tanesi en az 0,50 ye denk gelir bence
beta zeki arkadaşlarından yardım istemiştin ki burda sen ben derken ince bi kelime oyunu vardı seni beni bırak biz demez miyiz? 2 kişiyken tek kişi sen benken biz olmuyor muyuz? o manadaydı ama sen sanırım anlamadın demek istediğimi :) ya da hoşuna gitmedi neyse canım benim. diğer zekilerden fikir alırız :))
valla şu an için odada sadece perdede beyaz var onun dışında koltukta siyah kırmızı çok azda hardal sarısı var ama çok belirgin değil fisfisfisbeta bende halı bakıyodum sinay ıcın :) sımdı syahın yanındakı renk beyazmı kremmı sinay odanda ??
kaynak saray halı
klasik bir model
ayyy evet grilide hoşmuş gerçekten alkisalkisalkis
bu biraz fazla boğmaz mı?:uhm:kaynak deco halı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:amin canım amin :Saruboceq:
Kaynak: Eudobeta
kızlar bu arada şey çok komiğime gitti
Kaynak: saray
Kaynak: maray
Kaynak: moray lafları :roflol: :roflol:
sağol kuzum bunlarıda değerlendircem Şenizbiraz daha spor modeller.özellikle içinde siyah ve kırmızı olanları seçiyorummm
kaynak:dinarsu halı hihoyyyt
evet benimde hoşuma gitti gerçekten :asigim:sinay, buketin son koyduklarına bir bak. ordan 3. sıradaki güzel ben yakından da gördüm.
:roflol::roflolbuket halı arıyozda sıany yok ortada
son ekledın 2 -3 cok guzel halı ararken gormustum
kırmızılı halı cok var ya
esma harbiden sinay yok ortalarda. ya peki kardesin sözel okumaayı denese bence yapabilir olmayacak bişey değil
anammmm nasıl çektin bunları seni bulurlarsa:)))) kaydirigubbakcemile
güzelim bencede normal fiyatı.bundan pek çok yerde var ama net hatırlamıyorum yaaa.züccaciyelerde bile bulunabiliyor.bir de paşabahçeye falan bak.ordada gördüm galiba
kızlar istoçtan aldığım elektrik süpürgem geldi sonunda.540 a aldımmmm.philipsin son çıkanı
anamaaaa:jeyyar:Kızlar bişi sorucam düğünde takılaNları kime emanet ediceksiniz birde balayına gittiğinizde de emanet etmek iyidir bence
güle güle kullan canım bizde oturma odamız için almıştık...şimdi odamda açtım kullanıom vallakaydirigubbakcemile5
ya burdan pek anlaşılmıyor canım...ama sade desensiz model seçmelisin..koltuklarda çiçek vs demişsin.çok koyu halıda salonu boğuyo.yerde önemli.laminnatmı parkemi ne varsa onun renginede dikkat edip almalısın.ben step i sefiom ama çok tuzlu royali tercih ederimkaydirigubbakcemile5Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var bu akşam halıcıya gidicez oturma odam ve mutfağım için bir türlü halı beğenemedim oturma odamın koltukları siyah deri kenarları, ortası kırmızı, arka yastıklarda çiçekli perdemi siyah kırmızı kanatlı yaptırdım plazma ünitemde siyah halıyı nasıl yaptırıyım bunlar nasıl???
Ya ben nie görmüyorum okadar züccaciyeye baktım yok :çok üzgünüm: paşabahçeye bakayım bide
kız nasıl çıkılmazzz uçağa binmekte bi sakınca yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?