Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

BETA belirtmiştim ben düşüncemi canım harika bir fikir bu hemde çok ucuz
Şeniz Saol canımm yerimseniben
betacım olur olmasına harika olurda o süslü püslü davetiyeler kadar pahalı olur bi tanesi en az 0,50 ye denk gelir bence
Şimdi maliyetini hesaplıcam yerimseniben

Hayatımm canımm şekerimm yanlış anladın beni galiba :1no2:
Ben ne demek istediğini anlamadım fisfisfis Ama yinede kafa yorduğun için tşk ederimm :1hug:

beta bende halı bakıyodum sinay ıcın :) sımdı syahın yanındakı renk beyazmı kremmı sinay odanda ??
valla şu an için odada sadece perdede beyaz var onun dışında koltukta siyah kırmızı çok azda hardal sarısı var ama çok belirgin değil fisfisfis
kaynak saray halı
klasik bir model

kaydirigubbakcemile3
Sinaycım bak senin eklediğinin bu rengide güzel

KAYNAK : Royal Halı

KAYNAK : Saray Halı
ayyy evet grilide hoşmuş gerçekten alkisalkisalkis
kaynak deco halı

bu biraz fazla boğmaz mı?:uhm:
amin canım amin :Saruboceq:

Kaynak: Eudobeta

kızlar bu arada şey çok komiğime gitti

Kaynak: saray
Kaynak: maray
Kaynak: moray lafları :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
biraz daha spor modeller.özellikle içinde siyah ve kırmızı olanları seçiyorummm
kaynak:dinarsu halı hihoyyyt

sağol kuzum bunlarıda değerlendircem Şeniz
sinay, buketin son koyduklarına bir bak. ordan 3. sıradaki güzel ben yakından da gördüm.
evet benimde hoşuma gitti gerçekten :asigim:
buket halı arıyozda sıany yok ortada
son ekledın 2 -3 cok guzel halı ararken gormustum
kırmızılı halı cok var ya
:roflol::roflolatron varsa sinay yok :roflol::roflol:naparsın ekmek parası :roflol::roflol:
esma harbiden sinay yok ortalarda. ya peki kardesin sözel okumaayı denese bence yapabilir olmayacak bişey değil

bi ton dosya getirdi gir bunları bilgisayara dedi başıma da dikildi napıyım bende kapatıverdim a.snaniknanikkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-şakkıdı

kızlarrrr günlük çatal bıçağım yok ama çeyizime kürdan ve tuvalet kağıdı aldık kaydirigubbakcemile3 kuzenim hala dalga geçiyo

dark angel varya ben oraya gitsem aklım karışır ne çok model varr yaa

gidipte eli boş dönen azdır heralde

süper fikir çekmen eline sağlık canım

BÖCÜK beni gaza getirdin..tabakta kazık yidiinn dedin iide ettin öğrenmiş oldum...
BLACKCıM MANDıLıNE yönlendirdi....sağolsun MANDıLıNCıMıN sayesinde nerede satıldıklarını öğrendim...şimdi girdim eve ne kadar çeşidi varsa aldım geldim...kaydirigubbakcemile3kalplilerin dışında da bir dolu çeşit varmış....çok teşekkürler kızlarr....üçünüzüde çok öpüyorum...
bir geçmişi okuyum bakem

Kızlar bişi sorucam düğünde takılaNları kime emanet ediceksiniz birde balayına gittiğinizde de emanet etmek iyidir bence
anamaaaa:jeyyar:
Sabah aldığımız televizyonumuz

güle güle kullan canım bizde oturma odamız için almıştık...şimdi odamda açtım kullanıom vallakaydirigubbakcemile5
ya burdan pek anlaşılmıyor canım...ama sade desensiz model seçmelisin..koltuklarda çiçek vs demişsin.çok koyu halıda salonu boğuyo.yerde önemli.laminnatmı parkemi ne varsa onun renginede dikkat edip almalısın.ben step i sefiom ama çok tuzlu royali tercih ederimkaydirigubbakcemile5
Ya ben nie görmüyorum okadar züccaciyeye baktım yok :çok üzgünüm: paşabahçeye bakayım bide

sen baharatlık gibi bişi arıodum demi canım...bunun fiatı uygun..bernardo,esse,mudo ykm gibi yerlerede bak...
BETACIM ahah listeni gördüm gördüm...he kız aynen öle seneye desemde ne zaman evleneceğimiz belli değil.nişanlım yaptığı işlerin parasını alsa ah ah ben düğünü 2 aya sıkıştırırım hemen hazırlanırım valla..çünkü:bu yıl olcak die herşeyi önceden tasarladık herşey kafamızda..saol canım liste için.hakkımızda hayırlıı bu kriz yedi bitirdi bizi:Saruboceq:çok öpüomŞeniz

kız nasıl çıkılmazzz uçağa binmekte bi sakınca yok

Canım emin misin? Geçen doktorda söyledi hangi aylarda tam bilemiyorum ama bazı hava yolları kabul etmiyormuş türkiyeyi bilmiyorum ama dr izniyle izin veriyolarmış... Doktorla bi konuş istersen ... Belki riskli olanlardadır..

BURCUU kız irmik pastan nasıl oldu yedin mi ahahakaydirigubbakcemile3

7 şehidimiz var..Allah rahmet eylesin:Saruboceq:..Allah ailelerine,savdiklerine sabırlar versin...bitsin artık bunlar ya çok üzülüyorum..onlarında bekleyenleri,nişanlıları,anaları vardı..çok üzüldüm çok..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…