sülfatcımm tek pike sormussun sanırım tek pike de 250 lira civarı sanıyorum.bazılarının malzemeleri bizden bazıları yapan kadından.
ben 25 tl ye aldım canım..85 mi:1shok:
amin inşallah canım çok teşekkür ederim. inşallah sende 24 gün sonra hayalindeki kadar güzel bir gelin olursun :Saruboceq:inşAllah rahat edersin tatlım...en önemli günün sıkıntı olmaz dilerim..melekler gibi ol İnşAllah..
Başıyazmalımm tavaların rengine bayıldımm
Herşeyini güle güle kullan :1hug:
Ona hava katan tülü kıs yerimseniben Senin beğendiğinin yanında bişe değil tabi :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 50 tane böyle yapıcam..
Diğerlerini zarfta vericem yerimseniben
Müebbetsevdamm sana daha önce çok yakıştığını söylemişmiydimm
Kokoşş :asigim: kaydirigubbakcemile3 Şeniz
ay aşk olsunnnnn onu demek istememiştim..canım yaaeminim güzel olur canıma.s.
müebbete bende dedim güzel diede beni görmedi galibakaydirigubbakcemile5
zeysb canım çok teşekkür ederim çok sağolun arkadaşlar.beğenmenize çok sevindim
canım ben sana yanıt yazmıştım yukarı da
Bende nere gitti hemşom kaçtı dedim kaydirigubbakcemile3Demekki şehre göre değişiyor fiyatlar. Sağol m.sevdam Şeniz. Zaten o kadar para dökcem üstünde de yatılmaz onların, içime oturdu kaydirigubbakcemile3 Güzel olmazsa yolarım artık kadını
Hemşom benim msn açılmıyor :uhm:
ay aşk olsunnnnn onu demek istememiştim..canım yaaeminim güzel olur canıma.s.
müebbete bende dedim güzel diede beni görmedi galibakaydirigubbakcemile5
Kazıklanmışız işte senağlama, ki seninkiler ne kadar ağır takımlar. Bizim kumaşlar hariç 175 lira kafamçokkarıştı
ahha şimdi gördüm kızzz sorry..ben işlemelerini çok beğendim ışıl ışıl duruo...bedeninide sarmış sarmalamış cuk die oturmuş maşallah:jeyyar:
Bende nere gitti hemşom kaçtı dedim kaydirigubbakcemile3
Üzülme canım yaa annen ödesin parasını madem o vermiş kaydirigubbakcemile3
Yada bi kaç yere sordum pahalı biraz daha bişeyler yapın diye konuşun :uhm:
Hadi ordan öyle demek istedinnklava: Şaka şaka zeysbcimm üzülmedim kaydirigubbakcemile3 Zarftan yırtıyorum kız o tülle çaktırma :tomato: kaydirigubbakcemile3
rica ederim şeker ne demek :1hug: çok teşekkür ederim.çok sağol.canlı olarak daha güzel duruyor foto da anca böyle
fotoda böleseeeee ohoo yıkılıooo kız darısı bize..biede dua et..ayakkabının altına adımı yaz:1hug:
inşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin. ismini söyle listeye alıyım seni de alkisalkisalkis kıs buarada sende ankaradaymışsın ben oraya gelin gidiyorum :a015:
sulfatcım inşallah istediğin gibi olur seninki.
aybuer senin takımlarında güzelmiş güle güle kullan canım hihoyyyt
Aybuer canım seninki çok şık, çok hoşBenim nasıl bişey olcak onu bile bilmiyom. Neyse yüreğime su serptin kaydirigubbakcemile3 Neyse artık girdik işin içine bi kere. Kadın da çooookkk yoğun, bakalım ne zaman bitircek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?