Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sülfatcımm tek pike sormussun sanırım tek pike de 250 lira civarı sanıyorum.bazılarının malzemeleri bizden bazıları yapan kadından.

Benim sorduğum çift kişilik pike takımı canım. Teşekkür ederim Şeniz

ben 25 tl ye aldım canım..85 mi:1shok:

Ben de fiyatını görünce :1shok: oldum. Vala seninkinin ondan farkı yok hani. Kazıklıcaklar ama almadım tabi. ıyi günlerde kullan

Son düzenleme:
Demekki şehre göre değişiyor fiyatlar. Sağol m.sevdam Şeniz. Zaten o kadar para dökcem üstünde de yatılmaz onların, içime oturdu kaydirigubbakcemile3 Güzel olmazsa yolarım artık kadını

Hemşom benim msn açılmıyor :uhm:

ay aşk olsunnnnn onu demek istememiştim..canım yaaeminim güzel olur canıma.s.
müebbete bende dedim güzel diede beni görmedi galibakaydirigubbakcemile5

Bende nere gitti hemşom kaçtı dedim kaydirigubbakcemile3
Üzülme canım yaa annen ödesin parasını madem o vermiş kaydirigubbakcemile3
Yada bi kaç yere sordum pahalı biraz daha bişeyler yapın diye konuşun :uhm:
ay aşk olsunnnnn onu demek istememiştim..canım yaaeminim güzel olur canıma.s.
müebbete bende dedim güzel diede beni görmedi galibakaydirigubbakcemile5

Hadi ordan öyle demek istedinn klava: Şaka şaka zeysbcimm üzülmedim kaydirigubbakcemile3 Zarftan yırtıyorum kız o tülle çaktırma :tomato: kaydirigubbakcemile3

ahha şimdi gördüm kızzz sorry..ben işlemelerini çok beğendim ışıl ışıl duruo...bedeninide sarmış sarmalamış cuk die oturmuş maşallah:jeyyar:

rica ederim şeker ne demek :1hug: çok teşekkür ederim.çok sağol. canlı olarak daha güzel duruyor foto da anca böyle

ohh sefan olsun ii olmuş ozaman canikom benimhihoyyyt

Aybuer canım seninki çok şık, çok hoş Benim nasıl bişey olcak onu bile bilmiyom. Neyse yüreğime su serptin kaydirigubbakcemile3 Neyse artık girdik işin içine bi kere. Kadın da çooookkk yoğun, bakalım ne zaman bitircek

fotoda böleseeeee ohoo yıkılıooo kız darısı bize..biede dua et..ayakkabının altına adımı yaz:1hug:

inşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin. ismini söyle listeye alıyım seni de alkisalkisalkis kıs buarada sende ankaradaymışsın ben oraya gelin gidiyorum :a015:

sulfatcım inşallah istediğin gibi olur seninki.

aybuer senin takımlarında güzelmiş güle güle kullan canım hihoyyyt

nikimide yazsan olurkaydirigubbakcemile3he kız buraya gelin geliosun..çalışcanmı napacan bilmiomda canın sıkılırsa çıkarır gezdiririm seni kız ankaramızdaalkisalkisalkis

ya canım okuomdaaa..neden hazır pike almıosun anlamadım ucuzlar kumaş ayrı dikim ayrı uğraştırmazmı

Kızlarr şuna bakınn kaydirigubbakcemile3

Sakarya'nın Ferizli ilcesi Ağacık köyünde sürdürülen gelenekte, gelin ve damada takı olarak şeker ve çikolata takılıyor. Altın ve ziynet takı töreninin ardından gercekleştirilen geleneğe göre, gelin ve damatla oynamak isteyen davetliler, şeker ve çikolata taktıktan sonra oynayabiliyor. Bulgaristan'dan göçen ailelerin kurduğu köydeki gelenek, gelin ve damadın birbirlerine karşı tatlı dilli olmasını sembolize ettiği belirtildi.

Hemşom senin hangi mobilyaların gelmedi daha. Sanki öyle bişey yazdığını gördüm

Hemşom msnnin açılsaydı sana şebnemin eserlerinden bi kaç foto yollucaktım kaydirigubbakcemile3

BETACIM çok komikmiş kız...bari cocostar,tobleron falan taksalardıkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…