Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

öyle olmayacak ama
yarın öbür gün herşeye müdahele edilecek
çünkü önceden böyleydi vakit daralınca böyle oldu

sulfatcım gerçekten çok iyi olmuş.bazen banada oluyor öyle şeyler.bende kendi kendime nekirli çıkıymışım ben beeea diyorum :) naniknanik

Mandilin kız sanada bi çift lafım var kaydirigubbakcemile3
delüü insan der benim die. bende tam ne diecektim bilionmu gelinliği giyen arkadasın üstüne çok güzel oturmuş dikkat et sendede böle otursun sonra yanlış anlarsın die diyemedim kaydirigubbakcemile3

ewet bi zamn insan düşünuyor, acaba çok mu alttan aldım.
acaba direkt ben bunu istiyorum şunu istiyorum demek mi gerekirdi.
böyle üzülüyoruz çünkü...
insan bi arayıp kına alışverişşine ne zaman çıkalım der dimi :tomato:
bizimkide arıyor napıyorsunuz diyor
nişanlımda işte şu eksik bu eksik dediğinde halledersiniz siz hepsi olur deyip kestrirp atıyor...

canım aslında bende istemiyorrdum.
zaten biz çook kalabalık bi aile değiliz olsada 50 kişilik falan olacaktı
ama onun için uygun bi yer bulamadık en az 900 dediler mekan kirası.
keşke evde yapabilseydik o zman süper olurdu ama onada izin yok.
bende üzülüyorum kına elbiselerini falan görünce :çok üzgünüm:

evet canım fiyonksuz daha hoş.daha sade.diğeri de güzel ama zaten gelinlik altında fazla görünmeyecek.fazla takma canım iki türlüde güzel

ayyyyy gerçekten mi
geel bi öpem senii Şeniz Şeniz Şeniz

bende üzülüyorum kına elbiselerini falan görünce :çok üzgünüm:

üzülmeee kuzum ya :teselli:
benimde nişanda böyle olmuştu
off offf

edilmesin işte bu zamanda etmeyen ozamanda etmesin dimi. yada ne biliyim sen alttan al ve ara ne zaman çıkalım diee.offf ne sıkıntılı işler

öyle ama işte neyse

kapatalım bu kötü konuları
kız mandiş aklıma ne geldi
burda kına edek sana :)

teşekkür ederim gülçin a.s.

amma cabuk ılerlemışınız ha
mınık hayrlı olsun benım yok daha tabancam neyım

arsıma uzulme cnm ya vallah okudukca ben darlandım takıma dıycem ama neden bu gunlerde cok mutlu olman gerekırken bu kadr stres offf

mandalın ya bence ıcınde kalmasın kucuk bıseyde olsa yap

bak ben sölemeyi unutmuşum songacım.
ne yapın edin yemeyin içmeyin otomatik araba alın.yani öğrenecek vaktiniz sabrınız herşey için diyorum.
ben o zamn cahilim yani dmrt sene falan önce.bir iki milyar fark var zaten kredide çekcez masraf olmasın diye otomatik almadım.ah sonra nasıl yandım.tabiii düz vites araba sürmek ayrı bişiy,onu biliyor olmak.ama geçen patronumun otomatik jeep ini sürdüm kıslar.ya bu nasıl bişiydir. yemin ederim size sanki akülü çocuk arabsı kullanıyorsunuz.böle dim dik bir yokuşta ayağımı çektim bir nebze geri kaymıyor.
tabi sanki otomatik olursa oturduğunuz anda trafiğe çıkabilirsiniz diye bişiy yok ama en azından öğrenme süresi dahada aza iniyor.
ne rampa da kayma,ne vitesle uğraşma
bas gitsin bas dursun.
ay inş olur ilerde otomatik vitesim buda yetiyor ama...

slm kızlar size birşey sorcam tüm mobilyalar,beyaz eşyalar filan alan varsa toplam fiyatı ne kadar tuttu?

6.5 beyaz esyalarimiz tuttu kucuk ev aletleri haric tabi onlar ceyizimde vardi ne tuttu hic bilemiyorum tatlim
15.300 yatakodasi+oturma odasi+salon tuttu
2300 butun evimizin tülleri
800 kusurlu bi rakamda hol ve mutfak halilarimiz tuttu... 25 milyara yakin bisey olmus daha cok eksik var ama

Son düzenleme:

mandalın ya bence ıcınde kalmasın kucuk bıseyde olsa yap

bende istiyorum ama ...

yook canım sorun kına kese falan değil elbiseyide nişanlım falan alır
ama asıl sorun 900 den aşağı kiralayabileciğimiz bir mekan bulamamış olmamız.
bu yüzden yapamıyoruz..
ananemin evi var aslında orda yapılır ama orayada kimse gelemez uzak teee ankaranın bi ilçesinde.kafamçokkarıştı

üzülmeee kuzum ya :teselli:
benimde nişanda böyle olmuştu
off offf

kapatalım bu kötü konuları
kız mandiş aklıma ne geldi
burda kına edek sana :)

:çok üzgünüm: canım beniiim çok içim bi tuhaf oldu
çoook ama çoook teşekkür ederim balım Şeniz
ne kadar iyi niyetlisiniz hepiciğinizi öpüyorum Şeniz

mandalın sen eksık kal zaten mutfağındakı tum esyalarda gozum var bılesın-tatlicadiarzu-

sulfatım yav ne ballısın he.
elli yüz bi kenarda kalır bunu duydumda 740 lirayı unutuanda hiç duymamıştımkaydirigubbakcemile2
güle güle harca ve kardeşlerine dua et en kısa zamnda bizim çekmecelerde para kussun...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…