Arsima inan bende kızarım böyle şeylere ama bugun yanında değil ve bişeylere karışmıyorlarsa iyi yanından bak bu senin hayatına hiç karışmayacakları ve müdahale etmeyecekleri anlamına geliyor.özgür olmak herzaman en güzelidir
Kızlar bugün süpeeeer bişey oldu az önce. Allahtan başka bişey isteseydim olcaktı. Benim paralar suyunu çekmişti çelik tencere vs almak istiyordum bu hafta ama param bitmişti :1no2: Babamdan da yeni aldığımdan istemedim. Odamdaki dolabın orta çekmecesinde yanları tutan kısım kırıldı. Ben de alt çekmeceden bişey almam lazım açamadım. Çekmeceyi komple çıkardım ki ne göreyim :1shok: Alt tarafa sıkışmış bir poşet ve içinde 740 lira var :1shok: Sonradan hatıladım, 5 ay önce çalışrken maaşım, üstüne yüksek lisans bursum bi sürü para alıyordum. Onlardan birini düşürmüşüm, o dönemde de çeyize başlamıştım harcadım sanıyordum. İlaç gibi geldi hihoyyyt
ucuzmuş ben gıdem nerdekaydirigubbakcemile3
:teselli:
bende istemiyordum anem öle olmaz deyince oldu
masrafa bakıyorum tabi ufaktefek birleşiyor ve oluyor
uyguna şık bi elbise bulsan uygunda bi salon bulsan
ben mesela düğün salonu tuttum 400 e ayarladım
kına eşarbım eldivenim annemde var olan kumaştı ondan yaptı kına tepsim içn aldı kumaş 10 tl yi geçmez masrafı
hani çok istiyorsan küçük bişe yapabilirsin sankim
tabi sen daha iyibilirsin durumları
üzülme olurmu Şeniz
buketcim inan o kadar sıkıldımki şu durumdan
böle bakıyorum kendime hergün bi stres
noluyor diyorum kendi kendime ben böyle değildim
Allah beterinden saklasın ama hergün bişe oluyor hergün bişeye takılıyorum
düşünüyorum acaba benmi çok takıyorum buna karar veremedim
böyle kendimi istenmeyen gelin gibi hissediyorum böle oluncada kimse ilgilenmiyor diye düşünüyorum
üstüne nişanlımında burda olmaması beni çok üzüyor
çok şükür ailem hep destek ama ee onlarda ilgilense biraz
hiç olmazsa arasalar naptın nettin nişanlın yok burda bişe lazım mı fln deseler
mandilin ben nişanımı evde yaptım ama takım elbise giydim böle cicili bicili bişey değildi e doğal olarakta içimde kaldı o yüzden kına gecesi yapıcam evde küçük bişi ama olsun napayım. ablamda kendi isteğiyle yapmadı ve hiç pişman değil
öyle olmayacak ama
yarın öbür gün herşeye müdahele edilecek
çünkü önceden böyleydi vakit daralınca böyle oldu
selam kızlar
mandalin gelinliğin üstü çok hoş gerçekten yakışmış almadıysan hiç kararsız kalma kolları falan çok zarif.
sulfat sonunda balayına karar verdiniz demek taa biz ayarladığımız dönem bakıyodunuz sizde.ne kadara mal oluyo 7 günlük tatil cnm?
bu arada para bulman süper ya ilaç gibi gelmiştir bu dönemde keşke bende bulsam bi yerlerden:)
geçen gelinlik ayakkabımı koymuştum ama yanlış yüklemişim galiba tekrar yolluyum.fiyonklu normalde ama ben fiyonksuz kullanıcam çok rahat bişey.sizcede fiyonksuz daha güzel değil mi
http://i0905.hizliresim.com/2009/5/29/2202.jpg
Mandilin kız sanada bi çift lafım var kaydirigubbakcemile3
delüü insan der benim die. bende tam ne diecektim bilionmu gelinliği giyen arkadasın üstüne çok güzel oturmuş dikkat et sendede böle otursun sonra yanlış anlarsın die diyemedim kaydirigubbakcemile3
ayyyyy gerçekten mi
geel bi öpem senii Şeniz Şeniz Şeniz
bende üzülüyorum kına elbiselerini falan görünce :çok üzgünüm:
edilmesin işte bu zamanda etmeyen ozamanda etmesin dimi. yada ne biliyim sen alttan al ve ara ne zaman çıkalım diee.offf ne sıkıntılı işler
mandilin daha küçük cafe gibi biyer bulamadınızmı??? bide evde izin yok derken kim izin vermio
mandilin gelinliğini gördüm seni gidi gidi :) çok sirin olmus tab üstüne oturmus,
mutlu bi gecede giy insallah tatlım
inan kelime kelime anlattığın bütün sıkıntılar hepimizde var yada bende de var diym
rahat ol tadını çıkar:sm_cool:
evet canım fiyonksuz daha hoş.daha sade.diğeri de güzel ama zaten gelinlik altında fazla görünmeyecek.fazla takma canım iki türlüde güzel[/QUOTE
saol tatlım.
bende öyle düşünüyorum.
çok şık gelin ayakkabıları vardı taşlı vs
ama bu çook rahat platformuda yüksek,
dediğin gibi görünmüyücek.
hem bu modeli düğn sonrası bile kotlarla giyerim ben.
güzelim ne güzel anlatmışsın .bende araba kullanmak istiyorum.3 yıl önce aldım ehliyeti ama pek fazla kullanamadım.şimdi de otomatik almayı düşünüyorum.arabayı alır almaz da bir hoca tutup öğrenicem.araba kullanmaktan korkuyodum ama otomatiğin çok rahat ve kullanışı kolay olduğunu öğrendiğimden beri istiyorummmm.inşallah en kısa zamanda arba alabilirimmmm
slm kızlar size birşey sorcam tüm mobilyalar,beyaz eşyalar filan alan varsa toplam fiyatı ne kadar tuttu?
mandalın ya bence ıcınde kalmasın kucuk bıseyde olsa yap
Evet cnm öyle yapıyım.
Mandalincm aslında kına gecesi çok pahalı mal olmaması gerekir evde olursa ama ev müsait değil heralde.
Aman boşver ya bence arkadaşlarınla ailenle toplan eğlenin çalın oynayın al sana kına gecesi.Eldiveni eşarbı çok pahalı değil 15 20 Tl falan heralde alırsın kınanı aslında ayarlayabilirsin cnm
üzülmeee kuzum ya :teselli:
benimde nişanda böyle olmuştu
off offf
kapatalım bu kötü konuları
kız mandiş aklıma ne geldi
burda kına edek sana :)
Kızlar bugün süpeeeer bişey oldu az önce. Allahtan başka bişey isteseydim olcaktı. Benim paralar suyunu çekmişti çelik tencere vs almak istiyordum bu hafta ama param bitmişti :1no2: Babamdan da yeni aldığımdan istemedim. Odamdaki dolabın orta çekmecesinde yanları tutan kısım kırıldı. Ben de alt çekmeceden bişey almam lazım açamadım. Çekmeceyi komple çıkardım ki ne göreyim :1shok: Alt tarafa sıkışmış bir poşet ve içinde 740 lira var :1shok: Sonradan hatıladım, 5 ay önce çalışrken maaşım, üstüne yüksek lisans bursum bi sürü para alıyordum. Onlardan birini düşürmüşüm, o dönemde de çeyize başlamıştım harcadım sanıyordum. İlaç gibi geldi hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?