Canım nişanlının ailesinden birileriyle gitsen, kayınvalide filan. Stresini anlayabiliyorum canım ama inşallah hallolacak, bak iznini de aldın. yerimseniben
Canım toplam 2.100 lira malesef :1shok: Bu döneme denk gelince ve en yüksek sezon olunca. Allahtan uçak masrafımız olmıcak bizim. Bodrum, marmaris 3-3.5 saatlik yerler yerimseniben
buda ayakkabımın yandan görünümü
Arsima yani onların araması lazım sen mi dicen gelin gidelim die dimi?
arsimaaa sanada model beğendiremiozz,bi dünya model var beğen artık kızımmmm:)))))))))))))
şaka şaka beğenmedinmi hiç birini canım seç bi tene artık:)
minik silikon tabancası çok güzel kız herşeyi yapıştırıom bende
kurdelasız daha iyi
öyle günlük ayakabı gibi görünüyor
evet bende öyle düşünüyorum
onun için kendileri bilir diyorum
olmazsa birazcık üzülürüm ama ne yapayım ölüm yok ya ucundan kendileri bilir :)
yavri ben çok zor beğenirim haaa kaydirigubbakcemile2
bide betamın yaptıklarından sonra şekerlerimi bekliyorum
bakayım şekerlerimden artarsa ondan yapcam
yada sana yollarım sen yaparsın kaydirigubbakcemile3
eğer artmazsa o zaman senin modellerden beğencem kaydirigubbakcemile2
bende çoook üzgünüm bu sıralar.
Arsima noolur artık bişeyleri stres yapma inan korkuyorum yüzünde gözünde bişey çıkıcak die.sal gitsin noolurr
benimki bunun köşesizi kızlar
sulfat, neeeee güzeeeel yaa :1shok: ben arasam tarasam evi ancaaak bozuk para bulurum kıyıda köşede.
çatır çatır harca :)
oveg, teşekkür ederim canım. a.s.
ayakkabı kurdelalı güzel değil, sade olsun bencede.
kına gecesi yapamıyoruz diye önceleri hiiiç umursamamıştım ama şimdi zaman daraldıkça başkalarının kına telaşlarını elbiselerini görünce içim burkuldu. Annemi üzmek istemiyorum masraf olmasın diye ben yaptırmak isteememiştim. Keşke evde yapmak müsait olsaydı
Şimdi ben kına gecesi yapmayacağız demiştim, eee kayınvalide hanımda kurtuldu masraflardan tabi hiiç sormuyor ... canım sıkıldı... Nişanlım istersen sana kına elbisesi alayım ben dedi ama onada gereksiz masraf yaptırmak gibi bi lüksüm yokki onca eksiğimiz varken . . .
ooofffff poooooffffff püüüüüüüüfffff pöööööfffffff
tamam öle yapalım canım,kendi malzemelerin olursa gönderirsin eksikleri ben burdanda tamamlarım:)
sinay güle güle kullan çok güzel ben çok seviyorum bu modeli sanada çok yakışmış...
araba kullanacak arkadaşlar...ben çok ince düşünürüm.herşey tam olmadan bişiy yapamam yada eksik olduğumu hissetitğim zamn.eniştem öğretmişti bana .cuma geceleri taksime götürüyordu beni en kalabalık zamnlarında alış diye.çok ağladım öğrenenene kadar.her gece çıkardık.eve gelir ağlardım saatlerce.ama şimdi anlıyorum ki usta şöförden öğrenmek inanılmaz iyi bir şöför olmanı sağlıyor.
dersler rampa ve parka geldiğinde ben artık çalışmıyacağım deyip kaçmıştım eniştemden.ama sonra bin pişman oldum.rampa takıntım bir süre kaldı.şimdi bile bazen kalbim güm güm-tatlicadiarzu-
ama evlenmeden alın derim dersinizi.sevgilinizle yada erkek arkadaşlarınızla daha rahat öğrenirsiniz.aslında arkadan birinin sıkıştırması yada itelemesi kolay çıkmanızı sağlar trafiğe...
şimdi enişteme binlerce kez dua ediyorum....
inş hepiniz kolayca çıkarsınız bu rezalet ist trafiğine...
oveg bencede kurdelesiz daha güzel ayrıca gelinliğinede takılmaz
oveg, teşekkür ederim canım. a.s.
ayakkabı kurdelalı güzel değil, sade olsun bencede.
Saol cnm evet bende öyle düşünüyorum.
kına gecesi yapamıyoruz diye önceleri hiiiç umursamamıştım ama şimdi zaman daraldıkça başkalarının kına telaşlarını elbiselerini görünce içim burkuldu. Annemi üzmek istemiyorum masraf olmasın diye ben yaptırmak isteememiştim. Keşke evde yapmak müsait olsaydı
Şimdi ben kına gecesi yapmayacağız demiştim, eee kayınvalide hanımda kurtuldu masraflardan tabi hiiç sormuyor ... canım sıkıldı... Nişanlım istersen sana kına elbisesi alayım ben dedi ama onada gereksiz masraf yaptırmak gibi bi lüksüm yokki onca eksiğimiz varken . . .
ooofffff poooooffffff püüüüüüüüfffff pöööööfffffff
kurdelasız daha iyi
öyle günlük ayakabı gibi görünüyor
Evet cnm genel kanı o yönde öyle yapıcam.
Böcüğüm benim pike olayını sormuşsun. Ara dantel hem araya hem uca sarılır o nedenle pahalıdır demiş. Ona da 175 lira istemiş, pikeye de aynı parayı istemiş anlamadım ben :uhm:
alt katımızda güzellik merkezi var
cilt bakımı için gidem soram dedim
gözeneklerin çok büyük dedi görür görmez beni :dilcikar:
önce cilt analizi yapcaz işte temizleme oksijen ozon akne bilmemne temizleme bişiler bişiler saydı
ama bi seferde tam düzelmez 3 ayda anca dedi
ne ka dedim 120 dedi seanslı istersen %50 indirim dedi
7 seans dedi ne ka oluo dedim 840 dedi nesi 50 indirim dedim 550 ödicen 10 ay taksitle dedi
sağol dedim çıktım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?