Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım nişanlının ailesinden birileriyle gitsen, kayınvalide filan. Stresini anlayabiliyorum canım ama inşallah hallolacak, bak iznini de aldın. yerimseniben

o gidelim demeden ben hadi gidelim alın diyemem :)
+ kayınvalidemle gitsem yine taşımak sorun
olmazsa olmaz ne yapayım annem misafirler için ikramlık yapacaktı zaten
bizde de kuruyemiş değil kurabiş ikram edilir :)

Canım toplam 2.100 lira malesef :1shok: Bu döneme denk gelince ve en yüksek sezon olunca. Allahtan uçak masrafımız olmıcak bizim. Bodrum, marmaris 3-3.5 saatlik yerler yerimseniben

çok iyiymiş cnm aslında indirim sezonu btmesine rağmen çok ucuk değil.yol parasının olmaması çok büyük avantaj bizim 500 e yakın yol parası tutuyor.İNş bal ayı olur cnm:)

buda ayakkabımın yandan görünümü

http://i0905.hizliresim.com/2009/5/29/2248.jpg

arsimaaa sanada model beğendiremiozz,bi dünya model var beğen artık kızımmmm:)))))))))))))
şaka şaka beğenmedinmi hiç birini canım seç bi tene artık:)
minik silikon tabancası çok güzel kız herşeyi yapıştırıom bende

sulfat, neeeee güzeeeel yaa :1shok: ben arasam tarasam evi ancaaak bozuk para bulurum kıyıda köşede.
çatır çatır harca :)

oveg, teşekkür ederim canım. a.s.
ayakkabı kurdelalı güzel değil, sade olsun bencede.

bende çoook üzgünüm bu sıralar.
kına gecesi yapamıyoruz diye önceleri hiiiç umursamamıştım ama şimdi zaman daraldıkça başkalarının kına telaşlarını elbiselerini görünce içim burkuldu. Annemi üzmek istemiyorum masraf olmasın diye ben yaptırmak isteememiştim. Keşke evde yapmak müsait olsaydı
Şimdi ben kına gecesi yapmayacağız demiştim, eee kayınvalide hanımda kurtuldu masraflardan tabi hiiç sormuyor ... canım sıkıldı... Nişanlım istersen sana kına elbisesi alayım ben dedi ama onada gereksiz masraf yaptırmak gibi bi lüksüm yokki onca eksiğimiz varken . . .
ooofffff poooooffffff püüüüüüüüfffff pöööööfffffff

buda ayakkabımın yandan görünümü

kurdelasız daha iyi
öyle günlük ayakabı gibi görünüyor

Arsima yani onların araması lazım sen mi dicen gelin gidelim die dimi?

evet bende öyle düşünüyorum
onun için kendileri bilir diyorum
olmazsa birazcık üzülürüm ama ne yapayım ölüm yok ya ucundan kendileri bilir :)

yavri ben çok zor beğenirim haaa kaydirigubbakcemile2
bide betamın yaptıklarından sonra şekerlerimi bekliyorum
bakayım şekerlerimden artarsa ondan yapcam
yada sana yollarım sen yaparsın kaydirigubbakcemile3
eğer artmazsa o zaman senin modellerden beğencem kaydirigubbakcemile2

mandilin ben nişanımı evde yaptım ama takım elbise giydim böle cicili bicili bişey değildi e doğal olarakta içimde kaldı o yüzden kına gecesi yapıcam evde küçük bişi ama olsun napayım. ablamda kendi isteğiyle yapmadı ve hiç pişman değil

Hayırlı Cumalar kızlar,

iki gün yoktum maşallah sayfalar dolup taşmış hihoyyyt

geçmişi okuyup geliyorum

tamam öle yapalım canım,kendi malzemelerin olursa gönderirsin eksikleri ben burdanda tamamlarım:)

bende çoook üzgünüm bu sıralar.

:teselli:
bende istemiyordum anem öle olmaz deyince oldu
masrafa bakıyorum tabi ufaktefek birleşiyor ve oluyor
uyguna şık bi elbise bulsan uygunda bi salon bulsan
ben mesela düğün salonu tuttum 400 e ayarladım
kına eşarbım eldivenim annemde var olan kumaştı ondan yaptı kına tepsim içn aldı kumaş 10 tl yi geçmez masrafı
hani çok istiyorsan küçük bişe yapabilirsin sankim
tabi sen daha iyibilirsin durumları
üzülme olurmu Şeniz

Arsima noolur artık bişeyleri stres yapma inan korkuyorum yüzünde gözünde bişey çıkıcak die.sal gitsin noolurr

buketcim inan o kadar sıkıldımki şu durumdan
böle bakıyorum kendime hergün bi stres
noluyor diyorum kendi kendime ben böyle değildim
Allah beterinden saklasın ama hergün bişe oluyor hergün bişeye takılıyorum
düşünüyorum acaba benmi çok takıyorum buna karar veremedim
böyle kendimi istenmeyen gelin gibi hissediyorum böle oluncada kimse ilgilenmiyor diye düşünüyorum
üstüne nişanlımında burda olmaması beni çok üzüyor
çok şükür ailem hep destek ama ee onlarda ilgilense biraz
hiç olmazsa arasalar naptın nettin nişanlın yok burda bişe lazım mı fln deseler

benimki bunun köşesizi kızlar

mandilin gelinliğini gördüm seni gidi gidi :) çok sirin olmus tab üstüne oturmus,
mutlu bi gecede giy insallah tatlım
inan kelime kelime anlattığın bütün sıkıntılar hepimizde var yada bende de var diym
rahat ol tadını çıkar
:sm_cool:

güzelim ne güzel anlatmışsın .bende araba kullanmak istiyorum.3 yıl önce aldım ehliyeti ama pek fazla kullanamadım.şimdi de otomatik almayı düşünüyorum.arabayı alır almaz da bir hoca tutup öğrenicem.araba kullanmaktan korkuyodum ama otomatiğin çok rahat ve kullanışı kolay olduğunu öğrendiğimden beri istiyorummmm.inşallah en kısa zamanda arba alabilirimmmm

bugün sabah nişanlımın şantiyesinden biri geldi epey sıkıntılı olduğunu anlattı
az önce biri daha geldi oda aynı şeleri söledi
çıkıp gidesim geliyor yanına
bide bunu kafama takim tam olsun :)

Arsima inan bende kızarım böyle şeylere ama bugun yanında değil ve bişeylere karışmıyorlarsa iyi yanından bak bu senin hayatına hiç karışmayacakları ve müdahale etmeyecekleri anlamına geliyor.özgür olmak herzaman en güzelidir

oveg bencede kurdelesiz daha güzel ayrıca gelinliğinede takılmaz

Evet cnm öyle yapıyım.

Mandalincm aslında kına gecesi çok pahalı mal olmaması gerekir evde olursa ama ev müsait değil heralde.
Aman boşver ya bence arkadaşlarınla ailenle toplan eğlenin çalın oynayın al sana kına gecesi.Eldiveni eşarbı çok pahalı değil 15 20 Tl falan heralde alırsın kınanı aslında ayarlayabilirsin cnm

kurdelasız daha iyi
öyle günlük ayakabı gibi görünüyor

Evet cnm genel kanı o yönde öyle yapıcam.

Böcüğüm benim pike olayını sormuşsun. Ara dantel hem araya hem uca sarılır o nedenle pahalıdır demiş. Ona da 175 lira istemiş, pikeye de aynı parayı istemiş anlamadım ben :uhm:

bılıyom cnm ara benımde var ama pıke neden daha pahalı ya yanı ıkısı neden aynıkı anlamadım neyse hayrlı olsun resım koyunca değmiş derız ınş

ucuzmuş ben gıdem nerdekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…