Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfat vallah ballısın aksam bende bakcam dıycem ama maasları gec aldık enson kumbaramdakı 1 tl olusan 100 150 lıralık 1 tl bıle harcadım:roflol: artık yoktur ımkansız

böcüğüm alemsin yafs
gerçekten önemli olan heycanını kaybetmeden huzurlu olmak.. :içelim:

evt
önce koca bulcamda sonra esya alcazda keske bende o streslerı yasasam ama zor gbı
ben koca bulup evlenene kadr bı ev duzcem yakında e zmn tek dert düğün olcak esya hazrıkaydirigubbakcemile3

ay canım çok yüreklendirdin sende beni teşekkür ediyorum.bende ilk ehliyeti aldığım sene düz vites kullandım ama park ederken frene basmadım ve öndeki araca hafiften dokundurdum.o günden sonrada korkudan daha trafiğe çıkmadım sanki çok büyük bişeymiş gibi :) şimdi eski isteğim yeniden oluştu ve inşallah otomatik alcam

merhaba kızlar nasılsınız?

Aldıklarını güle güle kullan canım

:lepi: benimkide bundan
süpürgen çok güzel canım güle güle kullan a.s.

önce baya aradı ben böle

böcüğüm bitanem yeni gelişmeler varmı bilmiyorum ama benim düşüncemi biliyorsun aşkım aşk herşeye değer unutma canım baksana oda unutmamış hala seni :dance:

eski patronum halılarımı hediye etti hemdeee hepssiiiniiiii :lepi:

oooww hihoyyyt senin patronun benim patronum olurmu?

çeşmeye gidioruz bu haftasonu bir aksilik çıkmazsa tatileeeee bana hediyeymiş:asigim:

kaydirigubbakcemile2

kızlar istoçtan aldığım elektrik süpürgem geldi

güle güle kullan canım a.s.

annecimin bana aldığı bilezik tam böle değil ama bu tip

harika görünüyor canım :asigim:

benim 5 ayım nasıl geçer yaaaa senağlamasenağlamasenağlama

ya benim bir senem ? senağlama senağlama

Glcnncim benim halım bak buu

çok güzelmiş canım güle güle kullan :sm_cool:

kızlar bende geldim bugün hastayım bu havalar bi ısınmadı haziran geldi ben hala hapşuruyorum bide halamda geldii üst üste yanii

geçmiş olsun kuzum :teselli:

Sabah aldığımız televizyonumuz

güle güle kullanın canım a.s.

Biz de balayını ayarladık bugün şükürler olsun

hihoyyyt

canım benim nişan nikah falan oldu düğünüm belli değil daha :1no2:

fatih gelinlikçiler çarşısından

harikasın canımm :lepi:

ne çok yazmışsınız kızlar hala bitiremedim geçmişi

kızlar 2 gün önce sütyen koruyucu yıkama topu aldım sizede kesinlikle tavsiye ederim acayip kullanışlı birşey çamaşırım mis gibi olmuş ve hiç yıpranmamışkaydirigubbakcemile2

hevnım ya zaten haftada bı gun gelıyon onuda gecmısı okumaya ayırıyon aksamda gelmıyon barı sımdık az konusalım yaa

mandalın o benden ıyı kıvırıyo bacı

bende araba alsam otomatik alırım şimdi düz vitesle trafiğe çıkıyorum hatta vites atmayı falanda çok sevip ara ara kamyoncu taklididi yaparak eğlensemde hiç otomatik vites kullanmama rağmen rahatlığını düşündükçe içim gidio.bana nişanlım öğretti ben bu kadar sabırlı insan görmedim eğer onun yerinde ben olsam inanın döverdim heralde.

ya kızlar aklıam geldıbırden ne alaka hanı bıgun topıcte muabbet ederkene bırı demiştiki patronun ısten cıkardı benı ıssızım kımdı ooo

hadi kıwırtalım

hadi :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey:

bende ehliyetimi 4 yıl önce aldım
ilk zamanlar çok hevesliydim
o zamanlar gebzede iş yapıyorduk bahcesinde çok kullandım hatta kaynım bi ara yola çıkarttı beni tırların arasında gezndim fln bi migros kamyonu gelp arkama dat dat basmıştı deli manyak :dilcikar: yinede yılmamıştım
öyle şantiyeye gittikçe kullanıyordum hep
bigünde çorluda birisi verdi bana araba
alışveriş merkezinin arka tarafından hareket ettim ön kısmında insan kalabalığından geçtim yola çıkacekken bi arabayı görmedim ama bişe olmadı çarpma fln yanımdaki kişi el frenini çekti hemen
sonra çok dalga geçti ve bu olayı sağır sultan bile duydu onun sayesinde o gün bugün hevesim yok :çok üzgünüm:
nişanlım iş için yeni aldı belki heveslenirim kullanırım

:lepi: benimkide bundan
süpürgen çok güzel canım güle güle kullan a.s.

:lepi:
sağol kuzum

kızlar 2 gün önce sütyen koruyucu yıkama topu aldım sizede kesinlikle tavsiye ederim acayip kullanışlı birşey çamaşırım mis gibi olmuş ve hiç yıpranmamışkaydirigubbakcemile2

kaç para Şeniz

ay bencede ya otomatık olmalıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…