Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mutfağına bayıldım canım çok süpermiş
ankastre gercekten asil bir hava veriyor
çok süper olmuş
iiyi günlerde kullan
eniştemize afiyetle yiyeceğiniz yemekler pişir
a.s.

tşk ederim canım benim.

yemekler pastalar çörekler ben yapmazmıyım ona ya...canımdır o benim :)))

uğurböcüğüm, banada avrupa yakasındaki bu çeyizcinin adresini verebilir misin? Çöp kovasına ve ekmekliğe bayıldım:) :Saruboceq:

verım cnm
bakırköy ıstanbul caddesıne gelmedne bı sokak gerıde yanı kapalı caddeye gelmeden KARTALTEPE DURAĞInı sor sonra NINEHATUN CAMII var sokağın sonuna ılerle OVA EKMEK FIRINI var onun tam karşısında cnm

valla eksikler vardır mutlaka ama..biliyon eşim askerde evde pek durmuyom...

eksikleri eşim gelince fark etcem inş kaydirigubbakcemile3

evet Jumbo çaydanlık canım..maşallah sendede ii göz var kız :lepi:

he ı göz vardır eşın gelınce hadı eksıklerı almaya alışverışe gıdersınız ınş

canım sneınkinin kodunu verirmisin onu bi araştırım fiyatıda uygunmş

ya böcüğüm saçım uzun sap gibi belime kadar düzleştirmek istesem 1 saatımı alıyo kolum kopuyo kat verdirmek istiyorm eylülde düğün var kısalmasın dıorm bari maşa alımda arada bi değişiklik olsun dedim babyliss iimiş sende öle dediğine göre babaylis almaya karar verdm

saç düzleştiricim var canım benim maşa lasım bana şöle lüle lüle olsun nişanlıma doğru savurayım saçlarımı:asigim::asigim:

tmm cnm almadan once dene hem braun hemde benım dedığımı ozmn karar ver

tuzluk pekı fıyatları ne cok pahalı deıldır ınş ben bakırkoyden alıyom 7 10 tl arası harıka gecelıkler
darkangel sorma ya bende mı alsam ama nereye koyarım neyse sen aldın ıyı ettın cnm
ben ara verdın küçklere

tamam canım deneyip alırım benim ekmeklikle çöp kovası meşhur oldu böcük sırnaşık şey

kuşum sen çok uygun fiyata almışın gerçekten ben brabantia nın 3 lü setine almıştım 180 ytl vermiştimm yaaa

Senin kini görünce içime oturdu resmen

Eklentiler

• $o_-1000498663.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 31

orası vahim işte cnm aynı modellerin fiyatını bulamadım ama victoria secret in diğer modelleri tanesi 60-70 arsında:1ninca:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…