güsel duruyomuş bea:jeyyar:
inş. benim mutfaktada böle durur çok hoşmuş canım mutfağın
mutfağına bayıldım canım çok süpermiş
ankastre gercekten asil bir hava veriyor
çok süper olmuş
iiyi günlerde kullan
eniştemize afiyetle yiyeceğiniz yemekler pişira.s.
uğurböcüğüm, banada avrupa yakasındaki bu çeyizcinin adresini verebilir misin? Çöp kovasına ve ekmekliğe bayıldım:) :Saruboceq:
valla eksikler vardır mutlaka ama..biliyon eşim askerde evde pek durmuyom...
eksikleri eşim gelince fark etcem inş kaydirigubbakcemile3
evet Jumbo çaydanlık canım..maşallah sendede ii göz var kız :lepi:
he ı göz vardıreşın gelınce hadı eksıklerı almaya alışverışe gıdersınız ınş
canım babyliss in maşasını aldım ben çok memnunum, alıcaksan eğer en kalın olanını al derim, zaten saçların uzun ve gürmüş mükemmel durur hihoyyyt ben boyner mağazalarında almıştım, orada deneyipte alabiliyorsunda, denersin hangisi hoşuna giderse onu alırsın :CüvCüv: fiyatı yüksek gelirsede denemiş görmüş olursun alman şart değil yani delikafadulden ben 2-3 ay önce 70tl ye falan almıştım, çok memnunum sanada tavsiye edebilirim
verım cnm
bakırköy ıstanbul caddesıne gelmedne bı sokak gerıde yanı kapalı caddeye gelmeden KARTALTEPE DURAĞInı sor sonra NINEHATUN CAMII var sokağın sonuna ılerle OVA EKMEK FIRINI var onun tam karşısında cnm
darkangel nerdesın anacım sen bak duzlestırıcının adını yenıden yazdım baby olandan alcan haa süper bısey ama sakın cok fasla kullanma ben bıle 4 kez kullandım fön yada kuaforde ınanılmaz kötu yapıyo saçı. elektrıklenme oluyo ustelık sacım kalın tellı olduğu halde hemde yaktığı elektrık cabası az ama öz kullan cnm
canım bende bu setin aynısı var,bilmiyorum sen aldın mı ama ben pek memnun kalmadım almadıysan önermem.tek satılan saç düzleştiriciler ve yine tek satılan saç kurutma makinası ve perma ucu bence en kullanışlı olanları.
uğurböcüğüm, banada avrupa yakasındaki bu çeyizcinin adresini verebilir misin? Çöp kovasına ve ekmekliğe bayıldım:) :Saruboceq:
verım cnm
bakırköy ıstanbul caddesıne gelmedne bı sokak gerıde yanı kapalı caddeye gelmeden KARTALTEPE DURAĞInı sor sonra NINEHATUN CAMII var sokağın sonuna ılerle OVA EKMEK FIRINI var onun tam karşısında cnm
lıfe cıty cnm ı gunlerde kullan cok guzelmış aldıkların
tuzluk senın koyduklarında cok guzel ama dar deıl mı bazıları rahatlık daha onemlı ya o bakımdan bana gore tabı
tmm cnm almadan once dene hem braun hemde benım dedığımı ozmn karar ver
tamam canım deneyip alırım benim ekmeklikle çöp kovası meşhur oldu böcük sırnaşık şey
tuzluk pekı fıyatları ne cok pahalı deıldır ınş ben bakırkoyden alıyom 7 10 tl arası harıka gecelıkler
darkangel sorma ya bende mı alsam ama nereye koyarım neyse sen aldın ıyı ettın cnm
ben ara verdın küçklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?