Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

[

bişey sorucam bennn:uhm:
yemek takımının en altına büyük dore rengi tabak koymak istiyorum ama pek göremedim
alan varmı veya gören?fisfisfis[/B]

yemekteyizde gümüş supla tabağı koymuşlardı çok şık duruyor gerçekten

ben de dore almak istiyorum

yemekteyizde gümüş supla tabağı koymuşlardı çok şık duruyor gerçekten

ben de dore almak istiyorum

yaaa evet bende çok beğeniyom suplaları ama benim yemek takımıma kare uyar. zaten burda doğru düzgün bi supla bulamadım. home sweet home da baktım gelecek olanlar var dedi. bekliyom hala. çok şık duruyolar masada.

ben bir sitede bulmuştum
kare hemde:)
ama stokta yok yazıyordu geçen baktığımda.fiyatlarıda uygun.teki yaklaşık 10tl ye falan geliyo suplaların. dilersen özelden yardımcı olabilirim..

kızlar pijamalarınıza bayıldım çok cici şeyler almışsınız nette gezerken buldum ben de bunları bayıldım

marks&spencer

victoria secret

çok guzeller yaaa,bayıldım..

çok sık canım gule gule kullan.

ben philips kullanıyorum çok memnunum.yeni alacak olanlara da kalın ucluları tavsiye ediyorum.

gunaydın çıtırlar
darkangel valla ben amıne hatun dedım hemen bana gosterdıler ozmn ben yanlış sordum ama bana tarıf eden taksıcı yanlışıma yanlışlıkla karsılık verdı

banada sevgilim braun Es 3 almıştı yakın zaman önce :)
çok memnunum çeyizime koyucam tabiki saç düzleştiricimide :))
eminim evlenince çok daha fazla işe yarayacak

akşam gıttım arkdasımkıne baktım bu markaymış laa bak bu markadan al kesın haahihoyyyt darkangel saa dıom benı duy

lıfe cıty cnm ı gunlerde kullan cok guzelmış aldıkların
tuzluk senın koyduklarında cok guzel ama dar deıl mı bazıları rahatlık daha onemlı ya o bakımdan bana gore tabı

pashmına avrupa yakasında zatı bakırköyde yerı darkangel sana ozel msj atar o atmazsa bana at ben sana cvp verırım tatlım

Kızlar herkese günaydınn,

Kuşum ova fırının karşısındaki yer galiba orasını biliyorum her hafta sonu bakırköyde aldığım için bilmediğim yer kalmadı. (başka bir yer mi yoksa:uhm:)

Kızlar herkese günaydınn,

Kuşum ova fırının karşısındaki yer galiba orasını biliyorum her hafta sonu bakırköyde aldığım için bilmediğim yer kalmadı. (başka bir yer mi yoksa:uhm:)

ozmn orası cnm kösede ıkı katlı gırıs ve alt kattan oluşuyor deıl mı

günaydın herkese
hepimizin günü güzel geçer inşallah

bişey sorucam bennn:uhm:
yemek takımının en altına büyük dore rengi tabak koymak istiyorum ama pek göremedim
alan varmı veya gören?fisfisfis[/B]

aldıkların çok cici güle güle kullan
özellikle kahvaltı takımına bayıldım
ben pazar günü bi züccaciyede gördüm hatta dün resim ekleyip alsammı diye sormuştum
düz dore desenli dore modelleri vardı çokta tatlı duruyorlar ama
gereklimi gereksizmi karar veremedim hala

burcu şekerim görüşemiyoruz
iyisindir inşallah

ya bende saç düzleştirici almak istiyorum
ama saçlarıma bişe olur korkusuna hep erteliyorum
heleki düğüne 4,5 ay kala saçlarımda bu kadar uzamışken bişe yapmaya korkuyorum
ne yapsam bilemedim
zaman zaman lazım oluyor ama sizce alsam mı almasam mı
alırsam eğer ne alsam

darkangel nerdesın anacım sen bak duzlestırıcının adını yenıden yazdım baby olandan alcan haa süper bısey ama sakın cok fasla kullanma ben bıle 4 kez kullandım fön yada kuaforde ınanılmaz kötu yapıyo saçı. elektrıklenme oluyo ustelık sacım kalın tellı olduğu halde hemde yaktığı elektrık cabası az ama öz kullan cnm

Ya benim hem düzleştiricim hem ayrı şekillendirici setim var. Seti 1-3 defa kullandım, düzleştiriciyi sürekli kullanıyorum. Çeyize ayrı yeniden mi almam gerekiyor?? :uhm:

bence alma
ne gerek var boşuna olur bana göre
ama eğer baba evinde kız kardeşin fln varsa onu ona bırakıp kendine yeni alabilirsin

sımdık bende fıyatını sorcaktımkaydirigubbakcemile3 evt cok uygun ayy bende bı aydır gtmıyom ölcem meraktan neler var dıe azcık anlat laa değişık ne vardı:jeyyar:

uğurböcüğüm, banada avrupa yakasındaki bu çeyizcinin adresini verebilir misin? Çöp kovasına ve ekmekliğe bayıldım:) :Saruboceq:

valla eksikler vardır mutlaka ama..biliyon eşim askerde evde pek durmuyom...

eksikleri eşim gelince fark etcem inş kaydirigubbakcemile3

evet Jumbo çaydanlık canım..maşallah sendede ii göz var kız :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…