[
bişey sorucam bennn:uhm:
yemek takımının en altına büyük dore rengi tabak koymak istiyorum ama pek göremedim
alan varmı veya gören?fisfisfis[/B]
yemekteyizde gümüş supla tabağı koymuşlardı çok şık duruyor gerçekten
ben de dore almak istiyorum
yaaa evet bende çok beğeniyom suplaları ama benim yemek takımıma kare uyar. zaten burda doğru düzgün bi supla bulamadım. home sweet home da baktım gelecek olanlar var dedi. bekliyom hala. çok şık duruyolar masada.
ben bir sitede bulmuştum
kare hemde:)
ama stokta yok yazıyordu geçen baktığımda.fiyatlarıda uygun.teki yaklaşık 10tl ye falan geliyo suplaların. dilersen özelden yardımcı olabilirim..
çok guzeller yaaa,bayıldım..kızlar pijamalarınıza bayıldım çok cici şeyler almışsınız nette gezerken buldum ben de bunları bayıldım
marks&spencer
victoria secret
çatal bıçak takımlarım (karaca)
buda kütahya porselenden yemek takımım
kahvaltı takımım( karaca)
şimdilik bulabildiklerim bunlar tencereleri bulamadım:)
yemek takımının en altına büyük dore rengi tabak koymak istiyorum ama pek göremedim
alan varmı veya gören?fisfisfis
canım babyliss in maşasını aldım ben çok memnunum, alıcaksan eğer en kalın olanını al derim, zaten saçların uzun ve gürmüş mükemmel durur hihoyyyt ben boyner mağazalarında almıştım, orada deneyipte alabiliyorsunda, denersin hangisi hoşuna giderse onu alırsın :CüvCüv: fiyatı yüksek gelirsede denemiş görmüş olursun alman şart değil yani delikafadulden ben 2-3 ay önce 70tl ye falan almıştım, çok memnunum sanada tavsiye edebilirim
pashmına avrupa yakasında zatı bakırköyde yerı darkangel sana ozel msj atar o atmazsa bana at ben sana cvp verırım tatlım
Kızlar herkese günaydınn,
Kuşum ova fırının karşısındaki yer galiba orasını biliyorum her hafta sonu bakırköyde aldığım için bilmediğim yer kalmadı. (başka bir yer mi yoksa:uhm:)
alan varmı veya gören?fisfisfis[/B]
ya bende saç düzleştirici almak istiyorum
ama saçlarıma bişe olur korkusuna hep erteliyorum
heleki düğüne 4,5 ay kala saçlarımda bu kadar uzamışken bişe yapmaya korkuyorum
ne yapsam bilemedim
zaman zaman lazım oluyor ama sizce alsam mı almasam mı
alırsam eğer ne alsam
kahvaltı takımım( karaca)
sımdık bende fıyatını sorcaktımkaydirigubbakcemile3 evt cok uygun ayy bende bı aydır gtmıyom ölcem meraktan neler var dıe azcık anlat laa değişık ne vardı:jeyyar:
fındık senın neyın eksık laa bı resım koymadan hemen ahanda burda dıyon maşallah yok yok evınde cok guzel zatı gorduydum ı gunlerde kullan cnm pekı sen kaca aldın
ha bıde ekmek kutusunun alttakı jumbo caydanlığın mı benzettım:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?