- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
orası vahim işte cnm aynı modellerin fiyatını bulamadım ama victoria secret in diğer modelleri tanesi 60-70 arsında:1ninca:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kuşum sen çok uygun fiyata almışın gerçekten ben brabantia nın 3 lü setine almıştım 180 ytl vermiştimm yaaa
Senin kini görünce içime oturdu resmen
tuzluk pekı fıyatları ne cok pahalı deıldır ınş ben bakırkoyden alıyom 7 10 tl arası harıka gecelıkler
darkangel sorma ya bende mı alsam ama nereye koyarım neyse sen aldın ıyı ettın cnm
ben ara verdın küçklere
canım sneınkinin kodunu verirmisin onu bi araştırım fiyatıda uygunmş
bende haftasonu pijama takımı aldım 10 liraya. en küçük bedende büyüğüne kadar okadar renkli hoş gecelikler,sabahlık,pijama varki anlatamam.aklım durdu görünce.pembe-beyaz-gri renkli bi pijama takımı aldım kndme.ben kararsız kalınca sevglm seçti.babamada aldım bi takım.erkek pijamalar 10 ile 20 arasında değişiyo.şimdi anneme krdşmede alıcam.alınca fotolarını eklerim 3ününde. burda hep görüyorum son zmnlar çok hoşuma gitti.şubat aylığımda çeyizlik bi erkek bi bayan alıcam hemen.
darkangel cnm ben yazdım ama bunu ben izmirdeyim.siz söleyince aklıma geldi.
ok canım veririm ama akşama, şu an işteyim eve gider gitmez kutusundan kodunu söylerim, hatta resmini de gönderirim :CüvCüv:
10 tl ye gecelikmi varrrr nirde nirde delikafadulden
Hani nerde görünmüyorr
kızlar bunlarda benim tuzluğum.biraz önce aldım.
b.köy kapalı cad.yanı ıstanbul caddesınde cnm hatta gırıste büfe var ya onun azcık ılersınıde sağ taraftakı yer hatta aynı yönde az ılerdede var bak derımkaydirigubbakcemile5
Ya benim hem düzleştiricim hem ayrı şekillendirici setim var. Seti 1-3 defa kullandım, düzleştiriciyi sürekli kullanıyorum. Çeyize ayrı yeniden mi almam gerekiyor?? :uhm:
saç düzleştiricim var canım benim maşa lasım bana şöle lüle lüle olsun nişanlıma doğru savurayım saçlarımı:asigim::asigim:
dantelden hoşlanmayanlar için süperrr salon takımları adres vermek yasak sanırım ama resimlerin üstünde yazıyo merak edenler ordan bakabilir çok çeşit var bilginize kızçelerhihoyyyt
Haritaya gerek yok bir adet uğur böcüğü ile tüm adresleri bulabilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?