Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

orası vahim işte cnm aynı modellerin fiyatını bulamadım ama victoria secret in diğer modelleri tanesi 60-70 arsında:1ninca:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

:1shok: 60 70 mı normalde hıc acımam ama cok cesıt yapacağım bıseyde okadr para veremem sen bı uğra pazara neyım hatta b.köy tam yerı markalar ındırımlıhihoyyyt

kızlaaarr bende ekmek sepeti ve peçetelik arıyorum almışsanız sizlerden fikir ve resim bekliyorum.
Ne marka aldınız, nerden aldınız, ne kadara aldınız??? Eminim ki güzel birşeyler çıkacak sizlerden :dance::teytey:

10 tl ye gecelikmi varrrr nirde nirde delikafadulden

bende haftasonu pijama takımı aldım 10 liraya. en küçük bedende büyüğüne kadar okadar renkli hoş gecelikler,sabahlık,pijama varki anlatamam.aklım durdu görünce.pembe-beyaz-gri renkli bi pijama takımı aldım kndme.ben kararsız kalınca sevglm seçti.babamada aldım bi takım.erkek pijamalar 10 ile 20 arasında değişiyo.şimdi anneme krdşmede alıcam.alınca fotolarını eklerim 3ününde. burda hep görüyorum son zmnlar çok hoşuma gitti.şubat aylığımda çeyizlik bi erkek bi bayan alıcam hemen.
darkangel cnm ben yazdım ama bunu ben izmirdeyim.siz söleyince aklıma geldi.

benim baktığım her yerde 25 den aşağı gecelik yok bide içindeki çamaşırada uyus oluyom
giyinemıom kıs ben onları

10 tl ye gecelikmi varrrr nirde nirde delikafadulden

b.köy kapalı cad.yanı ıstanbul caddesınde cnm hatta gırıste büfe var ya onun azcık ılersınıde sağ taraftakı yer hatta aynı yönde az ılerdede var bak derımkaydirigubbakcemile5

Haritaya gerek yok bir adet uğur böcüğü ile tüm adresleri bulabilirsiniz :)

kızlar bunlarda benim tuzluğum.biraz önce aldım.

Eklentiler

• $tuzluk.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
b.köy kapalı cad.yanı ıstanbul caddesınde cnm hatta gırıste büfe var ya onun azcık ılersınıde sağ taraftakı yer hatta aynı yönde az ılerdede var bak derımkaydirigubbakcemile5

istanbul caddesinden inerken hemen girişe yakın büyük bi mağaza var orasınımı diyosun?

Ya benim hem düzleştiricim hem ayrı şekillendirici setim var. Seti 1-3 defa kullandım, düzleştiriciyi sürekli kullanıyorum. Çeyize ayrı yeniden mi almam gerekiyor?? :uhm:

yok artık bunu da nerden cıkardın,niye varken"ceyizlik düzleştirici" alasın ki?:roflol:

kızlar bakim özledniz mi beniii:1rolleyes:

süperrr çeyizlerimle yine karşınızdayım...:sm_cool:

az önce migrostan mısır patlağı koymak için daha önce bahsettiğin kaselerden aldım.

şimdi fotosunu çekip ekliucem kızlarrr
bekleyin beniii anacımmmmmmm:sm_cool:

hepsi çok güsel.ben böle bişi istiyorum işte.ama daha almıcam.seneye falan alıcm.fiyatlarını biliyomusun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…