- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
DarkAngel bişey diyem sana eğer maşa alacaksan ucuza kaçma.ben o hatayı yaptım :) şimdi benim daha önce düzleştiricim vardı seramik kaplama,ekranlı,ışık göstergeli falan.ondan çok memnunum.sora gittim canım maşa istedi.teknosada 30 liraya da vardı 130 lirayada vardı.tabi ben 30 liralığa yapıştım.ama gel görki bi kere çok zor ısınıyor.ikincisi seramik kaplama diyor ama pek de göremediim neresi seramik.yaptığı bukleler bikaç saatte açılıyor.yani en iyisi pahalısını al ama ömür boyu kullan.braun'da var mesela
Karmaşık felan durmuyor değil mi canım deseni...Bende 2.si üzerinde yoğunlaştım. Galiba onu alcam. Yoğun istek üzerine kaydirigubbakcemile2
canım hepsi çok güzelmiş güle güle kullan..
şu brabantia ekmek kutun varya bende onun set halini almıştım esseden..
3 saklama kabı bi ekmek kutusu bide baharat takımı...çok seviyorum çok kullanışlılar..
işte buda mutfağımdaki yerleri kaydirigubbakcemile3
canım nette o ekmek kutusuyla çöp kovası bide ufak baharat takımı 200 lüsürdü züccaciyede ise 38 tuttu çok ii valla canım sağol:1hug:
nıne hatun deıl kız AMINE HATUN CAMI allah senı
ova fırın karsındakı ıkı katlı super bı yer desek
nıne hatun deıl kız AMINE HATUN CAMI allah senı
ova fırın karsındakı ıkı katlı super bı yer desek
kızlar bu süpürgeyi duyan,kullanan var mı?
nasıl sizce?
fantom carpet cleaner 5400
ay gercekten mi
yok canımmm yakından gördüm onu benn kaydirigubbakcemile3 Turkuaz ve kahverengili bu nevresim.Bence gayet hoş.sengözlerimebaksanab
kimse saçlarıyla ilgilenmiyo mu?:1shok:
canım benim bilidğim ve kuaförümün dediğidde sürekli maşa saça zarar veriyor eğer sürekli kullanırsan saçlarına yazık olur..boyutları hakkında bilgim yok wallasengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?