Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

edem saa blue house super derım cnm kullanmadım ama sureklı kullanan arkdasım var braundan ble guzel valla

DarkAngel bişey diyem sana eğer maşa alacaksan ucuza kaçma.ben o hatayı yaptım :) şimdi benim daha önce düzleştiricim vardı seramik kaplama,ekranlı,ışık göstergeli falan.ondan çok memnunum.sora gittim canım maşa istedi.teknosada 30 liraya da vardı 130 lirayada vardı.tabi ben 30 liralığa yapıştım.ama gel görki bi kere çok zor ısınıyor.ikincisi seramik kaplama diyor ama pek de göremediim neresi seramik.yaptığı bukleler bikaç saatte açılıyor.yani en iyisi pahalısını al ama ömür boyu kullan.braun'da var mesela

böcüğüm dediğini hiç duymadım ama bakıcam roselin ben saç bölümüne baktım braundansa phılps in bi modeli var bütün kızçeler ona yapışmış çok ii dıolar ama bunların boyutada varmş benm saçım belimde uzun yani bide gür hemen açılmasın dıom bu phılps 15 mm anlamıom ben pek bundan böle doğal su dalgası olsun istiyom onun için kaç mm lik almak lasım

laa bırak roselını sen benı dınle bak bı evkurda gormustum ben sende bı bak blue house sonra gel yanıma

neysem kızçeler mesai bitti ben kaçar herkesi öptüm en çok böcükümü öptümkaydirigubbakcemile3

mutfağına bayıldım canım çok süpermiş
ankastre gercekten asil bir hava veriyor
çok süper olmuş
iiyi günlerde kullan
eniştemize afiyetle yiyeceğiniz yemekler pişir
a.s.

kızlar sunset pijamamda sipariş durumunda hala yeni sipariş yazıo dün yaptım siparişi parayıda dün havale ettim sipariş açıklamasına sipariş nosunu yazmayı unuttum ama mail attım bide haval yaparken havale açıklamasına yazdım. bi sorun olurmu sizce

canım nette o ekmek kutusuyla çöp kovası bide ufak baharat takımı 200 lüsürdü züccaciyede ise 38 tuttu çok ii valla canım sağol:1hug:

38 ytl mi ekmeklikle,çöp kovası yanlış mı okudum :1shok: ben daha haftasonu ykm baktım 99 ytl sadece 3'lü kavonozları ekmeklikle,çöp kovası dahada pahalıydı seti 200 bi küsüre geliyor benneyaptımki sizin aldığınız mağazanın web sitesi varmı ? birde ismini özelden yazarsanız sevinirim yerimseniben aldıkların çok hoş şeyler iyi günlerde kullan DarkAngel :içelim:

nıne hatun deıl kız AMINE HATUN CAMI allah senı
ova fırın karsındakı ıkı katlı super bı yer desek

nan amine hatun dedin sordum amine hatun yok ablaa nin hatun var şu aşağıda didiler:jeyyar:
gittim baktm nine hatun yazıo camide sırnaşık şey
ya sen koyvar kendini yoldan aşağı bulcan güvenıyorum ben sana
bi arkadaş daha yeri sormuş tarif edem hemen kaydirigubbakcemile3

şimdi otobüs durağına gelmeden hemen o devam eden caddeden devam edıonus
kartaltepe durağı var aynı sokakta saten nine hatun camii siz durağı sorun baktınız olmuyo
sokağın sonundan sola dön azcık ileride karşıdada ova ekmek fırını var:sm_cool:

kimse saçlarıyla ilgilenmiyo mu?:1shok:

canım babyliss in maşasını aldım ben çok memnunum, alıcaksan eğer en kalın olanını al derim, zaten saçların uzun ve gürmüş mükemmel durur hihoyyyt ben boyner mağazalarında almıştım, orada deneyipte alabiliyorsunda, denersin hangisi hoşuna giderse onu alırsın :CüvCüv: fiyatı yüksek gelirsede denemiş görmüş olursun alman şart değil yani delikafadulden ben 2-3 ay önce 70tl ye falan almıştım, çok memnunum sanada tavsiye edebilirim

canım benim bilidğim ve kuaförümün dediğidde sürekli maşa saça zarar veriyor eğer sürekli kullanırsan saçlarına yazık olur..boyutları hakkında bilgim yok wallasengözlerimebaksanab

kuaförler müsteri kaybetcem derdine masa sac düzlestiri vs vs gibi alteleri asla asla tavsiye etmezler aksine kötülerler
bütün kuaförler aynıdır
ben 1.5 senedir nerdeyse hergün saclarima düzleştirici ile sekil veriyorum
hic bi zararinada görmedim diyebilirim
ne yıpranma oldu nede yanma aksine fönde daha cok yaniyo saclarim ve sac diplerim
gayet memnunum kuaförle bakmayın

braun düzleştirici kullanıyorum çok memnunum biraz param olsuun maşasınıda alıcam ama babyliss kullanan arkadasım çok memnun

rowenta lisima kullanırım bende
çok güzel,çok memnunum
çeyizime iyonic ten alıcam bir tanede
hem fö,hem kurutma makinası
evet arkadaşlar haklı
kuaför fön çekerken saç atneli aynı anda 4-5 kez ısı şoku yaşatıyor
hem acil hazırlanman gereken yerler için bir tane olması şart
hatta zaman zaman hayat kurtarıcı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…