Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben pek severim o pazarı ve fatih çarşambayı benim yerimede dolaş
dolaştım canım :)) yoruldum ama.

ooyy güle güle kullan şeker, hayırlı olsun, hiç çıkarmayın inş.:Saruboceq:

sülfat şok oldum :1shok: eve gider gitmez hemen çekmecelerin diplerini karıştırıcam
:roflol::roflol:ben de gidim bi dolap çekmece karıştıriyim :))

Bu arada cümleten hayırlı akşamlar :):teytey:

feyza cok guzel gorunuyo cnm mutluluklar sımdıden allah hayrlı etsın

pashmına getrmez olur muyuz ya kesın bızız

canım hoşbuldum, nasılsın bu arada? keyfin yerindedir inş? Gerçi yarını düşündükçe keyfin yerine geliyodur zaten de :)))
sen yarın sabah mı gidiyosun? Bu gece mi?

hihoyyytfeyzaaaaaaaaa hayırlı olsun şimdiden
selam çeyizciler:enbuyukkk:

canım hoşbuldum, nasılsın bu arada? keyfin yerindedir inş? Gerçi yarını düşündükçe keyfin yerine geliyodur zaten de :)))
sen yarın sabah mı gidiyosun? Bu gece mi?

ıyyım bugunde msn konustuk onunla ama o cok yoğun aşçı olduğu ıcn off sureklı yemek derdnde
ayy sözlu ıken camsr mak bozulmustu bende dedım bana getr allah nerden dedım
okkadr zorkı o aşçı kıyafetlerını utulemek düğmeler falan :1shok:sonra aman dedım hemen yaptr makınanıkaydirigubbakcemile3
yarın 3te ucağa bıncem cnm öğlen

neyse sen şu zafer sarhoşluğunu(şamp.kutlamaları vs.) üstünden atarsın, onun da yoğunluğu biraz azaldığı vakit gerekirse oturur adam akıllı konuşursunuz, halledersiniz meseleyi , iyi olacak kuzucum herşey vereliniortak :) :1hug: :1hug:

aa süper kızz hadin hayırlısı..aşçımı süperrrrrrrrrrr suflede yapabiliyor mu kız?ye iç vaalllla süper..benim nişanlımda süper yemek yapar ama.bayılıyorum bu özelliğinedüzelme var mı böcük durum nealkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…