Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çabuk söle kaç para bunlar ay bayılajaaaaaammm nerden buluyosa bu kız bunları

burcuözge güle güle kullan canım çok güselmiş

kızçeler Brillanthome un sitesine bakmanızda fayda var çünkü ampanya yapmışlar herşey çok ucuz bizim orda yok brillant bende danışma hattını arayıp en yakın bayisne ulaşmak istedim ama mübarekler 15 dk bekledm açmadılar bende mail attım kampanya varmış danışma hattındakiler açmıyolar teli yazdımsırnaşık şeysırnaşık şey cevap gelmş kızlar

Sayın ........

Öncelikle kampanyamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz.
Size en yakın olan Brillanthome ve Brillantstore mağazalarımızın iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

hee adam olun dicektimde de ayıp olur die yazmadımlülülülülülü

tuzlukdan istiyorum
kavanozlardanda istiyorum
tuzluklardanda istiyorum istiyorum istiyorum hepsinden istiyorum:çok üzgünüm:

tuzlukdan istiyorum
kavanozlardanda istiyorum
tuzluklardanda istiyorum istiyorum istiyorum hepsinden istiyorum:çok üzgünüm:

oyy annem benimmm Şeniz sende al kuzum benim...
vallahi billahi yemin ederim üstüme başıma almıyorum neredeyse cebimde harçlıksız geziyorum ve bunları alıyorum... hani sanmayın ki bende de herşey güllük gülüstanlıkk Şeniz

kız burcu bak ne kadar üzüldüysem iki kere tuzluk istiyorum diye yazmışım..gözüm düşmüş bence sen bana yolla onları kaydirigubbakcemile3

Kuşum çok cicoşlar gerçektendelikafadulden yanındakiler ne fincanmı, tuzlukmu çözemedim tatlım?

Keyifli filmlerrrrŞeniz

ayy canım benim teşekkür ederimm Şeniz

tuzluk hayatım tuzluk onlarda takım tuluklarını yapmışlar Salt ı kısaltıp S harfi koymuşlar üzerlerinede. birde paper için P harfi olan vardı önünde. biz mısıra beber dkmüyoruz diye ikisinide S aldım. Hem aşkımında baş harfi S bir çok rengi vardı mavisi falanda vardı ben bunları beğendim canım:1hug:

Burcucum tatlım güle güle kullan hepsi çok güzel . Bu tuzluklardan bende gördüm çok şık duruyorlar gerçekten. Burcucum tatlım bundan sonra sana Orjinal Burcu diyeceğim :roflol::roflol:

kız burcu bak ne kadar üzüldüysem iki kere tuzluk istiyorum diye yazmışım..gözüm düşmüş bence sen bana yolla onları kaydirigubbakcemile3

allah seni ne etmesin emii :roflol: 15 lira senden çok mu yollarım tatlım düğün hediyesi yollarım sana:roflol:Şeniz

Çok ciciler burcucummm

güle güle sağlık, mutlulukla nice filmler izlerken eskitin bu kapları

canımsınnn Şeniz teşekkür ederim...
inşallah allah kullanmayı nasip ederiii can sağlığı ilee :1hug:a.s.

Burcucum tatlım güle güle kullan hepsi çok güzel . Bu tuzluklardan bende gördüm çok şık duruyorlar gerçekten. Burcucum tatlım bundan sonra sana Orjinal Burcu diyeceğim :roflol::roflol:

ayyy :roflol: karnıma ağrı girdi :roflol: bende bu yeni lakap mı desem ad mı desem onu bşarıyla taşımaya gayret göstericemm :teytey: önünüzde saygıyla eğiliyorum sayın esra karedeniz arkadaşım :enbuyukkk: :roflol::roflol::roflol:

kız burcu yakında burcu fun clup kurulursa sana hiç şaşırma hee..her aldığın topcde olay oluyohihoyyytkız keşke bende marmarisde falan olsaydım görüşürdük ya ne gzl olurdu sana çaya gelirdim...ben ankara veya kısmetse istanbulda olcam gel kocişinle misafiriimiz ol..

ah keşke tatlım öyle bişiy olabilseydii :çok üzgünüm:
ben bunca cicilerimi alıyorum keyifli paylaşımlar misafir ağırlamalar yapabilmek için :çok üzgünüm:
ama hiç arkadaşım olmazsa diyede çok korkuyorum :çok üzgünüm:
orda yapayalnız kalmakta var...
keşke içinizden bzıları orda olsaydıı
bırak çayı mayı mantı açardım kız sizeee:roflol:

oyy oyy kıyamam kız sen hiç arkadaşsız kalırmısın..valla bak çok içten söylüoyrum çok ii niyetli biri olduğunu düşünüyorum..kesin arkadaşların olur..inş karşına senin gibi insanlar çıkarır allah..çalışmayı düşünmüyormusun cnm

Kiz burcu ben hemen hemen her yaz ordayim, canin sikilirsa ben seni benim arkadaslarla tanistiririm o zaman ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…