iyiyiz balım sen nasılsın ?
sorma Nihalim, baktım kimse yok dedim az temizleyip toparlayayim topici, sildim süpürdüm simdide ütülerini yapıyorum ceyiz güzellerimizin :roflol:
sizi bekliyordum kuzum Şeniz
iyiyim kızlar sabah erkenden b.köye indik alışverişl falan yaptık geldik biraz uyumuşum bende kalkınca kızlara bi bakıım dedim napıolar.
İyi olduğunuza çok sevindim dışarda bunaltıcı bişr sıcak varrr
ohh bellı zaten topıkte gusel bı koku varrr kaydirigubbakcemile3
iyiyim kızlar sabah erkenden b.köye indik alışverişl falan yaptık geldik biraz uyumuşum bende kalkınca kızlara bi bakıım dedim napıolar.
İyi olduğunuza çok sevindim dışarda bunaltıcı bişr sıcak varrr
Sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar... alkisalkisalkis
evet hevincim gözlerimiz alışmış bayaa
nihal hani nicklerin altında vardı ya canımm çizgiler
sulfatcım ben hiç renklisini görmedim, hatta dün paşabahçeninkileri gördüm ama beyaz camdı. Bildiğim kadarıyla Tupperware in renklisi var ama tabi cam değil.
canım tereyağlığını bilmemde ben limonluğunun altı mor renk üstü normal cam olanını tepe homeden almıştım. yerimseniben ve aldığımda onun limonluk olduğunu bilmiyordum mumluk zannedip almıştık hemde 2 tane :roflol: küçük mumu yakıp altına koyduk kapağını kapatında hava kesinldiğinden mumda söndü :roflol: sonra öğrendikki limonlukmuş :roflol: aynı zamanda turkuaz maviside vardı canım ben kdehleriyle takım olsun diye almıştım
aşk olsun ben yediye kadar burdayım....
çalış lahana çalışzemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?