Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

iyiyiz balım sen nasılsın ?

sorma Nihalim, baktım kimse yok dedim az temizleyip toparlayayim topici, sildim süpürdüm simdide ütülerini yapıyorum ceyiz güzellerimizin :roflol:

sizi bekliyordum kuzum Şeniz

ohh bellı zaten topıkte gusel bı koku varrr kaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsın canım ne ciciler aldın bakim opuyorumnanaktan

ah ahh keske istanbulda olsaydım bende bunaltıcı sıcak falan dinlemezdim takardım aşkımı koluma o magaza senin su cafe benim misali gezer tozardım, cok özledim coook senağlama senağlama

sorma cnm yaaaaaa cok sıcak cok sıkıldımm pufffff

hevin haziranın başı ama bütün mağazalar %50 indirime girmiş,

annem için çıkmıştık sandalet elbise aldık canım

ama yanıoo ortalık resmennnn

almanya nasıl???

Güle güle giyinsin annecigin canım a.s.

Valla burdada güneş varda cok soguk bide acaip bi rüzgar var,
salıdan sonra düzelcekmiş havalar pehh :1closedeyes:

alt çizgiler neydi ne işe yarıyordu? bişeyler degişmiş gibi gözüme geldi benimde ama cikaramadim ne oldugunu :uhm:

Kızlar iyi dilekleriniz için sağolun sağol songa .. Sınava hç çalışmamıştım iyi değil gibi ama süpriz olabilri çünkü bilmeden yaptım fisfisfis süpriz olabilir yarınada 2 tane var biri sabah biri öğlen üff başka yerlerde yaaa benneyaptımki .Sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar... alkisalkisalkis

Sınava girecek arkadaşlara şimdiden başarılar... alkisalkisalkis

Allah zihin acikligi versin yardımcınız olsun canım :Saruboceq:

Pashminam nicklerimizin altindaki cizgiyimi diyorsun? Onu diyorsan evet gercekten kötü duruyor böyle cıbıldak gibi kaydirigubbakcemile3

ben kacar canlarim görüsürüz sonra cici bakin kendinize Şeniz

sulfatcım ben hiç renklisini görmedim, hatta dün paşabahçeninkileri gördüm ama beyaz camdı. Bildiğim kadarıyla Tupperware in renklisi var ama tabi cam değil.

Sağol tatlişim Şeniz

:roflol::roflol::roflol: Kız kopardın beni yaaaa

Hemşomun sınavı nasıl geçti acaba? Kızların yarın da sınavı var ondan burası tenha bugün galiba CADIARZU

aşk olsun ben yediye kadar burdayım....
çalış lahana çalışzemuszemuszemuszemus

hadi yaa, kıyamam :1hug: ben 5te çıktım
pazartesiye kadar ara verdik bakalım cilala parlat işine zemuszemuszemuszemuszemuszemus
:))))))
pazartesi başlarız artık, çalış lahana çalış, çalış gazolin çalış, çalış köle çalış,
cilala parlat zemuszemus
cilala parlat zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…