merabalar kıızlarrrr
nbr canımm:)
hayırdır ben bişeymi kaçırdım yoksa?
Allahımm yaa eşimde(ay demesi bile ne güsel) hasta bjk li
var cimbomm vereliniortak
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kuzum bende cimbomluyum ama bakma pek ilgilenmiom yaw bak bunu bile bilmiorum artistlik benimkisi eskiden daha çok ilgilenirdim
böcük havalara uçmuştur şimdi:))))
tebrikler tümm bjk lilerrr
Abowww hihoyyyt Keşkemmm benim çekmeccemdede çıksa öyleeKızlar bugün süpeeeer bişey oldu az önce. Allahtan başka bişey isteseydim olcaktı. Benim paralar suyunu çekmişti çelik tencere vs almak istiyordum bu hafta ama param bitmişti :1no2: Babamdan da yeni aldığımdan istemedim. Odamdaki dolabın orta çekmecesinde yanları tutan kısım kırıldı. Ben de alt çekmeceden bişey almam lazım açamadım. Çekmeceyi komple çıkardım ki ne göreyim :1shok: Alt tarafa sıkışmış bir poşet ve içinde 740 lira var :1shok: Sonradan hatıladım, 5 ay önce çalışrken maaşım, üstüne yüksek lisans bursum bi sürü para alıyordum. Onlardan birini düşürmüşüm, o dönemde de çeyize başlamıştım harcadım sanıyordum. İlaç gibi geldi hihoyyyt
Düğündaşım papilerinn çok şeker çok cici çok cücel opuyorumnanaktanevet cnm çok rahat benim gibi ayağı spor ayakkabıdan başka bişey görmemiş biri için ideal. dahada güzelleri olsun inşallah
iyi geceler songacım
Ayrıca yarın sınava girecek tüm arkadaslara Allah zihin açıklığı versinn turkbayragi
Bizim pazardaa var pakette 1-2 milyon bişe şu japonlar varya onlar satıyor onlarda herşey varrr kaydirigubbakcemile3ay böcük o kadar sevinirim ki canım yaaa:1hug:
istanbula gelip toptan alma şansım yok buralarda da bulamadım kuzum.
ama bana 200 250 tane arası lazım. bu kadar çok bulabilir misin kuzum?
birde hayatım almıştı nikah şekeri niyetine ayaklı kıskaç o topta kaça almıştı ki. onun aldığı yerde varmıdır acaba... aşkım minik kartonlara şiirler yazıyor bu küçük mandallarla kadehlere tutturucaz eğer bulamazsak plan cacık olacak kızlar ya... :çok üzgünüm:
Hemşomun sınavı nasıl geçti acaba? Kızların yarın da sınavı var ondan burası tenha bugün galiba CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?