Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kuzum bende cimbomluyum ama bakma pek ilgilenmiom yaw bak bunu bile bilmiorum artistlik benimkisi eskiden daha çok ilgilenirdim

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kuzum bende cimbomluyum ama bakma pek ilgilenmiom yaw bak bunu bile bilmiorum artistlik benimkisi eskiden daha çok ilgilenirdim

[sıze="1"]bnmde bu durulmus halımm eskıdenn acayıptım yenıldıkce aglardım.amöa buyudukce akıllanıosun aglamak sacmaaa ama onceden cok fenaydım[/sıze]

beşiktaşim oleyyy beşiktaşım oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy ŞAMPıYON beşiktaş :hooray::hooray: cok sevıyorumm takımımı :asigim:

kız arsima gece gece ne işin var burdaaaa
hamide senide gördüm kuşummm

bjklileri öpüyorum kocamannn sevinin tabi bu gün sizin gününüz

Abowww hihoyyyt Keşkemmm benim çekmeccemdede çıksa öylee
İyi günlerde harca hemşomm opuyorumnanaktan (bu çok güzel tam benlik kaydirigubbakcemile3 )

Düğündaşım papilerinn çok şeker çok cici çok cücel opuyorumnanaktan
Bizim pazardaa var pakette 1-2 milyon bişe şu japonlar varya onlar satıyor onlarda herşey varrr kaydirigubbakcemile3
Hemşomun sınavı nasıl geçti acaba? Kızların yarın da sınavı var ondan burası tenha bugün galiba CADIARZU

Oyyy canumm hemşomm sormuşş benii Şeniz Güzel geçtii sanırımm bi üst sınıfa geçiyorumm :sm_cool:

Arsimam bohçalarını gördüm ne kadar özenmişiniz ne kadar güzel olmuşş opuyorumnanaktan
Eklediğin için teşekkürler banada fikir olduuu

Sinaycım yeni alyansın çok değişikk güzell ama kalın nasıl rahat ediyorsun benimkide kalın ben pek memnun değilimm parmaklarım şişiyor ondanmıkii :uhm:
Parmaklarınızdan çıkmasın inşallahh :Saruboceq:

Mandilinn o gelinlik üstü seninmişş haa çakalll :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 Çok güzelmiş çok zarif durmuş üstündee opuyorumnanaktan

Gülay_gülayy canım düğünsüz evliler kervanına katılmışın sendee hayırlısı olsunn :1hug:
Düğün haberlerinizide duyarız inşallahh :1hug:

Yafs unuttuklarım varsa afoola aklımdan kalanlar bunlarr...
Bi kaç gündür takip edemedim sınavlarımdan dolayıı benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…