Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hep sen mi para bulcan kaydirigubbakcemile3 Dedem yok ama çekmecem hızır gibi yetişti :roflol: Vala yarın ve diğer gün eksiklerimi alcam onla. 100 lirasını da ayırcam düğün öncesi cilt bakımına gidicem. Randevu bile aldım yerimseniben

Sınavının da güzel geçmesine sevindim. Geçmiş olsun. Şeniz

elissaa çok gerilerdee 4200 lerde falann fisfisfis
elissaa cildinn nasıl olduu merak ettim yazınca kaydirigubbakcemile3

betacım gördüm çok tşk ederim. Arsima kuzum ne kadar güsel olmuş hepside yaaa. Anneninde ellerine sağlık çok becerikli imiş. Güle güle kullansınlar bohça sahipleri.
gelelim cilt meselesine betacım 4 gün yaptım bi daha da yapmadım ben kuzum. sabahları erken işe gittiğim için üşendim ( malesef ama 4 gün bile lekelerin rengini soldurmuştu.

Hadi yaa :uhm: Bende 2 haftadır dove sabunla yıkıyorum yüzümü oda benim cildimi berraklaştırdı ama hafiften kuruyor sanki nemlendirici sürmeden çıkamıyorum :uhm:
Ama merak ettim sorim dedim ben yapamam kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar
ay günaydın yazacaktım hep sabah böyle alıntılı yazı yazardım alışkanlık işte kaydirigubbakcemile3

sağol canım annem seviyor böyle yapmayı şükür bitirdik bu işleri
şimdi sadece mutfak eşyalarını çıkartıp süslemek kaldı :)
evetttt daralıyorrrrr vereliniortak
canım büyükler öncden gideriz alırız diyordu ama şimid arayıp soranyok
bugün byerde gördük 100 tanesi 18 idi
kına gününe kadar beklicez almazlarsa biz alcaz ordan ama işte kuruyemiş nolcek bilmem

Kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum düğün var akşam doğru kuaföre burda bozuk maşa yapıyorlar 10 tl'ye bihterinki gibi onadan yaptırcam favorim :dance:

iyi eğlenmişsindir umarım
resm ekle :)

Arsima senin ne işin vardı çorluda kız bende çorludayım

ayrıca aynı alışveriş merkezinin orda benimde arabayla vukuatım var kaydirigubbakcemile5

lüleburgaza gidecektimde :)
önce o avmde işimiz vardı onun için gittim işimi bitirdim lüleburgaza doğru süzüldüm buyrunnnnnnnnn

bende elimde yıkıom ama sanki tam temizlenmio gibi geliodu bundan aldım sonunda rahat oliiii

banada öyle geliyor
bugün aldım bende kafes

oturma odamn bı kenarında durur ayakta kalan olursa otururrrr hemm cok sevdım bunuuuhihoyyyt

benim salonumda olacak sandıklı puf
yatak ucunada kollu istiyorum ama no mani mafoldumben

oturan kişi bide içini açarsa :))

meraklı misafiri hiç sevmem :roflol:
ben salondaki pufun içine resimleri koyarım diye düşündüm alkisalkisalkis

Bulacağım yer varmı bu kavanozları

bugün gördüm bi yerde hatta yandan saplısı bile vardı
üsküdardasın eğer ümraniyeye yolun düşerse tarif edeyim

minik ben iğne alıyım canım size

banada arsima alcaktı :)

alayım :)
annemde bana iğne iplik kutu ayarlamış
malum bu işlerle uğraşıo elinde ipten bol bişe yok

kizlar yarin kinam vaarrrr, dua edinde hersey tikirinda gitsin :)

hayırlı olsun
heyecan durumu nasıl kaydirigubbakcemile2

ben evliyim artıkın galiba sanırsam:)

hayırlı uğurlu olsun
Allah bi yastıkta kocatsın kaydirigubbakcemile3
düğün günüde hemen gelsin inşallah ve artık güneşiniz aynı anda doğsun

her iki nikahmı aman kendinize mukayet olun:jeyyar:tekrar hayırlı olsun:1hug:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

arsimacım bohçalarına baktım delikafadulden höh maşallah kuzum :smiley-cool:

maşallah

zemuszemus ---- misafir ol gel bana börekler acayım saana diyor

buket arsıma mandılın parpalam nıhal

sabahtan lazere gittim sonra cevahiri koçtaşı gezdim biraz eve geldim uyudum
akşamüstü dışarı çıktık minik yiğenime düğün için ayakap aldık malum yeni yürüyor kuzu kaydirigubbakcemile3 kendimede cicoşlar aldım kaydirigubbakcemile2

bugün gördüm onlardan bi torba içinde epey vardı kaçaydı sormadım
büyüklerde de vardı o tükkanda
sorarım senin içn ne kadar resminide çekerim o tarafa gidersem

tochıbamıne varya o sitede vardı cnmm

onlar büyük biraz ama

kaynak metınkozmetık

iyi günlerde kullan böcük

burcum telaş yapma onlardan bi dünya var heryerde...
aslında o kadar çok istiyorsan yerini falan bulabilsek o ayklıları eminönünden almıştı ay kimdi unuttum...
bayada uygundu...

düğündaşım yani hayatım vereliniortak

Maç var diye nişanlım da bugün bize gelcek izlemeye. Kendisi beşiktaşlı, biz ise ailece fanatik fenerli. Sevinemez bile korkudan :roflol:

yazık :roflol:

kizlar bu pecete halkalari nasıl sizce?

sade ama çok şık

Kızlar bişey sorucam hani margarinlik ve limon saklamak için kapaklı minik cam kaplar var yaa, onların renkli cam olanları var mı? Plastik renkliler gördüm ama cam göremedim :1no2:

var kuzu ben gördüm

:roflol::roflol::roflol::roflol:

iyiyim kızlar sabah erkenden b.köye indik alışverişl falan yaptık geldik biraz uyumuşum bende kalkınca kızlara bi bakıım dedim napıolar.

neler aldın bakalım

biz bunu hakettik :hooray: turkbayragi

B E Ş ı K T A Ş

tebrikler :hooray:

kız arsima gece gece ne işin var burdaaaa

özledim sizi

Arsimam bohçalarını gördüm ne kadar özenmişiniz ne kadar güzel olmuşş opuyorumnanaktan
Eklediğin için teşekkürler banada fikir olduuu

Şeniz

kısslar arsimanın bohçaları kaçıncı sayfada ben göremiyorum hele bi yardımcı olun

bilmiyorum

sağol kuzum
annem için
hım beni benden etme sürecem haaaa kaydirigubbakcemile3

ben kaçar
herkese iyi geceler
yarın gelebilirmiyim bilmiyorum pazartesi görüşürüzzzz

bu arada çekmeceme kaşıklık aldım
ahşap 1 tane 3lü fil serisi, 2 tane filli mumluk aldım
bide styen kafesi
resmleri çekebilirsempazartesi eklerim

bugün buralarda olamadim....

kizlar... benim leptopum yoktu ablamla alti üstü oturuyoruz ben onlarin kiracisiyim ev onlarin leptopunu kulaniyorum ama biraz göze batiyordu bu sabah da bilgisayari alinca baya bi belli etti kulanmami istemedigini... bende allahima bin sükür bu güne kadar mudarali mindetli yasamadim biraz atistik neyse kapatip yerine koydum ve o an kendime ait bir leptop almaya karar verdim. Kararimi gerceklestirmek icin gittim bir elekronik magazsina dügün icin biriktirdigim parayala leptop aldim. Suan kendi leptopumdan yaziyorum... Öfkeyle kalkan zararla oturur derler bende öfkeyle kalktim ama insallah zarala oturmam ;-) hesapda olmayan büyük bir harcama yaptim

Ohhhh alıntılarını da yaptı yükünü hafifletti ptesine kalmadan kaydirigubbakcemile3 Fil bulmuş almış hemen :dilcikar: İyi günlerde kullan hepsini Şeniz

Güle güle kullan canım.Yengemden duymuştum bi söz var aklıma geldi şimdi. "Kötü komşu insanı mal sahibi eder" oda yengesinden mikser istemiş bi kere vermemiş oda gitmş almış bana öyle demişti gerçektende doğruymuş.Tabi senin ablan o ayrı canını yakmıştır ama belki arada falan kalmıştır... Üzülme boşverrr artık yeni bi laptopun var hihoyyyt

öyle oldu valla dügün öncesi mal sahibi ettigi biraz ters oldu ama ne yapalim allah simdi kismet etti... saol allah razi olsun vereliniortak

selam kızlar
gülaycm hayırlı olsun cnm

beşiktaşlı arkadaşları tebrik ediyorum..

fmk cnm iyi yapmışsın cnm en azından huzursuzluk olmaz bir daha.
Hem bir ömür lazım olacak olan bir şey bu pişman olma bence

Bugun bende annemle ankaralılar bilir çıkrıkçılar yokuşuna gittim ulusta nasıl büyük nasıl kalabalık bir çarşıymış öyle ilkkez gittim ben.Yatak örtümü aldım çok şükür üstümden yük kalktı 600 dedi ama annem iyi pazarlık yapar 350 ye aldık:)
Bohça havlu kına için tülbent falan aldık bana kırmızı damada yeşil ayyıldızlı tuğralı güzel bişey.
hafifledim valla.

ohhh iyi yapmışınn boşverrr iyi günlerdee kullann kaydirigubbakcemile5
Ohhhh alıntılarını da yaptı yükünü hafifletti ptesine kalmadan kaydirigubbakcemile3 Fil bulmuş almış hemen :dilcikar: İyi günlerde kullan hepsini Şeniz

Bendee istiyorumm fillerdenn :dilcikar:

Maşallah ovegcim iyi pazarlık etmiş annecinn :1shok:
tüm cicilerini iyi günlerde kullan yerimseniben
Al tabi kuzum nazar değmesin evlerimize kaydirigubbakcemile3
Evett hihoyyyt Acaip alışveriş yapasım var ama para yokk pöffff

anammm ben başka topiklerde gezerken neler yazılmış burda neler kaçırmışım...
arsim pazartesi görüşürüz kuzum
sorarsan sevinirim tabi fiyatını şöyle büyük olmayanlardan uğur böcüklü kalpli ççekli falan olanlardan.sümüklü böcekli falanlardan olmasın mükünse. ay bu gün kızlarda ilgilendiler sağolsunlar böcükde yollarım dedi hatta hemen aşkıma söyledim bende. yazmaya başlayabilirsin şiirleri arkidişlerim halledecek dedim :1rolleyes: insanın arkidişlerinin olması çok cücelll :sm_cool:

Benim de alışveriş yapasım var hemşom yaaa, daha bi ton eksik var.:çok üzgünüm: Halen çatal bıçak takımı almadım misafir için. Hisardan beğendim, taksitle onu alıcam önümüzdeki hafta

betacım ya ben burda 1 milyonculara baktım kuzum yokkkkk hiç bir yerde yokk suyunu çekti sanki. çiçekçilere bile sordum pazarlara baktım yok. bir ara büyük boylarından vardı pazarda görmüştüm şimdi oda yok. ki ben küçük boy istiyorum... neyse inş. halledicez bu mevzuyu:))))

kızlar ballarrr ben tatiycem şimcik iyi gecelerr pamuk şekerli rüyalarrr...opuyorumnanaktan
ben rüyamda evisimi yerleştiricem sizde yardıma gelin çok yorulmayayım...

Benim de alışveriş yapasım var hemşom yaaa, daha bi ton eksik var.:çok üzgünüm: Halen çatal bıçak takımı almadım misafir için. Hisardan beğendim, taksitle onu alıcam önümüzdeki hafta
Doğru ya senin alınacak daha çok şey var :teselli: para bulmuşun kıss alırsın işte alkisalkisalkis
Öff ben giysi almak istiyorum yeni sandalet istiyorumm makyaj malzemesi almak istiyorumm istiyorumm istiyorummm mafoldumben
Bende bulursam bakim burcişş yerimseniben
kızlar ballarrr ben tatiycem şimcik iyi gecelerr pamuk şekerli rüyalarrr...opuyorumnanaktan
ben rüyamda evisimi yerleştiricem sizde yardıma gelin çok yorulmayayım...
Sen uyuu ben geliyorum yardımaa buyrunnnnnnnnn

selam kızlar.. bugün çeyizim serildi... yarın resimleri çekerim müsait bir ara buraya da eklerim...

:)

düğünüme az kaldı... 5-6 haziran. yani cuma cumartesi...

çook yorgunum...:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…