Abowww hihoyyyt Keşkemmm benim çekmeccemdede çıksa öylee
İyi günlerde harca hemşomm opuyorumnanaktan (bu çok güzel tam benlik kaydirigubbakcemile3 )
Oyyy canumm hemşomm sormuşş benii Şeniz Güzel geçtii sanırımm bi üst sınıfa geçiyorumm :sm_cool:
kısslar arsimanın bohçaları kaçıncı sayfada ben göremiyorum hele bi yardımcı olun
elissaa çok gerilerdee 4200 lerde falann fisfisfis
elissaa cildinn nasıl olduu merak ettim yazınca kaydirigubbakcemile3
betacım gördüm çok tşk ederim. Arsima kuzum ne kadar güsel olmuş hepside yaaa.Anneninde ellerine sağlık çok becerikli imiş. Güle güle kullansınlar bohça sahipleri.
gelelim cilt meselesinebetacım 4 gün yaptım bi daha da yapmadım ben kuzum. sabahları erken işe gittiğim için üşendim ( malesef ama 4 gün bile lekelerin rengini soldurmuştu.
Ayy Arsima nasıl emek nasıl sabır göstermişsiniz canım yaa tek tekk ellerinize sağlık çok güzel gözüküolar kuşum inan
çember daralıyooo dın dın dın dın
kuruyemişle kınayı da büyükler alıversin yaa
Kızlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum düğün var akşam doğru kuaföre burda bozuk maşa yapıyorlar 10 tl'ye bihterinki gibi onadan yaptırcam favorim :dance:
Arsima senin ne işin vardı çorluda kız bende çorludayım
ayrıca aynı alışveriş merkezinin orda benimde arabayla vukuatım var kaydirigubbakcemile5
bende elimde yıkıom ama sanki tam temizlenmio gibi geliodu bundan aldım sonunda rahat oliiii
oturma odamn bı kenarında durur ayakta kalan olursa otururrrr hemm cok sevdım bunuuuhihoyyyt
oturan kişi bide içini açarsa :))
Bulacağım yer varmı bu kavanozları
minik ben iğne alıyım canım size
banada arsima alcaktı :)
kizlar yarin kinam vaarrrr, dua edinde hersey tikirinda gitsin :)
ben evliyim artıkın galiba sanırsam:)
her iki nikahmı aman kendinize mukayet olun:jeyyar:tekrar hayırlı olsun:1hug:
arsimacım bohçalarına baktım delikafadulden höh maşallah kuzum :smiley-cool:
zemuszemus bu da şeye benziyo, karate kid filminde çocuk karate öğrenirken böyle hareketler yapıyodu, cam siler gibi elleriyle iki yana doğru daireler çiziyodu(cilala parlat diyodu galiba), nerden geldiyse aklıma :))) Bu hatun da cam mı siliyo nedir kaydirigubbakcemile3
buket arsıma mandılın parpalam nıhal
kızlar kalabalık değil ama bir şey sorucam olmadı kızlar gelince tekrar sorarız...
böyle minik mandallar oluyor tahta ve renkli. üstlerinde böyle çiçek böcek uğur böceği falan yapışık oluyor yada kalp falan. genelde masalarda kimin nereye oturacağını belirtmek için kullanılıyor. yada çiçekçiler not iliştirmek için kullanıyor. çok sevimliler. bana onlardan lazım göreniniz bileniniz varmı? çok önemli düğünde kullanıcaz kızlar...
tochıbamıne varya o sitede vardı cnmm
kaynak metınkozmetık
burcum telaş yapma onlardan bi dünya var heryerde...
aslında o kadar çok istiyorsan yerini falan bulabilsek o ayklıları eminönünden almıştı ay kimdi unuttum...
bayada uygundu...
Maç var diye nişanlım da bugün bize gelcek izlemeye. Kendisi beşiktaşlı, biz ise ailece fanatik fenerli. Sevinemez bile korkudan :roflol:
kizlar bu pecete halkalari nasıl sizce?
Kızlar bişey sorucam hani margarinlik ve limon saklamak için kapaklı minik cam kaplar var yaa, onların renkli cam olanları var mı? Plastik renkliler gördüm ama cam göremedim :1no2:
canım tereyağlığını bilmemde ben limonluğunun altı mor renk üstü normal cam olanını tepe homeden almıştım. yerimseniben ve aldığımda onun limonluk olduğunu bilmiyordum mumluk zannedip almıştık hemde 2 tane :roflol: küçük mumu yakıp altına koyduk kapağını kapatında hava kesinldiğinden mumda söndü :roflol: sonra öğrendikki limonlukmuş :roflol: aynı zamanda turkuaz maviside vardı canım ben kdehleriyle takım olsun diye almıştım
iyiyim kızlar sabah erkenden b.köye indik alışverişl falan yaptık geldik biraz uyumuşum bende kalkınca kızlara bi bakıım dedim napıolar.
biz bunu hakettik :hooray: turkbayragi
B E Ş ı K T A Ş
kız arsima gece gece ne işin var burdaaaa
Arsimam bohçalarını gördüm ne kadar özenmişiniz ne kadar güzel olmuşş opuyorumnanaktan
Eklediğin için teşekkürler banada fikir olduuu
kısslar arsimanın bohçaları kaçıncı sayfada ben göremiyorum hele bi yardımcı olun
Arsima kuzum ne kadar güsel olmuş hepside yaaa.Anneninde ellerine sağlık çok becerikli imiş. Güle güle kullansınlar bohça sahipleri.
gelelim cilt meselesinebetacım 4 gün yaptım bi daha da yapmadım ben kuzum. sabahları erken işe gittiğim için üşendim ( malesef ama 4 gün bile lekelerin rengini soldurmuştu.
ben kaçar
herkese iyi geceler
yarın gelebilirmiyim bilmiyorum pazartesi görüşürüzzzz
bu arada çekmeceme kaşıklık aldım
ahşap 1 tane 3lü fil serisi, 2 tane filli mumluk aldım
bide styen kafesi
resmleri çekebilirsempazartesi eklerim
bugün buralarda olamadim....
kizlar... benim leptopum yoktu ablamla alti üstü oturuyoruz ben onlarin kiracisiyim ev onlarin leptopunu kulaniyorum ama biraz göze batiyordu bu sabah da bilgisayari alinca baya bi belli etti kulanmami istemedigini... bende allahima bin sükür bu güne kadar mudarali mindetli yasamadim biraz atistik neyse kapatip yerine koydum ve o an kendime ait bir leptop almaya karar verdim. Kararimi gerceklestirmek icin gittim bir elekronik magazsina dügün icin biriktirdigim parayala leptop aldim. Suan kendi leptopumdan yaziyorum... Öfkeyle kalkan zararla oturur derler bende öfkeyle kalktim ama insallah zarala oturmam ;-) hesapda olmayan büyük bir harcama yaptim
Güle güle kullan canım.Yengemden duymuştum bi söz var aklıma geldi şimdi. "Kötü komşu insanı mal sahibi eder" oda yengesinden mikser istemiş bi kere vermemiş oda gitmş almış bana öyle demişti gerçektende doğruymuş.Tabi senin ablan o ayrı canını yakmıştır ama belki arada falan kalmıştır... Üzülme boşverrr artık yeni bi laptopun var hihoyyyt
ohhh iyi yapmışınn boşverrr iyi günlerdee kullann kaydirigubbakcemile5bugün buralarda olamadim....
kizlar... benim leptopum yoktu ablamla alti üstü oturuyoruz ben onlarin kiracisiyim ev onlarin leptopunu kulaniyorum ama biraz göze batiyordu bu sabah da bilgisayari alinca baya bi belli etti kulanmami istemedigini... bende allahima bin sükür bu güne kadar mudarali mindetli yasamadim biraz atistik neyse kapatip yerine koydum ve o an kendime ait bir leptop almaya karar verdim. Kararimi gerceklestirmek icin gittim bir elekronik magazsina dügün icin biriktirdigim parayala leptop aldim. Suan kendi leptopumdan yaziyorum... Öfkeyle kalkan zararla oturur derler bende öfkeyle kalktim ama insallah zarala oturmam ;-) hesapda olmayan büyük bir harcama yaptim
Ohhhh alıntılarını da yaptı yükünü hafifletti ptesine kalmadan kaydirigubbakcemile3 Fil bulmuş almış hemen :dilcikar: İyi günlerde kullan hepsini Şeniz
Bendee istiyorumm fillerdenn :dilcikar:
Maşallah ovegcim iyi pazarlık etmiş annecinn :1shok:selam kızlar
gülaycm hayırlı olsun cnm
beşiktaşlı arkadaşları tebrik ediyorum..
fmk cnm iyi yapmışsın cnm en azından huzursuzluk olmaz bir daha.
Hem bir ömür lazım olacak olan bir şey bu pişman olma bence
Bugun bende annemle ankaralılar bilir çıkrıkçılar yokuşuna gittim ulusta nasıl büyük nasıl kalabalık bir çarşıymış öyle ilkkez gittim ben.Yatak örtümü aldım çok şükür üstümden yük kalktı 600 dedi ama annem iyi pazarlık yapar 350 ye aldık:)
Bohça havlu kına için tülbent falan aldık bana kırmızı damada yeşil ayyıldızlı tuğralı güzel bişey.
hafifledim valla.
Evett hihoyyyt Acaip alışveriş yapasım var ama para yokk pöffffAl tabi kuzum nazar değmesin evlerimize kaydirigubbakcemile3
ben kaçar
herkese iyi geceler
yarın gelebilirmiyim bilmiyorum pazartesi görüşürüzzzz
bu arada çekmeceme kaşıklık aldım
ahşap 1 tane 3lü fil serisi, 2 tane filli mumluk aldım
bide styen kafesi
resmleri çekebilirsempazartesi eklerim
Doğru ya senin alınacak daha çok şey var :teselli: para bulmuşun kıss alırsın işte alkisalkisalkisBenim de alışveriş yapasım var hemşom yaaa, daha bi ton eksik var.:çok üzgünüm: Halen çatal bıçak takımı almadım misafir için. Hisardan beğendim, taksitle onu alıcam önümüzdeki hafta
Bende bulursam bakim burcişş yerimsenibenbetacım ya ben burda 1 milyonculara baktım kuzum yokkkkk hiç bir yerde yokk suyunu çekti sanki. çiçekçilere bile sordum pazarlara baktım yok. bir ara büyük boylarından vardı pazarda görmüştüm şimdi oda yok. ki ben küçük boy istiyorum... neyse inş. halledicez bu mevzuyu:))))
Sen uyuu ben geliyorum yardımaa buyrunnnnnnnnnkızlar ballarrr ben tatiycem şimcik iyi gecelerr pamuk şekerli rüyalarrr...opuyorumnanaktan
ben rüyamda evisimi yerleştiricem sizde yardıma gelin çok yorulmayayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?