Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:hooray:1903'de Doldu Yurekler, Yer Siyah Gok Beyaz Sampiyon Besiktas.
gun Dogdu Hep Uyandik Stadlara Dayandik Besiktasin Ugrunada Bayraklara Donandik Semtimiz carsı Semti Asik Eder Herkesi Uzerimde Eksilmesin Bayragimin Golgesi Iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz Ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz.
:lepi:

aynen öle kuzum epey hafifledim :)
ay ne filler vardı dahada alacaktımda abartmıyım dedim :roflol:
oyun oynayan yavru filler annesi ile koklaşacan yavru fil :asigim:

çekmeceden çıkanı nettin mafoldumben

Evine o kadar fil yeter kaydirigubbakcemile3

Kız çekmecedeki para benimdi betanın değil kaydirigubbakcemile3 Ben parayı harcıcam eksikleirme bu hafta. Ama 100 lirasını ayırdım cilt bakımına

kızlar çeyizinize tırnak makası cımbız törpü aseton neyim almayı unutmayın :)

Evet listemde var tırnak makası vs. ama daha almadım :1no2: Onun yerine çeyizime geçen hafta bi sürü çeşitli kokularda duş jeli, ayak kremleri, el kremleri, roll-on deodorant gibi şeyler aldım :roflol:

Nastasia iyi günlerde kullan canım, aldıklarını. Görmicek miyiz peki

tşk ederim sulfatcığım... 2009 yazında evlenecekler topiğine ekledim halılarımı buraya da ekleyi mi oradan bakarmısın?

Ekle canım buraya da ben bakarım diğer topikten de kızların hepsi de görmüş olur yerimseniben

tünaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr iyi pazarlar napıosunuzz?a.s.
ER_CA hayırlı uğurlu olsun

Nastasia canım baktım halılarına, mutfak halısına bayıldım. Çok güzel rengi , iyi günlerde kullan

NASTASıA canım 2side pek şık..güle güle kullan...a.s
BÖCÜĞÜM kutlarım..ben heeeçç takım tutmam maçta sevmem..nişanlımda GS li...akşam 21:00gibi dışardaydık,eve uzaktık.nişanlım "hadi trafik yoğun olur eve yakın bi yerde takılalım dedi"kalktık..24:00civari döndük.oran oyak yıldız balkat bilkent civarlarındaydık(ankaralılar bilir)3_4arabalı taraftar dışında yollara dökülenleri görmedik..nişanlımda"aaaa beşiktaşın pek taraftarı yokmuş"dedi.kaydirigubbakcemile3bi sana takılayım dedimkaydirigubbakcemile3ankarada FBli çok galiba...anlamadım ben.

sulfat kıss sen daha iş bulamadın mı..yüksek lisansıda yapmışın heral...inşallah bulursun..benimde Y.lisans bitio Allah izin verirse..sunumumu tamamladım tezi vs...şükür bitecekmafoldumben.Allahtan idare ettiler çalışıyorum die.ama çok mutluyum bittiği içinkaydirigubbakcemile3

zeysbciğim tşk ederim...
kızlar halıları beğendiğinize sevindim... kaç hftadır halıcı halıcı geziyorum... hiç bu mor kadar güselini görmemiştim:))) yani beni etkileyenini hahahah:))) diğeride tam oturma odama göre oldu... çok mutlu oldum:)))
bu arada zeysbciğim, yüksek lisansı bitirmene çok sevindim, hayırlı olsun cnm... sen ne mühendisiydin?

teşekkürler canım a.s.inşaat canım nerden okuduysam..şimdiki aklım olsa lisede TM vs seçer..ona göre bölüm okur bankada çalışırdım ahahha...hiç kıza göre değil...
canım bende çok beğendim halılarını cidden şıklar

Canım, ben sinema-tv mezunuyum. Y.lisansım da geçtiğimiz ağustos ayında bitti nihayet. Hem y.lisans yaptım hem de aynı anda iletişimin diğer dalında halkla ilişkiler ve idari işlerde çalışıyordum. 2 yıla yakın çalışıp aralık ayında istifa ettim. Düğünden sonra iş bakıcam, şuan bu yoğunlukta çalışmayı düşünmedim zaten. Sen de inşallah başarıyla atlatırsın, o sunum da ne büyüüük bi heyecandır yerimseniben

dun askımla bıseyler aldık bakın bakalım begencekmısınız...
tefal utu 250 tl
fakır el supurgesi 150 tl
arzum sac kurutma makinesi 60 tl

Hulka, şarjlı süpürgemiz aynı, sanırım ütülerimiz de aynı kaydirigubbakcemile3 Ama niye şarjlı süpürge pahalı o kadar taksitli fiyatı mı :uhm: ıyi günlerde kullan hepsini, güzel tercihler yapmışsınız yerimseniben

[
süpermiş kıs bölümün benim arkide 2yıllığı varya onun benzeri bi bölümü bitirdi.4e tamamlıcam diodu gitti evdlendikaydirigubbakcemile3kısmet işte bu işler..nişanlımda aynı ünv de deydik biz.anam bisede gitsek dioduk.o askerdeyken bende sıkıntıdan başladım işin aslı çok sevdiğimden değil.sonra baktım hoşuma didio.saol canım ya ewet sunum gıcık ve heyecanlı.bakalım napacam..inşallah sende iyi bir iş bulursun.ortalık yavaş yavaş hareketlenmeye başladı inşallah ülkemiz krizden çıkıcak.

zevklerimiz aynı ne guzelkaydirigubbakcemile5 evet bız taksıtlı aldık canım bes taksıt yaptırdık oyuzden normalden pahalıya geldı... sen kaca almıstın sulfatcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…