zevklerimiz aynı ne guzelkaydirigubbakcemile5 evet bız taksıtlı aldık canım bes taksıt yaptırdık oyuzden normalden pahalıya geldı... sen kaca almıstın sulfatcım
[
süpermiş kıs bölümün benim arkide 2yıllığı varya onun benzeri bi bölümü bitirdi.4e tamamlıcam diodu gitti evdlendikaydirigubbakcemile3kısmet işte bu işler..nişanlımda aynı ünv de deydik biz.anam bisede gitsek dioduk.o askerdeyken bende sıkıntıdan başladım işin aslı çok sevdiğimden değil.sonra baktım hoşuma didio.saol canım ya ewet sunum gıcık ve heyecanlı.bakalım napacam..inşallah sende iyi bir iş bulursun.ortalık yavaş yavaş hareketlenmeye başladı inşallah ülkemiz krizden çıkıcak.
aa süper canım inşallah olur...ya yok konular zevkli.4yıl boyunca aldığımız derslere yakın konulardan seçiyosun işte.ben çok keyif alıyorum.ama zor mu zor.hele okurken daha zordu.uygulama dersleri arazilere çıkmak onların raporlarını hazırlamak zordu...Evet çok zevkli bi bölüm. Ben görüntü yönetmenliği mezunuyum ama izmirde iş alanı çok dar bu alanda. Çok komik paralar veriyolar o nedenle farklı bi alanda çalıştım. Nişanlım öğretmen benim, belki seneye filan bi etüd merkezi projesi var birlikte yürütebiliriz. Kısmet :1rolleyes: Ben tez konum zevkliydi ama mühendislikte konular nasıl olur bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
öle canım yaa.zor ama alışıo insan.Allahtan makina müh değilmişim diyorum.kısmet işte canım ya.mesela şimdi mimarlık EA lıktanda alıo galiba kardeşim gircek Allah nasip ederse sınava, ordan biliyorum..öğretmenlik kadarda güzel ve meşaketli bir meslek yok ya insanla uğraşmak çok zor...bizde en az mimarlar kadar hatta onlardan fazla çizim yapıyoruz.çizim bölümü zevkli.jeoloji müh ve mimarlarla birlikte çalışıyoruz.mimarlarda kan ağlıo.bilkent mezunu arkadaşım 2 yıldır işsiz.bizde şok içindeyiz..piyasa kötügüle güle kullan hulkacığım:=)
zeysbciğim cidden zor bayan için inşaat, ama kısmet heralde yaa... hayat sürüklüyor bizi bir yerlere, bende hep mimar olmak istemiştim, ama lisede müdür yardımcısının yönlerdirmesiyle, TM de daha iyi bölümler war TM okusun die babamı ikna etmiş... öylelikle MF den TM ye geçmiştim... sonra sınawda son tercihim öğretmenlikti... ki aklımda yoktu öğretmen olmak... ilk tercihlerime girerim diyordum... we şu an öğretmenim yani...
benim war kişisel bakım gereçlerim:)))
epilasyonumu almıştım 2sene önce kullanıyorum... diğer epilasyon aletimi kardeşime bırakmıştım başka şehre çalışmaya gidince:))) bir de fön makinası aldım saçlarıma fön çekerim diye... kurutma mak veya düzleştiriciye ihtiyacım kalmadı:)))
ama alınacak daha çook eşya war... düğün yaklaştı ama alacaklar bitmedi:))) neyse artık hayırlısı bi de aydınlatmaları halletseydik...
ogru saklanamamısımmm yaaaa nbrr cnmcmopuyorumnanaktan
merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?