Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

HULKA26 güle güle kullana.s....ilk 2 ürünümüz aynı çok severek aşkımla almıştık.hele el süpürgesini eve gelip denemiştim.süper.ama pahalıya almışsın canım yaa..fakiri biz elektroworld den (kurban bayramından sonra galiba)100gibi öle almıştık..tefalde kendi mağazalarında değilde dier yerlerde daha uygun haberin olsun.fiatları çok oynuyor...iyi günlerde olsun canım..:1hug:

Son düzenleme:
bende kişisel bakım için olanları almadım:saç düzleştiricisi,kurutma makinası,epilasyon aleti..vs..daha bekliyor.onlara sıra gelmedikaydirigubbakcemile3

Evet çok zevkli bi bölüm. Ben görüntü yönetmenliği mezunuyum ama izmirde iş alanı çok dar bu alanda. Çok komik paralar veriyolar o nedenle farklı bi alanda çalıştım. Nişanlım öğretmen benim, belki seneye filan bi etüd merkezi projesi var birlikte yürütebiliriz. Kısmet :1rolleyes: Ben tez konum zevkliydi ama mühendislikte konular nasıl olur bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

güle güle kullan hulkacığım:=)
zeysbciğim cidden zor bayan için inşaat, ama kısmet heralde yaa... hayat sürüklüyor bizi bir yerlere, bende hep mimar olmak istemiştim, ama lisede müdür yardımcısının yönlerdirmesiyle, TM de daha iyi bölümler war TM okusun die babamı ikna etmiş... öylelikle MF den TM ye geçmiştim... sonra sınawda son tercihim öğretmenlikti... ki aklımda yoktu öğretmen olmak... ilk tercihlerime girerim diyordum... we şu an öğretmenim yani...

benim war kişisel bakım gereçlerim:)))
epilasyonumu almıştım 2sene önce kullanıyorum... diğer epilasyon aletimi kardeşime bırakmıştım başka şehre çalışmaya gidince:))) bir de fön makinası aldım saçlarıma fön çekerim diye... kurutma mak veya düzleştiriciye ihtiyacım kalmadı:)))
ama alınacak daha çook eşya war... düğün yaklaştı ama alacaklar bitmedi:))) neyse artık hayırlısı bi de aydınlatmaları halletseydik...

aa süper canım inşallah olur...ya yok konular zevkli.4yıl boyunca aldığımız derslere yakın konulardan seçiyosun işte.ben çok keyif alıyorum.ama zor mu zor.hele okurken daha zordu.uygulama dersleri arazilere çıkmak onların raporlarını hazırlamak zordu...
öle canım yaa.zor ama alışıo insan.Allahtan makina müh değilmişim diyorum.kısmet işte canım ya.mesela şimdi mimarlık EA lıktanda alıo galiba kardeşim gircek Allah nasip ederse sınava, ordan biliyorum..öğretmenlik kadarda güzel ve meşaketli bir meslek yok ya insanla uğraşmak çok zor...bizde en az mimarlar kadar hatta onlardan fazla çizim yapıyoruz.çizim bölümü zevkli.jeoloji müh ve mimarlarla birlikte çalışıyoruz.mimarlarda kan ağlıo.bilkent mezunu arkadaşım 2 yıldır işsiz.bizde şok içindeyiz..piyasa kötü

valla ben almadım canım.dediğim gibi sıra gelmedi.kardeşcazımlan kullanıyoruz şimdi de evlenince almam gerekicek hepsinden...haklısın bitmiolar yaa..ama Allah yardım edio...senin epey az kaldı yaa...:lepi:süslemeler organizasyon vs işini ne yaptınız canım pasta falan..kısss fundadan aldır pastanı süperler ben diimm..ordan başka yaşpasta yemem.alkisalkisalkisnişan pastamıda ordan yaptırmıştım.sırf nişan düğün içinde ayrı yer açtılar aynı sokağa.

benim eşim mak müh:)) kuzenim eşi diğer kuzenim vs vs ailemde mak müh çok fazla var:))) ama genede mak müh daha rahat gibi geldi bana... belkide işin içinde olmayınca öle gibi... kız kuzenim arada ağlıo çok yorucu diye ama erkekler memnun hallerinden:))) kardeşimde kimya müh olacak o da zırlıo çok sıkıcı bu meslek die:))) ama bence hiç bi meslek öğretmenlik kdr yorucu ve yıpratıcı deil yaa.. resmen sabırtaşı oldum... karakterim değişti:)))
bi arkadaşım mimarlık bürosunda çalışıo o da öel dio mimarlar kan ağlıo işlik hat safhada iiki mimar olmamışsın dio... bende içimde kalmasın die çizim kursuna gidip ewde çiziyim kendi çapımda diorum hahaha tabiki onun eğitimini alıp yapmak ayrı ama hobi olarak işte:)))

pasta ne olacak bilmiorum düğün salonu kendi ayarlıo sanırım...

haaa düğün salonuyla anlaşmalı anladım canım..hayırlısı olsun herşey güzel olur inşallah canım benim....
ya haklısın öğrt zor ama yarım gün ve tatilleride çok onlarıda düşünce tam bir bayan mesleği.ne olursa olsun insanın mesleğinin olması güzel..aa ewet kurslar canım içinde kaldıysa git bencede...
hava süper bu gün Ankarada..bir panoraya gideyim yürüyerek öptüm hepinizia.s.

ewt yaa salonlar anlaşmalı olacak:)))
ama kına içinde pasta siparişi verecek belki ozmn alırım oradan:)))
ewt yaa içimd kalmasın istiorum:)))
saol cnm inş içimize siner herşey...
kız yakında komşu geliorum sana hahaha:)) dmk panoraya yakınsın hahaha:)) benim ewden de panora gözüküo ama kubbesi haha yürüyerek birascık kasacak beni
kaynanamgil daha yakın oturuolar... evlendikten sonra orada mı oturacan gene??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…