selam kızlar.. bugün çeyizim serildi... yarın resimleri çekerim müsait bir ara buraya da eklerim...
:)
düğünüme az kaldı... 5-6 haziran. yani cuma cumartesi...
çook yorgunum...:ecrin_bebek:
selam kızlar.. bugün çeyizim serildi... yarın resimleri çekerim müsait bir ara buraya da eklerim...
:)
düğünüme az kaldı... 5-6 haziran. yani cuma cumartesi...
çook yorgunum...:ecrin_bebek:
tebrikler şeker :)) vereliniortak ayrıca dediğin gibi boyatmışsın, senin siyah beyaz tırnak boyalarını sevsinlerŞenizsaat kac bılmıyorum ıst donerken besıktas semtınden bı resmım
Tebrikler böcük ve tüm beşiktaşlı arkadaşlar :dilcikar:
öle mı tebrık edılır:mymeka:
ayy ya kelımelerle ıfade edıemeyen bı ask ve coskuydu süperalkisalkisalkis cok alıskandım ama aksamkı cok baskaydı
besıktasa geldık rızelı kartallar grubundaydım
kemence mı dersınzı kolbastı mı roman havası mı hepsınıoynadıksositososito şampanyalar ustumu sırılsıklamm yaptı:içelim: yaa harıka bı çoşkuydu bıze bunu yasatan tumm bjklı futbolcularaŞeniz Şeniz :hooray:
bugün buralarda olamadim....
Ohhhh alıntılarını da yaptı yükünü hafifletti ptesine kalmadan kaydirigubbakcemile3 Fil bulmuş almış hemen :dilcikar: İyi günlerde kullan hepsini Şeniz
Bugun bende annemle ankaralılar bilir çıkrıkçılar yokuşuna gittim ulusta nasıl büyük nasıl kalabalık bir çarşıymış öyle ilkkez gittim ben.Yatak örtümü aldım çok şükür üstümden yük kalktı 600 dedi ama annem iyi pazarlık yapar 350 ye aldık:)
Bohça havlu kına için tülbent falan aldık bana kırmızı damada yeşil ayyıldızlı tuğralı güzel bişey.
hafifledim valla.
Bendee istiyorumm fillerdenn :dilcikar:
Evett hihoyyyt Acaip alışveriş yapasım var ama para yokk pöffff
anammm ben başka topiklerde gezerken neler yazılmış burda neler kaçırmışım...
arsim pazartesi görüşürüz kuzum
sorarsan sevinirim tabi fiyatını şöyle büyük olmayanlardan uğur böcüklü kalpli ççekli falan olanlardan.sümüklü böcekli falanlardan olmasın mükünse. ay bu gün kızlarda ilgilendiler sağolsunlar böcükde yollarım dedi hatta hemen aşkıma söyledim bende. yazmaya başlayabilirsin şiirleri arkidişlerim halledecek dedim :1rolleyes: insanın arkidişlerinin olması çok cücelll :sm_cool:
ayy ne güzel ercaa çok az kalmış canımm :1hug: Benimde 14 haziranda gidicek çeyizimm heyecanlanıyorum düşündükçee delikafadulden
bende bugün semtimin gözelll cumartesi pazarındaydım kızlar(bakırköy)zemuszemus
mutfak masama örtü
çöp kovası
iki tane salata kasesi aldım..
kahve fincanlarımı da aldım..
resimleri çektim ama kabloyu bulamadım..inşAllahh yarın eklerimopuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız?
ben dün mutfak halımı ve oturma odası halısını aldım... küçük banyom içinde tuvalet fırçası, diş macunluk, sıvı ve katı sabunluk seti aldım:))) bir de kola şişesi şeklinde buz kabı aldım:))))
saat kac bılmıyorum ıst donerken besıktas semtınden bı resmım
Tebrikler böcük ve tüm beşiktaşlı arkadaşlar :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?