Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben geri geldim şunun şurasında 21 günüm kaldı ama sanki evlenecek ben değilim gibi bir havadayım... umrumda bile deil.. hazırlıkmış mazırlıkmış hahahah

selamlarr hihoyyyt
kimsecikler yok galiba gecmise az göz atayim bari

merhabaaa kizlarrr, dün aksam kina mi yaktik :) kina gecesinide atlatmis oldummmm :) masal gibi bir gece oldu, 4 saat kadar programimiz sürdü.
aksam üstü arkadaslar bize geldi, camiiye gidecektik kina merasimi icin, assagi indirdiler beni, kapinin önüne bi baktim bizim kizlar :) alman ve türk arkadaslarim 10 araba ile gelmisler konvoy yapmaya. kornalar esliginde dolastik biraz arabalarla, almanlarda camlardan el salliyor veya kornalara eslik ediyorlardi :)
sonrasinda camiiye gittik ve program basladi. arkadaslarim saolsunlar cok güzel bir program hazirlamislar,süprizlerle dolu. cok duygu yüklü oldu. aglamam diyen ben agladim yani :)

almanyadan türkiyeye gelin gidecegim icin herkeste cok doluydu, biyandan ilahiler söylenip siir okunuyordu diyer yandan misafirler agliyordu.
askim yanimda olmadigi icin gazete ve yastiklardan bir manken yapmislar, takim elbise giydirip kafasinada askimin resmini ignelemisler. orada cok duygulandim.
güzel bir program sonrasi kina yakildi vee veda fasli geldi... herkes diyordu bu feyzayi nasil otutturcaz yerindede durmaz bu diye, öyle oldu gercekten. aldim elime mikrofonu ve ordaki tüm sevdiklerimle vedalastim, helallik diledim ve tsk ettim. kisa bi konusma yaptim, konusma sirasindada basladim aglamaya :a015: ve benimle beraberde bicok kisi... yinede unutulmaz bir gece oldu... 2 hafta icerisinde esyalarimi toparlayip türkiyeye geliyorum, dügün hazirliklari ve sonrasindada dügün.. ve benim icin baska bir ülkede, yeni bir sehirde, yeni arkadaslar ve en önemliside askimla yeni bir hayat...
Rabbim herkese hayirli yazilar yazsin :Saruboceq:

benim leptopum yoktu..

hayirli olsun güle güle kullan canim

Yatak örtümü aldım çok şükür

gözün aydin canim güle güle kullan, annende nasil pazarlik yapmis öyle helal olsun :lepi:

selam kızlar.. bugün çeyizim serildi...

oo cok az kalmis senin canim ne heycanlisindir simdi kaydirigubbakcemile2

bende bugün semtimin gözelll cumartesi pazarındaydım kızlar

güle güle kullan canim

ben dün mutfak halımı ve oturma odası halısını aldım...

hayirli olsun canim güle güle kullan, mutfak halini cok begendim

kızlar ben geldım ınanın hıc uymadımm

oyy kuzum benim Şeniz
bir Galatasaray'li olarak tabiki tebrik ediyorum seni böcügüm vereliniortak
iyice keyfini cikart eglenin doya doya Şeniz
resimde süper cikmis tirnak boyani yesinlerr

..nişanlımda GS li...

aslanim enistee :hooray:

dun askımla bıseyler aldık

güle güle kullan canim

Feyza'cim ne güzel gecmis kina gecen arkadaslarin cok güzel hazirlamislar gercekten özellikle nisanlinin manken hali cok iyi düsünmüsler :lepi:

Hakkinda hayirlisi neyse öyle olsun canim

haftasonu buralar hep bos oluyor böyle buna bi care bulmak lazim :jeyyar:

ben iyiyim kuzum ne olsun kışlıklarımı ayırdık annem yıkıyor sonra hurçlıycaz ay çok değişik bir duygu yaaa :bbo:

degısıktır tabıı esya alınca evı doseyınce guzel oluyo ama kendı esyalarını tasımak daha zor gelcek ama bı anlık zor gelır alısıcan onada

cnm feyzacım anladımm yazını gormemıstımmm hayırlısı olsun cnm ALLAH herkesee boyle arkadas nasip etsın ne kadar dusuncelılerr mutluluklarrr sana cnma.s.

Kızlar ben geldim !!! Sınavda uyuyacaktım nerdeyse yaa zor yaptım gözlerimi kapandı hep bide alerjiden dolayı kaşındı bugün kü sınavlar iyiydi bakalım sonuç ne olacak...Mor halıya bayıldım ben ve annem moru çok severiz güle güle kullan ... Küçük ev aletleri vardı gördüm onlarıda güle güle kullanın Hulka nındı sanırsam CADIARZU Feyza hayırlı olsun turkbayragi

aglattin beni. allah yolunu acik evliligini hayirli kilsin canim.. kina fotolarini dügün fotolarini paylas ufak hikayenei duydum hüzünlendim... senağlama ailen nasil üzülüyordur kim bilir mutluluk hüzün bir arada

feyzacım maaşallah ne kadar güzel olmuşsun.Rabbim nazarlardan saklasın... Darısı düğüne olsun inşallah. düğünün ne zaman olacak ? ve hangi şehre gelin geliyorsun ? anlattığından anlaşıldığı üzere çok duygu dolu bir gece olmuş. :1no2:

bizde bugün hurcları felan yıkadık içlerini doldurduk evimde açılmak üzere mirmirmirmir herşey toplanmaya başladı. dolapların içi bomboş oldu. sanki içim her geçen gün daha çok acıyor. ne garip bişi ya :teselli: Rabbim sevdiceğimizle mutlu mesut bir ömür nasip etsin inşallah

aglattin beni. allah yolunu acik evliligini hayirli kilsin canim.. kina fotolarini dügün fotolarini paylas ufak hikayenei duydum hüzünlendim... senağlama ailen nasil üzülüyordur kim bilir mutluluk hüzün bir arada

saol canim, evet mutluluk ve hüzün biarada yasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…