Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayirli geceler kizlar kimler var... nasiliniz ne var ne yok bende anatabilecegim hic bir sey yok gibi.. bütün gün evdeydim kulagim agiyor nesle olmustum dün rüzgarda kapida oturunca kulagim maf oldu dün aksamdan beri agriyor ve tilaki kulagim ayaya baktim bi gözüm cok kanlanmis normalde yorgun ve uykusuz oldugum zaman ölye oluyordu dün gece iyi uyuamadim kulak ondan oldu herhalde.. yarin sabah uykumu alacagim allah izin verirse belki gecer ozaman yarin almanya tatil dini bir bayram.. evdeyim yani calismiyorum

gecmıs olsunn cnmmmm :1hug:

saol canim allah razi olsun

fmk'cim gecmis olsun canim dikkat et kendine :1hug:

evett yarin almanyada tatil calismiyoruz bizde ohh gel keyfim gel hihoyyyt
ama cumartesi nöbetciymisim bunu duydugumda hevesim kisa sürdü pff

cnm çok büyük geçmiş olsun
bu arada laptop alan senmiydin???hayırlı olsun cnm onuda çeyizine aldın say alkisalkisalkis

selam canımm...nolsun pazar gezmesi,semirmesi yaptım bendekaydirigubbakcemile3geçmiş olsun canım..havluyu ütüyle ısıt ve yastığına koy.ağrıyan kulağını havluya dayıyarak uyu...geçer canım...bu aralar bende de uykusuzluk var.uyusamda yetmio sanki ve çok yorgun kalkıyorum.havalardan galiba..yazın kaplıcalara mı gitsemkaydirigubbakcemile3

napimm cnm yorgun argın dinlemeye çalışıom sen nasılsınn
ay kıyamam dinlen canım...napim hava güzel die gezmeye çıktık...bir güzel islandık son anda yağmura yakalandıkkafamçokkarıştı
cnm aslında zevk meselesııı bence benım durulmuss halım eskıden cokk fenaydımmmm bennn opuyorumnanaktan

haklısın canım zevk meselesi...bizim evde babam bile izlemez belki ondan sevmiyorum...vay yaramaz çok fenaymışşkaydirigubbakcemile3

kizlar bugün komsumuzu yolcu ettik istanbula demin tel acti bana nispet yapiyor bide askinla ayni sehirde ayni havayi soluyoruz demezmi sinir oldum mafoldumben ahh ah onun yerinde olmak icin neleri vermezdimki mafoldumben

buyudukce akıllandımm cnnm kaydirigubbakcemile3 iyi gecelerr canımopuyorumnanaktan

gecmıs olsunn cnmmmm :1hug:

saol canim bi kulagim dün den beri duymaz oldu

napimm cnm yorgun argın dinlemeye çalışıom sen nasılsınn

hayirdir tatlim ne yaptin niye yorgunsun analat ne yaptin bugün

fmk'cim gecmis olsun canim dikkat et kendine :1hug:

evett yarin almanyada tatil calismiyoruz bizde ohh gel keyfim gel hihoyyyt
ama cumartesi nöbetciymisim bunu duydugumda hevesim kisa sürdü pff
saol sanim ne isi yapiyorsun nernin nöbetini tutacaksin

cnm çok büyük geçmiş olsun
bu arada laptop alan senmiydin???hayırlı olsun cnm onuda çeyizine aldın say alkisalkisalkis
saol ya unutmamisin evet benim o sahiz rahat oldu valla... alirken dedimki batan gemi yan gider bir daha mi gelecem dünyaya zemuszemus

oh ne güzel gezmisin en azindan ben koltugun üzerine bütün gün hic bir sey cik yapmadim msn de nisanlimla konustum durdum o is yapti bende gevezeligimle oyaladim

hepinizi öpüyorum keyifli sohbetler...opuyorumnanaktan

görüsürüz canim Şeniz

saol sanim ne isi yapiyorsun nernin nöbetini tutacaksin

notdienst gülüm haftasonu almanyada doktorlarin özel ofisleri kapali olur ya onun nöbetciligi bizde bu hafta, yani bizim hastalarimiz disinda baska doktorlarin hastalarida gelebiliyor cumartesi sadece biz calisiyoruz diye, insallah haftasonu cok hasta olmazda rahat gecer az

hevincim analdim sonradan gördüm hemsiremisin yada arzt helferin benim ablam hemsire.. allah kolayik versin

nisanlin nerde türkiyede mi memleket neresi

hevin biz seninle hic sohbet etmedik dimi yalnis mi hatirliyorummm
evli yaziyor demek nikahini kiydin bendensin

medizinische fachangestellte canim, yani hem doktor yardimcisi hem hemsire, iki yerdede calisabilirim, bide diyabet uzmanligi var simdide yüksek tansiyon hastalari icin biseyler ögreniyorum onlari bilgilendirmek icin.
biz ic hastaliklarindayiz, ama kardiyoloji olsun endokrinoloji olsun hepsi var, endoskopi ultrason efor testi ekg vs vs, bide kan alma, laboratuvar isleri falan.

evet istanbulda nisanlim mafoldumben, benim memleket malatya ama dogma büyüme buraliyim

senin gelinligini görmüstüm yorum yazmistim hatta ordan hatirladim seni ee nasil gidiyor hazirliklar, ceyiz falan bittimi? az kalmis senin canim opuyorumnanaktan

hevin biz seninle hic sohbet etmedik dimi yalnis mi hatirliyorummm
evli yaziyor demek nikahini kiydin bendensin

gelinligini eklemistin orda yorum yazmistim kisa sürmüstü bide bi kac kez özel mesajlasma vize islemleri icin hatirladinmi?
evett nisanli nikahliyim bende hihoyyyt dügünümüz ekimde olcakti ondan erken nikah kiydik vize icin ama istedigimiz gibi olmadi dügün seneye ertelendi maddi yetersizlik yüzünden :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…