hayirli geceler kizlar kimler var... nasiliniz ne var ne yok bende anatabilecegim hic bir sey yok gibi.. bütün gün evdeydim kulagim agiyor nesle olmustum dün rüzgarda kapida oturunca kulagim maf oldu dün aksamdan beri agriyor ve tilaki kulagim ayaya baktim bi gözüm cok kanlanmis normalde yorgun ve uykusuz oldugum zaman ölye oluyordu dün gece iyi uyuamadim kulak ondan oldu herhalde.. yarin sabah uykumu alacagim allah izin verirse belki gecer ozaman yarin almanya tatil dini bir bayram.. evdeyim yani calismiyorum
ben geldiiim:))
hevincğim beğendiğine sevindim mutfak halımı nasıl duracak çok merak ediyorum:))))
kızlar bugün yatak odası halımızıda aldık annemlerle ama fotosunu bulamadım nette...
feyzacığım, kınan çok hoş olmuş anladığım kadarıyla ve de çok duygu yüklü... umarım bir ömür mutlu olursunuz:)))
napiiin kıssssopuyorumnanaktan
şu maçtan ne anlıyorsunuz kızlar yaaa..ben hiç sevmiyorum...naniknanik
hayirli geceler kizlar kimler var... nasiliniz ne var ne yok bende anatabilecegim hic bir sey yok gibi.. bütün gün evdeydim kulagim agiyor nesle olmustum dün rüzgarda kapida oturunca kulagim maf oldu dün aksamdan beri agriyor ve tilaki kulagim ayaya baktim bi gözüm cok kanlanmis normalde yorgun ve uykusuz oldugum zaman ölye oluyordu dün gece iyi uyuamadim kulak ondan oldu herhalde.. yarin sabah uykumu alacagim allah izin verirse belki gecer ozaman yarin almanya tatil dini bir bayram.. evdeyim yani calismiyorum
ay kıyamam dinlen canım...napim hava güzel die gezmeye çıktık...bir güzel islandık son anda yağmura yakalandıkkafamçokkarıştınapimm cnm yorgun argın dinlemeye çalışıom sen nasılsınn
cnm aslında zevk meselesııı bence benım durulmuss halım eskıden cokk fenaydımmmm bennn opuyorumnanaktan
ay kıyamam dinlen canım...napim hava güzel die gezmeye çıktık...bir güzel islandık son anda yağmura yakalandıkkafamçokkarıştı
haklısın canım zevk meselesi...bizim evde babam bile izlemez belki ondan sevmiyorum...vay yaramaz çok fenaymışşkaydirigubbakcemile3
gecmıs olsunn cnmmmm :1hug:
napimm cnm yorgun argın dinlemeye çalışıom sen nasılsınn
saol sanim ne isi yapiyorsun nernin nöbetini tutacaksinfmk'cim gecmis olsun canim dikkat et kendine :1hug:
evett yarin almanyada tatil calismiyoruz bizde ohh gel keyfim gel hihoyyyt
ama cumartesi nöbetciymisim bunu duydugumda hevesim kisa sürdü pff
saol ya unutmamisin evet benim o sahiz rahat oldu valla... alirken dedimki batan gemi yan gider bir daha mi gelecem dünyaya zemuszemuscnm çok büyük geçmiş olsun
bu arada laptop alan senmiydin???hayırlı olsun cnm onuda çeyizine aldın say alkisalkisalkis
selam canımm...nolsun pazar gezmesi,semirmesi yaptım bendekaydirigubbakcemile3geçmiş olsun canım..havluyu ütüyle ısıt ve yastığına koy.ağrıyan kulağını havluya dayıyarak uyu...geçer canım...bu aralar bende de uykusuzluk var.uyusamda yetmio sanki ve çok yorgun kalkıyorum.havalardan galiba..yazın kaplıcalara mı gitsemkaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum keyifli sohbetler...opuyorumnanaktan
saol sanim ne isi yapiyorsun nernin nöbetini tutacaksin
hevin biz seninle hic sohbet etmedik dimi yalnis mi hatirliyorummm
evli yaziyor demek nikahini kiydin bendensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?