Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dügüüm kocaelide olacak 26.07.09 da insallah. evet cook cook duygu dolu bir geceydi

feyzacm hayırlı olsun cnm gerçekten çok hoş olmuşsun
ınş yeni şehir yeni hayat sana güzellikler getirir.

ewet canım içinde kalmasın kınada alırsın fundadan..ewet annemlerde kayınvalidemlerde bu çevredeler..Allah ansip ederse:bende iki anneye yakın olmak için buralarda oturucamzemuszemus
ben geri geldim şunun şurasında 21 günüm kaldı ama sanki evlenecek ben değilim gibi bir havadayım... umrumda bile deil.. hazırlıkmış mazırlıkmış hahahah
heyecandan sen böle olmuşsundurdelikafadulden çıkıp gezseydin keşke..gerçi bir kalabalıktııııı anlatamam..kafamçokkarıştı

canım hayırlı uğurlu olsun...Allah tamamına erdirsin...hep mutlu ol..pek duygusal bir akşammış anladım kadarıyla....ilginç ve değişikte olmuş...mutluluklara.s.

ben geldiiim:))

hevincğim beğendiğine sevindim mutfak halımı nasıl duracak çok merak ediyorum:))))

kızlar bugün yatak odası halımızıda aldık annemlerle ama fotosunu bulamadım nette...

feyzacığım, kınan çok hoş olmuş anladığım kadarıyla ve de çok duygu yüklü... umarım bir ömür mutlu olursunuz:)))

selamlarr hihoyyyt

Feyzacim ne güzel olmussun öyle canim yanindaki annenmi?

hoş geldin canım....hayırlı uğurlu olsun halına.s.
selam herkesee
buyrunnnnnnnnn

napiiin kıssssopuyorumnanaktan

şu maçtan ne anlıyorsunuz kızlar yaaa..ben hiç sevmiyorum...naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…