feyzacım maaşallah ne kadar güzel olmuşsun.Rabbim nazarlardan saklasın... Darısı düğüne olsun inşallah. düğünün ne zaman olacak ? ve hangi şehre gelin geliyorsun ? anlattığından anlaşıldığı üzere çok duygu dolu bir gece olmuş. :1no2:
bizde bugün hurcları felan yıkadık içlerini doldurduk evimde açılmak üzere mirmirmirmir herşey toplanmaya başladı. dolapların içi bomboş oldu. sanki içim her geçen gün daha çok acıyor. ne garip bişi ya :teselli: Rabbim sevdiceğimizle mutlu mesut bir ömür nasip etsin inşallah
dügüüm kocaelide olacak 26.07.09 da insallah. evet cook cook duygu dolu bir geceydi
inşallah o geceyi de hayırlı bir şekilde atlatırsınız canım. benim düğünümden 2 hafta sonraymış senin düğünün de :1rolleyes::asigim:
ewet canım içinde kalmasın kınada alırsın fundadan..ewet annemlerde kayınvalidemlerde bu çevredeler..Allah ansip ederse:bende iki anneye yakın olmak için buralarda oturucamzemuszemusewt yaa salonlar anlaşmalı olacak:)))
ama kına içinde pasta siparişi verecek belki ozmn alırım oradan:)))
ewt yaa içimd kalmasın istiorum:)))
saol cnm inş içimize siner herşey...
kız yakında komşu geliorum sana hahaha:)) dmk panoraya yakınsın hahaha:)) benim ewden de panora gözüküo ama kubbesi haha yürüyerek birascık kasacak beni
kaynanamgil daha yakın oturuolar... evlendikten sonra orada mı oturacan gene??
heyecandan sen böle olmuşsundurdelikafadulden çıkıp gezseydin keşke..gerçi bir kalabalıktııııı anlatamam..kafamçokkarıştıben geri geldim şunun şurasında 21 günüm kaldı ama sanki evlenecek ben değilim gibi bir havadayım... umrumda bile deil.. hazırlıkmış mazırlıkmış hahahah
merhabaaa kizlarrr, dün aksam kina mi yaktik :) kina gecesinide atlatmis oldummmm :) masal gibi bir gece oldu, 4 saat kadar programimiz sürdü.
aksam üstü arkadaslar bize geldi, camiiye gidecektik kina merasimi icin, assagi indirdiler beni, kapinin önüne bi baktim bizim kizlar :) alman ve türk arkadaslarim 10 araba ile gelmisler konvoy yapmaya. kornalar esliginde dolastik biraz arabalarla, almanlarda camlardan el salliyor veya kornalara eslik ediyorlardi :)
sonrasinda camiiye gittik ve program basladi. arkadaslarim saolsunlar cok güzel bir program hazirlamislar,süprizlerle dolu. cok duygu yüklü oldu. aglamam diyen ben agladim yani :)
almanyadan türkiyeye gelin gidecegim icin herkeste cok doluydu, biyandan ilahiler söylenip siir okunuyordu diyer yandan misafirler agliyordu.
askim yanimda olmadigi icin gazete ve yastiklardan bir manken yapmislar, takim elbise giydirip kafasinada askimin resmini ignelemisler. orada cok duygulandim.
güzel bir program sonrasi kina yakildi vee veda fasli geldi... herkes diyordu bu feyzayi nasil otutturcaz yerindede durmaz bu diye, öyle oldu gercekten. aldim elime mikrofonu ve ordaki tüm sevdiklerimle vedalastim, helallik diledim ve tsk ettim. kisa bi konusma yaptim, konusma sirasindada basladim aglamaya :a015: ve benimle beraberde bicok kisi... yinede unutulmaz bir gece oldu... 2 hafta icerisinde esyalarimi toparlayip türkiyeye geliyorum, dügün hazirliklari ve sonrasindada dügün.. ve benim icin baska bir ülkede, yeni bir sehirde, yeni arkadaslar ve en önemliside askimla yeni bir hayat...
Rabbim herkese hayirli yazilar yazsin :Saruboceq:
selam herkesee
nihalcim iyiyim sen nasılsınn buyrunnnnnnnnn
nasıl şampiyon olduk ama turkbayragi vereliniortak :hooray:
hoş geldin canım....hayırlı uğurlu olsun halına.s.ben geldiiim:))
hevincğim beğendiğine sevindim mutfak halımı nasıl duracak çok merak ediyorum:))))
kızlar bugün yatak odası halımızıda aldık annemlerle ama fotosunu bulamadım nette...
feyzacığım, kınan çok hoş olmuş anladığım kadarıyla ve de çok duygu yüklü... umarım bir ömür mutlu olursunuz:)))
selam herkesee
buyrunnnnnnnnn
selamlarr hihoyyyt
Feyzacim ne güzel olmussun öyle canim yanindaki annenmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?