medizinische fachangestellte canim, yani hem doktor yardimcisi hem hemsire, iki yerdede calisabilirim, bide diyabet uzmanligi var simdide yüksek tansiyon hastalari icin biseyler ögreniyorum onlari bilgilendirmek icin.
biz ic hastaliklarindayiz, ama kardiyoloji olsun endokrinoloji olsun hepsi var, endoskopi ultrason efor testi ekg vs vs, bide kan alma, laboratuvar isleri falan.
evet istanbulda nisanlim mafoldumben, benim memleket malatya ama dogma büyüme buraliyim
senin gelinligini görmüstüm yorum yazmistim hatta ordan hatirladim seni ee nasil gidiyor hazirliklar, ceyiz falan bittimi? az kalmis senin canim opuyorumnanaktan
gelinligini eklemistin orda yorum yazmistim kisa sürmüstü bide bi kac kez özel mesajlasma vize islemleri icin hatirladinmi?
evett nisanli nikahliyim bende hihoyyyt dügünümüz ekimde olcakti ondan erken nikah kiydik vize icin ama istedigimiz gibi olmadi dügün seneye ertelendi maddi yetersizlik yüzünden :çok üzgünüm:
yeni mesleklerden maslallah canim meslegin güzel... benim hazirliklar gelinlik dikiyor henüz haber yok.. dügün den sonra evimiz de oturuyorum suan dekor eksikligi bide bir kac seyimiz daha eksik ama acil seyler degil cok sükür... salon ayarlandi fotgrafci ayarlandi kuaföre de mesaj cekerim oda ok olur... bakalim nasil olacak hersey diye biraz heyecan var tabi... senin dügün nezmanandi alamayada nerde kaliyorsun.. ben hemen benim gelinlik topigime bakayim hatirlicak giib oluyorum...
hay benim kafa hatirladim tabi
seneye mi ertelendi canim benim üzülmüsündür tabi ... can sagli olsun
erkek tarafi mi ertelemek istedi ne oldu peki vizeye bas vurdun mu
sagol canim :1hug:
haber yokmu gelinlikciden? ama nasil olur ki?
yalniz nasil dikiyorlar sen provaya falan gidemiyorsunki, insallah hersey yolundadir hersey istedigin hayal ettigin gibi olur
oo siz evide ayarlamissiniz ne güzel, dogru ya hatirladim anlatmistin biraz esin buraya gelmisti ya o zaman yazismistik.
olsun tatli telaslar bunlar güzelim, heycan olmasi normal, hersey gönlünce diledigin gibi olur insallah a.s.
benim dügün ekimde olcakti ama ertelemek zorunda kaldi maddi yetersizlik yüzünden kriz askimida vurdu anlicagin :çok üzgünüm: annemde ameliyat olcak bu yüzden erteledik, simdilik tarih kesin belli degil beklemedeyiz hala, ben bodensee civarindayim canim ravensburg biliyormusun? sen neresindesin?
canim cikmam gerek sen yaz yarin okurum ben öpüyorum görüsürüz yarin Şeniz
dügüüm kocaelide olacak 26.07.09 da insallah. evet cook cook duygu dolu bir geceydi
tebrik ederim feyczacım, inşallah bundan sonrasında da senin için herşeyin en iyisi en güzeli ve hayırlısı olsun :Saruboceq: :1hug:merhabaaa kizlarrr, dün aksam kina mi yaktik :) kina gecesinide atlatmis oldummmm :) masal gibi bir gece oldu, 4 saat kadar programimiz sürdü.
ay ağlatcak mısınız sabah sabah bizi ya , kınasında ağlayan, eşyasını toplayan, bi de düşününce hepinizin arka arkaya gideceğini.. mafoldumbenbizde bugün hurcları felan yıkadık içlerini doldurduk evimde açılmak üzere mirmirmirmir herşey toplanmaya başladı. dolapların içi bomboş oldu. sanki içim her geçen gün daha çok acıyor. ne garip bişi ya :teselli: Rabbim sevdiceğimizle mutlu mesut bir ömür nasip etsin inşallah
Evine o kadar fil yeter kaydirigubbakcemile3
Kız çekmecedeki para benimdi betanın değil kaydirigubbakcemile3 Ben parayı harcıcam eksikleirme bu hafta. Ama 100 lirasını ayırdım cilt bakımına
Evet listemde var tırnak makası vs. ama daha almadım :1no2: Onun yerine çeyizime geçen hafta bi sürü çeşitli kokularda duş jeli, ayak kremleri, el kremleri, roll-on deodorant gibi şeyler aldım :roflol:
dun askımla bıseyler aldık bakın bakalım begencekmısınız...
kıslarr hava kapalı burda sıkıntılııı yağmnur yağacak gibi sankiiii
merhabaaa kizlarrr, dün aksam kina mi yaktik :)
ben iyiyim kuzum ne olsun kışlıklarımı ayırdık annem yıkıyor sonra hurçlıycaz ay çok değişik bir duygu yaaa :bbo:
Arsima last 13 days alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?