Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yeni mesleklerden maslallah canim meslegin güzel... benim hazirliklar gelinlik dikiyor henüz haber yok.. dügün den sonra evimiz de oturuyorum suan dekor eksikligi bide bir kac seyimiz daha eksik ama acil seyler degil cok sükür... salon ayarlandi fotgrafci ayarlandi kuaföre de mesaj cekerim oda ok olur... bakalim nasil olacak hersey diye biraz heyecan var tabi... senin dügün nezmanandi alamayada nerde kaliyorsun.. ben hemen benim gelinlik topigime bakayim hatirlicak giib oluyorum...

hay benim kafa hatirladim tabi

seneye mi ertelendi canim benim üzülmüsündür tabi ... can sagli olsun

erkek tarafi mi ertelemek istedi ne oldu peki vizeye bas vurdun mu

sagol canim :1hug:
haber yokmu gelinlikciden? ama nasil olur ki?
yalniz nasil dikiyorlar sen provaya falan gidemiyorsunki, insallah hersey yolundadir hersey istedigin hayal ettigin gibi olur
oo siz evide ayarlamissiniz ne güzel, dogru ya hatirladim anlatmistin biraz esin buraya gelmisti ya o zaman yazismistik.
olsun tatli telaslar bunlar güzelim, heycan olmasi normal, hersey gönlünce diledigin gibi olur insallah a.s.

benim dügün ekimde olcakti ama ertelemek zorunda kaldi maddi yetersizlik yüzünden kriz askimida vurdu anlicagin :çok üzgünüm: annemde ameliyat olcak bu yüzden erteledik, simdilik tarih kesin belli degil beklemedeyiz hala, ben bodensee civarindayim canim ravensburg biliyormusun? sen neresindesin?

canim cikmam gerek sen yaz yarin okurum ben öpüyorum görüsürüz yarin Şeniz

hay benim kafa hatirladim tabi

kaydirigubbakcemile2

seneye mi ertelendi canim benim üzülmüsündür tabi ... can sagli olsun

erkek tarafi mi ertelemek istedi ne oldu peki vizeye bas vurdun mu

üzüldüm hemde cok ama yapcak bisey yok malesef, kaynanamgili zor durumada düsürmek istemedim cünki biliyorum durumlarini kriz kötü vurdu onlari tekstil sektöründeler bide ben illa dügün diye israr etseydim olmazdi askimda ailesini bu durumda birakmak istemez biliyorum, annemde ameliyat olmaz zorunda ekimden sonra olur dedik hayirlisi böyleymis oda yakin zamanda ameliyat olcak bizde bu yüzden erteledik, dügügünümüzü icimiz rahat yapmak istedik, vizeyede basvurmadik dügün tarihi belli olsun o zaman baslicaz islemlere canim.

ben kactim yarin görüsürüz :1hug:

uzagiz canim... anne de gecmis olsun canim
tavsiye ederim benim gibi yap vizeye erkenden basvur vize ciktiktan sonra gelir nüfusa kayit ettirirsin... hem az vergi ödemis olursun

kimsecikler kalmadi
el ayak cekildi
kepenkleri kapatacagim kalmasin kimse icerde

Günaydın herkese iyi haftalar güzel günler geçirmesi dileğiyle dükkanı açamzemuszemus

merhabaaa kizlarrr, dün aksam kina mi yaktik :) kina gecesinide atlatmis oldummmm :) masal gibi bir gece oldu, 4 saat kadar programimiz sürdü.
tebrik ederim feyczacım, inşallah bundan sonrasında da senin için herşeyin en iyisi en güzeli ve hayırlısı olsun :Saruboceq: :1hug:

ay ağlatcak mısınız sabah sabah bizi ya , kınasında ağlayan, eşyasını toplayan, bi de düşününce hepinizin arka arkaya gideceğini.. mafoldumben

Rabbim hayırlısıyla yeni yuvalarınızda yaşamaya başlamanızı nasip etsin inş. güzel gelinlerimiz:Saruboceq:

Veee cümleten günaydın hatunlar opuyorumnanaktan

iyi günlerde sürün :)
bencede yeter durdedim kendime zatennn
karıştırdım sizi kafam o ka dalgın işte mafoldumben

dun askımla bıseyler aldık bakın bakalım begencekmısınız...

iyi günlerde kullan

kıslarr hava kapalı burda sıkıntılııı yağmnur yağacak gibi sankiiii

dün burasıda böyleydi bugünde böle
acaba düğünde nası olacak içeriyimi ayarlasak :1no2:

merhabaaa kizlarrr, dün aksam kina mi yaktik :)

Allah hayırlı uğurlu etsin Şeniz

ben iyiyim kuzum ne olsun kışlıklarımı ayırdık annem yıkıyor sonra hurçlıycaz ay çok değişik bir duygu yaaa :bbo:

bende yaptım onları 2 hafta önce senağlama

Arsima last 13 days alkisalkisalkis

çok gerginim :)

günaydın güzellerrr

mükemmel bir gelişme var düğünümle ilgili
geçmişimi tam bilmiyorsunuz o yüzden uzun anlatıp sizi sıkmak istemem ama paylaşmak istedim düğün tarhimiz öne alındı çokkkkkkkk mutluyum haftaya nişanlım gelecek vize için başvuracağız (almanya ya gidiyorum biliyorsunuz ) eylül sonu gibi olacaktı düğün ama
agustos un ilk haftası gibi yapmaya karar verdik
hiç bir hazırlığımız yok evet ama Allah yardımcımız olacak inşallah
herşeyi halledeceğiz o kadar mutlu ve heyecanlıyım ki kaydirigubbakcemile3

düğün kayseride olacak ama önce çorlu da burda nikah + kına yı yapmaya karar verdik

yani burada önce evde gelinliğimi giyeceğim evden öyle çıkacağım ( önceden böyle yapmayacaktık o yüzden üzülüyordum )

evden gelinliğimle çıkıp orduevine gideceğiz memur gelecek nikahımız kıyılacak üstümü değiştirip bindallı giyeceğim ve kına gecesi yapacağız sonra ertesi gün kayseri ye gideceğiz düğünümüz olacak aman Allahım çok mutluyum yaaa

uzun yazdım pardon ama sizlerle paylaşmak istedim haftaya gün alınca takvimimi değiştireceğim oleyyyyyyyyyyyy hihoyyyt

guanydınnnnnn kızlar
oncelıkle b.taşlı arkadaşlarımıza tebrıkler ıkıgundur neler olmus bı okuyum gelıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…