oyy oyy kıyamam kız sen hiç arkadaşsız kalırmısın..valla bak çok içten söylüoyrum çok ii niyetli biri olduğunu düşünüyorum..kesin arkadaşların olur..inş karşına senin gibi insanlar çıkarır allah..çalışmayı düşünmüyormusun cnm
çalışmayı düşünmekten öteee çokkk istiyorum...
ama memurluk sınavında yerleşemedim..
mrmaris gibi turisttik yerde de ne iş yapabilirim ki?
normal bir mağazada çalışayım bile desem dil blmek birincil koşul orda:çok üzgünüm:
bitirdiğim bölümle ilgili iş bulmaya çalışıcam dersaneler özel hastaneler falan hepsinin halkla ilişkiler ve bilgi işlem departmanlarına başvurucam. bakalım hayırlısı :çok üzgünüm:
ayrıca canım söylediğin güzel şeyler içinde teşekkür ederim:1hug: umarım sen haklı çıkarsın... :1hug: insanlarlar çabuk kaynaşırım sıcak kanlı olduğumu söylerler ama ne bileyim bildiğim tanıdığım şehir bile değil.. rus hatunlarla mı arkadaşlık edicem :çok üzgünüm: inşallah benim gibi gariban birileri düşer kapsama alanıma :roflol:
burcu'cum tatlım tuzlukların bi harika
güle güle kullan balım :)))
Kiz burcu ben hemen hemen her yaz ordayim, canin sikilirsa ben seni benim arkadaslarla tanistiririm o zaman ;-)
aman aman ruslar muslar uzak tut kalsındelikafadulden
Tabbi yaaaa ;-) Bakarsin balayina orada oluruz biz ;-) Beraber gezeriz ;-)elissammmm :1hug: canımmm Şeniz teşekkür ederim tatlımm... :1hug:
ayy ne sevinimm bilemezsin... :sm_cool: isterim tabi neden istemiyim kızzz:icecream:
sende gelirsin küçük çaplı KK buluşması tertiplerizz:dance:
Tabbi yaaaa ;-) Bakarsin balayina orada oluruz biz ;-) Beraber gezeriz ;-)
Ama saka bir yana gercekten cevrem genis ;-) Sen bana sadece haber ver canim hihoyyyt
Bu ara ama gercekten cabuk kaynasirsin ordakilerle. Ben Marmarisi acayip cok seviyorum, insaninida seviyorum. Öyleki 20 seneden fazla her yaz ordayim şakkıdı
he vallahi dimiii :roflol:burcu sende balayınında antalyada bizimle buluşup,balayı sonrası kızlarla buluşcam diyosun.kocayı başı boş bırakma valla ruslar acımaz!!! :))))
bu arada tuzlukların çok şekermiş burcucum.güle güle kullan
burcucum çok guzelmiş aldıkların.. gule gule kullan valla çok sekerlerD
tamam canım çok sağol :içelim:
mıracle cok şekrler yaa ben gormustum alcam kesınlıkle yatak odama aynanın önune
bundan alan arkidişim vardı bende çokk beğenmiştim kimdi o kızlar... ??? kaça almıştı???
bende aradım taradım izmiti altüst ettim buldum allahıma:roflol:
Birde benim misafir kaşık çatal takımım saten bu tuzlukları görünce vuruldum. çok yakışacağını düşündüm. bilinenin dışında aldım onlarıda hemenyerimseniben umarım beğenirsiniz... a.s.
Kızlar işte size bir sürahi fiyatı 21,25
Tuzluk-biberlik fiyat 4,22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?