Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

çalışmayı düşünmekten öteee çokkk istiyorum...
ama memurluk sınavında yerleşemedim..
mrmaris gibi turisttik yerde de ne iş yapabilirim ki?
normal bir mağazada çalışayım bile desem dil blmek birincil koşul orda:çok üzgünüm:
bitirdiğim bölümle ilgili iş bulmaya çalışıcam dersaneler özel hastaneler falan hepsinin halkla ilişkiler ve bilgi işlem departmanlarına başvurucam. bakalım hayırlısı :çok üzgünüm:

ayrıca canım söylediğin güzel şeyler içinde teşekkür ederim:1hug: umarım sen haklı çıkarsın... :1hug: insanlarlar çabuk kaynaşırım sıcak kanlı olduğumu söylerler ama ne bileyim bildiğim tanıdığım şehir bile değil.. rus hatunlarla mı arkadaşlık edicem :çok üzgünüm: inşallah benim gibi gariban birileri düşer kapsama alanıma :roflol:

aman aman ruslar muslar uzak tut kalsındelikafadulden

burcu'cum tatlım tuzlukların bi harika
güle güle kullan balım :)))

elissammmm :1hug: canımmm Şeniz teşekkür ederim tatlımm... :1hug:

Kiz burcu ben hemen hemen her yaz ordayim, canin sikilirsa ben seni benim arkadaslarla tanistiririm o zaman ;-)

ayy ne sevinimm bilemezsin... :sm_cool: isterim tabi neden istemiyim kızzz:icecream:

sende gelirsin küçük çaplı KK buluşması tertiplerizz:dance:

Tabbi yaaaa ;-) Bakarsin balayina orada oluruz biz ;-) Beraber gezeriz ;-)
Ama saka bir yana gercekten cevrem genis ;-) Sen bana sadece haber ver canim hihoyyyt

Bu ara ama gercekten cabuk kaynasirsin ordakilerle. Ben Marmarisi acayip cok seviyorum, insaninida seviyorum. Öyleki 20 seneden fazla her yaz ordayim şakkıdı

tamam anlaştık hayatımm kaydirigubbakcemile5
şimcik bak rast geliyor mu bilmiyorum da ben 16 temmuzda evleniyorum, 10 gün yokum tatildeyiz yani temmuz sonu ordayım inşallah :1hug:
kız görüşürüz belkiii :sm_cool:

Biz 08.08'de evleniyoruz canim, yani zaten ancak agustosta orada oluruz. Ama söz haber veriicem ;-)
Biz balayina baska yere gitsek bile annemler orada olur ve kiz kardesim ;-) Onu yolarim yanina ;-)

Insallah görüsebiliriz ama ;-) Valla güzel olur kiz.

burcu sende balayınında antalyada bizimle buluşup,balayı sonrası kızlarla buluşcam diyosun.kocayı başı boş bırakma valla ruslar acımaz!!! :))))

burcu sende balayınında antalyada bizimle buluşup,balayı sonrası kızlarla buluşcam diyosun.kocayı başı boş bırakma valla ruslar acımaz!!! :))))
he vallahi dimiii :roflol:
ama antalyaya gelip sizi görmemek olmazz:sm_confused:
ee marmarise gelen arkidşimlede görüşmesem olmazz :sm_confused:
napalım kocacık idare edecek :roflol:
rusların ilgisini çekmez benimki:roflol:
onlar karakaş kara göz türk erkeklerine bakar onlar sarı benimki sarı ilgilerini çekmez:roflol:ülekerinde çok var nasılsa:roflol: yani öyle umuyorum:roflol:

bu arada tuzlukların çok şekermiş burcucum.güle güle kullan

teşekkür ederim canımmmŞeniz

mıracle cok şekrler yaa ben gormustum alcam kesınlıkle yatak odama aynanın önune

tamam canım çok sağol :içelim:

[img=http://img159.imageshack.us/img159/6651/dsc00462mk6.th.jpg][img]

canım benim saç maşam bundan , modeli : babyliss pro 200 / 2363CE Ø32mm
bu modelim diğer kalınlıkları; Ø13mm, Ø19mm, Ø24mm
200 dereceye kadar çıkabiliyor ve çok çabuk ısınıyor :lepi:
umarım yardımcı olur bu bilgiler sana :CüvCüv:

kızlar ben bunları bir sitede gördüm oradan alışverişte yapılıyor çok güzek şeyler var ama site ismi veriliyo mu bilmiyorum? yalnız koyduğum modeller stokta kalmamış aslında fiyatlarıda uygundu ilki 39 tl diğer ikisi 26 tl en son olan 16 tl idi

merhaba arkadaşım.o üçlü kavanozdan alan kişi benim kaydirigubbakcemile2.35 ytl ye aldım.sen kaça aldın?birde aynısından bernardoda var.fiyatı 48

ya kızlar kafama birşey takıldı ve paylaşmak istedim.ben 2 tane yatak örtüsü aldım.1 tanesi home sweet in siyahlı takımı diğeri de abiye tarzında pullu falan krem rengi.yalnız bir sorun var.yatak odasını hani yere yakın yataklar varya şimdi onlar moda öyle almak istiyoruz.ama örtüler nasıl durur sizce o yataklarda?zaten normal yataklarda o örtüler yere kadar uzanıyor.bu yatak yere çok yakın ya acaba örtü çokmu çirkin duracak kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…