ya kızlar kafama birşey takıldı ve paylaşmak istedim.ben 2 tane yatak örtüsü aldım.1 tanesi home sweet in siyahlı takımı diğeri de abiye tarzında pullu falan krem rengi.yalnız bir sorun var.yatak odasını hani yere yakın yataklar varya şimdi onlar moda öyle almak istiyoruz.ama örtüler nasıl durur sizce o yataklarda?zaten normal yataklarda o örtüler yere kadar uzanıyor.bu yatak yere çok yakın ya acaba örtü çokmu çirkin duracak kızlar
öncelikle home sweet home dan aldığın siyahlı örtüyü ne kadar aldın:)) eğer benim siteye girişte gördüğüm örtüyse harika. güle güle kullan.
yere yakın yatak almak istiyosan, yatağını aldıktan sonra örtülerini ört bak nasıl duruyo. beğenmezsen ölçüyü al kısalttır örtüleri.
songa bence hoş durmaaz örtüler .o yerde olan yataklara bu tarz yatak örtüleri hoş olmaz diye düşünüyorum.
kızlaaaar şu takı askılıklarına bakın çok güzelleer
merhaba arkadaşım.o üçlü kavanozdan alan kişi benim kaydirigubbakcemile2.35 ytl ye aldım.sen kaça aldın?birde aynısından bernardoda var.fiyatı 48
bence olmaz fındıkçım çünkü bu topikte çok güzel paylaşımlar oldu
kilitlenince çok gerilerde kalıcak belkide unutulacak
evlenecek olanlara faydalı çok güzel paylaşımlar var diye düşünüyorum ben
ama şöyle olabilir gereksiz konuşmalar varsa mesela silinebilir aralarda
ya kızlar kafama birşey takıldı ve paylaşmak istedim.ben 2 tane yatak örtüsü aldım.1 tanesi home sweet in siyahlı takımı diğeri de abiye tarzında pullu falan krem rengi.yalnız bir sorun var.yatak odasını hani yere yakın yataklar varya şimdi onlar moda öyle almak istiyoruz.ama örtüler nasıl durur sizce o yataklarda?zaten normal yataklarda o örtüler yere kadar uzanıyor.bu yatak yere çok yakın ya acaba örtü çokmu çirkin duracak kızlar
işte kızlar film izlerken vazgeçilmez mısır için kaselerimmmmmmm......
kızlaaaar şu takı askılıklarına bakın çok güzelleer
Roselin sürahin çok hoş nerden aldın???
güle güle kullan.a.s.
Almadım kıs size fikir olsun diye resim ekledim.boynerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?