Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

öncelikle home sweet home dan aldığın siyahlı örtüyü ne kadar aldın:)) eğer benim siteye girişte gördüğüm örtüyse harika. güle güle kullan.
yere yakın yatak almak istiyosan, yatağını aldıktan sonra örtülerini ört bak nasıl duruyo. beğenmezsen ölçüyü al kısalttır örtüleri.

songa bence hoş durmaaz örtüler .o yerde olan yataklara bu tarz yatak örtüleri hoş olmaz diye düşünüyorum.

evet güzelim siteye girşteki siyahlı örtü.nakit 296 ya aldım.peki örtüleri kısalttırmak istediğimizde aldığımız yeremi götürüp söyliycez yoksa bunu yapan başka bir yer varmı?

songa bence hoş durmaaz örtüler .o yerde olan yataklara bu tarz yatak örtüleri hoş olmaz diye düşünüyorum.

banada hoş durmiycak gibi geliyor canım.ama aldım artık örtüleri.hem zaten bu örtüler standart.yanii o yataklara özel örtü yok taminimce.artık arkadaşın dediği gibi yatağı aldıktan sonra kısaltma işlemi yapmamız gerekecek

kızlar bi fikrim var..

konu sorumlusuna desekte..bu konuyu kilitlese...Tertemiz bi yeni sayfa açsa..

çok uzadı sayfalar..geriye dönüp okumak zor oluyo..

1den başlasak daha ii olmaz mı? ne dersiniz?

bence olmaz fındıkçım çünkü bu topikte çok güzel paylaşımlar oldu
kilitlenince çok gerilerde kalıcak belkide unutulacak
evlenecek olanlara faydalı çok güzel paylaşımlar var diye düşünüyorum ben
ama şöyle olabilir gereksiz konuşmalar varsa mesela silinebilir aralarda

merhaba arkadaşım.o üçlü kavanozdan alan kişi benim kaydirigubbakcemile2.35 ytl ye aldım.sen kaça aldın?birde aynısından bernardoda var.fiyatı 48

canım 45 e aldım ben :uhm:
ama zor bulduğum için seçim şansım olmadı malesef :sm_confused:
neyse iyi günlerde kullanalım :1hug: çokkk beğenerek aldığım için pekde umrumda değil işin aslı :sm_cool:

elssama katılıyorumm Şeniz

bende bayıldım bu takı askılıklarına yaaa
şimdiye kadar gördüklerimin en güzelleri.
keşke bulabilsek..

canım bencede kesinlikle güzel durmaz. bir kere herşeyden önce bu yere yakın yataklar acayip spor. kalkıp fantazi örtü olmaz. ayrıca zaten yatak yere yakın olduğu için yayık drur kötü olur bence. yerimseniben nacizane fikrim a.s.

kızlar söz yere yakın yataklardan açılmışken sizler yatak odası takımınızı bu son zamanlarda revaçta olan yere yakın yatak modellerinden mi alıcaksınız
songacım ayrıca bence de bahsettiğin örtüler yere yakın yataklara olmaz güzelim

hım evet canım bu konudada haklısın ..doru diyosun..:)))

günaydın kısçeler

işte kızlar film izlerken vazgeçilmez mısır için kaselerimmmmmmm......

kaselerini kavanozlarını ve tuzluklarını güle güle kullan canım
çok ciciler

kızlaaaar şu takı askılıklarına bakın çok güzelleer

eklediğin siteyi incelemiştim bu modeller çok cici ama bi okadarda çok pahalı
dışardan almaya kalksak bu tarz takı askıları max. 10 ytl

gereksiz konuşmaları silmekle uğraşacak bi mod yok bence :1closedeyes:
temizlik amacıyla girip biçok sayfayı siliyorlar ve biçok paylaşım + resimler gidiyor
en iyisi böyle devam etmek

günaydın kızlar bahsettiğiniz takı askılıkları assortie magazalarında var fıyatıda 15 lira cıvarındaydı sanırım aksam cıkısta tekrar bakarım assortie nerdeyse her alısveriş merkezınde var

Bizde aynı takımlardan almayı düşünüyoruz ve benimde 2 yatak örtüsü setim var ikisi de normal yataklara göre bende şimdiden düşünüyorum onları ne yapacağım diye, kız kardeşime verip ben yeni alabilirim. Çünkü bencede o yataklara olmaz.

fındık cnm ılerleyen zamanda sılerler zatı temızlık oluyor arada bakmışsın bı sabah sadece 4 sayfa var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…