Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buketcım daha yenı gordum mobılyalarını hepsı bırbırınden gusel ıı gunlerde mutlu gunlerde kullan tatlım

sinay çok güzel canım maşllah yaa fiziğin çok düzgün oturmuş üsütne altı böyle hareketliler içimde kalıcak sanırım benimki sade oldu

günaydınnnnnn kızlarrrrr
herkese iyi haftalarzemuszemus
herkes aldığı cicişlerini iyi günlerde kullansın
sinaycım canım çooooook yakışmış sana gelinliğin inceciksin maşallah
önünü çok merak ettim gelinliğin düğüne kadar nasıl sabredicez bilmem

sinay gelinlik çok güzell olmuş tam üstüne oturmasıda ayrı bi hava katmış maşallahhh sana..

bukett mobilyaların çok güzel, bu arada masa üzeri cam ama açılıyo mu? yanlışmı anladım yoksa? bu masa benimde çok hoşuma gitmişti netten bakınırkende bizim aileler geniş olduğu için açılabilir lazım bize :)

tamam temizliği zor vs vs amaaa siyahın asilliğide hiçbirşeyde yokkii

böcüğümmmmmmm :hooray: denizli nasıldı, uçağa binmek güzelmiymiş :)

arsimacım çok saol. Akşam çeyiz çıkarma fikride süpermiş belki bizimde öle olabilir

dalga geçme :)

çok yakışmış kuzu

3 günü okumaya üşeniyorum. biri bana önemli olayları özet geçerse sevenirim. günaydın herkese

naptın yerleştinmi eve :1hug:

:teselli: ınş hepsı hallolcak ınş cnm uuzlme hasta olursunŞeniz

inş. umudum yok ama inşallah :Saruboceq:
kafama taktıkça mide ağrılarım başlıyor zaten

bende istiyorum zammmmmmmmm
hayırlı olsun şeker
umarım istediğin gibi olur

lady cnm kucucuk ustlerınde uğur böceği kapl gıbı fıgurler var burcu ıcın alcam düğüden masalara esınınn yazığı sıılerı ascakmış

papı nan mıdem alt ust oldu bı ınerken bıde kalkarken kötu hıssetım sankı uzay mekığındeyım gıbı

sınaycım harıka olmuş bak bnde onden cekılmıs halını merak ettım

sınayyy cok harıka görunuyo eee ben önunu merak ettım nolcak sımdk
küpeyıde kendın mı yaptnkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: evett
sinaycım güzel olmuş, hayırlısı olsun canım

evet esmacım bende görmedim ne zamandır en son sadece beyaz straplez elbise gibi bişey giydim ne zamnadır görmüom
Sinayy eee önüü

AA DUGUN GUNU MU GELIP EKLIYCEN KIZZZalkisalkisalkis

düğünden 2-3 gün sonra olur büyük ihtimal esmacım hepinize teşekkür ederim kızlar umarım tüm gelinlerin gönlüne göre olur elbiseleri:Saruboceq:

buketcım daha yenı gordum mobılyalarını hepsı bırbırınden gusel ıı gunlerde mutlu gunlerde kullan tatlım

PINARCIM ÇOK SAOL TATLIM
Karalahana sen benim arkadaslık listemde yokmuymuşsun :1shok:

papicim evet ordaki masa sabit ama ben bunun açılımamanı yaptırıyorum cnm haklısın kalabalık gelince asla yetmez o masa

dalga geçme :)
r

kız inanki dalga geçmiom iş çıkışı olabilir günler uzun napiim kaydirigubbakcemile3

Sinay çoook güzel olmuş gelinliğin. Önünü merak ettim ama bekleyeceğiz.
Buket mobilyaların çok güzel güle güle kullan.
Benimde yatak odam geldi kuruldu dün gördüm ama nişanlım fotoğraf çektirmedi tamamlansın öyle çekip koyarsın dedi kulübüne.
Dün tepe home'dan banyo seti aldım krem ve kahve tonlarında banyoma en uygunu primanova da resmi yok olsa koyacaktım kutuladıkları için resim çekemedim.
Esse'de bayaa indirim var alüminyum çamaşır kurutmalık aldım 70TL idi. ıhtiyacı olan arkadaşlar bakabilir.
Benimde bütün eşyalarım hurçlara kondu kırılacaklar kartonlandı evde yer kalmadı neredeyse.
Arsima ümraniye'ye gidemeyeceğim çünkü hiç vaktim yok. Eltim bugün metro city'e bakacak varsa alacak. Yoksa rica ediyorum bulan arkadaş alıp gönderebilirmi???? Ödemesini hemen havale yaparım.

örneğini yesinler
boğaz turu nasıldı
aa sen mıydın pınarmıydı ooo kız

bendim bendim...

ama boğaz turu yapmadık ikimizde hastaydık çünkü serin olur üşürüz diye başka zamana erteledik

onun yerine beyazıttan taksime kadar tur yaptık ama öldük yorgunluktan zaten hastaydık

metrobüste uyuyakalcaktım nerdeyse dönüşte

Böcük koyu fenerbahçe'li olmama rağmen şampiyonluğunuzu kutluyorum. Sivasspor'un şampiyon olmasını çok istiyordum ama olmadı ona çok üzüldüm. Gaziantep maçı sivası yaktı.

[

oh oh super gezın tabiiii

Hımmm onların kartlı olanlarını ben megavizyonda görmüşttümmm

ben kartlı olanı bılmıyorum cnm aksam bakcam sonra resmını cekıp burcuya sorcam beğenırse alcam 200 tane ınş vardır allahım ınş

oktarcım çok saol seninkide hayırlı olsun
kızlar bişey sorucam benim koltuklar antilop sizce nasıl bişeydir bu
leke tutarmı tutarsa kolay çıkarmı

oktarcım çok saol seninkide hayırlı olsun
kızlar bişey sorucam benim koltuklar antilop sizce nasıl bişeydir bu
leke tutarmı tutarsa kolay çıkarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…