lahana hadi zengınsın kızzz
arsimacım çok saol. Akşam çeyiz çıkarma fikride süpermiş belki bizimde öle olabilir
Kızlar gelinliğimin arka kısmıopuyorumnanaktan arkadaki bağlamaların iç kısmında artık kumaşlar var kesilcek askılar dikilmedi daha iğneli haliyle giydim o yüzden öyle sarkıyorkaydirigubbakcemile3Yorumlarınızı bekliyorum
3 günü okumaya üşeniyorum. biri bana önemli olayları özet geçerse sevenirim. günaydın herkese
:teselli: ınş hepsı hallolcak ınş cnm uuzlme hasta olursunŞeniz
size bahsetmiştim zam olaylarımdan.bu ay almam gerekiyor.yani bu günlerde kalbim güm güm çarpıyor.istediğim beklediğim olmazsa diye çok korkuyorum...
artık isyan çıkaracak halimde yok...
yorgunum ve karmaşık ve kararsız ve bitmiş....mafoldumben
sınaycım harıka olmuş bak bnde onden cekılmıs halını merak ettım
:roflol::roflol::roflol: evettsınayyy cok harıka görunuyo eee ben önunu merak ettım nolcak sımdk
küpeyıde kendın mı yaptnkaydirigubbakcemile3
sinaycım güzel olmuş, hayırlısı olsun canım
benim sevdiğim renk beğendim canım, birazcık camlarıyla uğraşırsın.
sinay, anam gr fazlalık yok kız sende çok güzel oturmuş iğnesiz nasıl durcak pek merak ettim. ama önünü göstersen çok daha iyi olcak.
hayatım, hoşgeldin. naptın toparladınızmı çeyiz yerleştimi.
evet esmacım bende görmedim ne zamandır en son sadece beyaz straplez elbise gibi bişey giydim ne zamnadır görmüom
Sinayy eee önüü
AA DUGUN GUNU MU GELIP EKLIYCEN KIZZZalkisalkisalkis
buketcım daha yenı gordum mobılyalarını hepsı bırbırınden gusel ıı gunlerde mutlu gunlerde kullan tatlım
bukett mobilyaların çok güzel, bu arada masa üzeri cam ama açılıyo mu? yanlışmı anladım yoksa? bu masa benimde çok hoşuma gitmişti netten bakınırkende bizim aileler geniş olduğu için açılabilir lazım bize :)
tamam temizliği zor vs vs amaaa siyahın asilliğide hiçbirşeyde yokkii
dalga geçme :)
r
örneğini yesinler
boğaz turu nasıldı
aa sen mıydın pınarmıydı ooo kız
Böcük koyu fenerbahçe'li olmama rağmen şampiyonluğunuzu kutluyorum. Sivasspor'un şampiyon olmasını çok istiyordum ama olmadı ona çok üzüldüm. Gaziantep maçı sivası yaktı.
oh oh super gezın tabiiiibendim bendim...
Ama boğaz turu yapmadık ikimizde hastaydık çünkü serin olur üşürüz diye başka zamana erteledik
onun yerine beyazıttan taksime kadar tur yaptık ama öldük yorgunluktan zaten hastaydık
metrobüste uyuyakalcaktım nerdeyse dönüşte
lady cnm kucucuk ustlerınde uğur böceği kapl gıbı fıgurler var burcu ıcın alcam düğüden masalara esınınn yazığı sıılerı ascakmış
papı nan mıdem alt ust oldu bı ınerken bıde kalkarken kötu hıssetım sankı uzay mekığındeyım gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?