Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinaycığım bayıldım çok yakışmış sana ztn inceciksin çok şık durmuş... önden çekilmiş fotosu yokmu???

3 günü okumaya üşeniyorum. biri bana önemli olayları özet geçerse sevenirim. günaydın herkese

kızlar haftaya salı benimkide baya baya bi bitmiş olucak

HAYATIM AA BEN 3.GÜN BUGUN SANDIM SENI YARIN GELCEK SANDIM
HOSGELDIN
BUKET SENINKINI HIC GORMEDIK DIMI
BÖCÜK SARDIRMA DİCEM HERKEZ DIYOR KIZIN CEYIZINDE OLMALI
BİDE DOGUMDA FELAN SERERSIN DIYORLAR
TESEKKURLER BUARADAsırnaşık şey

sınayyy cok harıka görunuyo eee ben önunu merak ettım nolcak sımdk
küpeyıde kendın mı yaptnkaydirigubbakcemile3

Sinay bekliom kuzum
minikim çok saol
tubiş çok saol cnm gerçekten beğendinmi? ben herşeyde olduu gibi çok hızlı karar verdim umarım pişman olmam

benim sevdiğim renk beğendim canım, birazcık camlarıyla uğraşırsın.

sinay, anam gr fazlalık yok kız sende çok güzel oturmuş iğnesiz nasıl durcak pek merak ettim. ama önünü göstersen çok daha iyi olcak.

hayatım, hoşgeldin. naptın toparladınızmı çeyiz yerleştimi.

evet esmacım bende görmedim ne zamandır en son sadece beyaz straplez elbise gibi bişey giydim ne zamnadır görmüom
Sinayy eee önüü

şimdi ön kısmını merak ettim arkadan güzelmiş ama

kulağına da küpe mi yaptın öle kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:evett:roflol:
ayy sinay kalçadan oturtması cok güzel olmuşş cok güzell ama önünü cok merak ettimmm

sinayyy süperrr alkisalkisalkis

sinaycığım bayıldım çok yakışmış sana ztn inceciksin çok şık durmuş... önden çekilmiş fotosu yokmu???

çok teşekkür ederim kızlar:1hug:a.s.ama 25 gün sonra eklemek istiyorum :çok üzgünüm:ön tarafın göğüs kısmında sık bel kısmında seyrek olarak swarovski işlemeli parıl parıl parlıyor anlayacağınız:jeyyar:

bugun burcu için mandal bakcam ama bıde yorgunumkı neyse bakcam dunden berı aklımda aksamda ınş foto koyarım cok sırın mandallar cunku

AA DUGUN GUNU MU GELIP EKLIYCEN KIZZZalkisalkisalkis

SİNAY ÇOK CİCİ OLMUŞSUN AYIRLI OLSUN CANIM...

ÖNÜNÜ MERAK ETTİM AMA ANLIYORUM SENİ VE SÜRPRİZİN İÇİN SABREDECEĞİM

size bahsetmiştim zam olaylarımdan.bu ay almam gerekiyor.yani bu günlerde kalbim güm güm çarpıyor.istediğim beklediğim olmazsa diye çok korkuyorum...
artık isyan çıkaracak halimde yok...
yorgunum ve karmaşık ve kararsız ve bitmiş....mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…