hayırlı olsun bi dertten kurtardın ne güzel
çeyizide akşam çıkarmayı planlıyor
nerede görülmüşse :1closedeyes:
buketcim mobilyaların çok zevkli güle gle kullanın opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrr...
buket canım eşyalarını halletmene çok sevindim renkler harika olmuş gerçekten...
:teselli: ınş hepsı hallolcak ınş cnm uuzlme hasta olursunŞeniz
13 günü kalan normal bi gelinin duyguları heyecan dolu olmaktır herhalde
ama 13 günü kalan anormal gelinin hissettiği duygu gerginlikten başka hiçbişi değil
13 günüm kaldı kına ve düğünü çıkartırsak 10 günüm kaldı evime bi çivi çakılmadı :)
gule gule kullan cok guzeller komsumŞenizEsmaaaaaa özürr dilerimm unuttummm ama sor bi niye unuttumm heyecandan
hafta sonu mobilyaları aldık veee resimler albümde buyrun kızlarrr
esma söz bak yarın ağzımı açmıcam sözz
off bende sardrmak ıstemıyorum yaa cok pahalı ama napalım en sona mı bıraksam napsamkızlar ceyızımde sarsırdıgım cok para verılen piketakımım vardı ya
resım cekememıstım bır turlu kullanmıyordum dantel sevmedıgım ıcın
annem sevınsın dıye serdım dun ama tek pikesini ve nevresımını cunklu nevresımde dantel yok zaten
carsafı buyuk geldı sımdıkı yataklar kucuk ve alcak ya
eklyıorum resım
Şeniz cok sevındım ya ohh ne guzelkızlarrr tatil çok güzeldii çeşmeeee harika. hepiniz için çeşmenin meşhur sakızlı kahvesinden içtim ve sakızlı dondurmasından yedimm kumru yedim bol bolcokacimcoook. ılıcada denize girdik muhteşemmmm güneşlendim biraz ama çok kalmadım. kafamızı dinledik çok iyi olduhihoyyyt
esmacımmm henüz başlamadı cnm mide bulantıları 6 haftalıkken başlıo
cok guzel bunlar yaakızlar buda pike yaptırdıgımız yerde namazlık
annem ordu dantelını altın rengı olanı
bu gumuslude bnm bohcamda geldı hazır alınmıs
Şenizoy kıyamam , çok şeker yazmışsın ondan güldüm, çok mu acıyooo? kıyamam , üpiyim geçsin:teselli:
Günaydın kızlar cumartesi günü gelinliğimin son provasına gittim arkadaşımla, fotolarımı çekti sağolsun sizinle 1 tanesini paylaşıcam ama ön kısmını sürpriz yapmak istiyorum umarım kızmazsınız banabenneyaptımki
teşekkür ederim esmacıma.s.sinay oy oy oy pırıl pırılsn cnmmmmmm
teşekkür ederim buketcima.s. evet özellikle vücuduma göre olması için çok emek harcadım hergün prova olsa hergün gidicektim vallaopuyorumnanaktan taşlar askı canım kesilip dikilecek iğnelenmiş halini giydim o yüzden sarkıyor:1shok: sinay ağzım açık kaldı toparlayamadım walla
çok hoşmuş çok güzel oturmuş kalça kısmı özellikler sırtı çok hoşş bide arkadan taşlarmı sarkıo eteği falan çok hareketli cıvıl cıvıl olucak
ama ama ben önünü merak ettimm :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?