Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinay21, baberko, brcncvk86+, croiselle, DarkAngel, dimples+, dkb+, eftalyaa+, esmy+, Gasoline, hacopoli, nastasia, parpalm, Pufilota, pıtırcık85, p_nr, reyhan85, svda, yaprakcık
buket, böcük kızlar hadi gelin toplaşın çabuk eklemek üzereyim sorry buket zaten burdaymış :)))

günaydın kızlarrr...

buket canım eşyalarını halletmene çok sevindim renkler harika olmuş gerçekten...

sinayyy hadi ekle bekliyorum temizliğe başlıcam sonraa

Sinay bekliom kuzum
minikim çok saol
tubiş çok saol cnm gerçekten beğendinmi? ben herşeyde olduu gibi çok hızlı karar verdim umarım pişman olmam

hayırlı olsun bi dertten kurtardın ne güzel
çeyizide akşam çıkarmayı planlıyor
nerede görülmüşse :1closedeyes:

arsimacım çok saol. Akşam çeyiz çıkarma fikride süpermiş belki bizimde öle olabilir

buketcim mobilyaların çok zevkli güle gle kullanın opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr...

buket canım eşyalarını halletmene çok sevindim renkler harika olmuş gerçekten...

saolun kızlar açık olun gerçekten benim için önemli düşünceleriniz zaten böle bi acabalardayımmm

Kızlar gelinliğimin arka kısmıopuyorumnanaktan arkadaki bağlamaların iç kısmında artık kumaşlar var kesilcek askılar dikilmedi daha iğneli haliyle giydim o yüzden öyle sarkıyorkaydirigubbakcemile3Yorumlarınızı bekliyorum

profil albümüme ekledim merak edenler için

Son düzenleme:
:1shok: sinay ağzım açık kaldı toparlayamadım walla
çok hoşmuş çok güzel oturmuş kalça kısmı özellikler sırtı çok hoşş bide arkadan taşlarmı sarkıo eteği falan çok hareketli cıvıl cıvıl olucak
ama ama ben önünü merak ettimm :1ninca:

şimdi ön kısmını merak ettim arkadan güzelmiş ama

kulağına da küpe mi yaptın öle kaydirigubbakcemile3

:teselli: ınş hepsı hallolcak ınş cnm uuzlme hasta olursunŞeniz
Esmaaaaaa özürr dilerimm unuttummm ama sor bi niye unuttumm heyecandan
hafta sonu mobilyaları aldık veee resimler albümde buyrun kızlarrr
esma söz bak yarın ağzımı açmıcam sözz
gule gule kullan cok guzeller komsumŞeniz
off bende sardrmak ıstemıyorum yaa cok pahalı ama napalım en sona mı bıraksam napsam
bıde bu dantel modelı benım gobeklı takıma cok benzyıo

Şeniz cok sevındım ya ohh ne guzel
kızlar buda pike yaptırdıgımız yerde namazlık
annem ordu dantelını altın rengı olanı

bu gumuslude bnm bohcamda geldı hazır alınmıs
cok guzel bunlar yaa
oy kıyamam , çok şeker yazmışsın ondan güldüm, çok mu acıyooo? kıyamam , üpiyim geçsin:teselli:
Şeniz

hadı bakem merakla beklıyorz cnmalkisalkisalkis

sinay oy oy oy pırıl pırılsn cnmmmmmm
teşekkür ederim esmacıma.s.
teşekkür ederim buketcima.s. evet özellikle vücuduma göre olması için çok emek harcadım hergün prova olsa hergün gidicektim vallaopuyorumnanaktan taşlar askı canım kesilip dikilecek iğnelenmiş halini giydim o yüzden sarkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…