Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben yere yakın yatak alıcam :ecrin_bebek: zaten ben de yere yakın bi kızım benle uyumlu olur delikafadulden Ayrıca ona da öle pahalı süslü örtülerden almıcam güzel durmaz diye.Sade ama güze bişe düşünüyorum.Zaten yatak odası ya akçaağaç ya da beyaz olacağı için her örtü gider diye düşündüm :jeyyar:

bende yatak odasını krem yada yenicemeşe istiyorum
perdelerim örtülerim hep krem olacak
duvarları gül kurusu istiyorum sizce mobilya koyumu olsun orenkler iimi
çok boğarmı acık renk yada çiğ dururmu

günaydın kızlar....
sizin bu topik yüzünden kocam kesecek bigün beni...
sizin fikirleri görüp eve sürekli bişeyler alıyorum valla...
en son sizin merak ettiğiniz bu nevresimi aldım...
6 taksitle aldım ve kullandım..renkleri falan çok güzel..çekme ve solma olmadı..
ancak taç yada sarev kadar sıkı dokumalı bir kumaşı yok...
daha seyrek yani...
ama 33 lira nereye vermiyoruz ki..
kesinlikle tavsiye ederim....

bende yatak odasını krem yada yenicemeşe istiyorum
perdelerim örtülerim hep krem olacak
duvarları gül kurusu istiyorum sizce mobilya koyumu olsun orenkler iimi
çok boğarmı acık renk yada çiğ dururmu

canım benim mobilyamda akçaağaç oldukça açık renk...
özellikle öyle aldım...
her renkle kullanabilirim. değişik koyu açık fark etmez istediğim aksesuarla renklendirebilirim die... yerimseniben

özellikle öyle aldım...
her renkle kullanabilirim. değişik koyu açık fark etmez istediğim aksesuarla renklendirebilirim die... yerimseniben

Burcucuğum yatakodanı ne marka aldın yada yaptırdınmı merak ettim seninkini??

benim saçım omuzlarımdan 4-5parmak aşağıda :CüvCüv: açıkçası şu ana kadar 2 kere kullandım 2 gün dayandı. Saçım çok ince telli ama kalın telli olsa daha iyi dayanırdı diye düşünüyorum. Birde maşa yaparken jöle falan kullanıyorlarmış daha iyi olsun diye, jöle veya spreyde kullanırsan daha uzun dayanabilir... Fiyatıda 90 falandı ama o hafta boyner de indirim vardı 70 küsüre almıştım... hihoyyyt
Bana kalırsa sana 32mm yeterli gelir, ama dediğim gibi almadan bir saçında dene ve gör derim fisfisfis 38mm düşünüyorumda acaba çok iri olursa bukleler , hemen kendini salarmı diye :uhm: yok canım sen en iyisi ikisinide dene, saçında bir gör, öyle al:içelim:

Canlarım aklıma takılan birşey var sizdende yardım ve akıl alayım dedim. Teyzem sağolsun delik işinden beyaz bir yatak örtüsü yaptı bana. Gayet güzel ve ağır birşey oldu.Benimde günlük 2 tane yatak örtüm var. Ablam delik işini sereriz dedi ilk gün.Ne dersiniz fırfırlı ağır yatak örtüsü alsammı. Kararsız kaldım.

Yatak örtüm bu tarz birşey .Gelince onunda resmini koyarım.

burcuözge, tatlişim yatak odası takımının resmini ekleyebilirmisin ?

oyyy elissam canıma arkadaşımm eğer anlayış gösterirseniz ben size süpriz yapmak istiyorum yerleşince büyüsü kaçmasın diyorum... ama illa görelim derseniz ekliyim kırmıyım sizi... karar sizin... a.s.

özellikle öyle aldım...

peki sence krem örtüler nasıl duracak onda
bende öle düşünüomda :jeyyar:

hemşom bence para verme onlara bunu ser çünkü çok kullanışlı deiller
çalışacaksan eğer uraşmak zor olar

Canımmm balım biliyorsun bunu soran çok kişi var ama ben büyüsü kaçsın istemiyorum o yüzden süpriz olsun istiyorum... :1hug:a.s. yanlış anlama olur mu balımm Şeniz

Kuşum öyle düşünüyosan sakın ekleme bence, haklısın tüm evinin resimlerini eklediğin gün bakarız bizde:teytey:
Buarada senin düğün ne zaman canım mobilya işini falan tamamladınızmI?:lepi:

şey kem küm
ben çok isterim ama kararınada saygı duyarım :1ninca:
sen bilirsin canım

Kuşum öyle düşünüyosan sakın ekleme bence, haklısın tüm evinin resimlerini eklediğin gün bakarız bizde:teytey:
Buarada senin düğün ne zaman canım mobilya işini falan tamamladınızmI?:lepi:

5 ay 18 gün kaldı..
tüm mobilya beyaz eşya hazır. işte bildiğiniz üzere ıvız zıvırı hallediyorum...
cicişler alıyorum... :1rolleyes: liste yaptım kendime kalanları ordan takip edyorum falan...
ıvır zıvır kaldı hepçamaşır teli ütü masası gibi... delikafadulden

benimde düğüne 4ay 18 gün kaldı
aramızda tam 1ay var demekki
şey ben şimdi alacam ya seninkini görsem iyi olurdu aslında

naniknaniknaniknaniknaniknanik

kızlar bu şekerlik hb adlı siteye yeni gelmis, cok beğendim ama biraz fiyatlı -tatlicadiarzu-

çay seti almadım ben, tepsi aldım ona uygun çay tabağı çay kaşığı ve şekerlik alıcam inss.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…