Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pashmina cnım arkadaş teklifini kabul ettim fotoma bakabilirsin artıkyerimseniben

+18 yazamam mı ben sımdık
o kırmızı olanlarda kartı havale ıle alanlar bende ılk sıparıs verenlerdenım kızarmak ıstemıyorum ayrımcılık ıstemıyorum cunku

kacirdik senene... kulagim tam gecmedi dünden daha iyi ama bu gecede sicak havulu koyarim yarin is var nede olsa iyilesmem gerek.sordugun icin tesekkür ederim karnim ac benim :-(

sinaycim arkadan görüntüsü güzel ee fizik de yerinde ama bide ön taraftan görmek isterdim...

Kizlar esra karadenizden haberi olan varmi

sinaaay benim dibim düştüüü:1shok: :1shok: :1shok:
çok şık görünüyor yaa, o taş askılar falan.. eminim 30 gün sonra gördüğümüzde inş., daha da süper birşey olacak..

Son düzenleme:

ayyy kızlar 2 hafta sonra başlıyor düğünler maaşallah. ard arda hepsi allahım inşallah hepimiz çok ama çok mutlu oluruz opuyorumnanaktan

bende artık eksiklerimi bitirip alınacak birşeyim kalmadı demek istiyorum kafamçokkarıştı

Merhaba kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz.canım sıkkın biraz bu aralar gelemez oldum =( içimden gelmiyor.

Bende 14 haziranda nikahlanıyorum.ama düğün sonra temmuzda

Ayy yanlış yazmşınm buketin mobilyalarına yorum yazdım da sana yorumum pek güzelsindi :jeyyar:

Daha evim bilem yok =( güya ben ptesi gidip ev düzlicem.her işimiz son dakkaya bırakılıyor.çok üzülüyorum

Boşver Roselin takma kafana takınca bişey değişmiyo geceleri uykusuz yada moralin bozuluyor ben artık çoğu şeyi takmıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…