Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ikiside çiziiyor hemşomm sonuçta hepsi yıkanacak..Sen hangisini daha çok beğendiysen onu al derim ben yerimseniben

ikiside çiziiyor hemşomm sonuçta hepsi yıkanacak..Sen hangisini daha çok beğendiysen onu al derim ben yerimseniben

Doğru diyosun hemşom, her halükarda çizilcek, ha belki bunda çizik kendini daha çok belli edecek ama onu beğendim alayım kaydirigubbakcemile5

Kızlar ben de kaçayım erken kalkıcam. Bi sürü iş halletmeyi umuyorum. Önce çalışma odamız için kitaplık ölçüsü alıncak. Ondan sonra mobilyalarımıza kesin olarak karar vermeye gidiyoruz. Zaten renklere karar verince 1 ay sonra teslim etcekler. Bunlar da aradan çıksın rahatlayalım biraz kaydirigubbakcemile2 , Çok yazmayın sabah sonra yetişemiyorum kaydirigubbakcemile3 ıyi geceler hepinize

gece kuşu geldi:)
kızlar gündüz vaktim olmuyo anca gece ekleyebiliyorum.
geçmişi okuyorum tek tek..
Rabbim hepimiizn yardımcısı olsun inşAllah..
en son aldıklarımı ekliyim hemen

kahve fincanlarım 12 kişilik aldım..

çöp kovam

evimin girişinde ki kapı mermerine yapıştırcam yere.altı yapışkanlı

bu çelik kapının iç kısmına kapı süsüm:)

salata kaselerim

vee mutfak masa örtüm

Son düzenleme:
Vee bi gece kuşuu daha kaydirigubbakcemile3

Hepsinee bayıldımm çok güzeller...
Fincanların rengarenkler galibaa çok cicilerr yerimseniben
Hele o mutfak masa örtüsüne bayıldım çıtı pıtı opuyorumnanaktan
Mutlu günlerde kullan başıyazmalımm Şeniz

BAŞIYAZMALIKIZ güle güle kullan canım..salata kaselerin pek cici...hepsi şıka.s.
bir kuşta benim

ya kızlar BURCU ne arıyormuşta bulamamış bizde arıyalım yardımımız dokunur belkim:teselli:dedimm geçmişi okudum geldim...
BURCUCUM inşallah aradığını bulursun ne romantik:)
BÖCÜĞÜM hakkında hayırlısı canım iyiki paylaşıyorsun iide ediosun bende senin gibi burdaki arkadaşları ve seni çok sefiiiorum..hakkında hayırlısı canım.doğru kararlar alacağna inanıyorum.çaçında cici olmuş..öptüm
BAŞIYAZMALIKIZ takmıonmu nan bizi:mymeka:
öptüm çok.....a.s. BETACIM görüşürükopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

BAŞIYAZMALIKIZ güle güle kullan canım..salata kaselerin pek cici...hepsi şıka.s.
bir kuşta benim

o zaman biziiii çeyizcilerin baykuşu ilan ediyorum
kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bendee senii öpüyorumm opuyorumnanaktan Ve makarena dansı yapıyorum zemuszemus kaydirigubbakcemile3

Evett bendee :hooray:

Bugünn kepenklerii kim kapıcak kaydirigubbakcemile3

Bugündee kepenkleri ben kapatayımm bari buyrunnnnnnnnn

Sabahh kepenkii açan arkadaşaa şimdidenn kocamannn bi günaydınn öpücüğüü öncee Şeniz
İnşallahhh süper birgün geçirirsinizz..Bugün her işinizz rast giderr :Saruboceq:
Herkese hayırlıı sabahlarr hihoyyyt

Düğündaşım bugün Kırşehirdeyizz zemuszemus tanıdık yok kırşehirdee :sm_confused:
Kaldıı 40 günn opuyorumnanaktan

Günaydin... insallah benim gibi uykudan geberir bir halde baslamamisinizdir güne tam 3 saatlik bir uykuyla is basi yaptim allah sonumu hayir eylesen uyuyup kalmasam oturdugum yerde iyidir.

Sinaycim benim aklim senin gelinlikte kaldi o ne güzel bir sey öyle... nerde diktiriyorsun ve kaca harika bir gelinlik arakdan gördügüm kadariyla

ugur böcegi icini ferah tut kötü seyler getirme oluruna birak (caldim cayira mevlam kayira) ben herseyi kafama takiyorum da ne oluyor hic relax olan annacim sen okadar tatli bir insansinki eninde sonunda mutluluk senin olacak!!

betacim dün memlektim ordudaydim bugün nerdeyim 51 neresi bi hayirlisiyla su dügünü atlatsakta ceyiz topiginden gecsem evlilik topigine iki günlük evliyim bosanmak istiyorum (allah korusun tabi)

gunydın kızlar
fmk saol cnm öle yapalım baska caresı yok
basıyazmalı kız hepsı cok cıcı ı gunlerde kullan
zeysb saol cnm sende

Gece aklima ne geldi.. ben bu siteye yeni üye oldugum zamanlari ilk göz agrim gelinlik modelini ekledim etekleri kivircik lahana gibi kivrik kivrik idi.. ekledim aldigim yorumlar cok da ic acici degildi yaksimaz denildi model güzel degil dendi öyle etek kismi demode denilde bide arastirmam dan sonra cok pahali cikti, büyktüm boynumu baska model sectim.. ben burdan foto ekleyemiyorum. Hayir seven bir KK üyesi Pronovias Donair model gelinligi bi eklese de ilk göz agri gelinligime baki versek hep birlikte yorum yapsak...

Günaydın hatunlar!

Başıyazmalı güle güle kullan hepsi çok cici ama mıtfak masa örtüne bayıldım :lepi:

fmk cım, 2009 kataloğundan senin için geliyooorr; Donair :))

kaynak : pronovias

edit : gelinlik fmk nın düşündüğü gelinlik, yorumlarınızı bekliyor..

Son düzenleme:
bencede canım...buyrunnnnnnnnn
Bendee senii öpüyorumm opuyorumnanaktan Ve makarena dansı yapıyorum zemuszemus kaydirigubbakcemile3

Evett bendee :hooray:

Bugünn kepenklerii kim kapıcak kaydirigubbakcemile3
yerim seniiii ben kısssopuyorumnanaktan
aaa ben 7de spora gittim betacım ben açamadım..kaydirigubbakcemile3umarım seninde.günün dünden daha güzel geçer canımŞeniz..oww 40 gün maşalah az kalmış Allah kavuştursun kıss:jeyyar:
gunydın kızlar
fmk saol cnm öle yapalım baska caresı yok
basıyazmalı kız hepsı cok cıcı ı gunlerde kullan
zeysb saol cnm sende

günaydın böcüküma.s.
günaydın hatunlarrrrrrr:teytey: yarın iznim bitiomafoldumbenaman beeee..naniknanik

Son düzenleme:
GASOLıNE cim ewet bilim bende bu model pek hoş.duvağıda pek cici...biraz tuzlu pronovias ama değer ya...kimiside diktirio ama aynısı oluyormu bilemem..süprizzzzz..FMK mı istii bunuu süper süper alsın

Son düzenleme:
zeybs cim , fmk arkadaşımın düşündüğü gelinlikmiş , eklememizi ve yorum yapmamızı rica etmiş, onun için ekledim.

Ben de pronoviasları beğeniyorum, benim gelinliği büyük ihtimalle annem dikeceği için rahatım şuanda, acele etmiyorum zaten, model konusunda karar vermedim, o zaman gelince bakarız artık.

Fmk, bu gelinlikle ilgili yorumum da, evdeki bilgisayarda kayıtlı modellerden biri bu:))) eğer boyun kısa değilse yakışır canım, bu etek biraz boy ister çünkü. ama ben beğendim.. inşallah Allah gönlüne göre, hakkında hayırlısını verir canımcım :1hug:

günaydın kısss aa ditmişin..bence hoş bir gelinlik.aslınd açok kabarık değil.basen altından başladığı için eteği belki yakışmaz demişlerdir.aslında herkezede gitmez.ince uzun olmak lazım.çünkü;dediğim gibi model basene kadar oturuyor..o oturduğu kısım güzelse senin:jeyyar:yakışır bence..benim çok beğendiğim bir model.denemeden hiç bir gelinlik anlaşılmaz..belki senin basenine kalçana gidicek bir modeldir..demode değil canımmm ama ewet tuzlu.pronovias hep tuzlu yaa yapcak bişi yok.ya orda gidip deneyip alıp çıkıcan,ya da deneyip yakıştırırsan diktiricen:teytey:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…