Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

komşum sen mutlu ol yeterki ama dur bakalım ilk günden isteme falan olmaz bi tanıyın birbirinizi.şimdilik tek ortak noktanız beşiktaş aşkı

oooy oooy yerım ben onu kurban olsun pınar ablası ona benım yerıme onu kocaman op opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Tamam abilişii öperimm kocaman zati bitiricem öpe öpee Şeniz Süs bebeğim o benim kaydirigubbakcemile3
Ohh iyi yapmışınn hemşoo birazda aktiff olalım dimi yerimseniben Çeyiz düzmekten toplumdan uzaklaştık kaydirigubbakcemile3 Ama yine araya bişe sıkıştırıvermişinn kaydirigubbakcemile3

fmk cok haklı olabılrsın cnm ama dedığım gıbı bız zaten bbı grup olarak cok samımıyız dığer ark ılede kolkola resımlerımız var
kız erkek hıc farketmıyo
cunku hepımız bu yola kardes dıe cıkıyoruz ha sevgılı olan olmuyo mu oluyo ama bırbırlerını hıc bırakmıyorlar kım bırakırsa gruptan sesszce gıdıyo
benım kız ark hıc yok sızlerden baska cunku hıc anlasamıyorum ve mahallede benden baska kız yok olan 2 3 kısı var gormuyorum bıle
ben cok sverım özgur olmayı gezmeyı kızlardan cok erkeklerle vakıt gecrmeyı
bunun adı ortam hanı kımse kımsnın svgılısıne laf demez hıcbır kıza laf dedırtmezler
nolurr dua edınde hayrlısı olsun
buyuk konusmuyom ama mutsuz olursam bıgun gene aska falan ınanmıycam

ay canım benim fikrimi beğenmene sevindim :1hug:

canım kuzum yaa bence bu yakaladığın elektiriği yitirme :1hug:
kimse içinde zamanını tüketme...
giden gitmiş diretmenin anlamı yok bence. sen bu elektriği kovala derim ben :içelim:

Ohh iyi yapmışınn hemşoo birazda aktiff olalım dimi yerimseniben Çeyiz düzmekten toplumdan uzaklaştık kaydirigubbakcemile3 Ama yine araya bişe sıkıştırıvermişinn kaydirigubbakcemile3

Sıkıştırmam mı, efes otelinin altındaki paşabahçeye girdik herşey ateş pahası yaaa :1shok: Baktım çay süzgecisapı hoşuma gitti alıverdim boş geçmesin dedim kaydirigubbakcemile3 Bir de beğendiğim çatal bıçak takımı vardı hisarın onu sordum bikaç yere nakit 800 dediler ama en son bi yer nakit 750 dedi, ona bile sevindim :roflol: Bu hafta alcam inşallah. Bir de cezve baktım hisardan cezvem de yok.

gercekten sızlere bahsetmıycektımm ama benım sızden baska kımsem yok yakın dostum cok var ama sızlerı cok sevıyorum
ıstedığınız yorumu yapabılırsınız
hanıya kıza bak dun sözlusunu sevıyordu bugun noldu yada ask ıste sıyah ve beyaz gıbı bırbırınnı tamamladıda olur ama bısey dıyın
ben her erkekle konusmuyorum ınanın yoksa 1 yıl beklemezdım ama cok uzdu gene benı sımdık yolum aydınlık olsun ve hıc huzun ayrılık yaşamayayım
sımdık ondan msjlar gelıyo korkara acıyorm aman ayrılık kelımesı gecmesın dıe

bocugum kımsenın bole dusunmeye solemeye hakkı yok bu gonul nerde ne zaman atacagı bellı olmuo nereye kadar eskı sozlunu bekleyecektın soylermısın. sen kalbının dınle kım ne der dıye bakma canım inş çok mutlu olursun

Sen Benim Her Gece Efkarım
Gözümdeki Yaşım Sigara Dumanım
Sen Benim Damardaki Kanım Anlımda ki Yazım
Şanlı Beşiktaşım

Kalbimin En Orta Yerinde,
Büyük Bir Yangın Var Alevler İçinde,
Beşiktaş Sana Yemin Olsun
Bitmeyecek Sevdan Mezarımda Bile...

bu sureklı caldı ve süper bısey netten dınlersenız super bı dans muzığı olur hanı bjk yazan kısmlarını kendınız uydurun bu sarkı cok hoş hatta değiştrıp kendımıze uydrduk:asigim:

saol cnm benımŞeniz,
ha mandalar aklımda yaırn olmadı cuma gunu aksama dıycem sana olmadı 1 tl olanlrdan alcaz sen uzulme yeterkı bıde h sonu gıdersem bakırkoye bakcam seın ıcn cnm

böcüğüm dünü dünde bırak ve bugününe bak diyenlerdenim bende. bu hayat senin hayatın ve kimse senin kadar fikir sahibi olamaz hayatında. bahsettiğin kişiyi çok iyi tanıyor ve güveniyorsan neden olmasın ? güven varsa geri kalan kendiliğinden geliyor zaten. rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin canım vereliniortak

sen eski vatandaşa kendisini affetirmesi için yeteri kadar zaman tanımışsın...
bu süre zarfında kendi yüreğinide tamir etmişsin...
ama olmamış... zorlamanın anlamı yok bence...
kendini çok kaptırmadan daha çok tanımaya çalışarak bu yeni arkadaşa şans ver derim ben...
fikrim budur....

yok kuzucukum öbürkü senin içinde benim içinde birlikte alsak bile pahalı. ben sana böyle bir konuda yük olamam tatlişim. lütfen. o parayla kendine çeyiz alırsın ben yoksa çok vicdan azabı çekerim. pahalı oluyor hem. :çok üzgünüm:
ben bulacağımıza eminim :1hug: umudum var kuzucuğum a.s. sen zaten arayarak elinden geleni yapıyorsun. :1hug: 20 30 lira bir şey değilki 250 tl şimdi değmez ben başka bir sunma şekli düşünürüm sen merak etme Şeniz ama inşallah buluruz:1hug:

Evet yaa çok pahalı cidden :uhm: Bende kızların aldığı karaflardan beğendim ama 40 TL ydi benneyaptımki Bide kadelere bakım dedim onlarda çok pahalıı Çok üzgünüm çoook

Çezve takımı en aryıldızın gördüm çok güzellerdi kaşığı bile ona uygundu ama tek satılmıyordu tencere takımının yanında veriyorlarmış tekli gelirse haber vericekler alıcam bende alkisalkisalkis

hamidecimm aşağıda gördüm seni gene ma karşılaşamadıkkkk
ben yatıyorum şekerlerr
iyi geceler diliyorum...
herkesin gözü mandallarda olsun bulan gören olursa haber etsin ne olurrr.... :)))
öpüldünüz hepiniz...

bulcaz cnm bu h sonuna kadr ınş dedığım gıbı orda olmazsa b.köy olmadı emınonu yapcam ama bulmalıyım bulamazsamda ben cok üzülürum
yahu 250 tl nedır ya boşver 1 taksıtımı gec öderım ama manevı olarak senın duan mutlu olman cok onemlı
hanı bu tek senın ıcın gecerlı deıl herkes ıcın keske elımde glsede herkese bıseyler yollasam:1hug:ne kadr harıka olurdu sen takma kafana ınş bulcazalkisalkisalkis

saol cnm öle ınsanı kendı tanır baskasına ne anlatsan boş ama ıste fıkırlerde cok onemlı
bende cıkcam kızlar ı geceler saolun ıyıkı varsınızŞeniz

kızlar ben kaçtım iyi geceler

:mymeka: nereye nan yorumyapmadan komşuna yardım et ne etcem ben

Yaaa benim beğendiğim çatal bıçak takımını ben mat beğendim saten dedikleri işte. Ama kız bana çok çabuk çizilir parlak daha kullanışlı dedi kafamı karıştırdı benneyaptımki Parlak 50 lira kadar daha ucuz. Ama öyle mi gerçekten çabuk mu çiziliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…