Tamam abilişii öperimm kocaman zati bitiricem öpe öpee Şeniz Süs bebeğim o benim kaydirigubbakcemile3oooy oooy yerım ben onu kurban olsun pınar ablası ona benım yerıme onu kocaman op opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ohh iyi yapmışınn hemşoo birazda aktiff olalım dimi yerimseniben Çeyiz düzmekten toplumdan uzaklaştık kaydirigubbakcemile3 Ama yine araya bişe sıkıştırıvermişinn kaydirigubbakcemile3Seni unutmadım, albümüne yorum yaptım :mymeka:
İyiyim canım, üniversitiden arkadaşımla buluştum nihayet normal insanların yaptığı bişey yaptım uzuuun aradan sonra :roflol: Bir de çay süzgeci aldım :roflol::roflol::roflol:
ay canım benim fikrimi beğenmene sevindim :1hug:burcu cok güzel düsünmüsün... bende acaba davetlilere dügüne geldikleri icin tesekkür karti mi yapacaklar diye düsündüm... cok zevklisin canim.. bizim sülalle anlamaz börtü böcek siirden (malesef)
ben kacar dusa sonra yataga nisanlima kizginim suan onu boagazlaya bilirim
kafam cok karısıktı ama 2 gundr deıl bıcok sebebı var
sözlumu gercekten cok sevıyordum ama telde konusytuk ve ona gore normal olan sey benı cok üzdu mesela
yuzuklerımızı naptın dedımkı bı tanesı tektas dığerı söz yüzüğümü getr dedım ılk gun kaybettım dedı şaka yapıyo sndımm deılmış ben ıse cıkolata kağıtlarını bıle saklamıştım
sonra bana durust olcam senı cok sevıyorum halada öle sensız yapamam dedı ama bı kızla bırlıkte olmuş denıze falan gtmısler benı neden hıc gotrmedın dedım
sana baskasının bakmasına ızın veremezdım dedı ben onsuz gcelerde ağlarken o baskasyla belkıde baskalarıyla bırtlıkte oldu
neyse annemle konustum cuma gunu kızım ben senınnher zmn arkandayım ama bu sefer ı dusun dedı ben herseyı göze aldım
neyse gel dedım aılende gelsın benım aılemde gelcek
bana sımdık olmaz seneye falan dedı yuhh ddım ya eden böle dememıstın hanı sevıyordun dedım para yk dedı ben ondan para ıstemedımkı barısmak ıcın bı gırısım bılmıyom belkıde aılemden cok cekınıyo
sonra kızdım dedım arama benı 2 gun cok yoğunum hıc uyyamadım
yanı sevdığını bı baska bırıyle dusunmek ne acıdr sız kendınızı benım yerıme koyyun
neyse ctesı bulustuk abay bızm grupta olmasına karsı ılk defa karsılastık ve cok üzgundum maca gtmıycektım
ama stres atmak ıcn gttım benı almayada abay geldı dığer ark ıle sonra hersey devam ettı
ama bu yolladığım resımlerın cok benzerlerı dığer erkek ark ılede var cunku hepımız kol kola gırıyoz sarmasdolş resım cekınıyoruz
ya böle böle devm ettı
ve ben abaydan cok yakınlık gordum hatta o bana neden moralın bozuk ddı anlattımm boşver dedı ben sana eskıyı sormadım suan onemlı olan dedı
sonra bı kız ark geldı ılkk defa tanıstık kız bzı sevgılı sanmış kız dedıkı ne kadrdırbırlıktesınız ben şok
abay hemen 1,5 yıldır dmeez mı ben yok ya dedım yenı tanıstık grupta ılk defa goruyom:roflol:snra devam ettı
yolda gelene kadr ben cok cıddıyı ceyısn tmm mı dedı(nerden bılsın tmm olduğunu) sonra basladı sorular sormaya
aılene de gelsınler benımkılerde rızeden gelsın ıstemeye gelıyozben gene şok ya dalga mı gecıyon dedım deılmış resmen cıddı bende olmz dedı tabı 2 gundr konusuyorz ve suan cok mutluym
ha sözlum ıcın uzulmuyor muyum
tabıkıde 3 yılımı verıdım emek ettım ama neden bı adım atıp dığerı ıcın hep zmn ıstıyo bu zmnda ama o hayatına devam edıo
bılmoym belkıde cok sevıyo benı emınım ama nedn hala çekınıyo
abaya gelınce ınş hayrlısı olur cunku sankı onunla olmak zorundaymışım gıbı hersey karsı karsıya getrdı bızı
offf bana kızabılırsınız ama suan cok mutluyum ınş hıc bozulmaz
Ohh iyi yapmışınn hemşoo birazda aktiff olalım dimi yerimseniben Çeyiz düzmekten toplumdan uzaklaştık kaydirigubbakcemile3 Ama yine araya bişe sıkıştırıvermişinn kaydirigubbakcemile3
ay canım benim fikrimi beğenmene sevindim :1hug:
canım kuzum yaa bence bu yakaladığın elektiriği yitirme :1hug:
kimse içinde zamanını tüketme...
giden gitmiş diretmenin anlamı yok bence. sen bu elektriği kovala derim ben :içelim:
Sen Benim Her Gece Efkarım
Gözümdeki Yaşım Sigara Dumanım
Sen Benim Damardaki Kanım Anlımda ki Yazım
Şanlı Beşiktaşım
Kalbimin En Orta Yerinde,
Büyük Bir Yangın Var Alevler İçinde,
Beşiktaş Sana Yemin Olsun
Bitmeyecek Sevdan Mezarımda Bile...
bu sureklı caldı ve süper bısey netten dınlersenız super bı dans muzığı olur hanı bjk yazan kısmlarını kendınız uydurun bu sarkı cok hoş hatta değiştrıp kendımıze uydrduk:asigim:
saol cnm benımŞeniz,
ha mandalar aklımda yaırn olmadı cuma gunu aksama dıycem sana olmadı 1 tl olanlrdan alcaz sen uzulme yeterkı bıde h sonu gıdersem bakırkoye bakcam seın ıcn cnm
Sıkıştırmam mı, efes otelinin altındaki paşabahçeye girdik herşey ateş pahası yaaa :1shok: Baktım çay süzgecisapı hoşuma gitti alıverdim boş geçmesin dedim kaydirigubbakcemile3 Bir de beğendiğim çatal bıçak takımı vardı hisarın onu sordum bikaç yere nakit 800 dediler ama en son bi yer nakit 750 dedi, ona bile sevindim :roflol: Bu hafta alcam inşallah. Bir de cezve baktım hisardan cezvem de yok.
yok kuzucukum öbürkü senin içinde benim içinde birlikte alsak bile pahalı. ben sana böyle bir konuda yük olamam tatlişim. lütfen. o parayla kendine çeyiz alırsın ben yoksa çok vicdan azabı çekerim. pahalı oluyor hem. :çok üzgünüm:
ben bulacağımıza eminim :1hug: umudum var kuzucuğum a.s. sen zaten arayarak elinden geleni yapıyorsun. :1hug: 20 30 lira bir şey değilki 250 tl şimdi değmez ben başka bir sunma şekli düşünürüm sen merak etme Şeniz ama inşallah buluruz:1hug:
böcüğüm dünü dünde bırak ve bugününe bak diyenlerdenim bende. bu hayat senin hayatın ve kimse senin kadar fikir sahibi olamaz hayatında. bahsettiğin kişiyi çok iyi tanıyor ve güveniyorsan neden olmasın ? güven varsa geri kalan kendiliğinden geliyor zaten. rabbim gönlünden geçeni hayırlı kılıp nasip etsin canım vereliniortak
kızlar ben kaçtım iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?