haa okudum kuşum eline sağlık...ay ne güzel annenmi dikicek harikaa....:lepi:kız 9yılmı yazmışın takvime benmi yanlış görüyorum...:1shok:zeybs cim , fmk arkadaşımın düşündüğü gelinlikmiş , eklememizi ve yorum yapmamızı rica etmiş, onun için ekledim.
Ben de pronoviasları beğeniyorum, benim gelinliği büyük ihtimalle annem dikeceği için rahatım şuanda, acele etmiyorum zaten, model konusunda karar vermedim, o zaman gelince bakarız artık.
:1hug:
Günaydın Herkese
Başıyazmalıkız güle güle kullan cicilerini cnm
Fmk güzelim ben hiç hatırlamıyorum bu modeli ama seninde sinay gibi üzerinde görsek çok net yorum yapılırdı sanıyorumki.açıkçası ben pronoviasın hiç bi modeline çirkin diyemiyorum adamlar bu işi biliyo. etekleri benimde böyle hareketli olucak.ama sanırım bu kadar sık olmayabilir o katlar
günaydın..koş oku gel kısshihoyyytgünaydın güzellerrrr...
geçmişe bakayım az
ben gelinlik işline başladım bayada bi oldu hatta 9 haziranda son prova var ama hiç sinay gibi bitmeye yakın giymedim çok merak ediom ortaya ne çıkacak kaydirigubbakcemile3
canım o kadar zamandır birlikteyiz :)) neredeyse 10 yıl olacak işte bu yaz. Evlilik işi de, herhalde 1 yıl içinde olacak. Belki daha kısa, çok net değil o kısmı.haa okudum kuşum eline sağlık...ay ne güzel annenmi dikicek harikaa....:lepi:kız 9yılmı yazmışın takvime benmi yanlış görüyorum...:1shok:
:1hug: canım benim annem daha önce de birkaç kişiye gelinlik dikmişti. Onlardan 2 si ailelerinin istemediği evlilikler yapmıştı annem de sevaptır diye çok çok uygun fiyatlara yani sembolik rakamlara dikmişti gelinliklerini, 2 si de boşandı :)))) (ay gülüyorum, tabi çok üzücü ama kendi açımdan düşündüğümde de o kızcağızlar için de kötü bir durum tabi). Neyse aşkım diyo zaten annen diker ne gerek var dünya para vermeye. O vercek ya :))) Ben de anlattım, dedim böyle böyle bir durum var haberin olsun, o da diyo ki, annenin bu makus talihini biz yıkalım :))))))))Gelinliğini annesi dikenler ne kadar şanslı
canım o kadar zamandır birlikteyiz :)) neredeyse 10 yıl olacak işte bu yaz. Evlilik işi de, herhalde 1 yıl içinde olacak. Belki daha kısa, çok net değil o kısmı.
:1hug: canım benim annem daha önce de birkaç kişiye gelinlik
cciddimisinnn????
tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
Hayırlı olsun glcnn
hayirli olsun... nikah cikti aradan peki dini nikahinizi da kiyilidimi caim
nasil bir duygu degisik dimi
glcnn, ben gördüm önceki sayfalarda ama online değildin bir şey yazmadım.
hayırlı olsun.
hayırlı olsun canım alkisalkisalkisalkisalkisalkis ama su bekar yazısını kaldır ewlı yap
afedersin tatlım :teytey:EVET KACIRDIN BEN YAZMISTIM CNM
YINE YAZIYIM MUTLULUKLAR
SENDE BIZIM KERVANA KATILDIN SAYILIRRRa.s.
canım hayırlı olsun Şeniz
bi ömür mutlu olursunuz inşallah:Saruboceq:
darısı başımızaaaaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
güzelim hayırlı uğurlu olsunnnnn.darısı bizim başımıza artıkkkınnnn delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
tebrikler canmmmmmmm
GLCNN tebrikleeerrrkaydirigubbakcemile5 a.s. :teytey::teytey::teytey: hem çalışıp hem takip etmeye çalışınca ben ne yalan söliyim kaçırıyorum , kusura bakma şeker :1hug:
GLCNN öncelikle çok çok tebrik ederim sende evsiz evliler kervanına katıldınsenin düğün nezamanda şekercimm
gülçin tebrik ederrim kuşum darısı tez zamanda başıma
nası yani ne zaman? neden? gülay evlenmicek midi ya? şanlış mı hatırlıyorumfisfisfis
glcnnnn tebrik ederim cnmmm mutluluklarrropuyorumnanaktan
yaaa GLCNN ama senin nikah önden mi yapılacaktı benim kafam karıştıı kafamçokkarıştı
beta çıkar ortaya kuzum şu düğün listesini
canım aramıza hoşgeldinnnn:1hug:
hayırlı uğurlu olsunŞeniz
sinaycım gelinliğini göremedim malesef çpokda merak ettim kızların yorumları okuyunca. birde biriside mobilyasını koymuş sanırım onuda kaçırdım üğzüldüm...:çok üzgünüm:
songacım, tubişim Şeniz
bende aynen öyle yapcam aslında asacak alıp tek tek alayım diyorum.
bi bakayım uygunsa bide asıılabilirse esse den alırım askılığını kullanmam.
aaaaa
tebriiiik ederim, Allh mesuut bahtiyar etsin ..
ama nerde foto yok mu?
ee çatal takımında yokmi:1closedeyes:
Şeniz
tamam şeker dikini alırım o zaman hihoyyyt
herkes öle dio
aklın yolu birdir vereliniortak
:roflol::roflol::roflol:
bigün çıkıp yarın evleniom demicen demi
rejimdeyim :mymeka:
hadi hayırlısı
ben :asigim: yaptım
ok şeker
türk
günaydınsss
cnm bende 3 provaya gittim bu dördüncü olucak artık baya bi bitmiş olucakmış bi düğmeleri bırakıcak kilo alma verme durumuna göre ayarlamak için
Gasoline hiç batıl inanç yapma herkes kendi kaderini yaşıyor. hem annenede nazın gecerr
o zaman ordanda günaydın diim..günaydına.s.gunaydın kızlar
evden dedım bıde sımdık dıyeyım nassınız
inşallah bende veririrm zira çok açık bir iştahım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?