Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydın Herkese
Başıyazmalıkız güle güle kullan cicilerini cnm
Fmk güzelim ben hiç hatırlamıyorum bu modeli ama seninde sinay gibi üzerinde görsek çok net yorum yapılırdı sanıyorumki.açıkçası ben pronoviasın hiç bi modeline çirkin diyemiyorum adamlar bu işi biliyo. etekleri benimde böyle hareketli olucak.ama sanırım bu kadar sık olmayabilir o katlar

fmk cım bu gelinlik bendede kayıtlı olan bir model sen bildiğim kadarıyla şu anda ayşe fridinden diktiriyorsun ama bu modelde süper......

Son düzenleme:
haa okudum kuşum eline sağlık...ay ne güzel annenmi dikicek harikaa....:lepi:kız 9yılmı yazmışın takvime benmi yanlış görüyorum...:1shok:

günaydın canım.bencede giyse anlardık..mesela bak sinayın gelinliğide basene kadar oturuo.sinaya bu modelde gidermiş.36-38 giysemde ben bu modellerin 34-36 lara daha çok yakışacağına inanıyorum.ama denemek lazım işte bilemeyüükkk demüü..aa sen başlamadınmı gelinlik işlerine?bende bayılıyorum pronoviasa ewet işi biliolar birazda makul olsa fiatları..erkek tarafı düşünsün dio arkadaşlarımdakaydirigubbakcemile3

ben gelinlik işline başladım bayada bi oldu hatta 9 haziranda son prova var ama hiç sinay gibi bitmeye yakın giymedim çok merak ediom ortaya ne çıkacak kaydirigubbakcemile3

günaydın güzellerrrr...

geçmişe bakayım az
günaydın..koş oku gel kısshihoyyyt
ben gelinlik işline başladım bayada bi oldu hatta 9 haziranda son prova var ama hiç sinay gibi bitmeye yakın giymedim çok merak ediom ortaya ne çıkacak kaydirigubbakcemile3

nie öle uzun sürdü canım..bir çok moda evi 3prova dio...benim arkadaşımda ölmüştü provalarda giy çıkar git gel..kız sinir olmuştu..ay inşallah istediğin gibi olmuştur ya..ben çok pimpirikliyim oturur kadın dikene kadar beklerim galibakaydirigubbakcemile3ya istediğim gibi olmazsa die kurarım.o yüzden hazır alıp çıkmakta ayrı keyif gibime gelii yaa.ay seninkinide merak ettüm haaa..kaydirigubbakcemile5

haa okudum kuşum eline sağlık...ay ne güzel annenmi dikicek harikaa....:lepi:kız 9yılmı yazmışın takvime benmi yanlış görüyorum...:1shok:
canım o kadar zamandır birlikteyiz :)) neredeyse 10 yıl olacak işte bu yaz. Evlilik işi de, herhalde 1 yıl içinde olacak. Belki daha kısa, çok net değil o kısmı.

Gelinliğini annesi dikenler ne kadar şanslı
:1hug: canım benim annem daha önce de birkaç kişiye gelinlik dikmişti. Onlardan 2 si ailelerinin istemediği evlilikler yapmıştı annem de sevaptır diye çok çok uygun fiyatlara yani sembolik rakamlara dikmişti gelinliklerini, 2 si de boşandı :)))) (ay gülüyorum, tabi çok üzücü ama kendi açımdan düşündüğümde de o kızcağızlar için de kötü bir durum tabi). Neyse aşkım diyo zaten annen diker ne gerek var dünya para vermeye. O vercek ya :))) Ben de anlattım, dedim böyle böyle bir durum var haberin olsun, o da diyo ki, annenin bu makus talihini biz yıkalım :))))))))
Allah tan öyle batıl inançlarım yoktur, o yüzden annem dikicek heralde benimkini de..

hoom anladım canım hayırlısı sende benim gibisin demek bizimde net deel nişan oldu ama bakalım.gerçi yazın oldu oldu kışın düşünmem dedim..bakalım yaa kısmet bu işler bizde uzun zamandır çıkıyoruz.uzun yıllardır çıkmanın hem +ları hemde _leri oluyor...milletin gözü sizde olii.. ee ne zaman düğün dien diene ahahasositososito

cciddimisinnn????

tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

Hayırlı olsun glcnn

hayirli olsun... nikah cikti aradan peki dini nikahinizi da kiyilidimi caim
nasil bir duygu degisik dimi

dini nikahımız henüz kıyılmadı,onun için önce resmi nikahı bekliyorduk bgün yarın onu da hallederiz inşallah...
:1rolleyes:
glcnn, ben gördüm önceki sayfalarda ama online değildin bir şey yazmadım.
hayırlı olsun.

hayırlı olsun canım alkisalkisalkisalkisalkisalkis ama su bekar yazısını kaldır ewlı yap

EVET KACIRDIN BEN YAZMISTIM CNM
YINE YAZIYIM MUTLULUKLAR
SENDE BIZIM KERVANA KATILDIN SAYILIRRRa.s.
afedersin tatlım :teytey:

canım hayırlı olsun Şeniz
bi ömür mutlu olursunuz inşallah:Saruboceq:
darısı başımızaaaaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tşkler, amin amin amin ...
:dance:
güzelim hayırlı uğurlu olsunnnnn.darısı bizim başımıza artıkkkınnnn delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

tebrikler canmmmmmmm

GLCNN tebrikleeerrrkaydirigubbakcemile5 a.s. :teytey::teytey::teytey: hem çalışıp hem takip etmeye çalışınca ben ne yalan söliyim kaçırıyorum , kusura bakma şeker :1hug:

GLCNN öncelikle çok çok tebrik ederim sende evsiz evliler kervanına katıldın senin düğün nezamanda şekercimm

5 Temmuz bebişim

gülçin tebrik ederrim kuşum darısı tez zamanda başıma

nası yani ne zaman? neden? gülay evlenmicek midi ya? şanlış mı hatırlıyorumfisfisfis

glcnnnn tebrik ederim cnmmm mutluluklarrropuyorumnanaktan

:içelim: canımmmm saol
yaaa GLCNN ama senin nikah önden mi yapılacaktı benim kafam karıştıı kafamçokkarıştı
beta çıkar ortaya kuzum şu düğün listesini

tek tek teşekkür ediyorum hepinize,
düğün günümüz 5 Temmuz ama, nikahı önceden kıydırdık, törensiz olarak ailhe arası sade bişeydi.
ama çok farklı bi his evli olmak, çok güzel değişik, ne biliym...
Allah evliliği isteyen bütün bekar güzellere nasip etsin...:asigim:

cnm bende 3 provaya gittim bu dördüncü olucak artık baya bi bitmiş olucakmış bi düğmeleri bırakıcak kilo alma verme durumuna göre ayarlamak için
Gasoline hiç batıl inanç yapma herkes kendi kaderini yaşıyor. hem annenede nazın gecerr

GLCNNN canım bende tebrik ederim mutluluklar diiim..üzüm gözlünün koynun ayollıycaz kıss senidekaydirigubbakcemile3artık üzümmü yedirirsin yelpazemi tutarsın sen bilin:jeyyar:

ay eklede görelim kısss..arkadaşım 3.provada gitti giydi aldı çıktı.kadın çok hızlıymış.inşallah istediğin gibi olmuştur...ya o telaşta ben kilo alan görmedimde veren çok gördüm.a.s.

gunaydın kızlar
evden dedım bıde sımdık dıyeyım nassınız
o zaman ordanda günaydın diim..günaydına.s.

inşallah bende veririrm zira çok açık bir iştahım var

ahh kuşuummm istemesende gidio koşturmaktan.son 2-3 ay bir çok arkadaşım koşturmaktan vermişti.ev tut yerleştir stres temizlikçi bul yok temizlikçi olsada beraber yap.yemek yemeyi unuttular yaa..iştahınmı açıkk aman bende iştahlı insanlarla yemek yemeğe bayılırım.yanlız yiyememdeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…