Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

siteleri biliyorum az bulunmadım orda
nişanlımda oradaydı önceden :)
bence dolabı aynalı olsun die çok isteme düşünsene nasıl temiz tutcan onu hep bi iz

haklısın aslında ama ne biliyim hep daha şık duruyor gibi geliyor bana.
aslında bi boy aynası alsam yatak odasına yeter. şutarafagitti

eccu, buda çok güzelmiş...
fiyatını sorsamm, ne kadara mal olacak?
birde bu model hangi markanın?
ayy çok soru sordum tamam sustum :):)

:) yok canım ne demek modokoda newstyle diye bi magazada var bu takım peşin fiyatı 5800 TL ben 4500 e yaptırıyorum

:) yok canım ne demek modokoda newstyle diye bi magazada var bu takım peşin fiyatı 5800 TL ben 4500 e yaptırıyorum

cici bi takımmış
peki nerede yaptırıyorsun
işçiliği nasıl
yaptırdığın yer daha önceden bunu üretmişmi yoksa ilk defamı yapacaklar
bende biraz çok sordum :roflol:

güzelim benim evlenmeme yaklaşık 1-1.5 sene var.biz bu tür yere yakın yataklardan almayı düşünüyorduk.böyle olsun yatak odamız diyorduk.ama benim hiç aklıma gelmedi bu yataklarda yatak örtülerinin güzel durmayacağı.örtüleri aldım fakat sonradan aklıma geldi.farkındaysanız bu tarz yatakların hiçbirine yatakörtüsü örtmüyorlar.hepsinde nevresim takımları serili.moralim bozuk şimdi ya.erkek arkadaşımda çok istiyor yatağın böyle olmasını.

güzelim yeni yatak örtüsü alsan bile o ebatlarda örtü varmı?ben görmedim.bu tür örtülerin standat ebatlarda olduğunu biliyorum.bir de yorgan almayı düşünüyorum bu günlerde.acaba yorganda mı bu yataklara büyük gelecek?

cici bi takımmış
peki nerede yaptırıyorsun
işçiliği nasıl
yaptırdığın yer daha önceden bunu üretmişmi yoksa ilk defamı yapacaklar
bende biraz çok sordum :roflol:

tanıdık maragoz var bu işleri yapann orda :) işçiliklerinden şüphem yok evimizin mutfak dolaplarını 20 yıldır kullanmaktayız :)
bu modeli ilk kez çalışacaklar yapamasalardı sölerlerdi sanıırm :) bakalım sonuç ne olacak beklemedeyim a.s.

yatak odamı koyu renkistiyordum ama nedense birden açık renkmi alsam diye bi düşünce oluştu kafamda:1rolleyes:

aynen bende siyah düşünüyordum en kötü ihtimalle wengen alırım diyordum ama şimdide aklım parlak beyaz mobilyada kaldı :S

tobi koyu renk benim çok hoşuma gidiyor ama
toz beni deli ediyor
temizliyorsun arkanı dönüyorsn yine toz

tobi koyu renk benim çok hoşuma gidiyor ama
toz beni deli ediyor
temizliyorsun arkanı dönüyorsn yine toz

doğru söylüyorsun..bide açık renk ortamı daha geniş ve aydınlık gösterir bu yöndende düşünürsek ii bi seçim tamam araştırmalarımı değiştiriyorumkaydirigubbakcemile5

ben de yatak odasını koyu renk düşünüyorum özellikle de şu takıma bayılıyorum

doğtaş

tatlım biliyorum bu yatak odasını,boyle bakınca ne kadar guzel duruyor değil mi?ama yanıldıgın bişey var. o yatak odası takımını arkadaki tas duvar ,yerlerin ve oadnın rengi,dizaynı vs. yani dekorasyon guzelleştiriyor.bir de o kadar geniş ve foto olunca çok aldatıcı oluyor. biz onu alsak evimize koysak kesinlikle oyle durmaz.ordaki dekorasyon ogeleri boyle gosteren.

burcucum, katılıyorum... Ben de bu takıma baktım yatak başlığı dışında hiç hoşuma gitmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…