siteleri biliyorum az bulunmadım orda
nişanlımda oradaydı önceden :)
bence dolabı aynalı olsun die çok isteme düşünsene nasıl temiz tutcan onu hep bi iz
canım 45 e aldım ben :uhm:
ama zor bulduğum için seçim şansım olmadı malesef :sm_confused:
neyse iyi günlerde kullanalım :1hug: çokkk beğenerek aldığım için pekde umrumda değil işin aslı :sm_cool:
:) yok canım ne demek modokoda newstyle diye bi magazada var bu takım peşin fiyatı 5800 TL ben 4500 e yaptırıyorum
kızlar söz yere yakın yataklardan açılmışken sizler yatak odası takımınızı bu son zamanlarda revaçta olan yere yakın yatak modellerinden mi alıcaksınız
songacım ayrıca bence de bahsettiğin örtüler yere yakın yataklara olmaz güzelim
Bizde aynı takımlardan almayı düşünüyoruz ve benimde 2 yatak örtüsü setim var ikisi de normal yataklara göre bende şimdiden düşünüyorum onları ne yapacağım diye, kız kardeşime verip ben yeni alabilirim. Çünkü bencede o yataklara olmaz.
cici bi takımmış
peki nerede yaptırıyorsun
işçiliği nasıl
yaptırdığın yer daha önceden bunu üretmişmi yoksa ilk defamı yapacaklar
bende biraz çok sordum :roflol:
arsimacım çooook teşekkür ederim. Şeniz
aslında çok şanslısın, nişanlın mobilya işinin ehli, daha seçiçi olursunuz.
bende baktım biraz ama yaptırmak çok zahmetli, hazırlarda da beğendiklerimiz çok pahalı. Az önceki resime bayıldım benimde aklımda buna benzer bişeyler var.
Birde manyak gibi takıldım gardropu aynalı olsun diye ki sorma. .
İnşallah bulurum güzel bişey.
Bu hafta sitelere (mobilya imal yeri) gideceğiz resimlerini eklerim
canım gecen hafta da ordaydım,bu hafta da orda olucam,gelecek hafta da... bu boyle gider...
malum mobilya bakıyoruz.. ilk gun sadece 1 sokagını gezebildim acık renk bir mobilya bulamadım.orası çok büyük biliyosun.. ama onun dısında da bilindik maraklar dan da alternatiflerim var.hadi bakalım kolay gelsin
tobi koyu renk benim çok hoşuma gidiyor ama
toz beni deli ediyor
temizliyorsun arkanı dönüyorsn yine toz
canım gecen hafta da ordaydım,bu hafta da orda olucam,gelecek hafta da... bu boyle gider...
malum mobilya bakıyoruz.. ilk gun sadece 1 sokagını gezebildim acık renk bir mobilya bulamadım.orası çok büyük biliyosun.. ama onun dısında da bilindik maraklar dan da alternatiflerim var.hadi bakalım kolay gelsin
canım sen ankaradasıııın :) çok sewindim.
peki fiyatları nasıl, hoşunuza giden bişeyler çıkıyormu?
biz tüm mobilyacıları gezdik nerdeyse ama bu hafta sitelere başlayacağız. Hem tam istediğimizi bulamadık hemde fiyat bakımından daha uygun diyorlar.
Ben de en kötü ihtimalle şunu alırız diye listeledim ama çok içime sinmiyor.
Bakalım sitelerde inşallah buluruz bişeyler.
Beni haberdar et canım yine gidersen kaydirigubbakcemile5
canım sen ankaradasıııın :) çok sewindim.
peki fiyatları nasıl, hoşunuza giden bişeyler çıkıyormu?
biz tüm mobilyacıları gezdik nerdeyse ama bu hafta sitelere başlayacağız. Hem tam istediğimizi bulamadık hemde fiyat bakımından daha uygun diyorlar.
Ben de en kötü ihtimalle şunu alırız diye listeledim ama çok içime sinmiyor.
Bakalım sitelerde inşallah buluruz bişeyler.
Beni haberdar et canım yine gidersen kaydirigubbakcemile5
canım bizim topicte de yazdım bu konuda.soyle mobilya bakmadan once acayip hayallaerim vardı.. işte su hani pahalı markalar varya ordan begendiklerimi dosyalardım hep.onları alamayacagımızı bilsem de.. siteler de o tarza uygun bişeyler bulacagımızı sanmıstım ama oyle olmadı malesef.gayet ortalama seyler var.en cok da venge(koyu kahve) mobilya var.. bedava verseler almam yani o derece sevmem.bütün salon ya da yatak odası için onceden düşündüğüm renklerden de bu yuzden vazgecmek zorunda kaldım.duvar unitesinden de vazgectim cunku vitrinsiz ya da arkası olmayan(duvara monte) bir unite de bulamadım.
sana tavsiyem çok hayal kurma.hayalkırıklıgı yasarsın benim gibi(( haa tabi bunun için çok ciddi bi bütce ayırdıysan o ayrı mevzu.gir siteler de voga ya bak bakjalım neler var,ne harika seyler var.ama dediğim gibi aramalarımız devam edecek,siteler çok yuzlerce mağaza var.
cannıım yok benimde çoğu hayalim yıkılmıştı.....Belki sitelerden bulurum diyordum ama senin dediklerinden sonra artık beklentilerimi iyice azalttım.
şimdiye kadar beğendiğim bütün mobilyalar aşırı pahalı çıktı zaten. Bu yüzden bütçemiz belli Napalım canım bizde birbirmizi avuturuz :):)
Kötünün iyisini alıcaz artık... kaydirigubbakcemile
ben de yatak odasını koyu renk düşünüyorum özellikle de şu takıma bayılıyorum
doğtaş
cannıım yok benimde çoğu hayalim yıkılmıştı.....Belki sitelerden bulurum diyordum ama senin dediklerinden sonra artık beklentilerimi iyice azalttım.
şimdiye kadar beğendiğim bütün mobilyalar aşırı pahalı çıktı zaten. Bu yüzden bütçemiz belli Napalım canım bizde birbirmizi avuturuz :):)
Kötünün iyisini alıcaz artık... kaydirigubbakcemile
tatlım bozma moralini :teselli: dediğim gibi sadece ilk sokagını gezebildim bütün gün.. dolu mağaza var.
haaa bi de hemen "biz size bunun acık rengini yaparız,olculerini değiştiririz" diyorlar.. annem "orda bişey begenirsen hiçbir değişikliğe gitmeden hemen gordugunu alacaksın" dedi. herkesin agzı yanmıs bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?