Arsima filerine bide o sandiklar bayildimmmmmmmmmmmmmm
arsııma annen cok becerıklı benden ona
ellerıne sağlık
hepsı cok guzel mumluk ıle suslerde cok uyumlu olmuş o fıllerın daha kucuk hallerde olanlarını gordum 7 8 tane seklınde
gule gule kullan
Beni istemeye gelcekleri zaman askima söylemeseydim canli kirimizi güller al diye onu bile hatirlamazi herseyi tembi etmem gerek.. cicegi bile tembi ettim rezil olmamak acisindan yerimseniben
ARSİMACIM hepsi pek cici...fillere bayıldım..annenin ellerine sağlıka.s.
Arsii filler çok tatlııı :lepi:
Arsima çok güzell
o takke yıkama şeysinden bende almak istiom
kutuları açmak için iğne gibi bişeysi var sanırım önce ONU ÇEKMEK LAZIM AÇABİLMEK İÇİN
arsİmacıgım cıcılerını gule gule kullan
aa yok daha neler...normalde de çiçek alan biri deelmi yahu..erkek biraz düşünceli ormantik olmalı almam vallananiknanik..
arsima fillerin çok güzel buarada masadaki bohçaları gördüm ayy ne telaş vardır şimdi hee herşey derlenip toplanmıştır. :asigim:
günaydın kızlarrrr arsimacımmm güle güle kullan
anacııııımm :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
lahana zam olayı ne oldu dicektım ki
o cıcekler kımden kızzzklava: ben sala bulcaktım birini
Lahana hayırlı olsun
güzel güllermiş..yaşlıalr günü içinmi yolladılar şaka şakakaydirigubbakcemile3hadin hayırlısı canım.güzel haberlerini duyarız inşallah..
kim bu bakiimm:jeyyar:
:
Ahh lahanacım Ahhh nerde o sürprizler
şu anda tek konuştuğuz konu mobilya faturaları üstüne alıcak temizliğe kadın bulucaz evdi düğündüüü asker arkadası gibi olduk nanklava:
Lahana çiçeklerin çok güzelll
lahanam hayırdır ne güzel bi sürpriz bunlar böyleopuyorumnanaktan
ahh ahh sımdıkılerde nerde o düşünceama ben zaten gülü sevmem kaktus severım bana kaktus alsa ne tuhafımm demı
günaydınlar kızlar...
mandalin bende gelinliğini merak ediyrm koy cnm
bu arada sen almıştın heralde YKM den bulaşıklık gittim almaya kalmamıştı ama dün baktım gelmiş bende alıcam çok tatlı ya altı kırmızıydı seninkininde demi cnm
Bende günlük çatakbıcak takımı alıcam hangi markayı önerirsiniz
Ahh lahanacım Ahhh nerde o sürprizler
şu anda tek konuştuğuz konu mobilya faturaları üstüne alıcak temizliğe kadın bulucaz evdi düğündüüü asker arkadası gibi olduk nanklava:
dütyen yıkama şeysim
mumlu filim (bundan iki tane var)
süs fil
çekmece içi kaşıklığım
dikiş kutum
aynısının miniği aksesuar kutum
buda ikisi yanyana ebatlarını görün diyi selpak kodum :)
bu sandıkları acmak çok zor bilmeyen acamaz :)
buda annemin diktiği minik hurclardan biri (balayına giderken içine çamaşırları korum valizde derli toplu olur)
ne kaktüsü yaa lilyum orkide alanlar çıkar inşallaaaah..bende beyaz ve mavi gül çok severim böcüğüm...kırmızıyı pek sevmem..hele papatyaya dayanamam..ben romantik herüf seviyorum böcüğüm.düşünceli romantik olsun bağarıp çağarmasın pamuklara sarsın şımartsın benikaydirigubbakcemile3 ahahha..Allah herkezin gönlüne göre versin.bana verdiği gibien ii kısmetleride Allah kaderine yazmıştır inşallah..:Saruboceq:
al şeker al iyi olur yıkama
iğne gibi bişe yok
kapağın üst kısmında yan yana aralıklarla noktalar var onlardan birine basıp kapağı kaldırıon acılıyor
nişanlım bunları ilk alınca değerli şeleri buna koyarım hırsız acamaz demiştim
annemde acamazsa komple alır gider diyince ne ka saf olduğumu farkettim :roflol:
ay bide o sütyen şeysi varya :roflol:
dün nişanlımla bizde oturuoz nese bişiler ettik sonra bu o kutuyu aldı baktı hemen kodu yerine
hep derim ona adamın başına ne gelirse meraktan gelir :roflol:
canııım ne cici şeyler almışsın bakim sen. zemuszemus
minik sandık çoook hoşuma gitti,
diğerinede dikiş kutusundan başka bişi yakışmazdı heralde.
birde dutyen yıkama şeysinden bende aldım 5 lira dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?