Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Beni istemeye gelcekleri zaman askima söylemeseydim canli kirimizi güller al diye onu bile hatirlamazi herseyi tembi etmem gerek.. cicegi bile tembi ettim rezil olmamak acisindan yerimseniben

aa yok daha neler...normalde de çiçek alan biri deelmi yahu..erkek biraz düşünceli ormantik olmalı almam vallananiknanik..

arsima fillerin çok güzel buarada masadaki bohçaları gördüm ayy ne telaş vardır şimdi hee herşey derlenip toplanmıştır. :asigim:

ARSİMACIM hepsi pek cici...fillere bayıldım..annenin ellerine sağlıka.s.

sağol kuzu
annem için

Arsii filler çok tatlııı :lepi:

sağol kucucum

Arsima çok güzell
o takke yıkama şeysinden bende almak istiom
kutuları açmak için iğne gibi bişeysi var sanırım önce ONU ÇEKMEK LAZIM AÇABİLMEK İÇİN

al şeker al iyi olur yıkama
iğne gibi bişe yok
kapağın üst kısmında yan yana aralıklarla noktalar var onlardan birine basıp kapağı kaldırıon acılıyor
nişanlım bunları ilk alınca değerli şeleri buna koyarım hırsız acamaz demiştim
annemde acamazsa komple alır gider diyince ne ka saf olduğumu farkettim :roflol:

ay bide o sütyen şeysi varya :roflol:
dün nişanlımla bizde oturuoz nese bişiler ettik sonra bu o kutuyu aldı baktı hemen kodu yerine
hep derim ona adamın başına ne gelirse meraktan gelir :roflol:

arsİmacıgım cıcılerını gule gule kullan

sağol

aa yok daha neler...normalde de çiçek alan biri deelmi yahu..erkek biraz düşünceli ormantik olmalı almam vallananiknanik..

ahh ahh sımdıkılerde nerde o düşünce ama ben zaten gülü sevmem kaktus severım bana kaktus alsa ne tuhafımm demı

anacııııımm :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

lahana zam olayı ne oldu dicektım ki
o cıcekler kımden kızzzklava: ben sala bulcaktım birini

Lahana hayırlı olsun

güzel güllermiş..yaşlıalr günü içinmi yolladılar şaka şakakaydirigubbakcemile3hadin hayırlısı canım.güzel haberlerini duyarız inşallah..

kim bu bakiimm:jeyyar:

:

Ahh lahanacım Ahhh nerde o sürprizler
şu anda tek konuştuğuz konu mobilya faturaları üstüne alıcak temizliğe kadın bulucaz evdi düğündüüü asker arkadası gibi olduk nan klava:

Lahana çiçeklerin çok güzelll

lahanam hayırdır ne güzel bi sürpriz bunlar böyleopuyorumnanaktan

yorumalrınız için teşekkür ederim hepinize kıslar...
öle buz gibiki kalbim hiç birşey ayağa kaldıramayacak gibi sanki.dört beş sene önce çok kalbim kırılmıştı,çok haketmediğim şeylere maruz kalmıştım değer konusunda.öyle bi dua etmiştimki tekrar kapımda olduğunu ,bu sefer benim kapılatrımın ona kapalı olduğunu göstermemmi nasip eyle Allahım diye...
zamn geçip karşılaşınca içinde ne sinir ne nefret buz gibi bir kalp kalmış sadece onu anladım.
şimdi kapım olan bir güçle yumruklanıyor...
ama gelin görün ki bir köşeye sinmişim perdelerim kapalı.
aynı suda iki kere yıkanılmazmış
ben gözlerimi kapayıp suya dalacak kadar cesaretli değilim.
yorgunum...
ama rabbim hepimiz için inş hayırlısını nasip eder.bu karmaşadan beni kurtarır....

esma kız aşk olsun.insan bir uyarır dimi acele etme diye.zaten ettiğimde yokta.sen bana bulcaktındq neden benim haberim yok.imza atarken arkadan atlayıp o zamn mı diyecektin..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse ben her seçeneğe açığım.resim görmem yeterli.duyrulur...

ahh ahh sımdıkılerde nerde o düşünce ama ben zaten gülü sevmem kaktus severım bana kaktus alsa ne tuhafımm demı

ne kaktüsü yaa lilyum orkide alanlar çıkar inşallaaaah..bende beyaz ve mavi gül çok severim böcüğüm...kırmızıyı pek sevmem..hele papatyaya dayanamam..ben romantik herüf seviyorum böcüğüm.düşünceli romantik olsun bağarıp çağarmasın pamuklara sarsın şımartsın benikaydirigubbakcemile3 ahahha..Allah herkezin gönlüne göre versin.bana verdiği gibien ii kısmetleride Allah kaderine yazmıştır inşallah..:Saruboceq:

canım evet, sulfat almıştı, ykm den bende ondan kopya çektim ama alamadım, gittiğimde yoktu. şimdide vazgeçtim artık. .
günlük çatal bıçak takımı için tam takım aramıyorsan esmanın dediği gibi esse den ya da bernardo dan alabilirsin.

Ahh lahanacım Ahhh nerde o sürprizler
şu anda tek konuştuğuz konu mobilya faturaları üstüne alıcak temizliğe kadın bulucaz evdi düğündüüü asker arkadası gibi olduk nan klava:

:roflol: daha geçende biz konultuk, tek muhabbetimiz ev eksiklikler düğün .
iyice kanki olduk yafs :1closedeyes:

canııım ne cici şeyler almışsın bakim sen. zemuszemus
minik sandık çoook hoşuma gitti,
diğerinede dikiş kutusundan başka bişi yakışmazdı heralde.
birde dutyen yıkama şeysinden bende aldım 5 lira dimi

güllere kıyamıyom ya yoksa bızdede sözde nışandan estra gül alır damat adayı
benım gullerımde sıyah beyaz olsun ozmn kabul ederım

amın:Saruboceq:

ARSııMA ne buldun?ya ben evden çıkmak istemiyorum ağlarım üzülürüm die otelde hazırlanır çıkarım diorum.arabada hiç düşünmedim o yüzden..ama bir Q7 ile götüreceksen beni tamam hahakaydirigubbakcemile3
KARALAHANA valla üzüldüm duygulandım.mafoldumben..inşallah hakkında hayırlısı olur...a.s..

:roflol:

ne 5lirası 12,50 bulamadım 5e ya
sandıkları ankaradan aldık hihoyyyt

arsi çok güzel sandıklarını tek geçiyorum....

ne geldiği ne alındığı çok önemli ama asıl önemli olan sol taraf ince ince atmaya başlıyormu
yoksa bir iğne başı bile sevdiğinden olunca dünyalar senin olur...
bende sevmiyorum kırmızı gül.hele tek başınaysa böle uyuzum kalkıyor.
varya şöle kır çiçeklerinden kocaman bir buket yada papatyalar dünyalar benim olur bu güzelliklere.
önemli olan kalp kırılmadan bişiyler yapmak.yoksa sap gibi tut elinde çiçeği ne olcek...

Son düzenleme:
arsima canım cicilerin çok güzel fillere dikiş kutuna bayıldım iyi günlerde kullan anneciğine maşallah
lahanam hakkında hayırlısı canım dilerim Allah gönlüne göre verir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…