Ne gülüyonn kıı fisfisfis Yoruldum walla şimdide kapitoneleri yapmaya gidicezz..Eltimin annesi dikicek..sositososito
bu arada bunlarıda aldım eklim dedim
görüşürüüüzzz
arsima yaa inanamıyorumm benim 13 günüm kalsa uyuyamazdım herhalde geceleri :sm_cool:
ohh be sonuna herhangı bı üzgün bısey eklemeden yazı yazmanı sonunda gordukkaydirigubbakcemile3
ayyy kızlar 2 hafta sonra başlıyor düğünler maaşallah. ard arda hepsi allahım inşallah hepimiz çok ama çok mutlu oluruz opuyorumnanaktan
Bende 14 haziranda nikahlanıyorum.ama düğün sonra temmuzda
Daha evim bilem yok =( güya ben ptesi gidip ev düzlicem.her işimiz son dakkaya bırakılıyor.çok üzülüyorum
Müebbet sevdam bugünlerde ev tutulacak bende ptesi düzlemeye gidicektim.ama gel görki daha ev tutulmadı =( bana dua edin be kızlar
Damla takmiim diyorum ama öyle zorki hasta oluyorum üzüntümden
albümüne baktım canım herşey çok cicia.s.
ben ve yenı sacım naısl yanımdakı kımm bılın
bakem:asigim:
en son aldıklarımı ekliyim hemen
Düğündaşım bugün Kırşehirdeyizz zemuszemus tanıdık yok kırşehirdee :sm_confused:
Kaldıı 40 günn opuyorumnanaktan
burda rizeli olan var mı yada artvınli -tatlicadiarzu-
anacııııımm :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:pazar günü hiç beklemediğim bir şekilde kapımı çalan sürprizlerim....
haberiniz olsun lahananızda yolcu dermişim...
paylaşmak istedim
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-[/FONT][/B]
herkesler gelmiş...
akşam başıyazmalı eklemiş,fincanların ve masa örtün çok güzel...güle güle kullan...
diğer kıslar hepinizi öptüm hayırlı günler olsun inş...
azracım çok saoll
bu gelinlik konusundada ben çok özenmiyorum öyle olsun mu he olsun tamam. o yüzden şimdi gelinliği görmekten lkorkuyorumm
nie özenmiosun kıss kaydirigubbakcemile
mandalcı BÖCÜÜÜÜKK mandalcı... ahah bu işe gir valla..toptan mandal bulunur kargo size ait die ilanda verhihoyyyt
burcunun müstakbel eşi düğünde davetlilerin masasına yazdığı şiirleri koyucakmış canımMandal mevzuunu anlamadım.nerelere tutturulacak düğünde kullanılacak sanırım ... ?
bulsam ben alcam herkese yolluycam ama adam bunların yerınde bıle 350 tane yoktr dedı önce burcuya almam lazım 200tane
alamazsam ıcıme dert olur mafoldumben
kim bu bakiimm:jeyyar:
tmm tobıcım söz bulursam sanada alırım aksam bakcak adam ınş alabılır
önce burcunun işini halledım crosıell var osnra tobı
Mandal mevzuunu anlamadım.nerelere tutturulacak düğünde kullanılacak sanırım ... ?
pazar günü hiç beklemediğim bir şekilde kapımı çalan sürprizlerim....
ARSİMA çok güldümkaydirigubbakcemile3hoş geldin bende unutuyorum hep.aman aldıklarını güle güle kullan demişimdiralkisalkisalkis
arsıma tam üstune basmışım ha
ben hıc artvınlı tanımadım bılmem nasıl ınsanlar rızelı var ama oda cok sessız sakın ınsanlar
fmk cım, 2009 kataloğundan senin için geliyooorr; Donair :))
kaynak : pronovias
edit : gelinlik fmk nın düşündüğü gelinlik, yorumlarınızı bekliyor..
GASOLİNE cim ewet bilim bende bu model pek hoş.duvağıda pek cici...biraz tuzlu pronovias ama değer ya...kimiside diktirio ama aynısı oluyormu bilemem..süprizzzzz..FMK mı istii bunuu süper süper alsın
zeybs cim , fmk arkadaşımın düşündüğü gelinlikmiş , eklememizi ve yorum yapmamızı rica etmiş, onun için ekledim.
Ben de pronoviasları beğeniyorum, benim gelinliği büyük ihtimalle annem dikeceği için rahatım şuanda, acele etmiyorum zaten, model konusunda karar vermedim, o zaman gelince bakarız artık.
Fmk, bu gelinlikle ilgili yorumum da, evdeki bilgisayarda kayıtlı modellerden biri bu:))) eğer boyun kısa değilse yakışır canım, bu etek biraz boy ister çünkü. ama ben beğendim.. inşallah Allah gönlüne göre, hakkında hayırlısını verir canımcım :1hug:
günaydın kısss aa ditmişin..bence hoş bir gelinlik.aslınd açok kabarık değil.basen altından başladığı için eteği belki yakışmaz demişlerdir.aslında herkezede gitmez.ince uzun olmak lazım.çünkü;dediğim gibi model basene kadar oturuyor..o oturduğu kısım güzelse senin:jeyyar:yakışır bence..benim çok beğendiğim bir model.denemeden hiç bir gelinlik anlaşılmaz..belki senin basenine kalçana gidicek bir modeldir..demode değil canımmm ama ewet tuzlu.pronovias hep tuzlu yaa yapcak bişi yok.ya orda gidip deneyip alıp çıkıcan,ya da deneyip yakıştırırsan diktiricen:teytey:
Günaydın Herkese
Başıyazmalıkız güle güle kullan cicilerini cnm
Fmk güzelim ben hiç hatırlamıyorum bu modeli ama seninde sinay gibi üzerinde görsek çok net yorum yapılırdı sanıyorumki.açıkçası ben pronoviasın hiç bi modeline çirkin diyemiyorum adamlar bu işi biliyo. etekleri benimde böyle hareketli olucak.ama sanırım bu kadar sık olmayabilir o katlar
fmk cım bu gelinlik bendede kayıtlı olan bir model sen bildiğim kadarıyla şu anda ayşe fridinden diktiriyorsun ama bu modelde süper......
günaydın canım.bencede giyse anlardık..mesela bak sinayın gelinliğide basene kadar oturuo.sinaya bu modelde gidermiş.36-38 giysemde ben bu modellerin 34-36 lara daha çok yakışacağına inanıyorum.ama denemek lazım işte bilemeyüükkk demüü..aa sen başlamadınmı gelinlik işlerine?bende bayılıyorum pronoviasa ewet işi biliolar birazda makul olsa fiatları..erkek tarafı düşünsün dio arkadaşlarımdakaydirigubbakcemile3
burda rizeli olan var mı yada artvınli -tatlicadiarzu-
azracım çok saoll
bu gelinlik konusundada ben çok özenmiyorum öyle olsun mu he olsun tamam. o yüzden şimdi gelinliği görmekten lkorkuyorumm
günaydınlar kızlar...
mandalin bende gelinliğini merak ediyrm koy cnm
bu arada sen almıştın heralde YKM den bulaşıklık gittim almaya kalmamıştı ama dün baktım gelmiş bende alıcam çok tatlı ya altı kırmızıydı seninkininde demi cnm
Bende günlük çatakbıcak takımı alıcam hangi markayı önerirsiniz
kızlar şimdi mobilyalara ayakkabılara yaptığınız yorumları okudum. çok tesekkür ederim insanın moralini düzeltiyosunuz. kafamdaki acabalar kalktı sayenizde hepinize çok çok içten dıştan kocaman öpücüklerr opuyorumnanaktan
arsimaaa gidiyosun anacım az kaldı az :teytey:
hay allah razi olsun senden... ben bu sekil nasil kayit ediliyor ekran bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?