Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kısçeler zemuszemus

Ne gülüyonn kıı fisfisfis Yoruldum walla şimdide kapitoneleri yapmaya gidicezz..Eltimin annesi dikicek..sositososito

ağlim mi -tatlicadiarzu-

bu arada bunlarıda aldım eklim dedim

iyi günlerde kullan

görüşürüüüzzz

Şeniz

arsima yaa inanamıyorumm benim 13 günüm kalsa uyuyamazdım herhalde geceleri :sm_cool:

Şeniz
benimde uykumda aksamalar var tabi :)

ohh be sonuna herhangı bı üzgün bısey eklemeden yazı yazmanı sonunda gordukkaydirigubbakcemile3

:lepi:

ayyy kızlar 2 hafta sonra başlıyor düğünler maaşallah. ard arda hepsi allahım inşallah hepimiz çok ama çok mutlu oluruz opuyorumnanaktan

açılışı yapanlardanım :lepi: alkisalkisalkis

Bende 14 haziranda nikahlanıyorum.ama düğün sonra temmuzda

nikahdaşım Şeniz
üzülme dicem ama boş olacak aynı dertten müzdaribim :)

Daha evim bilem yok =( güya ben ptesi gidip ev düzlicem.her işimiz son dakkaya bırakılıyor.çok üzülüyorum

benimde :içelim:
bende üzülüyorum ama üzülünce bişe olmuo düzelen bişe yok

Müebbet sevdam bugünlerde ev tutulacak bende ptesi düzlemeye gidicektim.ama gel görki daha ev tutulmadı =( bana dua edin be kızlar
Damla takmiim diyorum ama öyle zorki hasta oluyorum üzüntümden

aynen :teselli:

albümüne baktım canım herşey çok cicia.s.

senden niye alıntı yaptım unuttum :)

ben ve yenı sacım naısl yanımdakı kımm bılın
bakem:asigim:

göremedim ama

en son aldıklarımı ekliyim hemen

iyi günlerde kullan

Düğündaşım bugün Kırşehirdeyizz zemuszemus tanıdık yok kırşehirdee :sm_confused:
Kaldıı 40 günn opuyorumnanaktan

12 :asigim:
bingöl :dance::dance::teytey:

burda rizeli olan var mı yada artvınli -tatlicadiarzu-

ben rize nişanlım artvin

filleri eklim mi kaydirigubbakcemile

pazar günü hiç beklemediğim bir şekilde kapımı çalan sürprizlerim....
haberiniz olsun lahananızda yolcu dermişim...
paylaşmak istedim
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

tmm tobıcım söz bulursam sanada alırım aksam bakcak adam ınş alabılır
önce burcunun işini halledım crosıell var osnra tobı

ya usttekının uğur böceklısı kalplısı falan vardı kalmamış alttakınıde ornek cektımkı bulamazsk ondan alabılır mıyız dıe

günaydınlar kızlar...

mandalin bende gelinliğini merak ediyrm koy cnm
bu arada sen almıştın heralde YKM den bulaşıklık gittim almaya kalmamıştı ama dün baktım gelmiş bende alıcam çok tatlı ya altı kırmızıydı seninkininde demi cnm

Bende günlük çatakbıcak takımı alıcam hangi markayı önerirsiniz

paylaşmak istedim
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-[/FONT][/B]
anacııııımm :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

herkesler gelmiş...
akşam başıyazmalı eklemiş,fincanların ve masa örtün çok güzel...güle güle kullan...
diğer kıslar hepinizi öptüm hayırlı günler olsun inş..
.

azracım çok saoll
bu gelinlik konusundada ben çok özenmiyorum öyle olsun mu he olsun tamam. o yüzden şimdi gelinliği görmekten lkorkuyorumm

lahana zam olayı ne oldu dicektım ki
o cıcekler kımden kızzzklava: ben sala bulcaktım birini
buket korkam ya emınm guzel olcak ben son halını ney benzedıgnı son carsmaga bunu gormstm4 gün önce anca o guniçime sındı

nie özenmiosun kıss kaydirigubbakcemile
mandalcı BÖCÜÜÜÜKK mandalcı... ahah bu işe gir valla..toptan mandal bulunur kargo size ait die ilanda verhihoyyyt

bulsam ben alcam herkese yolluycam ama adam bunların yerınde bıle 350 tane yoktr dedı önce burcuya almam lazım 200tane
alamazsam ıcıme dert olur mafoldumben

Mandal mevzuunu anlamadım.nerelere tutturulacak düğünde kullanılacak sanırım ... ?
burcunun müstakbel eşi düğünde davetlilerin masasına yazdığı şiirleri koyucakmış canım

paylaşmak istedim

güzel güllermiş..yaşlılar günü içinmi yolladılar şaka şakakaydirigubbakcemile3hadin hayırlısı canım.güzel haberlerini duyarız inşallah..
ARSıMA çok güldümkaydirigubbakcemile3hoş geldin bende unutuyorum hep.aman aldıklarını güle güle kullan demişimdiralkisalkisalkis

Son düzenleme:
arsıma tam üstune basmışım ha
ben hıc artvınlı tanımadım bılmem nasıl ınsanlar rızelı var ama oda cok sessız sakın ınsanlar

resımlerımı aksam eklıycem kızlar yarın bakarsınız

bulsam ben alcam herkese yolluycam ama adam bunların yerınde bıle 350 tane yoktr dedı önce burcuya almam lazım 200tane
alamazsam ıcıme dert olur mafoldumben

bulursun inşallah canım yaa..organizasyon şirketleri düğünü yaptığında masalara kartlıkta ekliyor aslında.kim nerde oturacak yazar.onlardan olsaydı keşke onlarada konabilirdi..inşallah bulursunuz yaa.bend ebişeye taktımmı takarıma.s

paylaşmak istedim
kim bu bakiimm:jeyyar:
tmm tobıcım söz bulursam sanada alırım aksam bakcak adam ınş alabılır
önce burcunun işini halledım crosıell var osnra tobı

anlaştık kaydirigubbakcemile5

arsimaaa gidiyosun anacım az kaldı az :teytey:

kızlar şimdi mobilyalara ayakkabılara yaptığınız yorumları okudum. çok tesekkür ederim insanın moralini düzeltiyosunuz. kafamdaki acabalar kalktı sayenizde hepinize çok çok içten dıştan kocaman öpücüklerr opuyorumnanaktan

Mandal mevzuunu anlamadım.nerelere tutturulacak düğünde kullanılacak sanırım ... ?

burcunun nişanlısı küçük kağıtlara şiirler yazacak
sonra kadehlere mandallayacaklar bunları

:jeyyar::jeyyar:

ARSİMA çok güldümkaydirigubbakcemile3hoş geldin bende unutuyorum hep.aman aldıklarını güle güle kullan demişimdiralkisalkisalkis

Şeniz

arsıma tam üstune basmışım ha
ben hıc artvınlı tanımadım bılmem nasıl ınsanlar rızelı var ama oda cok sessız sakın ınsanlar

valla bence bi insan memleketine göre değil kişiliğine göre değişiktir diye düşünüyorum

fmk cım, 2009 kataloğundan senin için geliyooorr; Donair :))

kaynak : pronovias

edit : gelinlik fmk nın düşündüğü gelinlik, yorumlarınızı bekliyor..

hay allah razi olsun senden... ben bu sekil nasil kayit ediliyor ekran bilmiyorum

GASOLİNE cim ewet bilim bende bu model pek hoş.duvağıda pek cici...biraz tuzlu pronovias ama değer ya...kimiside diktirio ama aynısı oluyormu bilemem..süprizzzzz..FMK mı istii bunuu süper süper alsın

bende demistim ya bu gelinligi orjinal almak gerek diye, diktirilince böyle sik olmaz kesinlikle aynisi olmaz ama fiyati cok pahali geldi malesef

sinayin gelinligini görünce ilk göz agrimi hatirladim...

fmk cım bu gelinlik bendede kayıtlı olan bir model sen bildiğim kadarıyla şu anda ayşe fridinden diktiriyorsun ama bu modelde süper......

evet canim ayse firidinde dikiriyorum...

malesef erkek tarafi düsünsün demekle olmuyor keske öyle olsaydi mafoldumben her seyi düsünmek zorunda kaliyor insan

burda rizeli olan var mı yada artvınli -tatlicadiarzu-

yok canim orduluyum ben... ozaman senin abey ya laz ya gürcü sengözlerimebaksanab

azracım çok saoll
bu gelinlik konusundada ben çok özenmiyorum öyle olsun mu he olsun tamam. o yüzden şimdi gelinliği görmekten lkorkuyorumm

al bendende okadar... ve gelinligim dikiliyor ve ben göremiyorum bile bittince görecegim anca insallah büyük bir hayal kiriklgina ugramam.. düsündügüm gibi olmasa kapora filan dinlemem giymem o gelinligi :1closedeyes:

saolun arkadaslar yorumlariniz icin.... Fikir sordugum arkadaslar ozmanlari söyle akil vermisti... bu gelinik 180 boylu mankene göre yapilmis benim boyum 160 ayakkabiyla 170 olacak hazir alsan bile elbise oturmaz filan felan aklimada yatmisti. Simdi Ayse Firidinde diktiriyorum baska bir model belki bilmiyorum kinada bu modele benzeyen bir sey bulabilirsem hos olur ama pek ümidim yok

Ahh lahanacım Ahhh nerde o sürprizler
şu anda tek konuştuğuz konu mobilya faturaları üstüne alıcak temizliğe kadın bulucaz evdi düğündüüü asker arkadası gibi olduk nan klava:

oveg bernardo onerrım ben
buketssalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…